موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 22:43)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 22:20)Shahabm58 نوشته: (2014-09-05 ساعت 21:31)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 21:25)Shahabm58 نوشته: دوستان چی شد که همه به این نتیجه رسیدین که دیگه ویزایی در کار نیست؟
ایروان امروز به همه اونایی که اونجا گفته دیگه ویزا نیست و یه نامه هم داده و گفته دوشنبه تو سایت اعلام می کنه!!!!!!!!!!!!1
بهرحال دوشنبه همه چیز معلوم میشه اما
من چند نکته برام مبهمه و اون اینکه با توجه به فورس قاونونی 30 سپنامبر چرا باید به این زودی الان اعلام کنند؟!!! که هم از سهمیه دنیا هم اسیا هم ایران باقی مونده ؟!
حالا مثلا پارسال 20 گفتن اما شرایط فرق میکرده نزدیک 52.000 ویزا که از حد نرمال همیشگی هم بیشتر بوده شاید طبیعی به نظر بیاد!
نکته بعدی اینکه شخصا من این حرکت دوستان رو درک نمی کنم که هنوز هیج اطلاعی از کلیر و بقیه داستانها نبوده بری سفارت و دادن پاس و خلاصه بقیه ماجرا باعث ناراحتی انها شده و حالا مثل آنکارا که رو سایتش اعلام کرده که آقا پانشین بیان شاید همچین داستانی را بخواهند اطلاع رسانی کنند.
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
با آرزوی بهترین ها
برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند....
چرا 50 هزار تا؟ خودشون که گفتن 55 هزارتا؟
از اون 55000 هزارتا 5000 تاش برای یه برنامه کوفتیه دیگه است که الان اسمشو یادم نمیاد...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Hmae Chi Tamoom Shood
Dasto Pa zadan va omidhaye alaki dige fayde nadareh
mooghashe ba shahamat hamamoon ghabool konim
Taghdir ma in bood
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره که اعلام شده باشه همه 50000 نفرو ویزا دادن و به سقف رسیده ؟ می شه منبع شو بذارین ممنونم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم حال همتون خرابه ولی یه سوال مهم داشتم
فرایند کلیرنس از قبل مشخص شده یا افیسر تعیین میکنه که کی شامل کلیرنس بشه کی نشه ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 23:31 توسط mahdii.)
چند سال پیش یک شب که اومدم خونمون و دیدم هیچ اثری از هیچ کدوم از وسائل زندگیم نیست هیچ اثری حتی قاشق و چنچال ها ( حتی لباسامون و . . .) گفتم حتما خداوند بهترین هارو برام پیش رو میگذارد و از ته دل ایمان داشتم و آن روز اتفاقات خوب پشت سر هم برام اتفاق افتاد
برای دوستانی که کلیر نشدن بهترین هارو تو ایران و برای دوستانی که کلیر شدن بهترین هارو تو آم ر ی ک ا از خداوند مهرابان و توانا خواستارم
و ایمان دارم خداوند نیز برای دوستانم همین را میخواهد و رقم میزند
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
چرا إيه يأس مي خو نيد بچه ها!!
ما تا ٣٠ سبتامبر منتظر مي مونيم، لطفا به خودتان مسلط باشيد ، اگر تا ٣٠ سبتامبر ويزا ندادن، شكست رو مي پذيريم.
قوي باشيد
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، منم مثل شماها، حال و هوای مشابه حال شماها، آشفتگی احتمالا مشابه شماهارو دارم، ولی واقعا بیش از حد داریم شلوغش می کنیم...
لاتاری یه فرصته، یه شانسه که نصیب فقط بعضی ها میشه، از همون اول هم میگن که برنده شدن شما به معنی دریافت ویزا نیست...
درسته، همگی هزینه کردیم، وقت و انرژی گذاشتیم، فکر و اعصابمون همش مشغول بوده، زندگیمون تحت تاثیر بوده، بعضیامون که برنامه ی کل آینده و زندگیمونو بر اساس رفتن گذاشتیم و نرفتن مثل بختن کل زندگی برامون می مونه، ولی هیچکی نگفته بوده که حتما ویزا می گیریم، جای هیچ گله و شکایتی نیست واقعا...
ما خودمون برای فردا بلیط گرفته بودیم بریم ایروان ولی با راهنمایی یکی از دوستان مهاجرسرایی که خودشون این چند روزه ایروان بودن تصمیم گرفتیم امروز صبح، قبل از اینکه ایروان همچین چیزی بگه، کنسل کردیم... خب اگه همچین هزینه ای می کردیم، مگه میوفتاد گردن سفارت و امریکا و بقیه چیزا؟ همش به پای خودمون و تصمیمی که گرفتیم میوفتاد....به لطف دوستانی که زحمت کشیدن و این مدت سمت سفارت ها بودن، اطلاعات بیشتری دستمون اومد که معلوم هم نیست برای اینکه ایرانی هارو از سمت سفارت بپرونن و کمی سرشون خلوت بشه بوده یا اینکه واقعا همون چیزی بوده که گفتن... اینا همش به پای خودمونه... انصافا تقصیر خودمونم هست تا حدی، یکیشم خودم... بیش از حد روش حساب کردیم وقتی از همون اولش هیچ تعهدی نبوده، بیش از حد دل خوش کردیم به رفتن وقتی از همون اول دیدیم همه چی داره کند پیش میره...
الانم با اینکه ۲~۳ تا از کامنتای بچه هارو تو اف بی لایک کردم، ولی واقعا شخصا با این حرکت ها، وقتی در جای درستش عنوان نشه موافق نیستم... یعنی چی آخه؟ طرف میگه الان موضوع در باره کار دانشجوهاست، رفتیم ۱۰~۲۰ تا کامنت لاتاری گذاشتیم، حتی با اینکه جواب داده "این سوال مربوط به این بخش نیست"... خب قسمت ریویو بزارید سوالتونو، مثل چندتای دیگه ای که گذاشتید...
۲ حالتو در نظر بگیرید:
۱. شاید امید واهی باشه، شاید حماقت باشه، ولی ۲% احتمال بدید دوشنبه بخوان ویزاهارو به ترتیب اعلام کنن، با این کارو داریم وضعیتو برای خودمون خراب می کنیم
۲. و یا اینکه واقعا ویزا تموم شده... خب حالا با این کارا ویزا میدن بهمون؟ نمیدن که... خودشونم گفتن هر کشور حداکثر ۷% ویزا می گیره، حالا دلشون خواسته امسال حداقلو به ایران بدن.... اوضاع رو برای برنده های سال های بعد از خودمون به هم نریزیم...
امیدوارم تو این شرایط بحرانی که هممون داریم، بتونیم تا اونجایی که می تونیم نهایت کنترلو روی عملکردمون داشته باشیم و درست ترین تصمیم ها با بهترین و مثبت ترین نتایجو بگیریم...
من بازم میگم که امیدوارم و برای همه ی دوستان آرامشو آرزو می کنم
تا یکشنبه به خودتون استراحت بدید، برید بیرون، یه تفریحی کنید، پیش دوستاتونو، اقوام یا هرجایی که ذهنتون آرامش پیدا کنه و دوشنبه بیاید چک کنید ببینید چی شده... یه چند روز بگذره، با دید بازتر می تونیم تصمیم بگیریم و یا خودمونو با شرایط پیش اومده وفق بدیم...
لحظاتی پر از آرامش و شادی برای همتون آرزو می کنم...
شاد و تندرست باشید
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خداحافظ همتون، تو اين مدت با هم خنديديم، همدردي کرديم و يه ساعتاي کنار هم بوديم... بدي، خوبي... هر چي که بود به بزرگي خودتون حلال کنيد، به پايان آمد اين دفتر حکايت همچنان باقيست، حق نگهدار همتون.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 23:34)lida55 نوشته: (2014-09-05 ساعت 23:22)rezasadeghi نوشته: میدونم حال همتون خرابه ولی یه سوال مهم داشتم
فرایند کلیرنس از قبل مشخص شده یا افیسر تعیین میکنه که کی شامل کلیرنس بشه کی نشه ؟؟
خوب در این مورد بین علما اختلافه اما معمولا کسی که پرونده رو تحویل میگیره تا مدارک رو چک کنه یه برگه کلیرنس هم میزاره رو پرونده حالا شما اگه سربازی شغل دولتی یا مدرک بالا داشته باشین این نسیبتون میشه
افیسر در مورد کلیرنس مواردی رو توی سایت خودش تیک میزنه و هر چه تیکها بیشتر کلیرنس طولانی تر
هرچند امسال افراد با شغل خصوصی و بدون سربازی کلیرنس خوردن
بهر حال من مطمئنم امسال خیلی بچه ها تا امروز کلیر شدن امااااااا ویزا کل لاتاری تمام شد
خیلی دلگیرم وقتی مشکلات مردم کشورهای اطراف رو میبینم میگم خدا شکرت ولی این همه انسان شریف تحصیلکرده و سالم نباید اینطوری ازرده میشدن
سفر خارج هم مشمولش میشه که منجر به کلیرنس بشه ؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 23:48 توسط zaheri.)
یکی از دوستانی که ایروان بوده و برگه رو دریافت کرده ممکنه لطف کنه اسکن برگه رو اینجا بزاره !؟
چطور ممکنه ویزا نباشه و دیروز یه سری ویزا بگیرن !؟!؟!؟
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014