کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با اجازه بزرگترا ما هم رفتیم توی 5 ماه و فعلا همچنان همه چی ارومه ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
وای ی ی ی ی ی ی ی چقدر انرژی مثبت به به .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[عکس: 49969319839876562626.jpg]
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
منم کلیرنس خوردم به سلامتی.3 مارچ مصاحبه داشتم.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
ضمنا از همون اول که رفتم برگه صورتی که شماره کیس و اسمم روش نوشته بود روی میز بود و من تا دیدم فهمیدم داستان چیه.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
(2014-03-06 ساعت 15:41)wowwow2 نوشته:  ضمنا از همون اول که رفتم برگه صورتی که شماره کیس و اسمم روش نوشته بود روی میز بود و من تا دیدم فهمیدم داستان چیه.
به امید کلیر شدن هرچه زودتر شما. بله بنا به اطلاعات موثق انجام امور کنترلی بعد از ارسال مدارک اولیه شروع شده و الان دیگه هرکی میره مصاحبه تکلیفش از قبل مشخصه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، wowwow2 ، H Pier ، mohamad92
دوستان من دیروز به سفارت ایروان واز ایمیل همسرم که برنده اصلی هست ایمیلی زدم و پرسیدم که ویزای همسر و پسرم که آفیسر روز مصاحبه گفت اکی و آماده هست تاریخ اکسپایر داره و در ضمن در مورد کلیر شدن خودمم هم پرسیدم که جواب زیر رو دادند.حالا از دوستانی که سابقه ایمیل بازی با سفارت ها رو دارن نقاضا دارم راهنمایی کنن که متن جواب سفارت از این متن های آماده و روتین هست یا یه خبر خوب میشه برای خودم توش پیدا کرد:

You need to receive your visas before 30 SEP 2014.

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، pari pariaaa ، mohamad92
سلام دوستان خوبم.الان با يكي از برندگان ٢٠١٣صحبت مي كردم كه آذر ماه ابوظبي مصاحبه داشته و بيش از شش ماه كليرنسش طول كشيده بود.يك ماهي شده كه از اولين سفرش برگشته.در مورد تمديد مديكال پرسيدم كه جواب داد نيازي نبوده چون اعتبار مديكال ابوظبي يك ساله است.خدا كنه قانون عوض نشده باشه. منتظر خبر هاي خوبم هرچند فقط دهم فوريه آپديت شده ام!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، wowwow2 ، nedaba ، pari pariaaa ، behfaza ، alitab ، arashS ، hudson ، farshad varaste ، masuodrh ، artam2 ، kage.omid ، lighter ، NIKKI ، محبت ، mohamad92
[reza_top60
عضو فعال

دوستان من دیروز به سفارت ایروان واز ایمیل همسرم که برنده اصلی هست ایمیلی زدم و پرسیدم که ویزای همسر و پسرم که آفیسر روز مصاحبه گفت اکی و آماده هست تاریخ اکسپایر داره و در ضمن در مورد کلیر شدن خودمم هم پرسیدم که جواب زیر رو دادند.حالا از دوستانی که سابقه ایمیل بازی با سفارت ها رو دارن نقاضا دارم راهنمایی کنن که متن جواب سفارت از این متن های آماده و روتین هست یا یه خبر خوب میشه برای خودم توش پیدا کرد:

You need to receive your visas before 30 SEP 2014.

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
[/quote
خوب همون جواب روتین هست به من 3 مارس هم اینو جواب دادن و جالب اینکه دیگه بعد از ایمیل اپدیت نشدم چون از دیدن 10 فوریه خسته شده بودم ایمیل زدمCool
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

Thank you
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، الدورادو ، alitab ، reza_top60 ، mohamad92
(2014-03-06 ساعت 16:47)قصه گو نوشته:  سلام دوستان خوبم.الان با يكي از برندگان ٢٠١٣صحبت مي كردم كه آذر ماه ابوظبي مصاحبه داشته و بيش از شش ماه كليرنسش طول كشيده بود.يك ماهي شده كه از اولين سفرش برگشته.در مورد تمديد مديكال پرسيدم كه جواب داد نيازي نبوده چون اعتبار مديكال ابوظبي يك ساله است.خدا كنه قانون عوض نشده باشه. منتظر خبر هاي خوبم هرچند فقط دهم فوريه آپديت شده ام!
با تشکر از قصه گوی عزیز.چقدر خوبه که دوستان از این نوع اطلاع رسانیهای به درد بخور انجام بدن تا تاپیک پرباری داشته باشیم و صحبتهاییکه میتونن تو پیامهای خصوصی بهم بدنو اینجا عنوان نکنن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: reza_top60 ، masuodrh ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، NIKKI ، behfaza ، mohamad92 ، pari pari
ما دومين اپديت رو بعد از مصاحبه خورديم دو روز پشت سر هم ٥/٦ مارچ البته قبا از مصاحبه هم ٣ بار اپديت شديم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، artam2 ، قصه گو ، alitab ، lighter ، pari pariaaa ، amin arefi ، farshad varaste ، pari pari
منم کلیر خوردم لطفا نام منم توی منتظر سرا بنویسید ببینم چی میشه . افیسر خیلی امیدواری داد ولی از من پرسید هکر کردن سسشتم بلدم منم گفتم اصلن من تا به امروز لب به سیگارم نزدم چه برسه هک حالا شاید افیسر سیگار می کشه به خاطر همین به من برگه ابی داد ولی 2 بار پرسید از من این سوالو که بار دوم گفتم نه بعد با خنده گفتص خوب ایرادی هم نداره اگه بلد باشی که من گفتم خلاف تو کار ما نیست دوباره خندید و .... همشو مفصل می نویسم چونکه مصاحبه بنده به نظرم با اینایی که توی سفرنامه ها خونده بودم خیلی فرق می کردش ... بزارید بیام ایران حتما چون با موبایل راحت نیستم تایپ کنم دیدار من در وطن
با ارزوی موفقیت شما دوستان
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-03-06 ساعت 22:11)kamranh نوشته:  منم کلیر خوردم لطفا نام منم توی منتظر سرا بنویسید ببینم چی میشه . افیسر خیلی امیدواری داد ولی از من پرسید هکر کردن سسشتم بلدم منم گفتم اصلن من تا به امروز لب به سیگارم نزدم چه برسه هک حالا شاید افیسر سیگار می کشه به خاطر همین به من برگه ابی داد ولی 2 بار پرسید از من این سوالو که بار دوم گفتم نه بعد با خنده گفتص خوب ایرادی هم نداره اگه بلد باشی که من گفتم خلاف تو کار ما نیست دوباره خندید و .... همشو مفصل می نویسم چونکه مصاحبه بنده به نظرم با اینایی که توی سفرنامه ها خونده بودم خیلی فرق می کردش ... بزارید بیام ایران حتما چون با موبایل راحت نیستم تایپ کنم دیدار من در وطن
با ارزوی موفقیت شما دوستان

من از متن شما فقط فهمیدم که کلیرنس خوردینBig Grin
امیدوارم هرچه زودتر کلیر بشید. موفق باشی.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: farshadm999 ، artam2 ، alitab ، محبت ، soli asali ، reza_top60 ، shadi79 ، pari pariaaa ، قصه گو ، amin arefi
مبارک باشه .خیرپیش.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: alitab ، محبت ، soli asali ، قصه گو
[/quote]

سلام اون آدرسی که نوشته اگه بری سریع به جواب میرسی.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
سلام به همه

خدا رو شکر یواش یواش ناامیدی داره از این تاپیک پر میزنه و میره، و جای خوشحالی دارهWink

خودش میبردد هرجا دلش خواست.
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان