کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-03 ساعت 22:46)alimomen نوشته:  چی شد انگار تب ارسال نامه به پرزیدنت فروکش کرد!!کنسل شد؟

نه عزيز. متن نامه كه مشخص شد، اونم 3 تا. جاي فرستادن نامه هم كه مشخص شد. هر كي خواست مي زنه ديگه. من خودم ديشب نامه رو فرستادم. اميدوارم يكي از نامه هايي كه فرستاده شده رو بخونن (ما كه يه بار ثابت كرديم جزو خوش شانس ترينهاييم Tongue ).
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2014-03-03 ساعت 22:15)masuodrh نوشته:  امروز کلی تازه وارد بدون امضا داشتیم
دوستان لطفا امضا درست کنید..مثل ما..که اطلاعات کلی شما رو داشته باشیم
و دیگه اینکه اطلاعات کلی خودتون رو برای دوست خوبمون soli asali ارسال کنید تا تو منتظرسرا باهم باشیم...

سپهبد soli asali.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: سیمین راد ، pari pariaaa ، soli asali
سلام دوست عزیز آمدن کیس نامبر در سیس که به معنای کلیر شدن نیست. ببینید کلمه issued نوشته شده یانه والا این فقط به معنای آپدیت شدن است.
خداوند یار ویاورتان
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، soli asali
سلام دوست عزیز قرار نیست ناشکری کنی ها . یادت باشه:

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند.
میوه صبر شیرین است.

خداوند یارو یاورتان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، قصه گو ، godot ، behfaza ، mohamad92 ، samoon ، soli asali ، maryam_a ، armin021 ، NIKKI ، محبت
خداوند همیشه در دسترس است.شک نکن.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: rtt ، hamid_fs3 ، قصه گو ، godot ، behfaza ، lighter ، alitab ، soli asali ، maryam_a ، armin021
دوستان امروز ساعت 9 صبح دومین آپدیت پشت سر هم رو خوردیم.باز هم سه نفری با هم.من فکر میکنم اگه این آپدیتهای پشت سر هم ادامه پیدا کنه و یک آپدیت هم من تنهایی بخورم این نشانه خیلی خوبی برای من خواهد بود.
چون من همسرم که برنده اصلی هست و 10 فوریه سه تایی آپدیت خوردیم و 11 فوریه دقیقا یک هفته قبل از مصاحبه همسرم به تنهایی آپدیت شد که من اونجا فهمیدم همسرم و پسرم ویزای یک ضرب میگیرن و همون روز هم توی همین تاپیک اعلام کردم که اگه این حالت اتفاق افتاد ما اون ویزاها رو بگیریم یا نه؟

راستی یه خبر همین الان سایت ایروان بالا نمیاد و باز نمیشه یعنی میشه ایروان داره سایتش رو آپدیت کنه و کیس اعلام کنه.اگه بشه چی میشه.
خدایا راضیم به رضای خودت
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
سلام دوستان من از یکی از اقوام ساکن آمریکا خواستم که تماس بگیره و وضعیت کیسمو پیگیری کنه که عین جملاتی رو که واسم فرستاده رو نقل میکنم( البته ببخشیدکه فینگلیش نوشته شده چون عین جملاته):
Man saat 3 raftam immigration. Goft hanooz pending hast. Goft age rad shode boodi hamoonja behet migoft va negaran nabashi
Gofte ke bazi az case ha vase tahghigh yekam tool mikeshe dalil nist ke ghabool nashodan va faghat mikhan hameye madarek o tahsil o shoghl o
az lahaz e amniati hamechio chek konan.Man hatta goftam chertor be bazia hamoonja visa dadan. Goft motmaen bash karaye baresio aval anjam dadan va bad goftan biad vase mosahebe.
گفتم شاید مرحمی باشه بر دل منتظرینWink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
سلام
دیشب از طرف همسرم، نامه ای به سفارت آنکارا فرستادیم مبنی براینکه آفیسر به ما گفت بین 1 تا 3 ماه منتظر باشیم و الان 103 روز هست که منتظریم و اصلا در سایت سیس آپدیت نشدیم!؟ و اینکه بنظرتون تمدید مدیکال برای ما ممکنه لازم باشه ؟
و امروز ظهر جوابی دریافت کردیم

Dear Madam,

The administrative processing for your husband is still pending. Please continue to check our web site which is weekly updated. You may need to update your medical report depending on the completion date of the process.

و یه آپدیت الکی
و دیگر هیچ Sad

البته اینکه جواب همیشگی رو نفرستادند و نگفتند که این پروسه ممکنه 6 ماه یا بیشتر طول بکشه ، و هم سرعت جواب دادنشون برام جالب بود
گفتم شما هم درجریان باشید

به امید کلیر همه دوستان
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-03-04 ساعت 01:35)pari pariaaa نوشته:  ما هم ١٣٤ روز رو پشت سر گذاشتيم....بدون آپديت.... اما دلم روشنه،دارم يواش يواش خودمو براي سفر آماده ميكنم و كارامو ليست وار رديف ميكنم .همه چي درست ميشه ،ميدونم.

من که احساس میکنم آپدیت نشدن پی دی پی یه جورایی خوبه!

داشتم تاپیک کلیرنس ۲۰۱۳ رو میخوندم خیلی ها تا روز آخر n بار آپدیت شدن و آخر هیچ....

با توجه به اینکه اکثریت برندگان آپدیت نشدند و باز هم با توجه به اینکه هر سال اکثریت برندگان موفق به گرفتن ویزا میشن در نتیجه (به نظر شخصی من) آپدیت نشدن هیچ ایرادی که نداره هیچ ، بلکه یک پوئن مثبت به حساب میاد .

کسی چمیدونه! شاید نشونه اینه که مثلا هیچ نکته خاص یا منفی در موردمون پیدا نمیکنند که آپدیت نمیشیم! همش که نباید نیمه خالی رو دید...
(2014-03-03 ساعت 08:36)lida55 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 07:57)peymanmohajer نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 22:34)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین

خب اين كه خيلي عاليه. لطفا متن رو هر چه سريعتر بذاريد تا همونو ارسال كنيم. همين الانشم دير شده. منتظريم دوست عزيز.

صفحه 276 همین تاپیک ارسال 4129 من متن هست. آخر نامه نام و نام خوانوادگی یادتون نره. پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject حتما" گزینه Immigration را انتخاب کنید و در قسمت Message تقاضای خود را به زبان انگلیسی بنویسد. http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit

--------------------------------------------------------------------------------

میدونین چرا با این کارتون مخالفم؟
چون اونا پیش خودشون میگن کار اداریه اینا طبق اصول و قانون داره پیش میره، اونوقت اینا چی میگن زود باشین بابا ما میخوایم زودتر بیایم و این شک برانگیزه! و خود این نامه ی به ظاهر باحالتون برای همه ی بچه های برنده لاتاری تو ایران دردسر بشه و رو همه ی کیسا بیشتر تحقیق کنن و کلیرنس طولانی تر شه. ای بابا! این که دیگه فکر نمیخواد اساتید. خیلی واضحه و شفاف.
طرف پیش خودش میگه چرا وقتی همه چی روشنه طرف داره اجبار میکنه و دلیلش چیه؟ یه کاری نکنید بیشتر از این رو ایرونیا زوم کنن.
پیروز باشید...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
من کیسای 700 تا 1600 اماراتو چک کردم هر چی کیس سه نفر به بالاس منتظر کلیرن اونایی که ویزا گرفتن اکثرا کیسای یک نفرن و وتنها یه کیس 4 نفره کلیر شده و همشون تو ماه 11 مصاحبه داشتن . فک کنم ماه ماه به ماه دارن میان جلو
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، masuodrh ، قصه گو ، H Pier
(2014-03-04 ساعت 19:28)wahid64 نوشته:  من کیسای 700 تا 1600 اماراتو چک کردم هر چی کیس سه نفر به بالاس منتظر کلیرن اونایی که ویزا گرفتن اکثرا کیسای یک نفرن و وتنها یه کیس 4 نفره کلیر شده و همشون تو ماه 11 مصاحبه داشتن . فک کنم ماه ماه به ماه دارن میان جلو

با سلام
پس تکلیف ماه دهمیا چی میشه رفیق؟Big Grin
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، NIKKI
(2014-03-04 ساعت 19:55)byazdani نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 19:28)wahid64 نوشته:  من کیسای 700 تا 1600 اماراتو چک کردم هر چی کیس سه نفر به بالاس منتظر کلیرن اونایی که ویزا گرفتن اکثرا کیسای یک نفرن و وتنها یه کیس 4 نفره کلیر شده و همشون تو ماه 11 مصاحبه داشتن . فک کنم ماه ماه به ماه دارن میان جلو

با سلام
پس تکلیف ماه دهمیا چی میشه رفیق؟Big Grin

ماه دهمیا تاج سرن خود اوباما گفته یه جت شخصی می فرستم به صورت vip بیان usa
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: mohsenmb ، soli asali ، NIKKI ، lighter ، pari pari ، قصه گو ، alitab ، محبت ، H Pier
سلام بر همه منتظران عزیز
بعد از 80 روز ما یک آپ دیت تو سیس شدیم 17 nov 2013 که 24 2014 feb آپ دیت شدیم
جهت اطلاع دوستان
ایروان کیس 2 نفره من و پسرم
سلام دوستان،

سفارت آنکارا سایتشو آپدیت کرد.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، artam2 ، maryam_a ، soli asali ، قصه گو ، احمد حبیبی ، alitab ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان