موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 10:15)میما نوشته: (2014-03-10 ساعت 21:34)maryam_a نوشته: کیس ما با ایمیل آپ شد !!
دلمون خوش !
maryam جان حالا خوبه شما با ایمیل آپ شدین من سه روز پیش باهاشون (ایمیل که نه ولی از طریق همون فرم های توی سایت) مکاتبه کردم و بعد 3 ساعت جواب دادن ولی آپدیتی در کار نبود.
بعد از سه ساعت کدوم جواب رو دادند؟ اول که پیغام خودت میاد که شما همچین پیغامی دادین.
فرداش هم جواب روتین رو میدند..که ما هر سه نفر کیسمون رو آپ کردند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-10 ساعت 19:36)shlahni نوشته: سلام دوستان من می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی دیدم بچه های اینجا همه مصاحبه رفتن مصاحبه ما دو روز دیگه است الان هم ما تو انکارا هستیم ولی هنوز از سفارت برامون ایمیل نیومده
حتما قبل از مصاحبه باید ایمیل بیاد ؟من یه کم نگران شدم
ممنون می شم جواب بدید
برای ما که ایمیل نیومد نگران نباشید
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امسال وضعیت کدوم سفارتخانه بهتر بوده از نظر گرفتن ویزای یک ضرب.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من داشتم پستای قدیمی و اصلی این تاپیک در مورد کمبود مدارک و طولانی تر شدن کلیرنس میخوندم سوالی واسم پیش اومد. ما روز مصاحبه وقت تحویله مدارک به خانمه عکس خانممو قبول نکرد متاسفانه ما اشتباه کرده بودیم پشت نویسی کرده بودیم و یه نقطه رو عکس بود گفت بعدا بیارین و تو سند ازدواج پسوند فامیله من نبود که پرسید چرا پسوندت نیس که من تازه اونجا فهمیدم نیستش و گفتم نمیدونستم الان فهمیدم چیزی نگفت و فقط رو پسوند فامیلم که رو ترجمه ها بود برچسب زد و همونجا من فهمیدم گرایش مدرکه لیسانسم تو ترجمش ترجمه نشده که نه اون چیزی گفت و نه من چیزی گفتم. بعد به آفیسر در مورد عکس گفتم گفت بعدا بیارید. حالا من کاری ازم برمیاد برای این نواقص انجام بدم که پروسه کوتاهتر بشه و یا اونا بعد دو ماه نگن این نواقصو داره پروندت؟ یا همینجوری صبر کنم وقته کلیر شدن درست مدارکو بندازم تو صندوقه سفارت؟ یا اصلا اینا زیاد مهم نیس یا هر چی شما ها بگین. در ضمن مصاحبمون خیلی کوتاه بود و هیچ سوال خاص و غیر معمولی هم نپرسید فقط گفت بین دو تا هشت ماه طول میکشه الانم که فکر می کنم هشت ماه اگه بخاد طول بکشه یعنی ویزا پر. ممنون
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 14:23)mattin نوشته: (2014-03-11 ساعت 14:02)zepehr نوشته: سلام
با سلام بر اساس آخرین داده ای استخراج شده منتهی به اوائل مارچ سال جاری تاکنون 517 نفر ویزا صادر شده که سهم سفارت ابوظبی از این مقدار 305 نفر یعنی معادل 59% درصد بوده است
با تشکر
تعداد مصاحبه شده های ابوظبی هم بیشتر بوده اگه درصد ویزای یکضرب به کل مصاحبه شده ها رو بگیرید ایروان بیشتر بوده.
البته شرایط کیسهای مصاحبه شده در سه سفارت مسلما یکسان نبوده و این درصدها هم اختلاف معنی داری که قابل بحث باشه ندارن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 14:23)mattin نوشته: (2014-03-11 ساعت 14:02)zepehr نوشته: سلام
با سلام بر اساس آخرین داده ای استخراج شده منتهی به اوائل مارچ سال جاری تاکنون 517 نفر ویزا صادر شده که سهم سفارت ابوظبی از این مقدار 305 نفر یعنی معادل 59% درصد بوده است
با تشکر
سلام دوست عزیز
اطلاعات جزئی تر از این 517 تا ویزا داری بفرستی؟ در کل چند نفر مصاحبه شدن؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
جريان كلير خوردن ما جالبه بعدا براتون ميگم
ولي من تو يك لينك خوندم كه تا تاريخ هاي زير براي ويزاي مهاجرت امريكا در سايتها آپديتي انجام نميشه
23 مارس سايت امارات
آنكارا هنوز معلوم نيست
ايروان تا 13 مارس
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس