موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزيز
20 مارچ براي ما هم آپديت شد
براي دو نفرمون
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااسال کلیر شد تبریک میگم به همه
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستا گلم اولين صبح بهاريتون بخير عيدتون هم مبارك با آرزوي بهترينها براي همه شما عزيزان. اميدوارم هر چه سريعتر همه با هم كلير بشيم و اين انتظار و بلاتكليفي به پايان برسه. راستي يه نفر از كيسمون ديروز آپديت شده اما بقيه همون ١٠ فبريه است
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و اولين صبح سال نو بر شما مبارك باشه
اميدوارم امسال سال خوب و پر انرژي +++++++++++++++++++++++ با شه براي همه
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-21 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-21 ساعت 11:40 توسط نام کاربری somi.)
عید همه مبارک،
ما روز اول که رفتیم سفارت نوبتمون موند آخر از همه ،بعدم افیسر مارو صدا کرد گفت از شکیبایی تون متشکریم ولی سیستم من قطع شده، متاسفانه به خاطر هوای بد در واشنگتن.(شب قبل ما توی CNN دیدیم اتفاقا واشنگتن برف بود)فردا بیاین.
نتیجه گیری من:همه اطلاعات ما ،همونایی که افیسر تایپ میکنه مستقیم میره واشنگتن،کل پروسه از مرکز انجام میشه.
جریان مصاحبه مونم جالبه،بعدا مفصل مینویسم،نزدیک 1ساعت طول کشید،آخرشم وقتی علت عجله مون واسه ویزا گرفتن رو براش توضیح دادم گفت کاملا درک میکنم ولی این از کنترل من خارجه،حداقل 3ماه دیگه...
کلا سفارت و آفیسر طفلکی مقصر نیستن
راستی آفیسر ریشوی ایروان آدم خوبیه،اصلا بداخلاق نیست.یه مامور سیاهپوست هم باهاش بود که آدم باحالی بود،شوخی میکرد و چشمک میزد،فک کنم ارتشی بود چون یه دفترچه با جلد لباس فرم ارتش اونا دستش بود.
فقط یه نکته،مدارکتون رو کامل ببرین و وضعیتتون رو تا میتونین براشون شفاف کنین،این ایشالا در کوتاه شدن کلیرنس موثره.
ضمنا اگه برنده اصلی خوب نتونست توضیح بده مهم نیس همسرش بگه،فرق نداره،ولی من خیالم راحتتر بود که مصاحبه انگلیسی انجام شد حداقل مطمن میشین حرفتون رو فهمیده.ضمنا اگه فامیل نزدیکی دارین امریکا که میرین پیشش اطلاعاتشو بدونین،از ما پرسید راجع به عموم که اونجاست.اتفاقا بهتره چون به اطلاعات اونا دسترسی دارن و فوری وضعیتشونو درمیارن، تا اسم عموم رو گفتن یه عکس از پاس امریکایی خودش و خانومشو درآورد و بهمون نشون داد.البته خداروشکر فامیلای ما یه جریمه رانندگی هم نداشتن تا حالا.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گلم
امیدوارم اولین صبح بهاریتون پر از شادی و نشاط باشه و امسال به تک تک آرزوهای قشنگتون برسین
و همچنین از خدا میخوام که همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سال نوی همه مبارک
همه ما تا آخر امسال تجربیات مشترکی خواهیم داشت. و الان نیز صبر و شکیبایی نقطه مشترک ماست.
امسال سال سرنوشت ساز برای همه ماست
با آرزوی موفقیت همتون.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سال نو مبارک
نوروزی سرشار از شادی و امید براتون آرزومندم.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره بعد از 5 ماه و نیم دیشب آپدیت شدم
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منم کلیر خوردم گفت تا 2 یا 3 ماه دیگه تو سایت چک کنم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من سه شنبه برگشتم و ویزامو گرفتم. امیدوارم تو سال جدید همگی خبرای خوبی مثل من داشته باشن.
فقط بگم اونایی که آدرس ptt رو adliyesarayi دادن بدونن که اونجا شنبه تعطیله. من اینو چک نکرده بودم و دو روز مجبور شدم بیشتر وایسم.
به امید کلیر شدن همه.
________________________________________________________________________________________________________________
کیس نامبر:2014AS0000XXXX / ارسال مدارک:آگوست / تعداد نفرات کیس : خودم / سفارت: آنکارا/ مصاحبه: نیمه اول ژانویه/ کلیر: مارچ
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-21 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-21 ساعت 19:12 توسط پائیز.)
بچه های سایت سیس بازم بالا نمیاد مال شما هم اینطوریه؟؟؟
سایت آنکارا آپدیت شده ولی بدون کیس لاتاری
با توجه به اینکه بعضی از دوستان بعد از ۵ ماه آپدیت شدن امید وارم که یه حرکت خوبی رو همین روز ها داشته باشیم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک و شادباشی به گرمی شیهه اسب،به نجابت اسب غزل، به غرور اسب کرنگ، به وقار اسب سیاه، به شادابی اسب سفید، .........
سال اسب مبارک. امیدوارم سال 93 هم مثل سال 92 که دلمون شاد شد شادمون کنه و وفاداری اسب رو ثابت کنه......... عید همگی تون مبارک دلتون خوش.....