کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما هنوز از روز مصاحبه تا الان اپديت نشديم يعني از ٢٤ فوريه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، H Pier
(2014-03-03 ساعت 19:49)wahid64 نوشته:  من پاور کیسوم عوض کردم فک کنم تو همین چند روز کلیر شم

چند وات بستی حالا ؟؟؟!!!
ماشالله چه قدرت و انرژی هم داره Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، H Pier
(2014-03-03 ساعت 23:49)arpmn نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 22:38)mortezagreencard نوشته:  سلام
من امروز رفتم تو سایت سفارت آنکارا دیدم case number من اونجا اومده ولی تو سایت ceas فقط آپدیت کرده و چیزی نزده که ready هست یا نه.
****C/N=2014AS0000

دوست عزیز کلیر شدی گرم هستی هنوز متوجه نیستی!
چرا شما تو منتظرسرا نیستی دوست خوب؟

دوست عزیز بهتون تبریک میگم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو
(2014-03-03 ساعت 22:15)masuodrh نوشته:  امروز کلی تازه وارد بدون امضا داشتیم
دوستان لطفا امضا درست کنید..مثل ما..که اطلاعات کلی شما رو داشته باشیم
و دیگه اینکه اطلاعات کلی خودتون رو برای دوست خوبمون soli asali ارسال کنید تا تو منتظرسرا باهم باشیم...

ببخشید امضا را چگونه میسازند؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari
می بخشید دوستان متن وکالت نامه برای پست باید به چه زبانی و ترجمه کنیم؟ ترکی یا انگلیسی؟ و اینکه اگه ترکی هست معمولا کجا ترجمه کنیم راحتتره...
ممنون
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: soli asali
خدایا
اگه هستی به ما صبر بده که ۱۵۰ روزه منتظریم و حتی محض رضای شما یه آپدیت هم نشدیم. صبر هم حدی داره.

SadSad
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
سلام دوستان،
سايت سفارت ايروان هيچ كيس نامبري كه مربوط به لاتاري باشه توش نيست. كسي ميدونه چرا؟ يعني منظورم اينه كه با 2014as0000xxxx اين فرم شماره. ميشه راهنمايي كنين؟
(2014-03-04 ساعت 00:41)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 22:15)masuodrh نوشته:  امروز کلی تازه وارد بدون امضا داشتیم
دوستان لطفا امضا درست کنید..مثل ما..که اطلاعات کلی شما رو داشته باشیم
و دیگه اینکه اطلاعات کلی خودتون رو برای دوست خوبمون soli asali ارسال کنید تا تو منتظرسرا باهم باشیم...

ببخشید امضا را چگونه میسازند؟

فکر میکنم تعداد پست هاتون به 10 تا برسه تا بتونین امضا درست کنید که مال شما تا الان 9 تا بود حالا یه پیغام هم بذارین حله
بعد میرین قسمت بالای صفحه..بخش کنترل پنل کاربر رو میزنید و در صفحه ای که باز میشه..سمت راست قسمت ویرایش امضا
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، artam2 ، soli asali ، H Pier
سلام،
ميشه لينك چك كردن سفارت ايروان رو يكي بده؟ خيلي ممنون
ما هم ١٣٤ روز رو پشت سر گذاشتيم....بدون آپديت.... اما دلم روشنه،دارم يواش يواش خودمو براي سفر آماده ميكنم و كارامو ليست وار رديف ميكنم .همه چي درست ميشه ،ميدونم.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-03-04 ساعت 01:35)shmyalda نوشته:  سلام،
ميشه لينك چك كردن سفارت ايروان رو يكي بده؟ خيلي ممنون

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shmyalda ، soli asali
(2014-03-04 ساعت 01:22)shmyalda نوشته:  سلام دوستان،
سايت سفارت ايروان هيچ كيس نامبري كه مربوط به لاتاري باشه توش نيست. كسي ميدونه چرا؟ يعني منظورم اينه كه با 2014as0000xxxx اين فرم شماره. ميشه راهنمايي كنين؟

سلام.ايروان تابحال 2 كيس كلير كرده كه هر دو هم رفتن و ويزا گرفتن و شماره شون رو از سايت برداشتن تو آپديت سايت.بقيه شماره هايي كه ميبينين مربوط به كيس هاي خانوادگي و دانشجوييه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: godot ، قصه گو ، shmyalda ، خسته از وطن ، lighter ، soli asali ، H Pier
(2014-03-04 ساعت 01:41)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 01:22)shmyalda نوشته:  سلام دوستان،

سلام.ايروان تابحال 2 كيس كلير كرده كه هر دو هم رفتن و ويزا گرفتن و شماره شون رو از سايت برداشتن تو آپديت سايت.بقيه شماره هايي كه ميبينين مربوط به كيس هاي خانوادگي و دانشجوييه.

مرسي از جوابتون، خسته نباشه سفارت ايروان!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-04 ساعت 01:10)azifa نوشته:  خدایا
اگه هستی به ما صبر بده که ۱۵۰ روزه منتظریم و حتی محض رضای شما یه آپدیت هم نشدیم. صبر هم حدی داره.

SadSad

دوست عزیز روزی که من برای دریافت ویزا رفتم سفارت دوستانی توی صف بودند که مثل شما انتظار کشیده بودند ولی در نهایت ویزاشون رو گرفتن و شما هم به زودی باید برید و ویزاتون رو تحویل بگیرید, خیلی درگیرش نباش چون سال دیگه همین موقع به یاد این روزا لبخند میزنید Smile
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
(2014-03-04 ساعت 02:09)ahmad00 نوشته:  سلام. ببخشید منظور از رشته های حساس چه رشته هایی است؟ایا رشته حقوق هم جزء رشته های حساس است؟

نه نگران نباشید حقوق رو شامل نمیشه اگر که شغل دولتی نداشته باشید, رشته های حساس اغلب به مسائل ا م ن ی ت ی مربوط میشن مثل چیزی که به انرژی ه س ت ه ا ی یا هوا ف ض ا و چیزی از این دست مربوط باشه.
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ahmad00 ، محبت ، قصه گو ، Hadi2014 ، azadeh2014 ، soli asali ، nedaba ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان