موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-27 ساعت 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-27 ساعت 16:47 توسط alimomen.)
(2014-03-27 ساعت 16:38)kamranh نوشته: دوستان چه خبره
یه دفعه دیدم 3 تا صفحه اضافه شده خوشحال شدم که دوستان حتما دارن هورا می کشن تعداد صفحات زیاد شده نگو همش ناراحتی و نا امیدی بودش اون دوستانی که انرژی مثبت می دن کجا هستن ....
بعد یه سوال مگه آفیسر ابوظبی خانم سارا گرو نیستش بعد ایشون هم توی فی ب ک صفحه دارن حالا اگه کسی می خواد می تونه از شون سوال بپرسه من گذاشتم تا اول آپریل اگه کیسی را کلیر نکردن حتما از شون سوال می کنم به صورت غیر رسمی توی صفحه FBشون و یا با آلن ایر هم به نظر من شخص با شخصیت اومدش که فایل ها و وب لاگشونو که می خوندم البته به این افراد مربوط نمی شه لاتاری ولی خوب چاره ایی نیستش ....
این افراد هم خوبه اگر سوال کنیم ازشون ولی اینها معمولا جواب نمیدن همونطوریکه خیلی از بچه های 2013 از آقای آلن ایر وقتی که سفارت ویزا نمیداد بهشون استمداد و راهنمایی خواستن ولی دریغ از یک جواب
ولی خانم خلیلی با توجه به اینکه ایرانی هستند شاید حس هم وطن بودنشون یکم قل قلک بشه و یه نیمچه جوابی بدن(که همون هم بسیار بعیده)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
تا الان ٦ بار اپديت شديم و همه چيز خوب پيش رفته جز اين زبان انگليسي اميدوارم همه زودي كليير بشيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مگه میشه کلیر نکنن ؟ این تعداد ویزا سهمیه ایرانه به کشور دیگه ای تعلق نمی گیره و تازه هنوز تا 30 سپتامبر کلی وقت مونده به غیر از این مگه کسانی که ویزای یک ضرب گرفتن بیشتر از 10 درصد کل برنده هان ؟ 90 درصد بقیه همه شرایطمون مثل همه . انشالا همه مون به زودی کلیر می شیم .من که واقعا دست و دلم به هیچ کار دیگه ای نمی ره.
به امید خبرای خوب و زود
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی ميدونه چرا بعضی کيس نامبر ها توی سيس تعريف نشدن؟ميشه به اين علت تماسی گرفت يا چيز مهمی نيست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سال نو مبارک
میشه لطفا یکی از دوستان بهم بگه مرحله بعد از کلیرنس اگه readyباشه چیه؟
و کسی که administrative processingباشه باید چکار کنه؟
خیلی ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه،استرس دارم باید چکار کنم
کیس ما که2نفره یکیش ready و اون یکیprocessingیکبار 10febو یکبار27marchآپدیت شده الان باید چکار کرد؟
ممنون میشم سریعتر بهم بگید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان الان افای ایر در برنامه روی خط صحبت میکنه در مورد ویزا
یه خانمی در مورد ap پرسید و اقای ایر گفتن باید از طریق سایت مجازی پیگیری کنید حتما جواب میدیم
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-27 ساعت 22:41)alitab نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان الان افای ایر در برنامه روی خط صحبت میکنه در مورد ویزا
یه خانمی در مورد ap پرسید و اقای ایر گفتن باید از طریق سایت مجازی پیگیری کنید حتما جواب میدیم
من از طریق سفارت مجازی هم پرسیدم بعد از یکماه جواب دادن جوابهاشون همش توضیح واضحات و کلی گویی هست اینم جواب سفارت مجازی:
Dear Ali,
Thank you for your email.
The consular officer will determine your qualifications for a US visa at the time of your interview. If you are found to be qualified, the officer will inform you of any additional processing that might be required on your case. We hope this information is helpful.
Best of success,
Virtual Embassy Tehran
US Department of State
کلا سرکاریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug