کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-07 ساعت 00:24)محبت نوشته:  سلام به همه

خدا رو شکر یواش یواش ناامیدی داره از این تاپیک پر میزنه و میره، و جای خوشحالی دارهWink

خودش میبردد هرجا دلش خواست.
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست.

ببخشید چی شده که ناامیدی میخواد پربزنه؟اتفاق جدیدی افتاده؟فعلا ساحل معلوم نیست کجاست چون جایی نبرده هنوز
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: masuodrh ، soli asali ، alitab ، محبت ، H Pier ، kage.omid ، خسته از وطن
به نظرم اسم این تاپیک رو بذارید مرگ دور است. به تاپیک میاد.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، reza_top60 ، محبت ، H Pier ، kage.omid ، قصه گو ، NEURON ، Hadi2014
(2014-03-07 ساعت 00:51)mohamad92 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 00:24)محبت نوشته:  سلام به همه

خدا رو شکر یواش یواش ناامیدی داره از این تاپیک پر میزنه و میره، و جای خوشحالی دارهWink

خودش میبردد هرجا دلش خواست.
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست.

ببخشید چی شده که ناامیدی میخواد پربزنه؟اتفاق جدیدی افتاده؟فعلا ساحل معلوم نیست کجاست چون جایی نبرده هنوز

اتفاق خاصی نیافتاده فقط دیگه پستهای ناامید کننده ترک این تاپیک کردن و اونی که تا اینجا آورده بنده و شما رو قطعا میدونه که قراره به کجا برسونه Smile سخت نگیر چون سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیرWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

اخه نا امیدی جایی نداره تو این داستان.چیزی نبوده که واسش زحمتی کشیده باشیم که از به ثمر ننشستنش شاکی باشیم.حالا سرنوشت تا یه جایی رو واسمون رقم زده اگه هم واسمون خوب باشه باقیش هم اتفاق میفته
حالا دو روز دیگه یا دو ماه دیگه.اگرم نشد که حتما اینجوری بهتر بوده واسمون.اونقدری که از دست ما بر
اومده انجام دادیم واسه این پروسه باقیش هم همه چی ارومه ما به هم دلبستیم دنیا قشنگه.به به و چه چه
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
با درود به تمامی دوستان
اینهم از انرِژی مثبت امروزBig Grin
به امید شنیدن خبرهای خوب از طرف دوستانSmile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: alitab ، godot ، soli asali ، H Pier ، masuodrh ، farshad varaste ، meisam14 ، قصه گو ، artam2
(2014-03-07 ساعت 10:33)amin arefi نوشته:  با درود به تمامی دوستان
اینهم از انرِژی مثبت امروزBig Grin
به امید شنیدن خبرهای خوب از طرف دوستانSmile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به امید شنیدن خبرهای خوب از خودت دوست مهربان++++++++++++++
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، H Pier ، قصه گو ، amin arefi
(2013-10-06 ساعت 11:57)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 11:46)amin.n نوشته:  از بچه هایی که رفتند مصاحبه سئوال داشتم اگه معافیت داشته باشیم علتش رو سئوال می کنند یانه؟ آخه من معافیتم بخاطر جبهه پدرم بوده می خواستم بدونم این مشکلی درست میکنه یا نه؟

نه مهم نیست عزیز جان. مشاهده شده بعضی کیس ها اطرافیان و خانوادشون شغلهای حساس داشتن و مشکلی پیش نیومده

یعنی به نظر شما این موضوع باعث کلیرنس خوردن می شه؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali
بله علت معافیت رو میپرسه.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
تشکر کنندگان: alitab ، shervin4d ، soli asali ، H Pier
(2014-03-07 ساعت 12:08)wowwow2 نوشته:  بله علت معافیت رو میپرسه.

یعنی این علت معافیت می تونه باعث کلیرنس خودشن باشه؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
(2014-03-07 ساعت 12:39)atriana نوشته:  

یعنی این علت معافیت می تونه باعث کلیرنس خودشن باشه؟

نه به هیچ وجه

نه به هیچ وجه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: atriana ، soli asali
(2014-03-07 ساعت 11:41)atriana نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 11:57)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 11:46)amin.n نوشته:  از بچه هایی که رفتند مصاحبه سئوال داشتم اگه معافیت داشته باشیم علتش رو سئوال می کنند یانه؟ آخه من معافیتم بخاطر جبهه پدرم بوده می خواستم بدونم این مشکلی درست میکنه یا نه؟

نه مهم نیست عزیز جان. مشاهده شده بعضی کیس ها اطرافیان و خانوادشون شغلهای حساس داشتن و مشکلی پیش نیومده

یعنی به نظر شما این موضوع باعث کلیرنس خوردن می شه؟

نخیر. این موضضوع باعث کلیر خوردن شما نمیشه. نگران نباشید
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: atriana ، soli asali
خوب کسی نمیدونه چی واقعا باعث کلیرینس میشه.من اون روزی که مصاحبه داشتم یه پسر دیگه هم بود که اونم معافی بود و بیکار ویزایه یک ضرب گرفت.من هم معافی بودم و کار دولتی داشتم که کلیرینس خوردم.ولی دلیل خود معافی فک نمیکنم خیلی مورد باشه ولی بازم با قطعیت نمیشه گفت
تشکر کنندگان: atriana ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، lighter ، mohamad92
(2014-03-07 ساعت 12:49)wowwow2 نوشته:  خوب کسی نمیدونه چی واقعا باعث کلیرینس میشه.من اون روزی که مصاحبه داشتم یه پسر دیگه هم بود که اونم معافی بود و بیکار ویزایه یک ضرب گرفت.من هم معافی بودم و کار دولتی داشتم که کلیرینس خوردم.ولی دلیل خود معافی فک نمیکنم خیلی مورد باشه ولی بازم با قطعیت نمیشه گفت

۹۹ ٪ افرادی که کار میکنن مخصوصا دولتی وسربازی رفتن کلیرنس میخورن .شما هم به دلیل کارت کلیرنس خوردی
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: wowwow2 ، atriana ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، lighter
بله.منم منظورم همین بود که تفاوت من با اون دوستمون کار دولتی بود.
میشه ی راهنمایی بکنید و بگید چطوری میشه عضو منتظرسرا شد؟
ممنون
کیس: **35
سفارت : ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان