کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اینقدر هوا بهاری وزیبا شده که ادم با خودش میگه اخه حیف این هوا نیست که بشینیم پای سیستم بیاید همگی یه دربند بریم سوسییس تخم مرغ مهمون من هر کی پایست بگه
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lighter ، الدورادو ، shadi79 ، soli asali ، AZAR 1335 ، H Pier ، قصه گو ، alitab ، pari pari
(2014-03-13 ساعت 21:27)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 18:31)الدورادو نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 10:12)NIKKI نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 20:04)الدورادو نوشته:  دوستاني كه از ابوظبي ١٠ فوريه آپديت شده بودند بعد از اون باز هم دوباره آپديت شدند؟

نه پسر گلم Tongue
ما فقط چند روز پس از مصاحبه و 10 فوريه

البته من دختر گلتونم Tongue
N
دختر گلم سفارت شما هم ابوظبی بود؟

بلهههههه،ما ١٠ فوريه هاي ابوظبيايي فكر كنم سرنوشتمون به هم گره خورده،اميدوارم همه با هم بزودي كلير بشيم،شيريني و گودباي پارتيش هم با من Smile))
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، kage.omid ، H Pier ، amin arefi ، alitab ، pari pari ، sksara ، NIKKI
(2014-03-13 ساعت 21:30)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 16:34)kamranh نوشته:  سلام
دوستان این که آفیسر میگه سایتو هر هفته چک کنید که با این حرف که رسیدگی به پرونده ها 60 تا 90 روز به طول می انجامد که تناقض داره خوب پس چرا اینجوری می گن این آفیسرها ؟؟
نظر شما چیه ؟؟

شايد آفيسر فقط نظر شخصيش رو با توجه به تجربه اش ميگه اما در عمل استعلام از سازمانهاي مربوطه زمان بيشتري ميبره.قطعا اگر از روز اول به هممون گفته بودن از ٦-٥ ماه بعد سايت رو چك كنيد الان حداقل تو شرايط روحي بهتري بوديمSmile

من حرف pari pariaa خانم رو قبول دارم ... اما آفیسر به ما هم گفت از هفته دیگه سایت رو چک کنید و سر 3 هفته یا همون 21 روز کلیر شدیم خدا رو شکر .... محض امید و انرژی دادن به دوستان! Tongue
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2014-03-13 ساعت 21:57)ghafari88 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 21:30)pari pariaaa نوشته:  شايد آفيسر فقط نظر شخصيش رو با توجه به تجربه اش ميگه اما در عمل استعلام از سازمانهاي مربوطه زمان بيشتري ميبره.قطعا اگر از روز اول به هممون گفته بودن از ٦-٥ ماه بعد سايت رو چك كنيد الان حداقل تو شرايط روحي بهتري بوديمSmile

من حرف pari pariaa خانم رو قبول دارم ... اما آفیسر به ما هم گفت از هفته دیگه سایت رو چک کنید و سر 3 هفته یا همون 21 روز کلیر شدیم خدا رو شکر .... محض امید و انرژی دادن به دوستان! Tongue

عمو احسان آخه كيس شما از همون اول شيك و مجلسي بود،بخاطر همين هم زود كلير شديدBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: الدورادو ، shadi79 ، soli asali ، arpmn ، H Pier ، artam2 ، قصه گو ، ghafari88 ، amin arefi ، reza_top60 ، میما
(2014-03-13 ساعت 21:54)الدورادو نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 10:12)NIKKI نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 20:04)الدورادو نوشته:  دوستاني كه از ابوظبي ١٠ فوريه آپديت شده بودند بعد از اون باز هم دوباره آپديت شدند؟

نه پسر گلم Tongue

N

بلهههههه،ما ١٠ فوريه هاي ابوظبيايي فكر كنم سرنوشتمون به هم گره خورده،اميدوارم همه با هم بزودي كلير بشيم،شيريني و گودباي پارتيش هم با من Smile))

Smile
ایشالا که با هم ویزا بگیریم ( من و شما ) گودبای پارتیمون بیوفته دسته شما Smile
در ضمن شما 10 فوریه مصاحبه شدید آیا ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: kage.omid ، قصه گو ، amin arefi
دوستان سلام
یه خاطره از روز مصاحبه و اون آقای ریشوی خوش برخورد:
روز مصاحبه آفیسر وقتی میخواست برگه آبی رو به ما بده برای گفتن جمله " از دو هفته دیگه هر هفته این سایت رو چک کن " هنگ کرده بود چندبار گفت ولی باز نتونست جمله بندیشو درست کنه هر جفتمون بیخیال شدیم Rolleyesمعنی جملشم بعدا از مهاجرسرا جون فهمیدمBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، kage.omid ، قصه گو ، 5ina ، alitab ، sksara ، NIKKI
دوستان این که آفیسر میگه سایتو هر هفته چک کنید که با این حرف که رسیدگی به پرونده ها 60 تا 90 روز به طول می انجامد که تناقض داره خوب پس چرا اینجوری می گن این آفیسرها ؟؟
نظر شما چیه ؟؟

شايد آفيسر فقط نظر شخصيش رو با توجه به تجربه اش ميگه اما در عمل استعلام از سازمانهاي مربوطه زمان بيشتري ميبره.قطعا اگر از روز اول به هممون گفته بودن از ٦-٥ ماه بعد سايت رو چك كنيد الان حداقل تو شرايط روحي بهتري بوديمSmile
آفیسر هیچ نظر شخصی اعلام نمی کند همه چیز از قبل مشخصه سوالات و مصاحبه که این رو همه دیدیم ولی باید اینرو هم در نظر گرفت که اونها با ما دشمنی ندارن و اگر می خواستن دشمنی کنن از لاتاری کلا حذف می کردن
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، قصه گو ، farshad varaste
(2014-03-13 ساعت 23:52)chaymon نوشته:  
نظر شما چیه ؟؟

آفیسر هیچ نظر شخصی اعلام نمی کند همه چیز از قبل مشخصه سوالات و مصاحبه که این رو همه دیدیم ولی باید اینرو هم در نظر گرفت که اونها با ما دشمنی ندارن و اگر می خواستن دشمنی کنن از لاتاری کلا حذف می کردن
ولی باید این رو هم در نظر گرفت که هر روز که به سپتامبر نزدیک میشیم روند کلیر شدن تندتر میشه و تمام این نگرانی ها به خاطر پارساله به امید کلیر شدن همه ماCool
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، aaraam
سلام دوستان،

فردا ایشالا یک تعداد از منتظرین بزن و بکوبی توی خونه ها راه بندازن.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
فردا ایروان میخواد بترکونه با چندین و چند کیس کلیر شده. Cool اصلا کی میاد شرط بندی ؟ Big Grin یک ساندویچ مک دونالد تو منهتن نیویورک. Tongue
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-03-14 ساعت 00:05)H Pier نوشته:  فردا ایروان میخواد بترکونه با چندین و چند کیس کلیر شده. Cool اصلا کی میاد شرط بندی ؟ Big Grin یک ساندویچ مک دونالد تو منهتن نیویورک. Tongue

آقا چندین و چند کیس کلیر تو ایروان بعد شما هم جزوش باشی‌ بعد بهمون مک دونالد بدی؟
Big GrinBig Grin

من ۱ پرس شیشلیک تو رستوران ایرانی‌ نیو یورک میگیرم ۲۰ تا کیس کلیر می‌کنم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-03-14 ساعت 00:05)H Pier نوشته:  فردا ایروان میخواد بترکونه با چندین و چند کیس کلیر شده. Cool اصلا کی میاد شرط بندی ؟ Big Grin یک ساندویچ مک دونالد تو منهتن نیویورک. Tongue

به به شما هم نيويوركي شديد؟چه خوب Smile من به همه نيويوركي هاي كلير شده هم يك هلوپارتي ميدم،قول ميدمممم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-03-13 ساعت 22:31)soli asali نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 21:54)الدورادو نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 10:12)NIKKI نوشته:  نه پسر گلم Tongue

N

Smile
ایشالا که با هم ویزا بگیریم ( من و شما ) گودبای پارتیمون بیوفته دسته شما Smile
در ضمن شما 10 فوریه مصاحبه شدید آیا ؟

نه دوست جان،ما سه اكتبر جزو اولين مصاحبه شدگان بوديم و كيسمون رسما اولين كليرنس در ابوظبي بود!
ما ١٠ فوريه آپديت شديم.
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-03-14 ساعت 00:25)الدورادو نوشته:  

به به شما هم نيويوركي شديد؟چه خوب Smile من به همه نيويوركي هاي كلير شده هم يك هلوپارتي ميدم،قول ميدمممم

خدا از دهنت بشنوه، همه با هم ايشالاااااااااا
(2014-03-14 ساعت 00:25)الدورادو نوشته:  

همه NY یاااا ....
هورااااااااااااااااااااا... چه جمعی داشته باشیم 2014 ها اونجاا به به Smile
الدورادو جان به زودی زود اگه اینجا ندیدمتون اونجا حتما زیارتت میکنم.. چه بسا همسایه شدیم اصلا Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان