کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستای گلم سال نو مبارک
من امشب به سمت ایروان حرکت میکنم و 5 فروردین مصاحبه دارم واسم دعا کنید
متاسفانه نشد،
(2014-03-21 ساعت 18:27)mortezagreencard نوشته:  سلام به همگی
من سه شنبه برگشتم و ویزامو گرفتم. امیدوارم تو سال جدید همگی خبرای خوبی مثل من داشته باشن.
فقط بگم اونایی که آدرس ptt رو adliyesarayi دادن بدونن که اونجا شنبه تعطیله. من اینو چک نکرده بودم و دو روز مجبور شدم بیشتر وایسم.
به امید کلیر شدن همه.
________________________________________________________________________________________________________________
کیس نامبر:2014AS0000XXXX / ارسال مدارک:آگوست / تعداد نفرات کیس : خودم / سفارت: آنکارا/ مصاحبه: نیمه اول ژانویه/ کلیر: مارچ

پس شما کلیر شدین! مبارکه! Big GrinBig Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: poem ، ffrfar ، usawin2014 ، rava ، soli asali ، pari pari ، amirrbco ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، alitab ، farid1364
سلام دوستان عزیز SmileSmileSmileSmileSmileSmile
سال نو مبارک انشاالله امسال سال خوبی واسه همه ماها باشه
ما هم امروز دوباره بعد از 16 روز آپدیت شدیم سفارت آمریکا در ایروان
کیا امروز آپدیت شدن؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: SOLTANI11 ، soli asali ، pari pari ، alitab ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، taleghani ، lighter ، maryam_a ، قصه گو ، farid1364
(2014-03-20 ساعت 23:20)chaymon نوشته:  امیدوارم امسال سالی باشه واستون
پر از شادی،
پر از هیجان،
پر از خنده های بلند،
پر از گریه های از سر شوق،
پر از آخ جون گفتن و هورا شدن،
پر از بودن با کسایی که دلتون میخواد،
پر از خوراکی های خوشمزه،
پر از دوست داشتن و دوست داشته شدن،
پر از عکس های یهویی،
پر از تا ظهر خوابیدن،
پر از لباس های رنگی رنگی،
پر از گرفتن دستی که دوستش داری،
پر از دوستت دارم هایی که انتظارشو نداری،
پر از بغل کردن عزیز ترینات،
پر از تلفن های غیر منتظره،
پر از سفر های دسته جمعی،
پر از مهربون تر شدن،
پر از عیدی،
پر از هوای خوب،
پر از امروز چه خوشگل شدی،
پر از تجربه های جدید،
پر از آهنگهایی که با هاش خاطره داری،
پر از دوستای قدیمی،
پر از عشق،
پر از لحظه های قشنگ و یواشکی و پر از کلیر شدن...
امیدوارم امسال از همه چیزهایی که دوست دارید پر باشه...

و یک چیز خیلی مهم که اگه اون نباشه خیلی از اون بالایی ها بدست نمی یاد SmileSmileSmileSmile پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر از پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولSmileSmileSmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-03-21 ساعت 21:15)shahryar7021 نوشته:  دوستای گلم سال نو مبارک

موفق باشید.مصاحبه آسونتر از آن چیزی هست که فکرشو می کنید.فقط آرام به سوالات جواب صحیح بدهید. سوالات هم همان هایی است که در فرمها
قبلا پر کرده اید .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-03-21 ساعت 21:15)shahryar7021 نوشته:  دوستای گلم سال نو مبارک

ايشالا كه به سلامتى ميريد و يك ضرب ويزا ميگيريد. به هيچ عنوان هم استرس مصاحبه نداشته باشيد. خيلى خيلى راحته. موفق باشيد و به اميد خبر خوش
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان
آیا تا به حال کسی از اوظبی کلیر شده؟
متشکر
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، soli asali ، farid1364
(2014-03-22 ساعت 10:45)m.ab نوشته:  سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان
آیا تا به حال کسی از اوظبی کلیر شده؟
متشکر
سلام. سال نو مبارک
آمار دقیقی ندارم ولی بله هم دوستانی که عضو منتظرسرا بودن هم کساییکه عضو نبودن کلیر شدن تاحالا
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، usawin2014 ، pari pari ، soli asali ، farid1364
عید شما بسیار مبارک.20 مارس فقط من (برنده) آپدیت شدم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بچه ها ceac واسه من ارور میده واسه شماها چی؟!
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: alitab ، sophia ، soli asali
(2014-03-22 ساعت 18:30)sargol2001@yahoo.com نوشته:  بچه ها ceac واسه من ارور میده واسه شماها چی؟!

سلام براى من هم ارور ميده ، پناه بر خدا .
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-03-21 ساعت 22:15)نام کاربری somi نوشته:  
من سه شنبه برگشتم و ویزامو گرفتم. امیدوارم تو سال جدید همگی خبرای خوبی مثل من داشته باشن.
فقط بگم اونایی که آدرس ptt رو adliyesarayi دادن بدونن که اونجا شنبه تعطیله. من اینو چک نکرده بودم و دو روز مجبور شدم بیشتر وایسم.
به امید کلیر شدن همه.
________________________________________________________________________________________________________________
کیس نامبر:2014AS0000XXXX / ارسال مدارک:آگوست / تعداد نفرات کیس : خودم / سفارت: آنکارا/ مصاحبه: نیمه اول ژانویه/ کلیر: مارچ

مبارك باشه دوست عزيز . يكم از وضعيت كيستون ميگين ؟ خداروشكر خيلي زود كلير كردن. سربازي و كار دولتي كدوم رو داشتين؟ براي ما زياد دعا كنيد.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، NIKKI ، mohamad92 ، H Pier ، soli asali ، Sara_lphmkf
سلام
دوستان علت اینکه کلیر دوستان زیاد شده را پیدا کردم با پرونده ها برای چهارشنبه سوری آتیش درست کردن عکساشم هستش ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، lighter ، ffrfar ، pari pari ، mohamad92 ، hudson ، soli asali ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، farid1364
(2014-03-22 ساعت 22:01)Arash2013 نوشته:  
به امید کلیر شدن همه.

مبارك باشه دوست عزيز . يكم از وضعيت كيستون ميگين ؟ خداروشكر خيلي زود كلير كردن. سربازي و كار دولتي كدوم رو داشتين؟ براي ما زياد دعا كنيد.
والا ما هم کنجکاویم!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: mohamad92 ، alitab ، H Pier ، soli asali
(2014-03-23 ساعت 00:01)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-03-22 ساعت 22:01)Arash2013 نوشته:  
به امید کلیر شدن همه.

والا ما هم کنجکاویم!

سلام
خیلی ممنون. سربازی نرفتم معاف شدم. اتفاقا تومصاحبه ازمن پرسید که سربازی رفتم یا نه که گفتم معاف شدم و علتش و پرسید گفتم.
مدرک من هم فوق لیسانس مهندسی هست. در مورد کار هم مثلا شرکت خصوصی کار می کنم که سهامداراش دولتی هستند. تمام شرکتهایی هم که قبلا کار می کردم همینطوری بودند. توفرمها نوشتم که خصوصین، ولی تابلو مشخصه که دولتین.
دلیل اینکه زود کلیر شدم رو نمیدونم فکر هم نمیکنم که علتش رو هم بفهمم . ولی پارسال هم یکی دوستام لاتاری اسمش درومد حدود 4 ماه منتظر بود تا کلیر بشه. این سایت رو هم اون به من معرفی کرد. به من میگفت که حتما کلیر می شم. یکی دیگه از بچه ها هم که واسه تحصیل رفته میگفت اوضاع برای کیس ایرانیها مساعدتره(نمیدونم).
فقط به قول بقیه دوستان و مثل همونا باید بگم که کاری از دست ما تو دوره انتظار برای کلیر شدن برنمیاد. استرس بیخود هم نکنید و فکر و خیال و دنبال گشتن و کشف روابط و معادلات کلیر شدن نباشید.
انشالله که همه بچه ها کلیر میشن.
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم.
______________________________________________________________________________________________________

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان