کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ايران به همراه چنتا كشور جزيره اي وسط اقيانوس اطلس جزو معدود كشورهايي كه آمريكا توش سفارت نداره. كانادا و انگلستان هم در ايران سفارتاشونو بستن. افتضاح و بي آبرويي ازين بالاتر؟. اون فلان فلان شده اي كه سي سال پيش از ديوار سفارت بالا ميرفت حالا بايد بياد جواب اين كامنتهارو بده. باور كنين اگه سفارت تو كشور خودمون بود و روابط ديپلماتيك عادي مثل همه كشورهاي متمدن دنيا داشتيم الان اينجوري تو روز روشن اتباع آواره و سرگردان ايراني تو كشوراي همسايه مثل آب خوردن قرباني نميشدن. نتيجه آتش زدن پرچم يك كشور( نماد ملي و مقدس هر ملتي بويژه مردم آمريكا كه بسيار به پرچم كشورشان افتخار ميكنند) و اشغال سفارت كشورهاي خارجي ( ابلهانه ترين حماقت ممكن در روابط بين الملل) همين برخوردهاست

پانويس: اين كامنت صرفا از سر خشم نوشته شده
همه ما بدنبال تغییر بودیم که لاتاری ثبت نام کردیم واین خیلی خوبه دوستان..حالا از این طریق نشد میتونیم روشهای دیگه را هم امتحان کنیم.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، smpf ، zepehr ، lighter ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:10)mohamad2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 19:05)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:41)kaaren نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:36)pendleton نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:28)avayebahar نوشته:  آیا هستید؟ شروع کنیم سوال را ؟

امروز موضوع بحثشون ویزای دانشجوییه

من سوالم رو پرسیدم برید لایک کنید
سلام
میشه لینک ف ب رو بذارید؟
https://www.facebook.com/travelgov/timel...e_internal

امروز موضوع بحثشون ویزای دانشجویی و جواب آفیسر به تمام سوالات اینه :
U.S. Department of State: Consular Affairs Hi .........., we are only answering student visa questions right now. We will have a chat about the DV on the first
جالبه که اولین جمعه ماه بعد از سپتامبر قراره جوابمونو بدن : Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin یکی از سوال کنندگان اینطور جواب داد :
Thanks for answer but next month , the times is up ! you may know that DV visa will not issue after september , and it is more than 3 months and Nobody response us !

تو اکتبر جواب به درد کسی نمیخوره .........SadSadSad
تشکر کنندگان: afra198 ، smpf ، zepehr ، rbrb-2015 ، lighter ، manijoon ، pari1392 ، nedaba ، shahrzad001
بلایی که به سر فیس بوک مسی اومد رو باید به فیس بوک وزارت امور خارجه آمریکا آورد .... مسخره ها
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
تشکر کنندگان: smpf
متاسفانه من هرچى سعى ميكنم بيام fb نميشه چون مدام vpn قطع ميشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: smpf ، sonyz2 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:21)farhad9000 نوشته:  دوستان چرا نمیاید تو FB لایک بزنید؟!!!!
چن تا از دوستان مشکلو گفتن اونجا هم ثبت شده

به چه اسمی ریویو گذاشتید؟ من فقط یکیو پیدا کردم که اونم ۶ ساعت پیش گذاشته شده به اسم "آریا"، همونو فقط لایک کردمو کامنت گذاشتم...
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: smpf ، manijoon ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:21)farhad9000 نوشته:  دوستان چرا نمیاید تو FB لایک بزنید؟!!!!
چن تا از دوستان مشکلو گفتن اونجا هم ثبت شده

من با پروفایل خودم و اعضا خانواده چند تا لایک زدم
امیدوارم جواب درست و امیدوارکننده ای بدن
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: avayebahar ، lighter ، manijoon ، smpf ، nedaba
بچه ها اصلا نیاین سمت ایروان اگه الان ایران هستین.ما ک خیلی پشیمون شدیم شما این اشتباه رو نکنین
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: avayebahar ، pari pari ، afra198 ، sonyz2 ، manijoon ، smpf ، قصه گو ، pari1392 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:25)poni نوشته:  بلایی که به سر FB مسی اومد رو باید به FB وزارت امور خارجه آمریکا آورد .... مسخره ها

لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنید آخه این چه حرفیه کاربر محترم poni ، این اتفاق ممکن بود واسه هر کس بیفته ضمنا هنوز سپتامبر تموم نشده ، مگه با توهین کاری رو از پیش می برین ؟؟؟!!!!! جز اینکه کار رو هر سال واسه خودتون مشکلتر می کنین !!!!! یعنی چی این حرف !!!!!! به مسی توهین کردید چی شد غیر از اینکه از ایران چهره بدی واسش ساختیننننننننننننننن !!!!!!! و شعله انتقام از ایرانیها رو در اون بیشتر کردید و در دقیقه 92 گل خوردید !!!! چرا ما ایرانیها اینجور هستیم شکست و پیروزی با هر کدوم مواجه شدیم باید بپذیریم در هر زمینه ای، یه کم مدیریت بحران بخونید چرا ایرانیها رو بد جلوه میدین!!!!!!!!!!!!!!!
مدیران محترم پستهای بی محتوا رو حذف کنید
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: NarCssuS ، avayebahar ، lighter ، arenfard ، manamilad ، rbrb-2015 ، smpf ، قصه گو ، nedaba
جانا سخن از دل ما گفتي
(2014-08-25 ساعت 02:31)محبت نوشته:  سلام
دوستان من سایت ceac رو نمیتونم باز کنم یه امتحان میکنید بعد جوابشو بدید. سپاس

(2014-09-01 ساعت 15:13)teacherm نوشته:  چقد خلوته ها. اونم روز اول سپتامبر و تو همچین تایمی. برو بچ همه تو کشورهای همسایه کمین کردن فردا هجوم ببرن به سفارتها. داشتم فکر میکردم اگه تو تهران سفارت داشتن این ماه اخر چه بلایی سرشون میومد همه هر روز میرفتن دم در Smile

(2014-09-05 ساعت 19:21)parsab نوشته:  ايران به همراه چنتا كشور جزيره اي جزو معدودترين كشورهايي كه آمريكا توش سفارت نداره. كانادا و انگلستان هم در ايران سفارتاشونو بستن. افتضاح و بي آبرويي ازين بالاتر؟. اون فلان فلان شده اي كه سي سال پيش از ديوار سفارت بالا ميرفت حالا بايد بياد جواب اين كامنتهارو بده. باور كنين اگه سفارت تو كشور خودمون بود و روابط ديپلماتيك عادي مثل همه كشورهاي متمدن دنيا داشتيم الان اينجوري تو روز روشن اتباع ايراني رو قرباني نميكردن. نتيجه آتش زدن پرچم يك كشور( نماد ملي و مقدس هر ملتي) و افتخار به اشغال سفارت يك كشور خارجي ( ابلهانه ترين حماقت ممكن در روابط بين الملل) همين برخوردهاست
سال ٢٠١٤ تو آسيا ١٣٢خانواده از هم جدا شدن، ١١٧تاش ايراني هستن، يكيشم ما!
تشکر کنندگان: avayebahar ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:39)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 19:25)poni نوشته:  بلایی که به سر FB مسی اومد رو باید به FB وزارت امور خارجه آمریکا آورد .... مسخره ها

لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنید آخه این چه حرفیه کاربر محترم poni ، این اتفاق ممکن بود واسه هر کس بیفته ضمنا هنوز سپتامبر تموم نشده ، مگه با توهین کاری رو از پیش می برین ؟؟؟!!!!! جز اینکه کار رو هر سال واسه خودتون مشکلتر می کنین !!!!! یعنی چی این حرف !!!!!! به مسی توهین کردید چی شد غیر از اینکه از ایران چهره بدی واسش ساختیننننننننننننننن !!!!!!! و شعله انتقام از ایرانیها رو در اون بیشتر کردید و در دقیقه 92 گل خوردید !!!! چرا ما ایرانیها اینجور هستیم شکست و پیروزی با هر کدوم مواجه شدیم باید بپذیریم در هر زمینه ای، یه کم مدیریت بحران بخونید چرا ایرانیها رو بد جلوه میدین!!!!!!!!!!!!!!!
یواش. stop your horses. استفهام انکاری بود! حالا انگار واقعا همه می خوان این کار رو بکنن. شما هم یه کم با محتوا به چیزای بی محتوا نگاه کن ..
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
عجب جمعه غروب دلگیری!!!!!....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، azadeh2014 ، manijoon ، majid_eng ، manamilad ، jojo_hami ، smpf ، قصه گو ، pari1392 ، rezasadeghi ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:47)poni نوشته:  

یواش. stop your horses. استفهام انکاری بود! حالا انگار واقعا همه می خوان این کار رو بکنن. شما هم یه کم با محتوا به چیزای بی محتوا نگاه کن ..
در ضمن نمی دونستم اگر رو وال مسی چیزی نمی نوشتن دقیقه 92 گل نمیزد. مسی خودش بهت گفت؟!

(2014-09-05 ساعت 19:47)poni نوشته:  

در ضمن نمی دونستم اگر رو وال مسی چیزی نمی نوشتن دقیقه 92 گل نمیزد. مسی خودش بهت گفت؟!
ممنون که هیشکی نیامد تا وقت تموم شد. من البته تایم اور همه سوالها گذاشتم اما دیر بود. چون کسی نیامده بود متاسفانه
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:36)mahssa نوشته:  بچه ها اصلا نیاین سمت ایروان اگه الان ایران هستین.ما ک خیلی پشیمون شدیم شما این اشتباه رو نکنین

میشه لطفا اون نامه که سفارت بهتون داد رو عکسش و بگذارید میدونم تو شرایط بدی هستید ولی اگه لطف کنید ممنون میشم
تشکر کنندگان: mahssa ، lighter ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان