کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-11 ساعت 22:08)pari pari نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 21:52)Narvan نوشته:  دوستان ما برای بار ششم تو سیس آپدیت شدیم فکر کنم داره یه خبرایی می شه.30 دسامبر ، 16و17و23و24 ژانویه و 11 فوریه Cool

ايشالا كه كلييرتون نزديكه دوست عزيز
ممنونم پری عزیرم .ایشالا کلییر همه بچه ها Shy
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، masuodrh ، soli asali ، mehdi2014 ، artam2 ، H Pier ، pari pariaaa ، mohamad92
سلام دوستان، ما هم برای بار پنجم امروز 11 Feb آپدیت شدیم
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
Smile 
(2014-02-10 ساعت 17:19)parmisv نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 15:43)mrpahlevani نوشته:  دوستان كيس ما هم امروز آپديت شد البته بدون ارسال ايميل . راستي براي گرفتن ويزا چي بپوشيم Smile)
خیلی خوشحال شدم امروز شما اپدیت شدید وقتی خودم رو دیدم اپدیت شدم داشتم تاپیک میخوندم و می گفتم خدا کنه اونهایی که زیاد منتظر موندنم خدا کنه اپدیت شده باشند که به تاپیک شما رسیدم امیدوارم به زودی زود خبر کلیر شما رو بخونم چون من از سفرنامه شما استفاده کردم و بوک کردن رو از سفر نامه شما یاد گرفتم واز همه بچه های مهاجرسرا که پشت هم هستند و به من و همه کمک می کنند تشکر می کنم
به امید خبرهای خوش تر و کلیر هر چه زودتر همه تون
بسیار ممنونم از محبت شما و واقعا باعث خوشحالی هست که سفرنامه تونسته کمکی هرچند جزئی برای شما باشه . امیدوارم هر چه زودتر هممون کلیر بشیم تا بتونیم برنامه ریزی های بلند مدت رو شروع کنیم .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: H Pier ، parmisv ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، Narvan
سلام ایمیل ایروان واسه پیگیری روند کلیرنس چی هست دوستان؟ کسی جواب نمیده؟!!!
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-11 ساعت 23:51)reza.sa نوشته:  سلام ایمیل ایروان واسه پیگیری روند کلیرنس چی هست دوستان؟ کسی جواب نمیده؟!!!

سلام دوست عزیز، IranIVYerevan@gov.state
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: reza.sa ، alitab ، H Pier ، shayesteh ، shahryar7021 ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-12 ساعت 00:08)aghaghia نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 23:51)reza.sa نوشته:  سلام ایمیل ایروان واسه پیگیری روند کلیرنس چی هست دوستان؟ کسی جواب نمیده؟!!!

سابجکت رو چی باید بنویسم؟
(2014-02-12 ساعت 00:19)reza.sa نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 00:08)aghaghia نوشته:  

سابجکت رو چی باید بنویسم؟
Pursuing of my administrative process
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، امین 13 ، H Pier ، محبت ، shahryar7021 ، soli asali ، mohamad92 ، reza.sa
سلام : آخر من نفهميدم فرم ٩ سوالى و cv چيه ؟ و در چه مواقعه اى بأيد ارسال شود ؟ اگر دوستان كمى توضيح بدين ممنون ميشم .
(2014-02-12 ساعت 00:41)sani1348 نوشته:  سلام : آخر من نفهميدم فرم ٩ سوالى و cv چيه ؟ و در چه مواقعه اى بأيد ارسال شود ؟ اگر دوستان كمى توضيح بدين ممنون ميشم .

سلام، هر دوی اینها اگه مورد نیاز باشه آفیسر از شما در روز مصاحبه می خواد که بعدا براش بفرستید. معمولا هم روز مصاحبه به شما میگه که کدومش در خصوص شما مورد نیازه.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، reza_top60 ، محبت ، soli asali
دوستان عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم و تند تند داریم قبل مصاحبه آپدیت میخوریم و امروز چهارمین آپیدیت رو همسرم خورد و من و پسرم روی آپدیت دیروز موندیم.حالا با توجه به اینکه من خدمت رفتم احتمال اینکه همسرم و پسرم ویزای یکضرب بگیرن و من گلیر بخورم هست چون برنده اصلی همسرم می باشد من سه تا سوال دارمو خواهشا راهنمایی بفرمایید:

1- ویزای همسر و پسرم رو بگیریم الان یا نه؟
2-اگز ویزای آنها رو بگیریم و با توجه به اینکه 6 ماه اعتبار داره و من هم ایشالا 5 ماه بعد کلیر بشم و بخواهیم مدیکال رو تمدید کنیم آیا امکان تمدید مجدد ویزای همسرم و پسرم هست یا نه؟
3-اگز ویزای آنها رو فعلا نگیریم احتمال باطل شدن ویزا ها هست؟ تا کی وقت داره بریم ویزاها رو بگیریم؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، mehdi2014 ، alitab ، soli asali ، mohamad92 ، behfaza ، kage.omid ، alirezanz ، pari pariaaa
(2014-02-12 ساعت 01:57)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم و تند تند داریم قبل مصاحبه آپدیت میخوریم و امروز چهارمین آپیدیت رو همسرم خورد و من و پسرم روی آپدیت دیروز موندیم.حالا با توجه به اینکه من خدمت رفتم احتمال اینکه همسرم و پسرم ویزای یکضرب بگیرن و من گلیر بخورم هست چون برنده اصلی همسرم می باشد من سه تا سوال دارمو خواهشا راهنمایی بفرمایید:

2-اگز ویزای آنها رو بگیریم و با توجه به اینکه 6 ماه اعتبار داره و من هم ایشالا 5 ماه بعد کلیر بشم و بخواهیم مدیکال رو تمدید کنیم آیا امکان تمدید مجدد ویزای همسرم و پسرم هست یا نه؟
3-اگز ویزای آنها رو فعلا نگیریم احتمال باطل شدن ویزا ها هست؟ تا کی وقت داره بریم ویزاها رو بگیریم؟

سلام آقای رضای گل. من با توجه به برداشت خودم مینویسم .اساتید محترم اگر اشتباه نوشتم و یا نظر دیگر دارند تصحیح بفرمایند. با تچکر.

1) ایشالا که شما هم ویزا بگیری ولی اگر شما کلیر خوردید کیس شما این حسن رو داره که برنده اصلی ویزا رو گرفته.
حال 2 راه دارین.
الف) با خود بگویید برای اطمینان خاطر ریسک نمیکنم و ویزای همسر و فرزندم رو میگیرم و بعدا هم به هر حال نوبت من خواهد شد. و برنامه سفرتون رو روی مدت زمان ویزای همسر و فرزندتون برنامه ریزی کنید. و اگر هم در مدت 6 ماه کلیر نشدید باز 2 راه دارید.
A- همسر و فرزندتون سفر چند روزه برای فعال کردن گرین کارت به آم.ریکا داشته باشن و به ایران برگردن تا شما برای تمدید مدیکال و ویزا اقدام کنید.
B-همسر و فرزند به سرزمین آرزوها شتافته و به زندگی ادامه دهند و بعدا شما به آنها ملحق شوید.
ب) راه دوم اینه که این ریسک ( هرچند خیلی کم ) را قبول کنید و با خود بگویید بنده حداکثر تا تابستان کلیر خواهم شد و به اتفاق خانواده برای دریافت ویزا و تمدید مدیکال سفر مجددی به ایروان خواهیم داشت.

2) امکان تمدید ویزا وجود نداره. یا اگه داشته باشه به شخصه تا حالا ندیدم.

3) درمورد سوال سومتون نظری ندارم. دوستان مطلع لطفا پاسخ بدن.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
پس كى كلير ميشيييييييييييييم؟؟؟؟؟؟SadSad
ديگه دارم شبانه روزى سايتو چك ميكنم!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
[عکس: 97341332894410149590.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-02-12 ساعت 01:53)mehdi2014 نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 00:41)sani1348 نوشته:  سلام : آخر من نفهميدم فرم ٩ سوالى و cv چيه ؟ و در چه مواقعه اى بأيد ارسال شود ؟ اگر دوستان كمى توضيح بدين ممنون ميشم .

سلام، هر دوی اینها اگه مورد نیاز باشه آفیسر از شما در روز مصاحبه می خواد که بعدا براش بفرستید. معمولا هم روز مصاحبه به شما میگه که کدومش در خصوص شما مورد نیازه.

ممنون از اين احساس مسئولئيتتون ؛روز مصاحبه از من نخواستن ، إمكانش هست از طريق ايميل در خواست كنن ؟ من أصلا" نميدونم فرم ٩ سئوالي و cv چيه؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، محبت
(2014-02-12 ساعت 02:13)H Pier نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 01:57)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم و تند تند داریم قبل مصاحبه آپدیت میخوریم و امروز چهارمین آپیدیت رو همسرم خورد و من و پسرم روی آپدیت دیروز موندیم.حالا با توجه به اینکه من خدمت رفتم احتمال اینکه همسرم و پسرم ویزای یکضرب بگیرن و من گلیر بخورم هست چون برنده اصلی همسرم می باشد من سه تا سوال دارمو خواهشا راهنمایی بفرمایید:

سلام آقای رضای گل. من با توجه به برداشت خودم مینویسم .اساتید محترم اگر اشتباه نوشتم و یا نظر دیگر دارند تصحیح بفرمایند. با تچکر.

1) ایشالا که شما هم ویزا بگیری ولی اگر شما کلیر خوردید کیس شما این حسن رو داره که برنده اصلی ویزا رو گرفته.
حال 2 راه دارین.
الف) با خود بگویید برای اطمینان خاطر ریسک نمیکنم و ویزای همسر و فرزندم رو میگیرم و بعدا هم به هر حال نوبت من خواهد شد. و برنامه سفرتون رو روی مدت زمان ویزای همسر و فرزندتون برنامه ریزی کنید. و اگر هم در مدت 6 ماه کلیر نشدید باز 2 راه دارید.
A- همسر و فرزندتون سفر چند روزه برای فعال کردن گرین کارت به آم.ریکا داشته باشن و به ایران برگردن تا شما برای تمدید مدیکال و ویزا اقدام کنید.
B-همسر و فرزند به سرزمین آرزوها شتافته و به زندگی ادامه دهند و بعدا شما به آنها ملحق شوید.
ب) راه دوم اینه که این ریسک ( هرچند خیلی کم ) را قبول کنید و با خود بگویید بنده حداکثر تا تابستان کلیر خواهم شد و به اتفاق خانواده برای دریافت ویزا و تمدید مدیکال سفر مجددی به ایروان خواهیم داشت.

2) امکان تمدید ویزا وجود نداره. یا اگه داشته باشه به شخصه تا حالا ندیدم.

3) درمورد سوال سومتون نظری ندارم. دوستان مطلع لطفا پاسخ بدن.

سلام :البته براي تكميل كردن صحبت هاي دوست عزيزم كه خيلي جامع توضيح دادن عرض كنم ، همين سؤال رو من از يكي از دوستان كه چندين سال هستش در امريكا زندگى ميكنه و در اين خصوص اطلاعات كاملي داره پرسيدم فرمودند، اگر به شما يك پيشنهاد اين مدلي دادند حتما" قبول كنيد ! چونكه به خانواده ويزا بدهند مطمئن باشيد به بقيه خانواده هم خصوصا"برنده اصلي صد در صد تعلق ميگيره ، شما شك نكنيد . نقد را بچسبيد . وبراي همه أفراد خانواده گرم تدارك سفر را ببينيد. با آرزوى سفري خوش براي شما و خانواده محترمتان . ديدار ما در سر زمين آرزوها .
تشکر کنندگان: reza_top60 ، godot ، azadeh2014 ، soli asali ، H Pier ، mohamad92 ، محبت ، alirezanz ، meisam14 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان