موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-04 ساعت 21:01)amirrbco نوشته: سلام دوستان،
سفارت آنکارا سایتشو آپدیت کرد.
و دریغ از یه کیس لاتاری جدید!!!!
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ جا هیییییییییییچ خبری نیست همه جا امن و امانه D:
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 01:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 01:35 توسط احمد حبیبی.)
(2014-03-04 ساعت 23:42)lida55 نوشته: (2014-03-04 ساعت 18:39)armin021 نوشته: (2014-03-03 ساعت 08:36)lida55 نوشته: (2014-03-03 ساعت 07:57)peymanmohajer نوشته: [quote='lida55' pid='467519' dateline='1393697051']
خب اين كه خيلي عاليه. لطفا متن رو هر چه سريعتر بذاريد تا همونو ارسال كنيم. همين الانشم دير شده. منتظريم دوست عزيز.
صفحه 276 همین تاپیک ارسال 4129 من متن هست. آخر نامه نام و نام خوانوادگی یادتون نره. پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject حتما" گزینه Immigration را انتخاب کنید و در قسمت Message تقاضای خود را به زبان انگلیسی بنویسد. http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit
--------------------------------------------------------------------------------
میدونین چرا با این کارتون مخالفم؟
چون اونا پیش خودشون میگن کار اداریه اینا طبق اصول و قانون داره پیش میره، اونوقت اینا چی میگن زود باشین بابا ما میخوایم زودتر بیایم و این شک برانگیزه! و خود این نامه ی به ظاهر باحالتون برای همه ی بچه های برنده لاتاری تو ایران دردسر بشه و رو همه ی کیسا بیشتر تحقیق کنن و کلیرنس طولانی تر شه. ای بابا! این که دیگه فکر نمیخواد اساتید. خیلی واضحه و شفاف.
طرف پیش خودش میگه چرا وقتی همه چی روشنه طرف داره اجبار میکنه و دلیلش چیه؟ یه کاری نکنید بیشتر از این رو ایرونیا زوم کنن.
پیروز باشید...
دوست عزیز.شما اصلا لینک رو دیدین بد نیست اگر می خواهین از چیزی انتقاد کنین برین بیبینید چی هست. در اون سایت قسمت مخصوص شکایت از ارگانها رو داره و در لیست تعداد زیادی ارگان هست و Immigiration جزو موضوعات لیست پیش فرض subject برای کامنتها هست . تا کی مردم ما فکر میکنن اگر چیزی رو که شایسته اش هستن بخوان براشون بدتر میشه؟!!!
دوست عزیز یه سوال از شما دارم ,کجای قوانین مهاجرت نوشته که کلیرنس محدود است به فلان قدر زمان؟ و اگر کلیرنس زمان محدود و مشخص ندارد چرا فکر میکنید که سفارت داره کار غیرقانونی انجام میده که میخواید انتقاد کنید؟
یادم میاد که دوستان 2013 هم در روزهای آخر میخواستن همین کار رو انجام بدن که اگر انجام شد یا نه نتیجه ای هم نداشت, حتی قبل از اونها بچه های سال قبل نامه ای به سفارت نوشتند و از پزشک آنکارا انتقاد کردند در حالی اون داشت کار قانونیش رو انجام میداد و نتیجش چیزی جز دردسر برای کسانی که بعد به آنکارا رفتن نبود , چون اون هم انسانِ و همۀ حس های خوب و بد من و شما رو داره. و در ضمن من یادم هست در مهاجر سرا به لینکی برخوردم و دنبال کردم برای سازمان مهاجرت بود و در اون به صراحت نوشته بود که ویزای گوناگونی فرصتیست که دولت آ م ر ی ک ا در اختیار شما گذاشته و این به این معنا نیست که محق هستید, دوست من ما شانس آوردیم همین و گرنه از کسی طلب نداریم, مطمعن باشید اونچه داره انجام میشه قانونی ی لطفا با این جنس نامه ها کار خودتون و دیگران سخت نکنید .
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان گلم
من امروز رفتم سفارت ساعت ده و نىم بود و فقط چندنفر اونجا بودن و انگار مصاحبه اى در کار نبود.اکثرا با برگه صورتى اومده بودند ما که چهار پنج نفرى بودىم.دوستان عزىزم من خىلى فکر شما بودم و چقدر خودمو اماده کرده بودم که به افىسر چى بگم ولى جالب اىنجا بود که اصلا کار به اونجا نکشىد و همون خانمى که جلوى در نشسته بود برگه صورتى و مدارک اسپانسر و پاسمو گرفت و گفت 5,6 روز دىگه برو پست.انقدم بداخلاق و تندخو بود که نگو.صد رحمت به اون آفىسرها...والا بعدشم فورى به من گفت بفرماىىد بىرون نفر بعدى.من هنوز تو شوکم خىلى دلم مىخلست راجب اىن پروسه طولانى شدن ازشون بپرسم و مىگم که کلى هم تو هواپىما داشتم مرور مىکردم که چى بگم که نه سىخ بسوزه نه کباب.
دوستان عزىزم من شرمنده همتون هستم اگر نتونستم براتون کمترىن کار را انجام بدم فقط از خدا مىخام هرچى زودتر تکلىف شما را روشن کنه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 02:11)basi2014 نوشته: سلام دوستان گلم
من امروز رفتم سفارت ساعت ده و نىم بود و فقط چندنفر اونجا بودن و انگار مصاحبه اى در کار نبود.اکثرا با برگه صورتى اومده بودند ما که چهار پنج نفرى بودىم.دوستان عزىزم من خىلى فکر شما بودم و چقدر خودمو اماده کرده بودم که به افىسر چى بگم ولى جالب اىنجا بود که اصلا کار به اونجا نکشىد و همون خانمى که جلوى در نشسته بود برگه صورتى و مدارک اسپانسر و پاسمو گرفت و گفت 5,6 روز دىگه برو پست.انقدم بداخلاق و تندخو بود که نگو.صد رحمت به اون آفىسرها...والا بعدشم فورى به من گفت بفرماىىد بىرون نفر بعدى.من هنوز تو شوکم خىلى دلم مىخلست راجب اىن پروسه طولانى شدن ازشون بپرسم و مىگم که کلى هم تو هواپىما داشتم مرور مىکردم که چى بگم که نه سىخ بسوزه نه کباب.
دوستان عزىزم من شرمنده همتون هستم اگر نتونستم براتون کمترىن کار را انجام بدم فقط از خدا مىخام هرچى زودتر تکلىف شما را روشن کنه
ممنون دوست عزيز. همين كه به ياد ما منتظرين بوديد كافيه.
ويزاتون مبارك باشه!!
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-05 ساعت 02:11)basi2014 نوشته: سلام دوستان گلم
همینکه بفکرمون بودید و صادقانه گفتید ارزشمنده
تمدید مدیکال انجام دادید ؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 03:28 توسط محبت.)
سلام به همه
همونطور که قول دادم اگر آپدیت جدیدی در سایت اعلامی سیس صورت بگیره اعلام کنم خدمت همه گلها عرض کنم سایت آپدیت شده و میتونید بهش مراجعه کنید
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...d=91411080
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your email.
We recommend you contact directly the US Embassy or Consulate at which you applied for an update on the status of your case.
Best of success,
Virtual Embassy Tehran
US Department of State
این درجواب ایمیل من به سفارت مجازی امریکا در ایران و شکایت از طولانی شدن روند کلیرنس امسال است
خواستم بدونید که جوابگو نیستند
صرفا جهت اطلاع و به امید کلیرشدن تک تک شما
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C