کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اين لينكش بود
https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: H Pier ، 5ina ، خسته از وطن ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، peidaye penhan
(2014-03-11 ساعت 17:26)usawin2014 نوشته:  اين لينكش بود
https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome

فکر میکنم این مربوط به لاتاری نباشه شاید مربوط به درخواست قرار ویزای جدیدواسه خانوادگی یا چیزای دیگه باشه غیر لاتاری و دانشجویی
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: 5ina ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-11 ساعت 17:25)5ina نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 17:18)usawin2014 نوشته:  با سلام به دوستان
جريان كلير خوردن ما جالبه بعدا براتون ميگم
ولي من تو يك لينك خوندم كه تا تاريخ هاي زير براي ويزاي مهاجرت امريكا در سايتها آپديتي انجام نميشه
23 مارس سايت امارات
آنكارا هنوز معلوم نيست
ايروان تا 13 مارس

می‌شه لطفا لینکش رو بذارید ؟ یعنی‌ بعد از ۱۳ مارچ کلییر ها رو اعلام می‌کنن ؟

(2014-03-11 ساعت 17:20)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 10:15)میما نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 21:34)maryam_a نوشته:  کیس ما با ایمیل آپ شد !!
دلمون خوش !

maryam جان حالا خوبه شما با ایمیل آپ شدین Big Grin من سه روز پیش باهاشون (ایمیل که نه ولی از طریق همون فرم های توی سایت) مکاتبه کردم و بعد 3 ساعت جواب دادن ولی آپدیتی در کار نبود.
ببخشید من با شماره کیس نامبرم به سایت ابوظبی همیشه یه جواب کلیشه ای میگیرم از اپدیت هم اون جوری که تو سایت انکارا هست خبری نیست درضمن یه سوال دیگه اینکه میگین ایمیلم اپ دیت شد یعنی چه؟

یعنی‌ شما بعد از پرسو جو کردن پروندتون از طریق ایمیل در سیس آپدیت میشین
سلام
شما میتونید آپدیت شدن بررسیهای پروندتون رو توی این سایت دنبال کنید:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/status.aspx
با هربار بررسی به همون تاریخ آپ میشید.
اگر روند بررسی پروندتون رو از طریق ایمیل سفارت پیگیری کنید،پس از بررسی و احتمالا دادن پاسخ بهتون، توی سایت بالا یا همون ceac خودمون یکبار آپ میشید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-11 ساعت 16:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 15:42)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:
بر فرض که همین امروز اعلام کردن تشریف بیارید سفارت ویزاتون رو بگیریدSmile مراحل کار و مدارک مورد نیاز چیه و چند روز طول میکشه؟
اگه امکانش هست برای همه سفارتها ( ابوظبی،آنکارا،ایروان) رو بگید که بدرد همه بخوره

بسلامتی کلیر شدید تشریف می برید سفارت پاسپورت و احیانا اگر نقص مدرک داشتید مدارک رو بهمراه پاسپورت تحویل می دید و چند روز بعد ویزا رو تحویل می گیرید اگر بخواید مدیکال رو تمدید کنید که مدارک مدیکال رو هم بعد از انجام مدیکال بهمراه پاس و مدارک تحویل می دید تا 6 ماه کامل ویزاتون اعتبار داشته باشه البته واسه ارمنستان و انکارا
ممنون از جواب علی مهاجر عزیز
چند روز طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali
سلام
از کجا لیست آپدیت کیس نامبرم و ببینم اگه همون سایت سیس باشه که خوب آخرین آپدیتو نشون می ده من میخوام ببینم چه روز هایی کیسم آپدیت شده ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-03-11 ساعت 18:17)kamranh نوشته:  سلام
از کجا لیست آپدیت کیس نامبرم و ببینم اگه همون سایت سیس باشه که خوب آخرین آپدیتو نشون می ده من میخوام ببینم چه روز هایی کیسم آپدیت شده ؟
یه فایل اکسل درست کن توش وارد کن یا توی یک برگه بنویس و همیچنین میتونی از صفحه مانتیتور پرینت اسکرین بگیری
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، H Pier
(2014-03-11 ساعت 15:50)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 15:42)batigoal_189 نوشته:  سلام من داشتم پستای قدیمی و اصلی این تاپیک در مورد کمبود مدارک و طولانی تر شدن کلیرنس میخوندم سوالی واسم پیش اومد. ما روز مصاحبه وقت تحویله مدارک به خانمه عکس خانممو قبول نکرد متاسفانه ما اشتباه کرده بودیم پشت نویسی کرده بودیم و یه نقطه رو عکس بود گفت بعدا بیارین و تو سند ازدواج پسوند فامیله من نبود که پرسید چرا پسوندت نیس که من تازه اونجا فهمیدم نیستش و گفتم نمیدونستم الان فهمیدم چیزی نگفت و فقط رو پسوند فامیلم که رو ترجمه ها بود برچسب زد و همونجا من فهمیدم گرایش مدرکه لیسانسم تو ترجمش ترجمه نشده که نه اون چیزی گفت و نه من چیزی گفتم. بعد به آفیسر در مورد عکس گفتم گفت بعدا بیارید. حالا من کاری ازم برمیاد برای این نواقص انجام بدم که پروسه کوتاهتر بشه و یا اونا بعد دو ماه نگن این نواقصو داره پروندت؟ یا همینجوری صبر کنم وقته کلیر شدن درست مدارکو بندازم تو صندوقه سفارت؟ یا اصلا اینا زیاد مهم نیس یا هر چی شما ها بگین. در ضمن مصاحبمون خیلی کوتاه بود و هیچ سوال خاص و غیر معمولی هم نپرسید فقط گفت بین دو تا هشت ماه طول میکشه الانم که فکر می کنم هشت ماه اگه بخاد طول بکشه یعنی ویزا پر. ممنون
آقا عجب چیزی گفتی‌ الان سند ازدواجمو نگاه کردم اسم پدر خانومم غلط املایی داره!!! چی‌ کار کنم؟
اگه اشکال کار از داراترجمه است ببرید درستش کنن. پول هم نباید بگیرن بابتش. درستش اینه قبل فرستادن ترجمه به دادگستری تقاضا کنید دارالترجمه براتون ترجمه رو ایمیل کنه و خودتون چک کنید که دچار این دردسرها نشید
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-11 ساعت 18:34)sally86 نوشته:  سلام دوستان، ما ۲۰ فوریه در ایروان مصاحبه داشتیم و برگه‌ی آبی گرفتیم اما همراه نقص مدرک! هرچی میگردم تاپیکی راجع به نقص مدرک پیدا نمیکنم، کسی اطلاع داره با پست میشه مدارک را فرستاد یا باید حضورا بریم سفارت دوباره؟!
لطفا توضیح کامل با ذکر جزییات نقص مدارک و سفارتتون رو بگین تا هرکی میتونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr
(2014-03-11 ساعت 18:37)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 18:34)sally86 نوشته:  سلام دوستان، ما ۲۰ فوریه در ایروان مصاحبه داشتیم و برگه‌ی آبی گرفتیم اما همراه نقص مدرک! هرچی میگردم تاپیکی راجع به نقص مدرک پیدا نمیکنم، کسی اطلاع داره با پست میشه مدارک را فرستاد یا باید حضورا بریم سفارت دوباره؟!
لطفا توضیح کامل با ذکر جزییات نقص مدارک و سفارتتون رو بگین تا هرکی میتونه کمکتون کنه

نقص مدرک مربوط میشد به فرم W2 اسپانسر و یک مدرک عدم سو پیشینه از کشور آلمان چون سه سال اونجا زندگی کرده بودم، قبلا هم به سفارت میل دادیم که اینا آماده نیست وقتمونو عقب بندازیم گفت نه بیاین اونارو بعدا بیارید! بعد هم آفیسر به ما گفت همه چیز توی برگه‌ی آبی نوشته شده! توی برگه نوشته کیس نامبرتون که اومد تو سایت مدارک رو بیارین ما هم به سفارت میل دادیم که مدارک ما آمادست اما تو سایت هنوز نیومده کیس نامبرمون، جواب دادن که نیازی نیست صبر کنید، به محض اینکه مدارک آماده شد بیاید اینجا و اگه همه‌ی مدارک درست بود ویزاتونو میدیم برای همین حضورا باید خودتون بیاین! اما جوابشون عجیبه یه کم، یعنی چی آخه! کیس نقص مدرک افراد دیگه رو سراغ نداره کسی؟ ممنون
(2014-03-11 ساعت 18:02)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 16:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 15:42)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:
بر فرض که همین امروز اعلام کردن تشریف بیارید سفارت ویزاتون رو بگیریدSmile مراحل کار و مدارک مورد نیاز چیه و چند روز طول میکشه؟
اگه امکانش هست برای همه سفارتها ( ابوظبی،آنکارا،ایروان) رو بگید که بدرد همه بخوره

بسلامتی کلیر شدید تشریف می برید سفارت پاسپورت و احیانا اگر نقص مدرک داشتید مدارک رو بهمراه پاسپورت تحویل می دید و چند روز بعد ویزا رو تحویل می گیرید اگر بخواید مدیکال رو تمدید کنید که مدارک مدیکال رو هم بعد از انجام مدیکال بهمراه پاس و مدارک تحویل می دید تا 6 ماه کامل ویزاتون اعتبار داشته باشه البته واسه ارمنستان و انکارا
ممنون از جواب علی مهاجر عزیز
چند روز طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟

در همون برگه که پس از مصاحبه به شما داده شده برا هر سفارت توضیح داده شده است
صدور ویزای شما 3 تا 5 روز کاری بعد از ارائه مدارک مورد نیاز و گذرنامه به صندوق سفارت بطول می انجامد.. ( برگرفته از برگه ابی ارمنستان )
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: 5ina ، kage.omid ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، aghaghia ، H Pier ، tenese ، farshad varaste
سلام بر همه منتظران. ما رو هم در جمعتون بپذيريد. مشغول نوشتن يك سفرنامه هستم .
آفيسر به ما كفت از جند روز ديگه اين سايت رو چك كنين: http://www.abudhabiivo.net ولي اصلا كيس ما رو قبول نميكنه. به چه فرمتي بايد بنويسيم؟ 2014AS4XXX .اينجا ميگه بعد از AS بايد 5 تا عدد باشه ولي مال ما ٤ تاست.
اين ارورو ميده :
Your case number should be contains 3 letters and 10 numbers (Ex.: ABD2011123456). For diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345)

ببخشيد من هنوز يكم ناشيم تو قضيه كليرنس. سايت سيس كه معرفي كردينو چك كردم بعد از مصاحبه آپديت شده بوديم ولي اين اصليه چرا اينجوريه؟ سفارت ابوظبي بود و اينكه بعضي دوستان نوشتن بعضي سفارتا آپديت كردن و شماره كيس نوشتن كجا هست ؟ ببخشيد من يكم تازه واردم. ممنون پيشاپيش.
دوستان به من الهام شده از هفته آينده يعني 3 روز ديگه كلير شده ها شروع ميشه
ان شا الله همه زود زود كليزر بشين و جيغ و دست و هورا يادتون نره
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
روز مصاحبه يک آپديت و فرداش دوباره آپديت...محض ثبت در تاريخ ((: فکر کنم تازه فهميدن چرا به کيس با معافي و کار خصوصي کليرنس اصلا زدن!! ((:
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
(2014-03-11 ساعت 18:32)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 18:17)kamranh نوشته:  سلام
یه فایل اکسل درست کن توش وارد کن یا توی یک برگه بنویس و همیچنین میتونی از صفحه مانتیتور پرینت اسکرین بگیری

اینجوری
که باید هر روز ستیت رو چک کنم که
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، usawin2014 ، alitab
(2014-03-11 ساعت 19:18)Arash2013 نوشته:  سلام بر همه منتظران. ما رو هم در جمعتون بپذيريد. مشغول نوشتن يك سفرنامه هستم .
آفيسر به ما كفت از جند روز ديگه اين سايت رو چك كنين: http://www.abudhabiivo.net ولي اصلا كيس ما رو قبول نميكنه. به چه فرمتي بايد بنويسيم؟ 2014AS4XXX .اينجا ميگه بعد از AS بايد 5 تا عدد باشه ولي مال ما ٤ تاست.
اين ارورو ميده :
Your case number should be contains 3 letters and 10 numbers (Ex.: ABD2011123456). For diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345)

ببخشيد من هنوز يكم ناشيم تو قضيه كليرنس. سايت سيس كه معرفي كردينو چك كردم بعد از مصاحبه آپديت شده بوديم ولي اين اصليه چرا اينجوريه؟ سفارت ابوظبي بود و اينكه بعضي دوستان نوشتن بعضي سفارتا آپديت كردن و شماره كيس نوشتن كجا هست ؟ ببخشيد من يكم تازه واردم. ممنون پيشاپيش.

ببینید، فرمت اصلی کیس نامبر ها اینه 2014as0000xxxx که چهار عدد آخر شماره ی اصلی شماست. حالا برای وارد کردن کیس نامبر توی سایت سفارت، شما اون چهار تا صفر را حذف می کنی و کیس نامبرت را به اینصورت وارد می کنی 2014asxxxx .حالا اگه بازهم همین پیغام را گرفتین ، تازه میشین عین منBig Grin چون من هم همین مشکل را داشتم. چیکار کردم؟ یه ایمیل زدم به سفارت از طریق این آدرس:
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
و ماجرا رو شرح دادم.اونها بعد از 24 ساعت به من جواب دادند که اطلاعاتم آپدیت شده و مشکلم حل شده. در نتیجه یک آپدیت خوشگل خوردم، ولی مشکل حل شد و حالا هروقت کیس نامبرم را به این شکل 2014asxxxx وارد می کنم، پیغام معروف " شما در حال سپری کردن مراحل اداری هستی، باید حالا حالا ها صبرکنی " را دریافت می کنم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان