کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='shayesteh' pid='466665' dateline='1393391378']
از صمیم قلب خوشحالم هم برای این دوستان هم برای جو به پا شده توی این صفحه ... آخه ما شماره بالایی ها حالا حالا ها مهمون این صفحه ایم پس به انرژیهای خوب این صفحه حالا حالا ها احتیاج داریم...
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد

انشاالله شما هم بزودی کارنت بشید و برید مصاحبه یک ضرب بگیرید زیاد اینجا منتظر نشیدBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، ali1220 ، alitab ، NIKKI ، pari pariaaa ، shayesteh ، soli asali ، pari pari ، behfaza ، meisam14
هورا خوش حال شدم میروم 100 تا صلوات دیگه بفرستم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-02-26 ساعت 02:02)moqadam نوشته:  [quote='basi2014' pid='466573' dateline='1393354765']
دوستان عزیزم اگه یادتون باشه من شرایطم خاص بود و افسر ازم اسپانسر خواست من هیچ کسو تو آمریکا نداشتم که بتونه اسپانسرم بشه ولی همیشه توکلم به خدا بوده و همیشه تو پست ها میگفتم که انقدر حساس نباشید و به خدا توکل کنید . اون هروقت که صلاح باشه خودش کاراتون را ردیف میکنه..من چقدر از این حرفا میزدم و خودم هم از ته قلبم بهش اعتقاد داشتم و دارم. دوستان گلم همونطور که گفتم و میدونید من اسپانسر لازم دارم و افسر بهم گفته بود که وقتی مجددا اومدی مدارک اسپانسرتو بیار. شاید باورتون نشه ولی نمیدونم تا چه حد به قسمت اعتقاد دارید ولی چند روز پیش یهو یه دوست قدیمی پیدا شد و گفت من ضامنت میشم و همه کاراشو خیلی زود انجام داد و گفت بخاطر تحریم من نمیتونم این مدارکو پست کنم من اولش کلی خوشحال شدم ولی وقتی گفت نمیشه پست کرد من ناراحت شدم ولی خودش یک ساعت بعدش ایمیل زد و گفت یه نفر داره میاد تهران میدم به اون بیاره براتون. می بینید عزیزان به یاد آهنگ احسان خواجه امیری:
همه دنیا بخاد و تو بگی نه، نخاد و تو بگی آره تمومه....
اگه اون بالاسری بخاد تمومه...
دوستان گلم همه چی فعلا که خود به خود داره جور میشه.

از صمیم قلب بهتون تبریک میگم دوست عزیز
خدا همراهتون

موفق باشید و انشاله شما و همه دوستان کاراشون به راحتی انجام بشه
تشکر کنندگان: alitab ، alirezaghodrat ، basi2014 ، Sam2014 ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، behfaza ، meisam14 ، sksara
تبریک خدمت دوستان عزیز کلیر شده مبارکتون باشه بعد از این همه انتظار خبر بسیار مسرت بخشی بود امیدوارم بزودی زود دیگر دوستان منتظر نیز با خبر کلیر شدنشون خوشحالمون کنند و در استانه سال نو عیدشون رو بگیرند موفق وپیروز باشید....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-02-25 ساعت 20:59)masuodrh نوشته:  398
399
249
1104
کلیر شدند
مبارک باشه
تبرررریک

(2014-02-26 ساعت 01:25)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 21:44)basi2014 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 21:26)Prometheus نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 21:17)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 19:40)basi2014 نوشته:  سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستان
تاحالا افسر به این خوش قولی دیده بودید. درست سر سه ماه.....
بیاید بیاید یکی از آنکاراییا میخاد بگه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتظر سرا دوباره سبز شد
خیلی خیلی مبارکه Smile
میشه یخورده از شرایط کیستون بگین؟چند نفر؟ چرا کلیرنس خوردین،اگه دوس دارین رشته یا شغلتون، یا اگه آفیسر صحبت خاصی کرده بود روز مصاحبه؟
البته اگه مایلین، واسه این که بچه هایی که شرایط مشابه دارن امیدوار بشن.
سلام
ميشه بگين از چه سايتي ميشه فهميد؟

سایت که :http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
شرایط کیسمم مجرد دختر 29 ساله فوق لیسانس کارمند شرکت خصوصی. البته کیس من خاص بود سفرناممو بخونید اگه سوالی داشتید پیام خصوصی بدید..

تبریک به شما دوست عزیز دست راستتون رو سر ما
تبریک میگم. انشاله همه دوستان تندتند کلیر بشن
(2014-02-26 ساعت 09:35)ali3875 نوشته:  انشا الله همینطور که میگید باشه شب عیدی یک عیدی خوب بهمون بدن من که فردا میشم سه رقمی و 100 روزه میشم

راستی یک سوال این تاریخی که جلو کیس نامبر این 4 تا دوست تو سایت سفارت زده یعنی تا این تاریخ میتونن بیان ویزارو بگیرن؟
سوال دیگه اینکه اگه مثلا 10-15 روز به مدیکالمون باقی میونده باشه برای تحویل ویزا مشکلی ایجاد نمیشه؟ و یا اگه همین مقدار از مدیکال مونده باشه برای ورود به آمریکا چی؟ حداقل زمان مدیکال برای اخذ ویزا یا ورود بهUSA چقدره؟

بله معنیش همونه ولی توصیه‌ی همه اینه زود برین ویزا رو بگیرین.
اگه مدیکالتون ۱۵ روز مهلت داشته باشه و ویزا مثلاً ۵ ماه، شما باید طبق مدیکال عمل کنید. کلاً هر کدوم کم‌تر مهلت داره در الویته و لی فکر می‌کنم می‌شه که اگه روزای آخر مدیکال ویزا گرفتید برید و دوباره مدیکال بدید که ۶ ماه وقت بخرید برای خودتون.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
همین دیشب گفتم کافی‌ ۱ نفر کلییر بشه اون وقت دوباره امیدوارم میشم مرسی‌ خدا جون که دوباره امیدوارم کردی و تبریک به این ۴ دوست عزیز .

بچه‌ها خبری از سفارت‌های دیگه نیست ؟ فقط آنکارا ؟ متن سفارت ابوظبی وقتی‌ issued می‌شه چی‌ می‌شه الان که اینه

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، alitab ، soli asali ، pari pari ، sal0811 ، amin arefi ، behfaza
سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.
بدرود. و با آرزوی موفقیت.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
با هزاران هزار تبریک به basi014 و rava عزیز و آرزوی سفر و زندگی خوب در ینگه دنیا برای هر دو، فکر کنم تا ما یه کم نا امید میشیم و اعصابا حسابی خورد میشه سفارتا یه تکونی به خودشون میدن تا ما رو خوشحالو امیدوار کنن. دفعه قبل که همه بی اعصاب شده بودنو کم مونده بود همدیگرو بزنن که چرا ما رو حداقل یه آپ نمیکنن، یه دفعه ابوظبی همه رو آپ کرد. حالا هم که چند روزی بود این تاپیک حسابی سوتو کور و بی رمق بود دوباره یه حرکت جانانه کردنو همه رو خوشحال کردن.بامید یه خوشحالی کامل که مثل یه ویروس تو هممون پخش شه و کلیر بشیم

(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته:  سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.

خوش اومدیSmile
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، H Pier ، alitab ، kage.omid ، rava ، soli asali ، pari pari ، amin arefi ، behfaza ، nedaba ، pari pariaaa ، meisam14
Big Grinسلام دوستان عزیز من هم با وجود کار خصوصی و معاف از خدمت به جمع شما پیوستم Smile Cool
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-02-25 ساعت 23:29)basi2014 نوشته:  دوستان عزیزم اگه یادتون باشه من شرایطم خاص بود و افسر ازم اسپانسر خواست من هیچ کسو تو آمریکا نداشتم که بتونه اسپانسرم بشه ولی همیشه توکلم به خدا بوده و همیشه تو پست ها میگفتم که انقدر حساس نباشید و به خدا توکل کنید . اون هروقت که صلاح باشه خودش کاراتون را ردیف میکنه..من چقدر از این حرفا میزدم و خودم هم از ته قلبم بهش اعتقاد داشتم و دارم. دوستان گلم همونطور که گفتم و میدونید من اسپانسر لازم دارم و افسر بهم گفته بود که وقتی مجددا اومدی مدارک اسپانسرتو بیار. شاید باورتون نشه ولی نمیدونم تا چه حد به قسمت اعتقاد دارید ولی چند روز پیش یهو یه دوست قدیمی پیدا شد و گفت من ضامنت میشم و همه کاراشو خیلی زود انجام داد و گفت بخاطر تحریم من نمیتونم این مدارکو پست کنم من اولش کلی خوشحال شدم ولی وقتی گفت نمیشه پست کرد من ناراحت شدم ولی خودش یک ساعت بعدش ایمیل زد و گفت یه نفر داره میاد تهران میدم به اون بیاره براتون. می بینید عزیزان به یاد آهنگ احسان خواجه امیری:
از هیم خدای مهربون میخام که هر چه زودتر کارای شما رو هم هرجور که صلاح میدونه جفت و جور کنه..
با تمام وجودم بهترینها را براتون آرزومندم
تبریک دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم. مبارک-----------ه
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو ، meisam14 ، ojee
(2014-02-26 ساعت 12:45)chaymon نوشته:  Big Grinسلام دوستان عزیز من هم با وجود کار خصوصی و معاف از خدمت به جمع شما پیوستم Smile Cool
خیلی خوش اومدین امیدوارم اینجا مث ما بهتون خوش بگذرهTongue
از مصاحبه بگین از افسر خبر خاصی نشنیدین یا چیزی نپرسیدین؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، soli asali ، pari pari ، amin arefi ، behfaza ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-02-26 ساعت 12:32)farshad varaste نوشته:  با هزاران هزار تبریک به basi014 و rava عزیز و آرزوی سفر و زندگی خوب در ینگه دنیا برای هر دو، فکر کنم تا ما یه کم نا امید میشیم و اعصابا حسابی خورد میشه سفارتا یه تکونی به خودشون میدن تا ما رو خوشحالو امیدوار کنن. دفعه قبل که همه بی اعصاب شده بودنو کم مونده بود همدیگرو بزنن که چرا ما رو حداقل یه آپ نمیکنن، یه دفعه ابوظبی همه رو آپ کرد. حالا هم که چند روزی بود این تاپیک حسابی سوتو کور و بی رمق بود دوباره یه حرکت جانانه کردنو همه رو خوشحال کردن.بامید یه خوشحالی کامل که مثل یه ویروس تو هممون پخش شه و کلیر بشیم

(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته:  سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.

خوش اومدیSmile

خدا رو هزار مرتبه شکر و خیلی خوشحالم که باز هم دوستان عزیز من امیدوار شدن .و از خدا میخوام که هر چه زودتر همه بچه ها کلیر بشن تا همه با هم خوشحال بشیم.ای حال میده ه ه ه ه ه ه ه ه ه
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
(2014-02-26 ساعت 12:52)sabor نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 23:29)basi2014 نوشته:  دوستان عزیزم اگه یادتون باشه من شرایطم خاص بود و افسر ازم اسپانسر خواست من هیچ کسو تو آمریکا نداشتم که بتونه اسپانسرم بشه ولی همیشه توکلم به خدا بوده و همیشه تو پست ها میگفتم که انقدر حساس نباشید و به خدا توکل کنید . اون هروقت که صلاح باشه خودش کاراتون را ردیف میکنه..من چقدر از این حرفا میزدم و خودم هم از ته قلبم بهش اعتقاد داشتم و دارم. دوستان گلم همونطور که گفتم و میدونید من اسپانسر لازم دارم و افسر بهم گفته بود که وقتی مجددا اومدی مدارک اسپانسرتو بیار. شاید باورتون نشه ولی نمیدونم تا چه حد به قسمت اعتقاد دارید ولی چند روز پیش یهو یه دوست قدیمی پیدا شد و گفت من ضامنت میشم و همه کاراشو خیلی زود انجام داد و گفت بخاطر تحریم من نمیتونم این مدارکو پست کنم من اولش کلی خوشحال شدم ولی وقتی گفت نمیشه پست کرد من ناراحت شدم ولی خودش یک ساعت بعدش ایمیل زد و گفت یه نفر داره میاد تهران میدم به اون بیاره براتون. می بینید عزیزان به یاد آهنگ احسان خواجه امیری:
از هیم خدای مهربون میخام که هر چه زودتر کارای شما رو هم هرجور که صلاح میدونه جفت و جور کنه..
با تمام وجودم بهترینها را براتون آرزومندم
تبریک دوست عزیزم خیلی خوشحال شدم. مبارک-----------ه

ممنونم صبور جان ایشالا به زودی خبر کلیر شدن تو و سایر دوستانم را بشنوم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، ffrfar ، soli asali ، pari pari ، amin arefi ، behfaza ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، sabor
منتظر شدم منم ولی انتظار شیرینیه
با این حال به کسی سفارش نمی کنم در این مورد منتظر بشه
یه ضربش خوشمزه تره
در ضمن تبریک به دوستان کلیر شده
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان