کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان همسفر من.
اینم انرژی مثبت با کلی آرزوهای خوب برا همه.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++،++،++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
بچه ها تو پست های قبلی نوشتن 12 از بچه های آنکارا ویزا گرفتن! کی؟ کجا؟ چه وقت؟ چرا پس نگفتین تا هورااااااااااااا بکشیم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، mohamad92 ، محبت
امروز 120 روزه شدیم! به به .........چه زیبا، چه روزای خوبی!
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
سلام
reza_top60
3-اگز ویزای آنها رو فعلا نگیریم احتمال باطل شدن ویزا ها هست؟ تا کی وقت داره بریم ویزاها رو بگیریم؟

دوست عزیز اگر کلیر شید که تاریخ اکسپایر اون مشخص هست که تا چه زمانی میشه ویزا رو گرفت و اگر نرید دوباره کلیر می خورید. اما اگر خانواده یک ضرب بگیرن یادمه یکی از دوستان ابو ظبیmehdieb که یک ضرب شده بود بعدش چند روزی سفارت تعطیل بود . اونها که نمی خواستن بدون پاس مدت زیادی دبی باشن از افیسر زمان گرفتن تا بعدا برن . گمانم سه هفته بعدش ایشون رفتن برای گرفتن ویزا. شاید بهتر باشه ازشون بپرسین.
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
ایشالا همتون زودتر کلیر بشین
یک سوال برام پیش اومده، در پروسه کلیرنس به نظرتون شغل پدر یا مادر هم تاثیر داره؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، محبت
(2014-02-12 ساعت 11:13)Sara_lphmkf نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
یک سوال برام پیش اومده، در پروسه کلیرنس به نظرتون شغل پدر یا مادر هم تاثیر داره؟

من که تا جایی که یادم میاد توی فرمها چیزی راجع به شغل پدر و مادر نبود، به نظر شخصی من اگر برای اونها خیلی این موضوع مهم بود حداقل توی فرمها از شما می خواستن که مشخص کنید حدس می زنم که برای اونها بیشتر از هر چیز سابقه خود شخص مهم باشه.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، H Pier ، mohamad92 ، zepehr ، محبت ، behfaza
(2014-02-12 ساعت 12:39)میما نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 11:13)Sara_lphmkf نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم

من که تا جایی که یادم میاد توی فرمها چیزی راجع به شغل پدر و مادر نبود، به نظر شخصی من اگر برای اونها خیلی این موضوع مهم بود حداقل توی فرمها از شما می خواستن که مشخص کنید حدس می زنم که برای اونها بیشتر از هر چیز سابقه خود شخص مهم باشه.

دوست عزیز اون تو ایرانه که شجره نامه طرف از خودش و سوابقش مهمتره Big Grin
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، H Pier ، محبت ، behfaza ، alirezanz
(2014-02-11 ساعت 11:18)parmisv نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 10:01)الدورادو نوشته:  اگر يادتون باشه ١٦ ژانويه هم يه آپديت دستجمعي داشتيم...منظورشون چيه؟ مسئولين لطفا رسيدگي كنند!!!!
ما 16 اپدیت نشدیم پس خیلم دسته جمعی نبود چون من فکر میکنم اونا هایی رو که بالای 50 روز بودن اپدیت کردن

ما هم 16 آپ نشدیم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، محبت ، behfaza
(2014-02-11 ساعت 13:24)azifa نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 13:21)martinn نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 13:10)azifa نوشته:  وای پس چرا ما آپدیت نمی‌شیم؟ یه آپدیت ۸ روز بعد مصاحبه داشتیم و تمام. نگرانم.
من هم 13روز بعد مصاحبه پروندم آپدیت شده و دیگر هیچ.
سفارتم آنکارا بوده،70روز از زمان مصاحبه ام میگذره.
3روز پیش ایمیل دادم ولی هنوز جوابی ندادن.
دیشب هم دوباره ایمیل زدم ولی دریغ از یه جواب دیگه خسته شدم از این بلاتکلیفی.

(2014-02-11 ساعت 13:10)azifa نوشته:  وای پس چرا ما آپدیت نمی‌شیم؟ یه آپدیت ۸ روز بعد مصاحبه داشتیم و تمام. نگرانم.
من هم 13روز بعد مصاحبه پروندم آپدیت شده و دیگر هیچ.
سفارتم آنکارا بوده،70روز از زمان مصاحبه ام میگذره.
3روز پیش ایمیل دادم ولی هنوز جوابی ندادن.
دیشب هم دوباره ایمیل زدم ولی دریغ از یه جواب دیگه خسته شدم از این بلاتکلیفی.

خیلی خوبه که امضاتون رو فعال کنید.
نمی‌دونم مشکل از چیه. ما که صبر کردیم شش ماه بگذره از مصاحبه تا پیگیری کنیم چون تا قبلش معمولاً اون ایمیل اتوماتیک می‌آد.

شاخه spam رو تو ایمیلتون چک کنید شاید جوابش اونجا باشه. چون سابقه داشته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، mohamad92 ، محبت
(2014-02-12 ساعت 08:40)sani1348 نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 02:13)H Pier نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 01:57)reza_top60 نوشته:  

سلام :البته براي تكميل كردن صحبت هاي دوست عزيزم كه خيلي جامع توضيح دادن عرض كنم ، همين سؤال رو من از يكي از دوستان كه چندين سال هستش در امريكا زندگى ميكنه و در اين خصوص اطلاعات كاملي داره پرسيدم فرمودند، اگر به شما يك پيشنهاد اين مدلي دادند حتما" قبول كنيد ! چونكه به خانواده ويزا بدهند مطمئن باشيد به بقيه خانواده هم خصوصا"برنده اصلي صد در صد تعلق ميگيره ، شما شك نكنيد . نقد را بچسبيد . وبراي همه أفراد خانواده گرم تدارك سفر را ببينيد. با آرزوى سفري خوش براي شما و خانواده محترمتان . ديدار ما در سر زمين آرزوها .
فرمایش شما متین.
دوست های عزیز با شرایط مشابه در نظر داشته باشند که از پارسال یک کیس دقیقا مشابه با کیس reza_top60 برنده لاتاری بودند که به صورت ستاره دار کلیر شدند.
یعنی خانم و فرزند ویزا گرفتند اما آقای خانواده حتی تا سپتامبر کلیر نشدند و مهلت تمام شد. که آقای خانواده از طریق ویزای خانوادگی اقدام کردند که فکر میکنم هنوز به خانواده در اون ور آب ملحق نشدند.
موفق باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: nedali ، mohamad92 ، محبت ، soli asali
با سلام و احترام
امسال روند کلیر شده ها نسبت به امار پارسال در همین موقع خیلی کمتره (تصویر زیر برگرفته شده از آخرین وضعیت کلیرینس اعضاء منتظر سرا در سپتامبر 2013)
خداکنه فاجعه پارسال به بار نیار
بچه ها لطفا همگی با انرژی مثبت از کائنات بخواهید که ما ر ویاری بده
با تشکر
[عکس: 96462423822279378303.jpg]
تشکر کنندگان: pari pari ، amirrbco ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، soli asali ، gema
متین عزیز نمک رو زخم نپاش دوست گرانقدر.
صحبت هایی که حاکی از آن بود که در این ماه روند بررسی کیس های لاتاری شدت میگیره صحت پیدا کرده.
فکر میکنم در این ماه حداقل 80 در صد کیس ها حداقل یک بار آپدیت شدند. چه اونهایی که چند ماه پیش مصاحبه داشتند و چه اونهایی که تازه از مصاحبه برگشتند و چه اونهایی که مثل من منتظر مصاحبه هستند. من مطمئنم که ماه بعد ماه خوبی خواهیم داشت.
پایدار باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-02-12 ساعت 01:57)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز ما هفته دیگه مصاحبه داریم و تند تند داریم قبل مصاحبه آپدیت میخوریم و امروز چهارمین آپیدیت رو همسرم خورد و من و پسرم روی آپدیت دیروز موندیم.حالا با توجه به اینکه من خدمت رفتم احتمال اینکه همسرم و پسرم ویزای یکضرب بگیرن و من گلیر بخورم هست چون برنده اصلی همسرم می باشد من سه تا سوال دارمو خواهشا راهنمایی بفرمایید:

1- ویزای همسر و پسرم رو بگیریم الان یا نه؟
2-اگز ویزای آنها رو بگیریم و با توجه به اینکه 6 ماه اعتبار داره و من هم ایشالا 5 ماه بعد کلیر بشم و بخواهیم مدیکال رو تمدید کنیم آیا امکان تمدید مجدد ویزای همسرم و پسرم هست یا نه؟
3-اگز ویزای آنها رو فعلا نگیریم احتمال باطل شدن ویزا ها هست؟ تا کی وقت داره بریم ویزاها رو بگیریم؟

امکان تمدید ویزای صادر شده لاتاری تا پایان سپتامبر همان سال هست . من در انکارا شاهد بودم برای خانواده . ضمنا اگه ویزا می دهند حتما بگیرید اونها که صادر میکنند شما چرا نگیری ؟
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، soli asali
رتبه: 10
1667 بار تشکر شده در 532 پست

RE: سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۴

(امروز 05:25 PM)farshadm999 نوشته است:

(امروز 05:20 PM)mechanicalengineer نوشته است:
دوستان برای ایروان بعد از کلیر شدن روبرگه آبی نوشته 2 یا 3 شنبه مدارک رو بدید جمعه پس میده ولی امرزو از سفارت بهم زنگ زدند بهش گفتم جمعه حاضره گفت نمیدونم معلوم نیست و ممکنه سه تا 5 روز کاری طول بکشه در صورتی که من جمعه حساب کردم و بلیط برگشتم برای شنبه آیندس ! داستانش چطوریه ممکنه دیرتر بشه ؟ و دوستانی که اینجا سه شنبه پاس رو دادند همون جمعه سفارت بهشون ویزا داده یا نه
اگر دیرتر بشه ویزارو دوشنبه بهم میدن یا فقط روزهای چهارشنبه و جمعه ویزا میدن ؟؟
دوست عزیز شما کلیر خرده بودید الان کلیر شدید؟بله
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان

سلام دوستان
این دوست عزیز مثل اینکه کلیر شده از ایروان اون هم در تاپیک دیگه اعلام کرده
اما چطور ایروان سایتش اپ شده من که الان نگاه میکردم چیزی ندیدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: elnazgh ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-02-12 ساعت 18:36)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 16:51)میما نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 16:32)masuodrh نوشته:  خب حدس نمیخواد..ما دارایم میگیم همه آپدیت شدند..اینو با چک کردن شماره کیس ها گفتیم..شادی یه آپدیت خشک و خالی هم رو لبهامون ماسید..
کاش حداقل همونجوری هیأتی هم همه رو کلیر کنند

شما الان چجوری در یک ساعت همه کیس های ابوظبی رو لیست کردین و چک کردین آخه؟ :O

ما ابوظبی هستیم ولی اپدیت نشدم .آخرین اپدیت 16 ژانویه بوذه.Sad
حتي اونهايي كه رد شده بودند هم آپديت شدند ، شما مصاحبه رفته ايد؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان