موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 14:21)soli asali نوشته: (2014-02-26 ساعت 12:56)rava نوشته: (2014-02-26 ساعت 12:32)farshad varaste نوشته: با هزاران هزار تبریک به basi014 و rava عزیز و آرزوی سفر و زندگی خوب در ینگه دنیا برای هر دو، فکر کنم تا ما یه کم نا امید میشیم و اعصابا حسابی خورد میشه سفارتا یه تکونی به خودشون میدن تا ما رو خوشحالو امیدوار کنن. دفعه قبل که همه بی اعصاب شده بودنو کم مونده بود همدیگرو بزنن که چرا ما رو حداقل یه آپ نمیکنن، یه دفعه ابوظبی همه رو آپ کرد. حالا هم که چند روزی بود این تاپیک حسابی سوتو کور و بی رمق بود دوباره یه حرکت جانانه کردنو همه رو خوشحال کردن.بامید یه خوشحالی کامل که مثل یه ویروس تو هممون پخش شه و کلیر بشیم
(2014-02-26 ساعت 12:28)H Pier نوشته: سلام دوستان منتظر. بنده رو از امروز در جمع خود بپذیرید.
بدرود. و با آرزوی موفقیت.
خوش اومدی
خدا رو هزار مرتبه شکر و خیلی خوشحالم که باز هم دوستان عزیز من امیدوار شدن .و از خدا میخوام که هر چه زودتر همه بچه ها کلیر بشن تا همه با هم خوشحال بشیم.ای حال میده ه ه ه ه ه ه ه ه ه
دوست عزیز من متوجه نشدم !!!! شما به من مسیج دادید که تازه با تاریخ پریروز وارد منتظرسرا کنم. بعد الان کلیر شدید !!!!!؟؟؟؟
یه جا خوندم که ستاره دار کلیر شدید !!!!!!!!!! ستاره دار شدن که معنی کلیر شدن نمیده !
یه مقدار شفاف سازی کنید ...
دوست عزیز من
چون دوستان از من خواستن وارد منتظر سرا بشم و بهمین خاطر به شما پیام فرستادم.
بله ما دیروز کلیر شدیم و از کیس 4 نفریمنون به نظر همسرم که برنده اصلی و بچه هام ویزاشون آماده هستش ولی ویزا من هنوز تو مرحله Process هستش.
امیدوارم مشکل حل شده باشه
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-26 ساعت 15:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-26 ساعت 15:14 توسط mattin.)
با سلام
از دوستان منتظر کسی از اسامی آفیسر هایی که در ابوظبی در خصوص پرونده های لاتاری مصاحبه می کنند اطلاعی داره به غیر از خانم سارا گرو
( منظور من آفیسر آقای ریشو هستش که خیلی خوش اخلاق هست و فارسی رو با لهجه شیرینی صحبت می کنه )
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 09:39)shayesteh نوشته: از صمیم قلب خوشحالم هم برای این دوستان هم برای جو به پا شده توی این صفحه ... آخه ما شماره بالایی ها حالا حالا ها مهمون این صفحه ایم پس به انرژیهای خوب این صفحه حالا حالا ها احتیاج داریم...
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
دوست بسیار عزیزم نگران نباش شما شماره بالایی ها زمان کلیرنستون خیلی کوتاه تر از زمان کلیرنس شماره پایینی ها هست بیشتر شما ها کمتر از یکماه کلیر خواهید شد. به امید کلیر همه بچه های مهاجر سرا
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-26 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-26 ساعت 16:24 توسط alimomen.)
(2014-02-26 ساعت 15:13)mattin نوشته: با سلام
از دوستان منتظر کسی از اسامی آفیسر هایی که در ابوظبی در خصوص پرونده های لاتاری مصاحبه می کنند اطلاعی داره به غیر از خانم سارا گرو
( منظور من آفیسر آقای ریشو هستش که خیلی خوش اخلاق هست و فارسی رو با لهجه شیرینی صحبت می کنه )
دوست گرامی
یعنی شما بعد از 106 ارسال هنوز امضا ندارید؟!!!!!!فکر کنم رکورد دار هستید از این نظر
بابا با ما به از این باش که با خلق جهانی
یکم افتخار بده آشنا شیم
شکر خدا توی منتظر سرا هم که نیستی- والا چی بگم -
خدا کنه که حداقل اگر کلیر شدی اعلام کنی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 15:30)mattin نوشته: با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
عتراض مستقیم به کا.خ سفید در مورد مدت زمان کلیرنس برای ایرانیان
دوستان عزیز من آدرس یک سایت را به شما معرفی می کنم که آقای اوباما شخصا" از همه خواسته اند هر گونه اعتراض یا پیشنهاد در روند اداری مربوط به آمریکا را مستقیما" با ایشان در میان بگذارند و قول مساعد براری بررسی و اقدام سریع داده اند . من فکر می کنم اگر از ایشان بخواهیم دستور کاهش مدت زمان کلیرینس (مراحل اداری) را در مورد ایرانیان بدهند مثمر ثمر واقع خواهد شد. این سایت بر خلاف برنامه آقای آلن (اعتراض FBی ) موردی و برای مدت زمان محدود نمی باشد. به امید اینکه این اقدام در جهت تسریع مراحل کلیرینس خودمان و آیندگان مثمر ثمر واقع شود. لازم به یادآوری است برای دسترسی به این سایت نیاز به پ یل ت ر ش ک . دارید . ضمنا"پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject حتما" گزینه Immigration را انتخاب کنید و در قسمت Message تقاضای خود را به زبان انگلیسی بنویسد. http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit
با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
دوستان عزیز رفتم تحیقق کردم و فهمیدم این ها صحبت های دیروز باراک اوباما در دومین مراسم تحلیف ریاست جمهوری درباره ی مهاجرت بوده.
باراک اوباما:
. سفر ما کامل نخواهد بود مگر آنکه به مهاجران مشتاق و امیدواری که آمریکا را سرزمین فرصت ها می دانند ، خوشامد بگوئیم.
ولی سخنانی که امروز بیان کردم، خیلی متفاوت از سوگندی نیست که یک سرباز در زمان دریافت نشانی برای انجام وظبفه اش ادا میکند و یا در زمان تعبیر رؤیای یک مهاجر برای دریافت شهروندی این کشور.
دوست خوبم سلام
ممنون از سایت بسیار خوبی که معرفی کردی. من فکر میکنم که نوشتن نامه توسط این سایت به پرزیدنت بسیار موثر باشد و نتیجه خیلی خوبی بگیریم. از بقیه بچه ها هم میخام که نظرشون رو بگن که آیا یک نامه دسته جمعی بنویسیم یا جداگانه ... نامه جداگانه اثر بیشتری داره ولی خوب وقت خواننده رو خیلی بیشتر میگیره. نامه دسته جمعی هم خیلی خوبه و نشون دهنده هماهنگی نویسنده های اون هست. فقط نمیدونم تاثیر این نامه دسته جمعی که نشون دهنده این هست که خیلی از برنده های لاتاری با هم در ارتباط هستند چی میتونه باشه ؟؟؟
لطفا بقیه بچه ها هم همفکری کنند..
به یاد داشته باشیم که پیگیری اوباما برای کوتاه کردن زمان کلیرنس مدت زمان اون رو برای اغلب کشور های دنیا به زیر ۶۰ روز آورده بنا براین شاید نامه ما هم بتونه کمکی به تسریع کلیرنس ها بکنه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-26 ساعت 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-26 ساعت 17:04 توسط alimomen.)
(2014-02-26 ساعت 16:30)mattin نوشته: (2014-02-26 ساعت 16:12)alimomen نوشته: (2014-02-26 ساعت 15:13)mattin نوشته: با سلام
دوست گرامی
یعنی شما بعد از 106 ارسال هنوز امضا ندارید؟!!!!!!فکر کنم رکورد دار هستید از این نظر
بابا با ما به از این باش که با خلق جهانی
یکم افتخار بده آشنا شیم
شکر خدا توی منتظر سرا هم که نیستی- والا چی بگم -
خدا کنه که حداقل اگر کلیر شدی اعلام کنی
با سلام و عرض ارادت
فرمایش شما کاملا متین
اگر به خاطر معذوریتهای شغلی نبود
حتما این کار رو انجام می دادم
فکر کنم نیازی به توضیح بیشتر نیاشه
ذکر این نکته ضروری است که بنده هر گونه اطلاعاتی داشته باشم که به دیگر دوستان کمکی بکنه حتما به اشتراک می ذارم
و از اون دسته کاربرها نیستم که فقط از این سایت بهره برداری اطلاعاتی بکنه
با احترام
خواهش میکنم ولی ببخشید متوجه نمیشم منظور از معذوریتهای شغلی چی هست-اینجا که هر کس از طریق یک شناسه کاربری هویت داره و هیچ نیازی به وارد کردن اطلاعات شخصی نیست-در ضمن فقط اگر رقم اول کیس نامبرتون هم اعلام کنید فکر کنم واسه امضا و منتظر سرا بسنده کنه
مجددا عذر میخام امیدوارم که این سوال منو به حساب فضولی نگذاشته باشید فقط میخام اطلاعاتم بالا بره که اگر منم اشتباها امضا درست کردم پاکش کنم که خطری تهدیدم نکنه
در ضمن مهمترین اطلاعاتی که میتونید به اشتراک بذارید حدود کیس نامبر و وضعیت کیستون هست که متاسفاه ما رو از همه محروم کردید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 16:15)پائیز نوشته: (2014-02-26 ساعت 15:30)mattin نوشته: با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
دوستان عزیز من آدرس یک سایت را به شما معرفی می کنم که آقای اوباما شخصا" از همه خواسته اند هر گونه اعتراض یا پیشنهاد در روند اداری مربوط به آمریکا را مستقیما" با ایشان در میان بگذارند و قول مساعد براری بررسی و اقدام سریع داده اند . من فکر می کنم اگر از ایشان بخواهیم دستور کاهش مدت زمان کلیرینس (مراحل اداری) را در مورد ایرانیان بدهند مثمر ثمر واقع خواهد شد. این سایت بر خلاف برنامه آقای آلن (اعتراض FBی ) موردی و برای مدت زمان محدود نمی باشد. به امید اینکه این اقدام در جهت تسریع مراحل کلیرینس خودمان و آیندگان مثمر ثمر واقع شود. لازم به یادآوری است برای دسترسی به این سایت نیاز به پ یل ت ر ش ک . دارید . ضمنا"پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject حتما" گزینه Immigration را انتخاب کنید و در قسمت Message تقاضای خود را به زبان انگلیسی بنویسد. http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit
با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
دوستان عزیز رفتم تحیقق کردم و فهمیدم این ها صحبت های دیروز باراک اوباما در دومین مراسم تحلیف ریاست جمهوری درباره ی مهاجرت بوده.
باراک اوباما:
. سفر ما کامل نخواهد بود مگر آنکه به مهاجران مشتاق و امیدواری که آمریکا را سرزمین فرصت ها می دانند ، خوشامد بگوئیم.
ولی سخنانی که امروز بیان کردم، خیلی متفاوت از سوگندی نیست که یک سرباز در زمان دریافت نشانی برای انجام وظبفه اش ادا میکند و یا در زمان تعبیر رؤیای یک مهاجر برای دریافت شهروندی این کشور.
دوست خوبم سلام
ممنون از سایت بسیار خوبی که معرفی کردی. من فکر میکنم که نوشتن نامه توسط این سایت به پرزیدنت بسیار موثر باشد و نتیجه خیلی خوبی بگیریم. از بقیه بچه ها هم میخام که نظرشون رو بگن که آیا یک نامه دسته جمعی بنویسیم یا جداگانه ... نامه جداگانه اثر بیشتری داره ولی خوب وقت خواننده رو خیلی بیشتر میگیره. نامه دسته جمعی هم خیلی خوبه و نشون دهنده هماهنگی نویسنده های اون هست. فقط نمیدونم تاثیر این نامه دسته جمعی که نشون دهنده این هست که خیلی از برنده های لاتاری با هم در ارتباط هستند چی میتونه باشه ؟؟؟
به یاد داشته باشیم که پیگیری اوباما برای کوتاه کردن زمان کلیرنس مدت زمان اون رو برای اغلب کشور های دنیا به زیر ۶۰ روز آورده بنا براین شاید نامه ما هم بتونه کمکی به تسریع کلیرنس ها بکنه
من فکر میکنم نامه دسته جمعی بهتره. هم تاثیرش بیشتره و هم متوجه کیس خاصی نیست و از لحاظ امنیتی بهتره.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-26 ساعت 17:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-26 ساعت 17:47 توسط pari pariaaa.)
(2014-02-26 ساعت 17:02)elnazgh نوشته: (2014-02-26 ساعت 16:15)پائیز نوشته: (2014-02-26 ساعت 15:30)mattin نوشته: با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
دوستان عزیز من آدرس یک سایت را به شما معرفی می کنم که آقای اوباما شخصا" از همه خواسته اند هر گونه اعتراض یا پیشنهاد در روند اداری مربوط به آمریکا را مستقیما" با ایشان در میان بگذارند...
.... فقط نمیدونم تاثیر این نامه دسته جمعی که نشون دهنده این هست که خیلی از برنده های لاتاری با هم در ارتباط هستند چی میتونه باشه ؟؟؟
من فکر میکنم نامه دسته جمعی بهتره. هم تاثیرش بیشتره و هم متوجه کیس خاصی نیست و از لحاظ امنیتی بهتره.
اولاً تشكر ميكنم از دوست خوبمون كه چنين سايت مفيدي رو معرفي كردن.ثانياً الان رفتم تو اين سايت،يه ويديو در مورد نحوه خواندن نامه هايي كه به پرزيدنت اوباما ارسال ميشه گذاشتن كه اگه شما هم ببينيد ميگه ايشون روزي ١٠ نامه از انبوه نامه ها و ايميل ها و فكس هايي كه ارسال ميشه براشون (حدود ٦٥هزارتا در هر هفته!) رو بطور رندوم ميخونه.
نظر من اينه كه بيايم جداگانه ايميل بزنيم،چون مثلا اگه نامه ي من رو نبينه و از زير دستش رد بشه ،احتمالش هست كه چون تعداد زيادي نامه مثل مورد من ارسال شده از طرف شماها،نامه ي يكي از شما رو ببينه و پيگيري كنه و كار همه راه بيفته.اونجوري اگه يك نامه گروهي باشه اصلاً شايد خونده نشه.فقط متن اون نامه اي كه شخصاً ميفرستيم بايد جوري تنظيم بشه كه محتوي فردي نداشته باشه زياد و به همه قابل تعميم باشه.
اين بود نظر من باز هم هر چي توافق بشه من هم هستم.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه كلير شدند اگر ميشه لطفا روال آپديت شدنشونو توضيح بدند كه چجوري بود.شايد بشه يه نتيجه گيريهايي كرد!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تا ریشه در آب است امید ثمری هست.
شادیتان مانا موفقیتتان پایا تلاشتان پویا
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستان کلیر شده از صمیم قلب تبریک میگم و امیدوارم بقیه هم به زودی زود کلیر بشن.