موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-08 ساعت 04:56)elilucky نوشته: ما هم این دندون آمریکا رو کشیدیم انداختیم دور. ولی خداییش "خر ما از کرگی دم نداشت".
من یادمه اولی که به خانوادم خبر قبولی لاتاری رو دادم، پدرم بخصوص خیلی خوشحال شد، براش توضیح دادم که شماره ما 3000 و خورده ایه و بر طبق سال 2013، تو آبان یا نهایتاً آذر ماه باید مصاحبه بریم و شانسمون برای گرفتن ویزا زیاده. یادمه پدرم گفت اصلاً نگران نباش، شما دو تا جوون تحصیبکرده، فوق لیسانس، تافل و چی آر ای (مدرکهای زبان که خوشبختانه هر دومون نمره بالایی تونسته بودیم بگیریم) هم دارین تازه، دیگه از شما بهتر کی رو می خوان بگیرن؟ بعدش فهمیدم که لاتاری هیچ کاری به این کارا نداره، خیلی تعجب کردم. یه بار وقتی که مات و مبهوت برنامه لاتاری بودم، به یکی از آشناها داشتم می گفتم که این آمریکا چطوری می تونه اینقدر ریسک کنه همینطوری یه سری رو مهاجر می گیره بدون توجه به مدرکشون و توانایی زبانشون می بره تو خاک خودش؟ اونوقت دوست من از یه دانشگاه خوب آمریکا پذیرش و بورس گرفته، یک ساله منتظر ویزاس؟
اون بنده خدا که سالهای سال آمریکا زندگی کرده بود بهم گفت: " آمریکا یه سری آدم هم می خواد که یه سری کارهایی رو که خود آمریکایی ها نمی خوان انجام بدن، براشون بکنن. بعدشم هم یه سری بدون تخصص و تحصیلات و با زبان افتضاح میرن اونجا، کل زندگیشونو می فروشن و کلی پول خرج می کنن، بعد از یه سال، دو سال که پولشون ته کشید یا بر می گردن یا حاضر به خیلی کارها میشن، به هر حال کلی پول به دامن دولت میریزن"
راستشو بخواین اصلا از حرفش خوشم نیومد. اصلا از اون به بعد با هاش هیچ حرفی نزدم و تماسی نگرفتم.
اما الان یه ذره گوشه ذهنم رو مشغول کرده که آیا درست می گفت؟
هنوز نمی دونم. به نظرم این روند لاتاری خیلی مشکوک میاد. اول که چه فکری پهلوی هودشون می کنن وقتی افراد خانواده رو از هم جدا می کنن؟ به زنه ویزا میدن به شوهره نه!
دوم: اول اعلام می کنن، مدیکال اضافه، پول درخواست ویزا، .....بعد یه دفعه تصمیمشون عوض میشه و بدون اینکه اعلام کنن مردم رو علاف خودشون می کنن
سوم: من تو سرشماری همین سایت دیدم که اکثریت ایرانیهای برنده لاتاری لیسانس و بالاتر بودن. من فرهنگ و سطح تحصیلات نپال رو خبر دارم. مطمءنم که اکثریتشون بدون تحصیلات هستن. بعد اولویت با اونها میشه و یا کشورهای دیگه مثل سریلانکا و ....
چهارم: اگه تو سابقه کار داشته باشی، سربازی رفته باشی و کشورهای زیادی رو سفر کرده باشی، کلیرنس می خوری و پروسه ات طول می کشه در حالی که اینها یعنی تو از آب و گل در اومدی، می تونی رو پای خودت واستی و کار پیدا کنی
اما در سایر موارد تو فقط پول خرچ خواهی کرد و بعدش احتمالاً دست از پا درازتر برخواهی گشت کشورت.
به نظر می رسه آمریکا هم خوب راهی برای چاپیدن مردم پیدا کرده!
حالا که عمیقتر فکر میکنم طبق گفته های شما و دوستتون, واقعا حقیقت داره و کثیفترین سیاستشون جدایی خانواده هاست.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها اگر میخواید جایی باشه که خوردنی نباشه اگر میتونید بیاید ایستگاه بیزنس بی یا سیتی سنتر یکی از این دوتا رو رای گیری کنید که همه بیاییم اونجا سریع به من پیغام خصوصی بدید که هماهنگ کنیم با بچه ها
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی، دیدین هنوز توی سایت های سفارت چیزی رو رسما اعلام نکردن، این یعنی هنوز چیزی تموم نشده.......و نمیشه(ایشالاهمه ویزا میگیریم)
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.واقعا متاثرم از سیستم کلیرنس امسال .ایشالا که همگی به زودی کلیر بشین.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-08 ساعت 08:57)reza_norouzi نوشته: (2014-09-08 ساعت 08:13)l.ghalami@gmail.com نوشته: منم دانشجو هستم و ساکن آمریکا ! اما نمی تونم خارج شم از آمریکا ! صدها نفر هم می شناسم که کار می کنند و همین مشکل رو دارند. مشکل همین جا هست ! ترس از نگرفتن ویزا !
يني اگه از امريكا خارج بشين ديگه نميتونين برگردين؟
حتي اونايي كه ويزاي كار دارن؟
هر کسی توی آمریکا باشه و ویزای سینگل داشته باشه ریسک برگشتنش زیاده.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-08 ساعت 10:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-08 ساعت 16:25 توسط کیارش ب..)
بچه ها امیدوارم هر چه زودتر ویزاتونو بگیرین...البته اینجا همچین آش دهن سوزی هم نیست ، ما الان یه هفتس اینجاییم به شدت دنبال کار می گردم همه چی از صفر شروع شده....خیلی نگران آیندم....
متاسفانه وجهه ما ایرانی ها همه جا خرابه...تو فرودگاه برای انجام کارای مهاجرت برای یک پروسه حداکثر نیم ساعته پنج ساعت مارو با بچه الاف کردن...
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من تو فکر ویزا کار استرالیا هستم. حداقل یه چیزه شانسی نیست و بر اساس صلاحیت خود آدم میتونه ویزا میدن.
هرکس پایه هست، پیام خصوصی بده با هم در تماس باشیم.
البته با توجه به اینکه سایت ایروان هنوز اطلاعیه رسمی نداده، یکمی امید دارم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خبری توی سایت سفارت ها اعلام نشده هنوز ؟؟ زودتر خبر بدن دیگه اعصاب ندارم به خدا ...........
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....