موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='shayesteh' pid='466665' dateline='1393391378']
از صمیم قلب خوشحالم هم برای این دوستان هم برای جو به پا شده توی این صفحه ... آخه ما شماره بالایی ها حالا حالا ها مهمون این صفحه ایم پس به انرژیهای خوب این صفحه حالا حالا ها احتیاج داریم...
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
انشاالله شما هم بزودی کارنت بشید و برید مصاحبه یک ضرب بگیرید زیاد اینجا منتظر نشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
هورا خوش حال شدم میروم 100 تا صلوات دیگه بفرستم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
همین دیشب گفتم کافی ۱ نفر کلییر بشه اون وقت دوباره امیدوارم میشم مرسی خدا جون که دوباره امیدوارم کردی و تبریک به این ۴ دوست عزیز .
بچهها خبری از سفارتهای دیگه نیست ؟ فقط آنکارا ؟ متن سفارت ابوظبی وقتی issued میشه چی میشه الان که اینه
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.
بدرود. و با آرزوی موفقیت.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 12:32)farshad varaste نوشته: با هزاران هزار تبریک به basi014 و rava عزیز و آرزوی سفر و زندگی خوب در ینگه دنیا برای هر دو، فکر کنم تا ما یه کم نا امید میشیم و اعصابا حسابی خورد میشه سفارتا یه تکونی به خودشون میدن تا ما رو خوشحالو امیدوار کنن. دفعه قبل که همه بی اعصاب شده بودنو کم مونده بود همدیگرو بزنن که چرا ما رو حداقل یه آپ نمیکنن، یه دفعه ابوظبی همه رو آپ کرد. حالا هم که چند روزی بود این تاپیک حسابی سوتو کور و بی رمق بود دوباره یه حرکت جانانه کردنو همه رو خوشحال کردن.بامید یه خوشحالی کامل که مثل یه ویروس تو هممون پخش شه و کلیر بشیم
(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته: سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.
بدرود. و با آرزوی موفقیت.
خوش اومدی
خدا رو هزار مرتبه شکر و خیلی خوشحالم که باز هم دوستان عزیز من امیدوار شدن .و از خدا میخوام که هر چه زودتر همه بچه ها کلیر بشن تا همه با هم خوشحال بشیم.ای حال میده ه ه ه ه ه ه ه ه ه
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
منتظر شدم منم ولی انتظار شیرینیه
با این حال به کسی سفارش نمی کنم در این مورد منتظر بشه
یه ضربش خوشمزه تره
در ضمن تبریک به دوستان کلیر شده
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم