کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-27 ساعت 12:17)farshadm999 نوشته:  سلام

من کیلرنس خوردم!!

با اینکه سربازی رفتم ولی‌ اصلا انتظار نداشتم کیلیرنس بخورم.

به کمک دوستان احتیاج دارم همه پشت باجه مصاحبه شدن منو بردن تو یه اتاق مصاحبه کردن یه آقای خوشتیپ.

مصاحبم بیشتر از ۱ رب طول کشید از سیر تا پیاز زندگیم سوال کرد. چرا رفتم سوئد، کی‌ رفتم برا چی‌ رفتم قبلش کجا بودم ،.....

آخرم برگه‌ آبی رو داد بهم.

کسی‌ تجربه یکسان داشته؟ کسی‌ بوده تو اون اتاق مصاحبه بشه؟
سلام
به جمع منتظرین خوش اومدین.هرچند شما قبلا هم زیاد به ما سر میزدین و احوالات ما رو میدونی.لطف کنید امضاتون رو کامل کنید.
ما هم شرایط شما رو داشتیم، البته کیس ما چها نفرست. ما هم در اتاق و پیش همون آقای ریشو مصاحبه شدیم،البته سوالاتش همون سوالات معمولی و روتین بود
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
سلام دوستان
با چه شماره اي ميشه با سفارت ابوظبي تماس گرفت ،من شماره ٠٠٩٧١٢٤١٤٢٣٣٣ را چند روزه ميگيرم جواب نميدهند.
از قسمت contact us هم ايميل زدم جواب نداده اند، آيا آدرس ايميل ديگه اي وجود داره؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 11:42)taleghani نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 10:26)kamranh نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 02:06)Arash2013 نوشته:  
(2014-03-26 ساعت 20:09)kamranh نوشته:  سلام دوستان این کیس نامبر رو میشه تحلیل کنید 2014AS3609 الان یه دونه refused زده 3 تا administrative processing بعد من می خوام بدونم توی مصاحبه ریجکت شده یا تو مراحل کلیر شدن دوستان توضیح بدین این سوال خیلی مهمه ؟؟
اين كيس خودتونه دوست عزيز؟ كدوم سفارت اينو زده ؟ اولي ريفيوز شده ؟
نه کیس من نیستش من این کیس ها را دارم توی سیس نگاه می کنم که اینو دیدم بعد نمی دونم آخه به چه دلایلی افراد توی Ap رد صلاحیت می شن دوستان هم تا به حال در این مورد چیزی نگفتن ....
دوست عزیز میشه لطف کنید لینکی را که چک می کنید را بزارید. ممنون

من هم رفتم اينو تو سايت سيس چك كردم خيلي عجيب بود كه بعد از حدود يك ماه اين كيس ريفيوز شده. شايد مداركي كه ارايه دادن در تناقض با حرفاشون بوده. اول فكر كردم مال خودتونه.
دوستان آيا سايت ابوظبي هم بخشي داره كه هر كيسي كه كلير ميشرو بنويسه به صورت عمومي؟
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
با عرض سلام خدمت دوستان
من شنبه دارم میرم دبی نظر شما چیه که به سفارت ابوظبی سر بزنم؟ فایده ای داره؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pari ، mohamad92 ، soli asali ، NIKKI
سلام دوباره
من اصلا نمیخواستم چیزی بنویسم ولی‌ چون واقعاً ناراحتم مینیویسم.

من ابوظبی مصاحبه داشتم ، پر از ایرانی‌ و تقریبا فقط من و ۱ نفر دیگه کیلیرنس خردیم و بقیه همه ۱ ضرب گرفتند و خیلی‌ رک و پوسکنده میگم که ناراحتم که اونا ۱ ضرب گرفتن چون عین تبعیض هست و اگه قانونی‌ هست باید برای همه باشه نه فقط برا یک عده! ولی‌ نوشی جونشون برن آمریکا حالشو‌ ببرن.
مصاحبه من خیلی‌ خیلی‌ طول کشید ، اول اینکه همه پشت باجه مصاحبه می‌شدن ما رفتیم تو یه اتاق ته سالن پیش یه آقایی از ما مصاحبه کرد، از هر چیزی که فکر کنید پرسید حتا شغل پدر ، مادر ، چرا اومدم ابوظبی کجا بودم کجا رفتم چی‌ کار کردم چی‌ کار قراره بکنم و......
بسیار بسیار بهمون بی‌ احترامی کردن مخصوصا خانومی که مدارک رو می‌گرفت.
با کمال تعجب همون خانومی که مدارک رو می‌گرفت برگه آبی کیلیرنس رو گذشت تو پروندم!!!!! یعنی‌ تقریبا آفیسر نقش مترسک رو داشت!
از آفیسر پرسیدم کی‌ این مراحل اداری تموم میشه خیلی‌ رک بهم گفت نمیدونم و من پرسیدم چون من ایران نیستم و ویزام چند ماه دیگه تموم می‌شه ممنون میشم حدودی بدونم گفت ۴-۵ ماه دیگه!!! در حالی‌ که تو مهاجرسرا می‌خوندم گویا به بچه ها گفته بودن ۲-۳ ماه!!
خلاصه امروز خدا گذاشت تو کاسمون حسابی‌!
من اطلاعاتمو برای سولی عسلی میفرستم امروز.
ممنون میشم اگه کسی‌ تجربه یکسان داشته منو راهنمایی‌ کنه که چرا من اینجوری مصاحبه شدم!!!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alimomen ، kage.omid ، pari pari ، shadi79 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، meisam14 ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 14:09)farshadm999 نوشته:  سلام دوباره

من ابوظبی مصاحبه داشتم ، پر از ایرانی‌ و تقریبا فقط من و ۱ نفر دیگه کیلیرنس خردیم و بقیه همه ۱ ضرب گرفتند و خیلی‌ رک و پوسکنده میگم که ناراحتم که اونا ۱ ضرب گرفتن چون عین تبعیض هست و اگه قانونی‌ هست باید برای همه باشه نه فقط برا یک عده! ولی‌ نوشی جونشون برن آمریکا حالشو‌ ببرن.
مصاحبه من خیلی‌ خیلی‌ طول کشید ، اول اینکه همه پشت باجه مصاحبه می‌شدن ما رفتیم تو یه اتاق ته سالن پیش یه آقایی از ما مصاحبه کرد، از هر چیزی که فکر کنید پرسید حتا شغل پدر ، مادر ، چرا اومدم ابوظبی کجا بودم کجا رفتم چی‌ کار کردم چی‌ کار قراره بکنم و......
با کمال تعجب همون خانومی که مدارک رو می‌گرفت برگه آبی کیلیرنس رو گذشت تو پروندم!!!!! یعنی‌ تقریبا آفیسر نقش مترسک رو داشت!
از آفیسر پرسیدم کی‌ این مراحل اداری تموم میشه خیلی‌ رک بهم گفت نمیدونم و من پرسیدم چون من ایران نیستم و ویزام چند ماه دیگه تموم می‌شه ممنون میشم حدودی بدونم گفت ۴-۵ ماه دیگه!!! در حالی‌ که تو مهاجرسرا می‌خوندم گویا به بچه ها گفته بودن ۲-۳ ماه!!
ممنون میشم اگه کسی‌ تجربه یکسان داشته منو راهنمایی‌ کنه که چرا من اینجوری مصاحبه شدم!!!

مصاحبه منم تقریبا مثل شما بود. همه رفتن توی باجه ولی من توی اتاق. 50 دقیقه سوال و جواب.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pari ، pari pariaaa ، mohamad92 ، meisam14 ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 14:26)HELIAA نوشته:  

مصاحبه منم تقریبا مثل شما بود. همه رفتن توی باجه ولی من توی اتاق. 50 دقیقه سوال و جواب.
متاسفانه خانمی که مدارک رو میگیره به نام خانم نغمه خلیلی اصلا برخوردش خوب نیست ولی افیسر بسیار برخورد خوبی داره که خودش رو استیو معرفی کرد و گفت 4 تا 5 ماه دیگه-دقیقا خانم خلیلی در مورد سربازی و کار دولتی پرسید و برگه آبی رو قبلا توی پرونده گذاشته بود-واقعا بی نظم و شلوغ بود صد رحمت به اداره جات خودمون- در ضمن عربها هم اولویت دارن توی سفارت دوستانی که نرفتن مصاحبه آمادگی داشته باشن که دچار سرخوردگی و دپرشن نشن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 14:37)alimomen نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 14:26)HELIAA نوشته:  

متاسفانه خانمی که مدارک رو میگیره به نام خانم نغمه خلیلی اصلا برخوردش خوب نیست ولی افیسر بسیار برخورد خوبی داره که خودش رو استیو معرفی کرد و گفت 4 تا 5 ماه دیگه-دقیقا خانم خلیلی در مورد سربازی و کار دولتی پرسید و برگه آبی رو قبلا توی پرونده گذاشته بود-واقعا بی نظم و شلوغ بود صد رحمت به اداره جات خودمون- در ضمن عربها هم اولویت دارن توی سفارت دوستانی که نرفتن مصاحبه آمادگی داشته باشن که دچار سرخوردگی و دپرشن نشن

من اصلا انتظر کیلیرنس رو نداشتم چون خیلی‌ وقته از سربازیم میگذره، با مدرک تحصیلی پائین سربازی رفته بودم، بعد اون اقامت ۲ تا کشور درست حسابی‌ رو داشتم و.... واقعاً شک شدم. این خانوم مدرک جمع کن رسما کم مونده بود مارو بزنه!

من واقعاً قید این ویزا رو زدم و بعید میدونم ویزا بگیرم هر کی‌ ۱ ضرب گرفت امسال رفت وگرنه حالا حالاها امسال کسی‌ کلیر نمی‌شه و نخواهد شد از ما گفتن بود.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
حقیقتش منم چشم آب نمیخوره کسی به این راحتیها کلیر شه چون احتمالا میذارن 30 سپتامبر بگذره بعد میگن دیگه زمان تموم شد هرجا میری روی سایت روی برگه های سفارت همه جا این جریان 30 سپتامبر رو نوشته که بعدش بهش استناد کنن که بعد از 30 سپتامبر دیگه ویزا نمیدیم-درسته ویزاها رو نمیخان قاب کنن و نگه دارن ولی به ما هم نمیدنشون والا من که میگم میدنشون به این عربها بس که احترام بهشون میذاشتن و همین جوری ویزای میدادن بهشون از جوون 20 ساله گرفته تا پیرزن 100 ساله روزی که ما رفتیم ویزا گرفته بودن --توی صف هم که همش جلو میزدن هیچ کس بهشون چیزی نمیگفت ولی من تا از روی صندلی بلند میشدم یارو گیر داده بود میگفت بشین والا همه صندلیها هم پر بود باز میگفت بشین-آی بخشکی شانس که اینقدر بدبخت شدیم که...................
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pariaaa ، meisam14 ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 15:02)alimomen نوشته:  حقیقتش منم چشم آب نمیخوره کسی به این راحتیها کلیر شه چون احتمالا میذارن 30 سپتامبر بگذره بعد میگن دیگه زمان تموم شد هرجا میری روی سایت روی برگه های سفارت همه جا این جریان 30 سپتامبر رو نوشته که بعدش بهش استناد کنن که بعد از 30 سپتامبر دیگه ویزا نمیدیم-درسته ویزاها رو نمیخان قاب کنن و نگه دارن ولی به ما هم نمیدنشون والا من که میگم میدنشون به این عربها بس که احترام بهشون میذاشتن و همین جوری ویزای میدادن بهشون از جوون 20 ساله گرفته تا پیرزن 100 ساله روزی که ما رفتیم ویزا گرفته بودن --توی صف هم که همش جلو میزدن هیچ کس بهشون چیزی نمیگفت ولی من تا از روی صندلی بلند میشدم یارو گیر داده بود میگفت بشین والا همه صندلیها هم پر بود باز میگفت بشین-آی بخشکی شانس که اینقدر بدبخت شدیم که...................

موافقم، کاملا هم موافقم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 15:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 15:02)alimomen نوشته:  حقیقتش منم چشم آب نمیخوره کسی به این راحتیها کلیر شه چون احتمالا میذارن 30 سپتامبر بگذره بعد میگن دیگه زمان تموم شد هرجا میری روی سایت روی برگه های سفارت همه جا این جریان 30 سپتامبر رو نوشته که بعدش بهش استناد کنن که بعد از 30 سپتامبر دیگه ویزا نمیدیم-درسته ویزاها رو نمیخان قاب کنن و نگه دارن ولی به ما هم نمیدنشون والا من که میگم میدنشون به این عربها بس که احترام بهشون میذاشتن و همین جوری ویزای میدادن بهشون از جوون 20 ساله گرفته تا پیرزن 100 ساله روزی که ما رفتیم ویزا گرفته بودن --توی صف هم که همش جلو میزدن هیچ کس بهشون چیزی نمیگفت ولی من تا از روی صندلی بلند میشدم یارو گیر داده بود میگفت بشین والا همه صندلیها هم پر بود باز میگفت بشین-آی بخشکی شانس که اینقدر بدبخت شدیم که...................

موافقم، کاملا هم موافقم.

JUST KEEP UR FINGERS CROSSED
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo ، lighter
سلام
دوستان عزیز من به 1 نکته اشاره کنم که البته استنباط شخصی خودمه و شاید درست باشه.
تو روند اعلام وقت سفارت کارنتیها اولویت با کسانیه که مدارکشونو پست کردند.

حالا شما یک بررسی بکنید تا چه حد این فرضیه درسته.من مصاحبه ام دو هفته جلو تر از کسانی بود که کیس نامبر شون 300 تا از من کمتر بود.من مدارکم را پست کردم.

شاید این مورد تو چک کردن پرونده قبل از مصاحبه تاثیر داشته باشه و روند کلیرنس رو سرعت ببخشه.

اگه این فرضیه درست در بیاد میشه به برندگان 2015 اعلام کرد که مدارکشونو پست کنند.

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: farshad varaste ، alitab ، pari pari ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 15:18)me_u نوشته:  سلام
دوستان عزیز من به 1 نکته اشاره کنم که البته استنباط شخصی خودمه و شاید درست باشه.
تو روند اعلام وقت سفارت کارنتیها اولویت با کسانیه که مدارکشونو پست کردند.

حالا شما یک بررسی بکنید تا چه حد این فرضیه درسته.من مصاحبه ام دو هفته جلو تر از کسانی بود که کیس نامبر شون 300 تا از من کمتر بود.من مدارکم را پست کردم.

شاید این مورد تو چک کردن پرونده قبل از مصاحبه تاثیر داشته باشه و روند کلیرنس رو سرعت ببخشه.

اگه این فرضیه درست در بیاد میشه به برندگان 2015 اعلام کرد که مدارکشونو پست کنند.

سر افراز باشید.مثل سرو

دوست عزیز ایشالا میری مصاحبه متوجه میشی اینقدر بی نظم و ...تو....ه که اصلا اطمینان دارم از هیچ گونه الگو و روند خاصی تبعیت نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: alitab ، aaraam ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 12:17)farshadm999 نوشته:  سلام

من کیلرنس خوردم!!

با اینکه سربازی رفتم ولی‌ اصلا انتظار نداشتم کیلیرنس بخورم.

به کمک دوستان احتیاج دارم همه پشت باجه مصاحبه شدن منو بردن تو یه اتاق مصاحبه کردن یه آقای خوشتیپ.

مصاحبم بیشتر از ۱ رب طول کشید از سیر تا پیاز زندگیم سوال کرد. چرا رفتم سوئد، کی‌ رفتم برا چی‌ رفتم قبلش کجا بودم ،.....

آخرم برگه‌ آبی رو داد بهم.

کسی‌ تجربه یکسان داشته؟ کسی‌ بوده تو اون اتاق مصاحبه بشه؟

بله.عادیه.ما هم پشت باجه وهم در اتاق مصاحبه شدیم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 13:41)Arash2013 نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 11:42)taleghani نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 10:26)kamranh نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 02:06)Arash2013 نوشته:  
(2014-03-26 ساعت 20:09)kamranh نوشته:  سلام دوستان این کیس نامبر رو میشه تحلیل کنید 2014AS3609 الان یه دونه refused زده 3 تا administrative processing بعد من می خوام بدونم توی مصاحبه ریجکت شده یا تو مراحل کلیر شدن دوستان توضیح بدین این سوال خیلی مهمه ؟؟
اين كيس خودتونه دوست عزيز؟ كدوم سفارت اينو زده ؟ اولي ريفيوز شده ؟
نه کیس من نیستش من این کیس ها را دارم توی سیس نگاه می کنم که اینو دیدم بعد نمی دونم آخه به چه دلایلی افراد توی Ap رد صلاحیت می شن دوستان هم تا به حال در این مورد چیزی نگفتن ....
دوست عزیز میشه لطف کنید لینکی را که چک می کنید را بزارید. ممنون

من هم رفتم اينو تو سايت سيس چك كردم خيلي عجيب بود كه بعد از حدود يك ماه اين كيس ريفيوز شده. شايد مداركي كه ارايه دادن در تناقض با حرفاشون بوده. اول فكر كردم مال خودتونه.
دوستان آيا سايت ابوظبي هم بخشي داره كه هر كيسي كه كلير ميشرو بنويسه به صورت عمومي؟
با گشت و گذاری که داشتم فکر می کنم اینکه نوشته ریفیوزد دلیل بر رد شدن کیس نیست .
استناد به سایت زیر که مربوط به سال 2012 است و مشابه می باشد والان در آمریکا هستند.
http://www.mohajersara.com/thread-5395-page-225.html

موفق باشید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: kamranh ، alitab ، taleghani ، farid1364 ، soli asali ، NEURON ، ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان