موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 18:53 توسط maryam_ros.)
به نظر من به جا اینکه اینقدر به هم دیگه توهین کنیم و همدیگر رو متهم کنیم تا دوشنبه صبر کنیم ببینیم چی میشه
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-06 ساعت 18:29)m_nikparvaz نوشته: (2014-09-06 ساعت 18:24)sahar66 نوشته: از خاله سارا چرا خبری نیست. یعنی همه بچه های ایروان رو زنگ زدن بیان پاساشونو بگیرن؟ شاید کلیر نشده ها رو زنگ زده باشند. نظرتون چیه؟
عزیزم داستان ایروان تموم شد و حتی لاتاری ما امروز رسیدیم تهران و بیشتر بچه ها اونجا بودن خاله سارا - افسی - نسیم و خیلی دیگه از دوستان که دیروز با همه تماس گرفتن که بیاین پاستون را ببرید
و البته دایی پیمان
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی ما الان با این به قول خودتون شوخی زشت از نگرانی هامون کم شد و امیدوار شدیم؟؟؟!!!! واقعا نمیدونم چی باید بگم ولی ناراحت شدم که در پست قبلی گفتم که از شما بعیده این کارو کرده باشین چون نمیدونستم که شما هم قصد ازار دارید اینجا از دوستی که بخاطر شما ناراحتشون کردم عذرخواهی میکنم کارتون جالب نبود ما الان واقعا تو شرایطی نیستیم که شما بیاین شوخی کنین و بعدش بخندین
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
تو اگوست بعد مصاحبمون یه پست گذاشتم که خیلی ها بهم توپیدن و متهم به دروغگویی کردنم. الان هم دوباره نظرم میگم و مهم نیست که خیلی غیر مستقیم (به قول خودشون) بهم بتوپم.
من بیشتر به پست کلیرنس سر میزنم تا پست اولین سفر به امریکا.
من بعد محاصبه خودم از حرفهای افیسر متوجه شده بودم که کلیر شدن تو ماه سپتامبر خیلی سخته و شانس خیلی پایین میاد واسه ویزا.
الان هم فکر میکنم که ویزا کاملا تموم نشده ولی تعدادش خیلی محدود و تعداد کمی از بچه ها ویزاشون میگیرند. به نظر من نباید کاملا نا امید شد و همچنان عده ای این شانس را دارن که ویزاشون بیاد مثل ما، خانومم که اصلا امید نداشت بر خلاف خودم.
بهر حال به نظر من بجای بی احترامی به همدیگه بهتر منتظر بود و منصفانه خبرها با همدگه به اشتراک بذارید تا بهترین نتیجه از این موقعیت بدست بیاد.
فقط امیدوارم که تعداد خیلی بیشتری از بچه های اینجا ویزاشون بیاد.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 20:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 21:43 توسط Sara_lphmkf.)
واقعا براي بعضي از دوستان متاسفم، من خودم شخصا نامه رو از نزديك ديدم و اصلا هم جعلي نيست، حالا سفارت اين حرف رو زده اما از نظر من تا زمانيكه خود سايت سفارتها رسمي اعلام نكردند از نظر شخص من لاتاري ٢٠١٤ تموم شده نيست، اما اينكه يكسري ميان به همه توهين مي كنن جاي تاسف دارد، اولا دوستاني كه اينجا هستند همه آدمها معتبري هستند و حرفهاشون از روي مردم آزاري نيست، دوما اومدن دمه سفارت يك حركت شخصيه و هر كس با نظر خودش اينكارو انجام مي ده و اصلاربطي به بي نظم شدن نداره، تمام دوستاني كه من در ايروان ديدم همگي بسيار محترم و معتبر هستند و همه از قديميهاي اين سايت هستند، دوما كسي از دوستان با اصرار پاسشو به داخل باكس نيانداخت و خيلي راحت پذيرفتن، اما حالا چرا اين اتفاق افتاده سفارتها مي دونند، اما خواهش مي كنم چون رفتيد مدرسه و خوندن و نوشتن ياد گرفتيد دليل نمي شه هر چي دستتون مي رسه تايپ كنيد و به يكسري آدمه محترم توهين كنيد،
به من هم زنگ زدند ولي من موندم و پاسمو پس نگرفتم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-06 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-06 ساعت 21:40 توسط avayebahar.)
یه سوال مهم دارم: 4 تا آدم که سرشون به تنشون می ارزه و برای یه تغییر اساسی توی زندگیشون حاضر بودن اینجا دور هم جمع شدن.برای چی سر لاتاری بهم فحش می دید؟چی شده؟ گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری! ماها شیر دهنمون سوزانده، ماست را فوت می کنیم.
چرا دروغ می گویید؟ چرا اطلاعات غلط؟ چرا آخه؟ همه ی ما سوار یه قطاریم. همه مون نگرانیم. اذیت کردن و نگران کردن دیگران ... جسارتا یه بیماری روان است. نیاز به ویزیت پزشک داره. درسته که توی اجتماع در مقابلش به خنده یا فحش یا نادیده گرفتن بسنده می کنیم ، اما مورد باید خودش بره کلینیک روانپزشکی چون مردم آزاری بیماری روان است.
اینجا یه تاپیک اطلاعاتی است. البته در این اوضاع و احوال خیلی فشار عصبی داریم و نمی تونیم باکسی حرف بزنیم گاهی اوقات می آییم اینجا و با کسانی دردل می کنیم که همدرد خود ما هستند ، وگرنه اساسا اینجا یه بانک اطلاعاتی است. و اطلاعات اطلاعاته فحش نداره. و ما انسانهای بالغ و باشعور باید اونقدر برای خودمون ارزش قائل شویم که دروغ را در قالب اطلاعات ارائه ندهیم.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
ما به امید زنده ایم تا آخرین لحظه عمر...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان که دبی هستن و حال میکنن فردا با اتوبوس بریم ابوظبی به من پیام بدن.
تا هماهنگ کنیم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خجالت آوره! گندشو در آوردید این مدیر سایت کجاس؟
من همینجا اعلام میکنم ما ایرانیها گندشو تو منفعت طلبی در آوردیم. نامه ی جعلی آنکارا گندش خفمون کرد. چقدر خودخواه و ظالم و منفعت طلب! لعنت به این تزلزل اخلاق که دروغ رو تو ایرانیها نهادینه کرد اون هم با توجیهات کثیف و بی پایه اخلاقی. شرم!!!!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت: