کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
منم اووووووووووومدم (البته با مقداری تاخیر)
هورامم بکشم با اجازه
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااآآااآاااااااااااااااااااااااآآآاآااااااااااااااااااااااآآااآاااااااااااآااآاااآآآاآآاآاآآآاااااااااااا Big Grin
(موزیکال بود)

Basi2014 و Rava خیلی خوشحالم و بهتون تبریک میگم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
سلام به دوستان خوشحالم
bas2014 و rava عزيز بسيار بسيار خوشحال شدم از اينكه شنيدم كلير شديد و بايد خودتون و واسه چالشهاي بعدي آماده كنيد. همينجا هم واستون آرزوي موفقيت و سلامتي دارم. انشالله به زودي زود همه بچه هاي منتظر كلير بشن و وارد مرحله هاي بعدي تا نهايتا سفر به آمريكا.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، ffrfar ، banafsh14 ، mahdibashoma ، soli asali ، godot ، pari pari ، Narvan ، zepehr ، amin arefi ، nedaba ، behfaza ، pari pariaaa ، ojee
(2014-02-26 ساعت 12:54)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 12:45)chaymon نوشته:  Big Grinسلام دوستان عزیز من هم با وجود کار خصوصی و معاف از خدمت به جمع شما پیوستم Smile Cool
خیلی خوش اومدین امیدوارم اینجا مث ما بهتون خوش بگذرهTongue
از مصاحبه بگین از افسر خبر خاصی نشنیدین یا چیزی نپرسیدین؟
نه فقط گفت پروسه مراحل اداری یکم زمانبره برو بعد از 4 ماه چک کن
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، soli asali ، pari pari ، sal0811 ، nedaba ، behfaza ، NIKKI ، pari pariaaa ، قصه گو
سلام به دوستان عزيز و خوشحال كيلير شده واقعا از اعماق وجودم بهتون تبريك وشادباش ميگم،مباركتون باشه،عجب عيدي نانازى داد خدا بهتون،از خدا ميخوام كه حال واحول هممون همينجورى شنگول ومنگول كنه،كه اراده مطلق خودش وبس،،،
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته:  سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.
بدرود. و با آرزوی موفقیت.

امیدوارم که هرچه زودتر کلیر بشین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Narvan ، amin arefi ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته:  سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.

دوست عزيز با سلام و خسته نباشيد...اميدوارم خيلي خيلي زود كلير بشيد ومثل ما خيلي منتظر نمونيد...راستش ناراحت شدم از اينكه شما هم كليرنس خورديد...به اميد فردايي روشن
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile

سلام دوست عزیز شما ذیگه چرا
امیدواریم هر چه سریعتر کلییر بشید
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، amin arefi ، amirrbco ، alirezaghodrat ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو
همه خسته نباشن !
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، godot ، pari pari ، farshad varaste ، amin arefi ، amirrbco ، قصه گو ، masuodrh
(2014-02-26 ساعت 13:08)میما نوشته:  منم اووووووووووومدم (البته با مقداری تاخیر)
هورامم بکشم با اجازه
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااآآااآاااااااااااااااااااااااآآآاآااااااااااااااااااااااآآااآاااااااااااآااآاااآآآاآآاآاآآآاااااااااااا Big Grin
(موزیکال بود)

Basi2014 خیلی خوشحالم و بهتون تبریک میگم

مبارک مبارک مبارککککککککککککککککککککککککک
منم خیلی خوشحالم و صمیمانه بهت تبریک میگم.
احتمالا نفر چهارمی هم که کلیر شده همین امروز فرداس بیاد اینجا هورا بکشه..
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pari ، Narvan ، amin arefi ، nedaba ، behfaza ، pari pariaaa
(2014-02-26 ساعت 13:18)Beni2050 نوشته:  سلام به دوستان عزيز و خوشحال كيلير شده واقعا از اعماق وجودم بهتون تبريك وشادباش ميگم،مباركتون باشه،عجب عيدي نانازى داد خدا بهتون،از خدا ميخوام كه حال واحول هممون همينجورى شنگول ومنگول كنه،كه اراده مطلق خودش وبس،،،

ممنون. البته قبل عیدی من هدیه تولدمو گرفتم Big Grin
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، soli asali ، pari pari ، Narvan ، amin arefi ، alirezaghodrat ، nedaba ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-02-25 ساعت 21:26)Prometheus نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 21:17)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 19:40)basi2014 نوشته:  سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستان
تاحالا افسر به این خوش قولی دیده بودید. درست سر سه ماه.....
بیاید بیاید یکی از آنکاراییا میخاد بگه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتظر سرا دوباره سبز شد
خیلی خیلی مبارکه Smile
میشه یخورده از شرایط کیستون بگین؟چند نفر؟ چرا کلیرنس خوردین،اگه دوس دارین رشته یا شغلتون، یا اگه آفیسر صحبت خاصی کرده بود روز مصاحبه؟
البته اگه مایلین، واسه این که بچه هایی که شرایط مشابه دارن امیدوار بشن.
سلام
ميشه بگين از چه سايتي ميشه فهميد؟
شاد باش عرض میکنم
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: soli asali ، basi2014 ، amin arefi
(2014-02-26 ساعت 12:56)rava نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 12:32)farshad varaste نوشته:  با هزاران هزار تبریک به basi014 و rava عزیز و آرزوی سفر و زندگی خوب در ینگه دنیا برای هر دو، فکر کنم تا ما یه کم نا امید میشیم و اعصابا حسابی خورد میشه سفارتا یه تکونی به خودشون میدن تا ما رو خوشحالو امیدوار کنن. دفعه قبل که همه بی اعصاب شده بودنو کم مونده بود همدیگرو بزنن که چرا ما رو حداقل یه آپ نمیکنن، یه دفعه ابوظبی همه رو آپ کرد. حالا هم که چند روزی بود این تاپیک حسابی سوتو کور و بی رمق بود دوباره یه حرکت جانانه کردنو همه رو خوشحال کردن.بامید یه خوشحالی کامل که مثل یه ویروس تو هممون پخش شه و کلیر بشیم

خوش اومدیSmile

خدا رو هزار مرتبه شکر و خیلی خوشحالم که باز هم دوستان عزیز من امیدوار شدن .و از خدا میخوام که هر چه زودتر همه بچه ها کلیر بشن تا همه با هم خوشحال بشیم.ای حال میده ه ه ه ه ه ه ه ه ه

دوست عزیز من متوجه نشدم !!!! شما به من مسیج دادید که تازه با تاریخ پریروز وارد منتظرسرا کنم. بعد الان کلیر شدید !!!!!؟؟؟؟
یه جا خوندم که ستاره دار کلیر شدید !!!!!!!!!! ستاره دار شدن که معنی کلیر شدن نمیده !

یه مقدار شفاف سازی کنید ... Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pari ، pari pariaaa ، kage.omid
تبریککککککککککک به دوستای گلم با آرزوی موفقیت واسه همه منتظرا، ایشالا بعدی دیگه نوبت ما ایروانیهاست دیگه مگه نه؟!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
(2014-02-26 ساعت 14:32)godot نوشته:  تبریککککککککککک به دوستای گلم با آرزوی موفقیت واسه همه منتظرا، ایشالا بعدی دیگه نوبت ما ایروانیهاست دیگه مگه نه؟!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آره واقعاً ديگه خداييش نوبتي هم باشه نوبت ما ايروانيهاست.
به اميد خدا
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: basi2014 ، alitab ، soli asali ، godot ، amin arefi ، behfaza ، ali1220 ، reza_top60 ، pari pariaaa ، kage.omid ، elnazgh ، NEURON ، قصه گو
با تبریک خدمت دوستان کلیر شده ...
و آرزوی هر چه زودتر کلیر شدن بقیه دوستان گل ...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: pari pari ، godot ، amin arefi ، soli asali ، behfaza ، pari pariaaa ، kage.omid ، قصه گو ، meisam14 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان