کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-23 ساعت 01:26)mortezagreencard نوشته:  
(2014-03-23 ساعت 00:01)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-03-22 ساعت 22:01)Arash2013 نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 22:15)نام کاربری somi نوشته:  [quote='mortezagreencard' pid='471875' dateline='1395410266']
سلام به همگی
من سه شنبه برگشتم و ویزامو گرفتم. امیدوارم تو سال جدید همگی خبرای خوبی مثل من داشته باشن.
فقط بگم اونایی که آدرس ptt رو adliyesarayi دادن بدونن که اونجا شنبه تعطیله. من اینو چک نکرده بودم و دو روز مجبور شدم بیشتر وایسم.
به امید کلیر شدن همه.
________________________________________________________________________________________________________________
کیس نامبر:2014AS0000XXXX / ارسال مدارک:آگوست / تعداد نفرات کیس : خودم / سفارت: آنکارا/ مصاحبه: نیمه اول ژانویه/ کلیر: مارچ

پس شما کلیر شدین! مبارکه! Big GrinBig Grin
مبارك باشه دوست عزيز . يكم از وضعيت كيستون ميگين ؟ خداروشكر خيلي زود كلير كردن. سربازي و كار دولتي كدوم رو داشتين؟ براي ما زياد دعا كنيد.
والا ما هم کنجکاویم!

سلام
خیلی ممنون. سربازی نرفتم معاف شدم. اتفاقا تومصاحبه ازمن پرسید که سربازی رفتم یا نه که گفتم معاف شدم و علتش و پرسید گفتم.
مدرک من هم فوق لیسانس مهندسی هست. در مورد کار هم مثلا شرکت خصوصی کار می کنم که سهامداراش دولتی هستند. تمام شرکتهایی هم که قبلا کار می کردم همینطوری بودند. توفرمها نوشتم که خصوصین، ولی تابلو مشخصه که دولتین.
دلیل اینکه زود کلیر شدم رو نمیدونم فکر هم نمیکنم که علتش رو هم بفهمم . ولی پارسال هم یکی دوستام لاتاری اسمش درومد حدود 4 ماه منتظر بود تا کلیر بشه. این سایت رو هم اون به من معرفی کرد. به من میگفت که حتما کلیر می شم. یکی دیگه از بچه ها هم که واسه تحصیل رفته میگفت اوضاع برای کیس ایرانیها مساعدتره(نمیدونم).
فقط به قول بقیه دوستان و مثل همونا باید بگم که کاری از دست ما تو دوره انتظار برای کلیر شدن برنمیاد. استرس بیخود هم نکنید و فکر و خیال و دنبال گشتن و کشف روابط و معادلات کلیر شدن نباشید.
انشالله که همه بچه ها کلیر میشن.
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم.
______________________________________________________________________________________________________
کیس نامبر:2014AS0000XXXX / ارسال مدارک:آگوست / تعداد نفرات کیس : خودم / سفارت: آنکارا/ مصاحبه: نیمه اول ژانویه/ کلیر: مارچ

دوست عزیز خیلی خیلی تبریک میگم.
دست راستت رو زیر سر ما هم بزار که بلکه ما هم کلیر بشیم Smile
الان برای من 110روز شد
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: sophia ، artam2 ، قصه گو ، alitab ، pari pari ، mohamad92
چرا ما اصلا آپدیت نمیشیم ... Sad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: alitab ، godot ، pari pari ، kage.omid ، NIKKI ، mohamad92 ، soli asali
(2014-03-23 ساعت 01:42)hamed1286 نوشته:  چرا ما اصلا آپدیت نمیشیم ... Sad
مثل ما! من از اولش گفتم پرونده ما افتاده زیر میز....اینا هم که اهل خونه تکونی نیستن!!Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، pari pari ، farid1364 ، kage.omid ، NIKKI ، gema ، mohamad92
(2014-03-23 ساعت 01:53)خسته از وطن نوشته:  
(2014-03-23 ساعت 01:42)hamed1286 نوشته:  چرا ما اصلا آپدیت نمیشیم ... Sad
مثل ما! من از اولش گفتم پرونده ما افتاده زیر میز....اینا هم که اهل خونه تکونی نیستن!!Sad
تو سایت ceacمن بعد ارسال ایمیل به سفارت پروندم در تاریخ 4مارچ آپدیت شد و دیگر هیچ
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، alitab ، Sara_lphmkf ، pari pari ، kage.omid ، NIKKI
سلام عید همه مبارک
من یک سوال دارم
بمن افیسر گفت پرونده شما کامل فقط برای طی کردن مراحل اداری 2الی 3 ماه طول میکشه برگه صورتی داد
و گفت چک کن سایت شمارتو دیدی بیا
این خوبه یا بد?
دوستان یک خواهش من زبانم بدک نیست توروخدا با انتخاب مصاحبه انگلیسی فکر افیسر خراب نکنید برادر من خواهر من تو که استرس میگیری با مغز افیسر بازی نکن که بعدش با من میخواهد فارسی هم حرف بزنه از دستت با ادعا زبان بلد بودن شاکی باسه بگو فارسی مصاحبه کنه مجبورت نکردن بیای وقت افیسر وهمرو بگیری چند جمله ساده هم بلد نباشی لطفاBig Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، Sara_lphmkf ، pari pari ، farid1364 ، kage.omid ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، milad.m1986 ، soli asali
با سلام
عید همگی مبارک
من تازه رفتم مصاحبه از کجا باید لیست کلیر ترکیه رو ببینم
ممنون
تشکر کنندگان: miladfr12 ، alitab ، Sara_lphmkf ، pari pari ، قصه گو ، soli asali
(2014-03-24 ساعت 08:31)h_pardis2000 نوشته:  با سلام
عید همگی مبارک
ممنون

شماهم کلیر خوردی?Big Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، usafirststeps ، soli asali
سلام
چرا دوستانی که کلیر می خورن به منتظر سرا اضافه نمی شن ....
مثلا ایروان یعنی بعد از کیس من فقط یک نفر به مصاحبه رفته ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: feel ، alitab ، H Pier ، خسته از وطن ، NIKKI ، pari pari ، soli asali
دوستان سلام،
آیا مدت اعتبار ویزا شش ماه بعد از صدور ویزاست یا شش ماه بعد از معاینات پزشکی؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-03-21 ساعت 18:27)mortezagreencard نوشته:  سلام به همگی
من سه شنبه برگشتم و ویزامو گرفتم. امیدوارم تو سال جدید همگی خبرای خوبی مثل من داشته باشن.
فقط بگم اونایی که آدرس ptt رو adliyesarayi دادن بدونن که اونجا شنبه تعطیله. من اینو چک نکرده بودم و دو روز مجبور شدم بیشتر وایسم.
به امید کلیر شدن همه.
________________________________________________________________________________________________________________

سلام، با عرض تبریک، یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید، شما که ویزاتونو گرفتین مدت اعتبارش شش ماهه است؟ و اینکه شش ماه رو از روز صدور ویزا حساب میکنن یا از روز معاینات پزشکی؟ با تشکر
تشکر کنندگان: alitab ، usawin2014 ، soli asali
سلام دوستان کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که این اژانس راهواری که قبلا تو این سایت تبلیغ میشد چرا از چشم افتاده و کسی باهاش کاری نداره... و یه اژانس جدید جاش اومده ... اگه میشه به بنده هم اطلاع بدید که اگه خواستم دوباره برم ترکیه برا گرفتن ویزا بدونم با کدوم اژانس برم بهتره چون من دفه اول با همین اژانس رفتم و به نظرم قیمتاش بد نبود حالا چرا دیگه نیستش رو لطفا به بنده هم خبر بدید... ممنون
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: alitab ، ssafaye66 ، soli asali
(2014-03-24 ساعت 12:12)kamranh نوشته:  سلام
چرا دوستانی که کلیر می خورن به منتظر سرا اضافه نمی شن ....
مثلا ایروان یعنی بعد از کیس من فقط یک نفر به مصاحبه رفته ...

وقتی که مدیران تاکید دارند که اجباری نیست و اعضا هم که همکاری نمیکنن همینطور میشه یک سری افرادی هم مثل من دلسرد میشن و تو منتظرسرا نمیرن و عاقبت تا یک مدت دیگه فکر کنم کلا تعطیل بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: alitab ، farshad varaste ، 2014winner ، pari pari ، soli asali
(2014-03-24 ساعت 13:03)sally86 نوشته:  
(2014-03-21 ساعت 18:27)mortezagreencard نوشته:  سلام به همگی
به امید کلیر شدن همه.

سلام، با عرض تبریک، یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید، شما که ویزاتونو گرفتین مدت اعتبارش شش ماهه است؟ و اینکه شش ماه رو از روز صدور ویزا حساب میکنن یا از روز معاینات پزشکی؟ با تشکر

سلام
مدت اعتبار ویزام دقیقا برابر با مدت اعتبار معاینات پزشکی من هست.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، H Pier ، gema ، rezahoorjandi ، soli asali
عید همگی مبارک
ممنون

سلام
برو به آدرس زیر
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
قسمت
Visa Application Numbers
روی لینک زیر کلیک کن
Click here to check your number
اونجا توجدول اگه کلیر بشی کیس نامبرت میاد.
تشکر کنندگان: alitab ، rezahoorjandi ، soli asali
(2014-03-24 ساعت 15:40)mortezagreencard نوشته:  
عید همگی مبارک
ممنون
سلام
برو به آدرس زیر
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
قسمت
Visa Application Numbers
روی لینک زیر کلیک کن
Click here to check your number
اونجا توجدول اگه کلیر بشی کیس نامبرت میاد.
گشتم نبود نگرد نیست ....
خودشون باید یه فکر اساسی بکنن که چرا اینقدر باید یه کار طول بکشه واقعا ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان