کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-10 ساعت 19:36)shlahni نوشته:  سلام دوستان من می دونم جای سوالم اینجا نیست ولی دیدم بچه های اینجا همه مصاحبه رفتن مصاحبه ما دو روز دیگه است الان هم ما تو انکارا هستیم ولی هنوز از سفارت برامون ایمیل نیومده
حتما قبل از مصاحبه باید ایمیل بیاد ؟من یه کم نگران شدم
ممنون می شم جواب بدید

خیر حتما نبایستی ایمیلی دریافت کنید همون نامه دوم کفایت میکنه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، aghaghia ، shlahni ، reza_top60 ، farshad varaste
(2014-03-10 ساعت 16:09)mira250 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 14:43)lot2014 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 13:32)mira250 نوشته:  سلام دوستان..خواهشا یکی در مورد وضع ما اگه تجربه ای داره در اختیار بنده بگذارد..
ما گیر سفارت در آنکارا هستیم..
وقتی 7 مارچ آپدیت شد کیس نامبر ما که ستاره دار هم بود کلا برداشته شد با اینکه تا تاریخ 20 مارچ فرصت داده بودند..از بین خانواده سه نفری ما خانمم و دخترم ویزا را گرفتند و من چک خورده بودم..با این وضع کمبود پرواز به آنکارا در این موقع سال..واقعا نمیدونم وضعیتم چی شده..تا موقعی که در سایت بود دلخوش به ستاره بودنش بودم..حالا که نیست کیس نامبر گیج شدم..کمک و راهنمایی کنید لطفا..
6 تا ایمیل هم دادیم...جواب ندادند....

بعضی وقتا خیلی طول میکشه که جواب بدن ولی فقط باید منتظر جوابشون

بشید
با این حساب شما نفر اصلی نبودید و خانمتون بودن درسته؟
احتمالا دوباره شمارتون بیاد تو سایت ولی بی ستاره
بله خانمم نفر اصلی بودند
جواب ایمیل را دادند ...گفتم براتون بگم تا کسی با وضعیت من مواجه شد در جریان باشه....
عرض کنم خدمت شما که از سفارت جواب دادند که برداشتن کیس نامبر از سایت نشان دهنده این نیست که پروسه تکمیل شده و گفتند کار من هنوز در مرحله pendding هست و اگر تکمیل شد در سایت دوباره کیس نامبر را میزنند...
یک سوال برای من پیش اومده ..برای چک آپدیت سایت سفارت انکارا من به این آدرس http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html?
مراجعه میکنم..ایا سایت دیگه ای هم هست برای بررسی اپدیت ها؟؟؟
ممنونم که پاسخ من را میدهید
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، kage.omid ، artam2 ، farshad varaste ، pari pariaaa
دوستان سایت آنکارا امشب آپ شده!!
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa
(2014-03-10 ساعت 20:29)mira250 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 13:32)mira250 نوشته:  سلام دوستان..خواهشا یکی در مورد وضع ما اگه تجربه ای داره در اختیار بنده بگذارد..
وقتی 7 مارچ آپدیت شد کیس نامبر ما که ستاره دار هم بود کلا برداشته شد با اینکه تا تاریخ 20 مارچ فرصت داده بودند..از بین خانواده سه نفری ما خانمم و دخترم ویزا را گرفتند و من چک خورده بودم..با این وضع کمبود پرواز به آنکارا در این موقع سال..واقعا نمیدونم وضعیتم چی شده..تا موقعی که در سایت بود دلخوش به ستاره بودنش بودم..حالا که نیست کیس نامبر گیج شدم..کمک و راهنمایی کنید لطفا..

بشید
بله خانمم نفر اصلی بودند
جواب ایمیل را دادند ...گفتم براتون بگم تا کسی با وضعیت من مواجه شد در جریان باشه....
عرض کنم خدمت شما که از سفارت جواب دادند که برداشتن کیس نامبر از سایت نشان دهنده این نیست که پروسه تکمیل شده و گفتند کار من هنوز در مرحله pendding هست و اگر تکمیل شد در سایت دوباره کیس نامبر را میزنند...
یک سوال برای من پیش اومده ..برای چک آپدیت سایت سفارت انکارا من به این آدرس http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html?
با سلام
سایت اصلی و جامع برای اطلاع از وضعیت کیس سایت ceac است:

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

در سایت س ف ا ر ت شما از تاریخ مراجعه برای گرفتن ویزاتون بعد از کلیر شدن مطلع می شوید نه از آپدیت ها و وضعیت کیستون.

موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: mira250 ، reza_top60 ، soli asali ، pari pariaaa
کیس ما با ایمیل آپ شد !!
دلمون خوش !
تشکر کنندگان: alitab ، hudson ، قصه گو ، artam2 ، kage.omid ، godot ، 5ina ، H Pier ، amin arefi ، farshad varaste ، soli asali ، 2014winner ، pari pariaaa
سایت آنکارا الان آپدیت شد ولی بازم کیس لاتاری توش نبود!!!! لامصب
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-10 ساعت 21:57)پائیز نوشته:  سایت آنکارا الان آپدیت شد ولی بازم کیس لاتاری توش نبود!!!! لامصب

این انکارا منفجر نمیشه اینقدر اپ میکنه?????ایروان که رسما کرکره ها رو اورده پایین!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: alitab ، shmyalda ، godot ، mohamad92 ، 5ina ، 2014winner ، pari pariaaa
[font=Times New Roman]بهار نزدیک است تنها 10 روز دیگر … شاد و پیروز باشید و پیشاپیش عیدتون مبارک[/font]

[font=Arial]
امیدوارم سالی توام با تندرستی و موفقیت و همچنین کلیر شدنهای فراووون واسه تمامی منتظران این تاپیک در پیش رو داشته باشیم دوستان
[/font]
این هم واسه اینکه حال و هوای تاپیک یک خورده عوض بشه و از فکر اپدیت و سیس و سفارت و .... بیرون بیایم

[عکس: 17184729619257476917.jpg]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
با سلام خدمت روستان عزیز
خواستم بدونم امکان داره برای بررسی بیشتر در زمان کلیرنس موبایلمون رو شنود و چک کنن؟
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali
دوستان
طبق این لینک
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...d=91411080
که یکی از بچه‌ها گذاشته بود، الان در آنکارا ویزاهای مربوط به لاتاری که همه پیشوند AS دارند تعداد ۲۱۷ کیس ویزا گرفته‌اند و تعداد ویزاهای این کیس‌ها ۴۲۱ عدد بوده.
سئوالی که برای من پیش اومده اینه که پس چرا ما در سایت آنکارا که آپدیت می‌شه ویزاها این تعداد کیس نامبر رو ندیدیم؟ حتی یک سومش رو هم ندیدیم.
به نظرتون عجیب نیست؟
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: hamseda ، soli asali ، 2014winner ، pari pariaaa
(2014-03-11 ساعت 02:08)azifa نوشته:  دوستان
طبق این لینک
که یکی از بچه‌ها گذاشته بود، الان در آنکارا ویزاهای مربوط به لاتاری که همه پیشوند AS دارند تعداد ۲۱۷ کیس ویزا گرفته‌اند و تعداد ویزاهای این کیس‌ها ۴۲۱ عدد بوده.
سئوالی که برای من پیش اومده اینه که پس چرا ما در سایت آنکارا که آپدیت می‌شه ویزاها این تعداد کیس نامبر رو ندیدیم؟ حتی یک سومش رو هم ندیدیم.
به نظرتون عجیب نیست؟

سلام نه اصلا برای اینکه شما یک ضربی هارو در نظر نگرفتین. افرادی که یکضرب میگیرن اسمشون رو سایت نمیزنه و اکثر ویزا گرفته ها یکضربی بودند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: kage.omid ، artam2 ، azadeh2014 ، farshad varaste ، azifa ، pari pariaaa
(2014-03-10 ساعت 21:57)پائیز نوشته:  سایت آنکارا الان آپدیت شد ولی بازم کیس لاتاری توش نبود!!!! لامصب

فکر میکنم کیس ۳۹۹ ستاره دار کلیر شده
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-11 ساعت 02:08)azifa نوشته:  دوستان
طبق این لینک
به نظرتون عجیب نیست؟

عرض کنم خدمتون کیس ما را در این فایل زده ..ولی دونفر از سه نفر اعضای خانواده ویزا گرفتند..من هنوز نگرفتم...
تشکر کنندگان: soli asali ، azifa
(2014-03-10 ساعت 21:23)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 20:29)mira250 نوشته:  

بشید
بله خانمم نفر اصلی بودند
با سلام
سایت اصلی و جامع برای اطلاع از وضعیت کیس سایت ceac است:

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

در سایت س ف ا ر ت شما از تاریخ مراجعه برای گرفتن ویزاتون بعد از کلیر شدن مطلع می شوید نه از آپدیت ها و وضعیت کیستون.

موفق باشید.

ممنونم بابت پاسختون...
ولی با اجازه میخواستم از تجربه ای که پیدا کردم براتون بگم..این سایت که شما فرمودید..برای ما موقعی کارایی پیدا کرد که پاسپورت همسر و دخترم را دادم سفارت و تا قبل از اون اصلا وضعیت ready حتی برای ما نمایش داده نشد..
خلاصه اینکه به نظرم موقعی این سایت برای ما اهمیت پیدا کرد که پاس ها تحویل سفارت شد و ویزا چاپ شد..قبل از اون فقط تاریخش عوض میشد..با اینکه ویزای بچه ها خیلی زودتر اماده بود و ما یکم دیرتر رفتیم گرفتیم
تشکر کنندگان: nima_im ، soli asali
با درووووووووووووووووووود فروان
اینهم فول انرژی مثبت امروز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نبینم کسی استرس داشته باشه ، غمگین باشه یا ناراحت باشه ها وگرنه برخورد میشه هاBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان