کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-06 ساعت 01:04)aaraam نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 00:55)masuodrh نوشته:  سایت سیس برای شما راحت باز میشه؟

بله مشکلی نداره. امروز ظاهرا ابوظبی آپدیت فله ای داشته من که یه هفته بعد مصاحبه و برای بار سوم امروز آپدیت شدم.Smile
دوستان دیگه ای هم گفتن امروز آپدیت شدن.

نه دوست من..فله ای نبوده..خیلی از کیس ها از جمه خودم آپ نشدیم..انشاله که خبرهای خوبی در راه باشه براتون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
من هم از ابوظبی امروز آپدیت شدم
28 ژانویه
10 فوریه
5 مارس
یعنی این آپدیت ها واسه چی میتونه باشه؟!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، H Pier ، alitab ، lighter ، pari pariaaa ، aaraam ، مهدی 2014 ، soli asali ، artam2 ، amin arefi
من در آپدیتهای گروهی ۱۶ ژانویه و ۱۱ فوریه شرکت داشتم ولی امروز آپدیت نشدم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
الكى الكى 5 ماه گذشت و خبرى نشد !!!!!
اصلا اين لاتارى چى بود ؟؟؟؟؟؟WinkWink
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-03-06 ساعت 02:05)pari pari نوشته:  الكى الكى 5 ماه گذشت و خبرى نشد !!!!!
من وقتی میخواستم رشته الکترونیک رو شروع کنم بهمون یک میله فلزی دادن با 1 سوهان. و گفتند 1 ترم وقت دارید تا چکش بسازین یادش بخیر.
نزدیکی های آخر ترم که شد پرسیدیم اصلا چکش چه ربطی به الکترونیک داشت؟
معلم ما میگفت شاید در ظاهر ربطی نداشته باشه اما اوایل کار رو با بی حوصلگی شروع کردید اما با اشتیاق تموم شد.
و افرادی که دقت بیشتری کرده بودن چکش قشنگ تری ساخته بودن تازه بعضی ها هم نتونستن کامل تموم کنن پروژه چکش رو.
ولی در اصل درست کردن چکش ما تنها ربطش با دروس الکترونیک در این بود که صبرمون و حوصلمون رو تو کارهامون ببریم بالا.
هفته ای یک روز نزدیک به 6 ساعت سوهان میکشیدیم بی آنکه چندان تغییری تو ظاهر میله فلزی به وجود بیاد.
میله فلزی رو پروسه لاتاری و سوهان کشیدن رو پشت کار و برنامه ریزی خوب رو دقت در نحوه کشیدن سوهان میبینم.
مسلما چکش هم هدف یا همون مهاجرت هست و امیدوارم آخر این پروسه همه چکش قشنگی داشته باشیم.
البته مطمئنا پروسه لاتاری صبر و حوصله بیشتری میخواد.
برای هممون آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.
شکیبا باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-03-05 ساعت 17:51)sani1348 نوشته:  سلام أمروزمن از سفارت ابوظبى آپديت شدم

سلام به دوست عزیز

میتونم بپرسم فقط خودتون اپدیت شدین یا با خانواده محترمتون ؟؟؟
(منظورم برنده اصلی)
ممنونم

به امید کلیر شدن تمام دوستان عزیز و همچنان منتظر
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، alitab ، قصه گو ، lighter
(2014-03-06 ساعت 05:57)Good Luck نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 17:51)sani1348 نوشته:  سلام أمروزمن از سفارت ابوظبى آپديت شدم

سلام به دوست عزیز

میتونم بپرسم فقط خودتون اپدیت شدین یا با خانواده محترمتون ؟؟؟
(منظورم برنده اصلی)
ممنونم

به امید کلیر شدن تمام دوستان عزیز و همچنان منتظر
سلام دوست خوبم همه ما با هم براى بار ششم آپديت شديم
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، alitab ، artam2 ، قصه گو ، pari pariaaa ، lighter
(2014-03-06 ساعت 03:07)H Pier نوشته:  
من وقتی میخواستم رشته الکتریونیک رو شروع کنم بهمون یک میله فلزی دادن با 1 سوهان. و گفتند 1 ترم وقت دارید تا چکش بسازین یادش بخیر.
نزدیکی های آخر ترم که شد پرسیدیم اصلا چکش چه ربطی به الکترونیک داشت؟
معلم ما میگفت شاید در ظاهر ربطی نداشته باشه اما اوایل کار رو با بی حوصلگی شروع کردید اما با اشتیاق تموم شد.
و افرادی که دقت بیشتری کرده بودن چکش قشنگ تری ساخته بودن تازه بعضی ها هم نتونستن کامل تموم کنن پروژه چکش رو.
ولی در اصل درست کردن چکش ما تنها ربطش با دروس الکترونیک در این بود که صبرمون و حوصلمون رو تو کارهامون ببریم بالا.
هفته ای یک روز نزدیک به 6 ساعت سوهان میکشیدیم بی آنکه چندان تغییری تو ظاهر میله فلزی به وجود بیاد.
میله فلزی رو پروسه لاتاری و سوهان کشیدن رو پشت کار و برنامه ریزی خوب رو دقت در نحوه کشیدن سوهان میبینم.
مسلما چکش هم هدف یا همون مهاجرت هست و امیدوارم آخرین این پروسه همه چکش قشنگی داشته باشیم.
البته مطمئنا پروسه لاتاری صبر و حوصله بیشتری میخواد.
برای هممون آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.
شکیبا باشید.

چقدر جالب بود. دقيقا همينطوره دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، alitab ، Farshid1976 ، H Pier ، قصه گو ، reza_top60
سلام میشه یه متن برا ی ارسال به سفارت به من اعلام کنید یه UPDATE بشه دلم خوش شه ممنون میشم !
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، NIKKI ، soli asali ، alitab ، قصه گو

ما هم امروز 5 ماهه شدیم Sad
اصلا فکرشو نمی کردم انقدر طول بکشه!
من فک می کنم هممون گیر اف بی آی هستیم به خاطر سربازی, چون همه بچه هایی ام که کلیر شدند هم یا خانم بوده اند و یا سربازی نرفته بودند.
یه دوستی می گفت اینا به کسی که سربازی رفته به چشم کسی نگاه می کنند که بلده با اس ل حه کار کنه و ممکنه خطرناک باشه به خاطر همین خیلی حساسیت به خرج می دند! حالا منم رسته ام ت ف ن گ دار دریایی بوده دیگه هیچی...! Sad
دیگه نمی دونن که من 2 ساعتم تفنگ دستم نبوده بخدا Sad اونم تو آموزشی که چند تا تیر به آسمون و دریا زدیم که فشنگامون تموم بشه ! احتمالا اونا مارو با ارتش خودشون مقایسه می کنن که یه ستوان یکشون یه ابهت و قدرتی داره!
خدا آخر عاقبتمونو به خیر کنه، فقط بیان تکلیفمون مشخص کنن ازین بلاتکلیفی و برزخ نجات پیدا بکنیم Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
سلام دوستان
این هم متن برای سفارت
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
و این هم یکی دیگه
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
تشکر کنندگان: soli asali ، wahid64 ، مهدی 2014 ، alitab ، artam2 ، 5ina ، pari pariaaa ، lighter ، محبت
(2014-03-06 ساعت 10:51)lida55 نوشته:  سلام دوستان
این هم متن برای سفارت
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
و این هم یکی دیگه
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely

حالا که زحمت کشیدین، ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را هم دارین به من بدین با تشکر ×
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: alitab ، مهدی 2014 ، mattin ، soli asali ، lighter ، mohamad92
(2014-03-06 ساعت 10:32)مهدی 2014 نوشته:  

ما هم امروز 5 ماهه شدیم Sad
اصلا فکرشو نمی کردم انقدر طول بکشه!
من فک می کنم هممون گیر اف بی آی هستیم به خاطر سربازی, چون همه بچه هایی ام که کلیر شدند هم یا خانم بوده اند و یا سربازی نرفته بودند.
یه دوستی می گفت اینا به کسی که سربازی رفته به چشم کسی نگاه می کنند که بلده با اس ل حه کار کنه و ممکنه خطرناک باشه به خاطر همین خیلی حساسیت به خرج می دند! حالا منم رسته ام ت ف ن گ دار دریایی بوده دیگه هیچی...! Sad
دیگه نمی دونن که من 2 ساعتم تفنگ دستم نبوده بخدا Sad اونم تو آموزشی که چند تا تیر به آسمون و دریا زدیم که فشنگامون تموم بشه ! احتمالا اونا مارو با ارتش خودشون مقایسه می کنن که یه ستوان یکشون یه ابهت و قدرتی داره!
خدا آخر عاقبتمونو به خیر کنه، فقط بیان تکلیفمون مشخص کنن ازین بلاتکلیفی و برزخ نجات پیدا بکنیم Sad
150درصد بهتون حق میدم!
ولی امیدتون رو از دست ندین، فک کنین که بچه هایی که بعد از این میرن مصاحبه که کلا 6ماه وقت ندارن، تازه کلی هم تو صف کارنتی واستادن،پس هممون تقریبا همدردیم.
ایشلا که همتون پرونده هاتون تکمیل بشه،کلیرانس بشین،برین،سرشون خلوت بشه به کار ما برسن Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
ما امروز بعد از مصاحبه اولين اپديت را خورديم ٥مارچ ايشالا همه چي خوب پيش بره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-03-06 ساعت 11:18)wahid64 نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 10:51)lida55 نوشته:  سلام دوستان
این هم متن برای سفارت
Dear Madam/Sir,
و این هم یکی دیگه
Yours sincerely

حالا که زحمت کشیدین، ادرس ایمیل سفارت ابوظبی را هم دارین به من بدین با تشکر ×

http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، 5ina ، pari pariaaa ، mattin ، wahid64 ، soli asali ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان