کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-27 ساعت 16:38)kamranh نوشته:  دوستان چه خبره
یه دفعه دیدم 3 تا صفحه اضافه شده خوشحال شدم که دوستان حتما دارن هورا می کشن تعداد صفحات زیاد شده نگو همش ناراحتی و نا امیدی بودش اون دوستانی که انرژی مثبت می دن کجا هستن ....
بعد یه سوال مگه آفیسر ابوظبی خانم سارا گرو نیستش بعد ایشون هم توی فی ب ک صفحه دارن حالا اگه کسی می خواد می تونه از شون سوال بپرسه من گذاشتم تا اول آپریل اگه کیسی را کلیر نکردن حتما از شون سوال می کنم به صورت غیر رسمی توی صفحه FBشون و یا با آلن ایر هم به نظر من شخص با شخصیت اومدش که فایل ها و وب لاگشونو که می خوندم البته به این افراد مربوط نمی شه لاتاری ولی خوب چاره ایی نیستش ....
این افراد هم خوبه اگر سوال کنیم ازشون ولی اینها معمولا جواب نمیدن همونطوریکه خیلی از بچه های 2013 از آقای آلن ایر وقتی که سفارت ویزا نمیداد بهشون استمداد و راهنمایی خواستن ولی دریغ از یک جواب
ولی خانم خلیلی با توجه به اینکه ایرانی هستند شاید حس هم وطن بودنشون یکم قل قلک بشه و یه نیمچه جوابی بدن(که همون هم بسیار بعیده)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo ، lighter
تا الان ٦ بار اپديت شديم و همه چيز خوب پيش رفته جز اين زبان انگليسي اميدوارم همه زودي كليير بشيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-03-27 ساعت 12:17)farshadm999 نوشته:  سلام

من کیلرنس خوردم!!

با اینکه سربازی رفتم ولی‌ اصلا انتظار نداشتم کیلیرنس بخورم.

به کمک دوستان احتیاج دارم همه پشت باجه مصاحبه شدن منو بردن تو یه اتاق مصاحبه کردن یه آقای خوشتیپ.

مصاحبم بیشتر از ۱ رب طول کشید از سیر تا پیاز زندگیم سوال کرد. چرا رفتم سوئد، کی‌ رفتم برا چی‌ رفتم قبلش کجا بودم ،.....

آخرم برگه‌ آبی رو داد بهم.

کسی‌ تجربه یکسان داشته؟ کسی‌ بوده تو اون اتاق مصاحبه بشه؟
سلام
بله ما هم تو فوریه مصاحبه داشتیم و انتظار داشتیم پشت باجه باهامون صحبت بشه اما ما رو فرستادن اتاق کنار باجه انگشتنگاری و یک آقای خوشتیپ با ما صحبت کرد.فکر نمی کنم موضوع مهمی باشه .
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 16:55)shirin_n نوشته:  تا الان ٦ بار اپديت شديم و همه چيز خوب پيش رفته جز اين زبان انگليسي اميدوارم همه زودي كليير بشيم

سلام
ممکنه بپرسم کیس شما چی بود؟ منظورم اینه که کار دولتی یا سربازی داشتین؟
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
مگه میشه کلیر نکنن ؟ این تعداد ویزا سهمیه ایرانه به کشور دیگه ای تعلق نمی گیره و تازه هنوز تا 30 سپتامبر کلی وقت مونده به غیر از این مگه کسانی که ویزای یک ضرب گرفتن بیشتر از 10 درصد کل برنده هان ؟ 90 درصد بقیه همه شرایطمون مثل همه . انشالا همه مون به زودی کلیر می شیم .من که واقعا دست و دلم به هیچ کار دیگه ای نمی ره.
به امید خبرای خوب و زود
تشکر کنندگان: alitab ، farshadm999 ، aaraam ، mohamad92 ، الدورادو ، farshad varaste ، H Pier ، soli asali ، NEURON ، elnazgh ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 15:43)adsa نوشته:  سلام
ما مصاحبمون تو ایروان بود و برگه ی آبی دادن بمون، که توش نوشته تو این لینک چک کنین http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html منتها تو این لینک تا حالا هیچ کیسی از لاتاری اعلام نشده.
شما کجا چک میکنین وضعیت پرونده رو ؟

دوستان مطلع پاسخ بدین لطفا
شما تو چه سایتی چک میکنین؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-03-27 ساعت 17:30)parifari نوشته:  مگه میشه کلیر نکنن ؟ این تعداد ویزا سهمیه ایرانه به کشور دیگه ای تعلق نمی گیره و تازه هنوز تا 30 سپتامبر کلی وقت مونده به غیر از این مگه کسانی که ویزای یک ضرب گرفتن بیشتر از 10 درصد کل برنده هان ؟ 90 درصد بقیه همه شرایطمون مثل همه . انشالا همه مون به زودی کلیر می شیم .من که واقعا دست و دلم به هیچ کار دیگه ای نمی ره.
به امید خبرای خوب و زود

چیزی که من تو سفارت دیدم کسایی که ۱ ضرب میگیرن خیلی‌ بیشتر از ۱۰ درصد هستن نزدیک ۲۰-۳۰ تا ایرانی‌ تو سفارت بودن فقط ۲ نفر کیلیرنس خوردن!! همشون خوشحال خندون رفتن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
سلام دوستان
کسی ميدونه چرا بعضی کيس نامبر ها توی سيس تعريف نشدن؟ميشه به اين علت تماسی گرفت يا چيز مهمی نيست؟
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 15:02)alimomen نوشته:  حقیقتش منم چشم آب نمیخوره کسی به این راحتیها کلیر شه چون احتمالا میذارن 30 سپتامبر بگذره بعد میگن دیگه زمان تموم شد هرجا میری روی سایت روی برگه های سفارت همه جا این جریان 30 سپتامبر رو نوشته که بعدش بهش استناد کنن که بعد از 30 سپتامبر دیگه ویزا نمیدیم-درسته ویزاها رو نمیخان قاب کنن و نگه دارن ولی به ما هم نمیدنشون والا من که میگم میدنشون به این عربها بس که احترام بهشون میذاشتن و همین جوری ویزای میدادن بهشون از جوون 20 ساله گرفته تا پیرزن 100 ساله روزی که ما رفتیم ویزا گرفته بودن --توی صف هم که همش جلو میزدن هیچ کس بهشون چیزی نمیگفت ولی من تا از روی صندلی بلند میشدم یارو گیر داده بود میگفت بشین والا همه صندلیها هم پر بود باز میگفت بشین-آی بخشکی شانس که اینقدر بدبخت شدیم که...................

منم فكر نمي كنم امسال جز يك ضربي ها به كسي ويزا بدن... يعني رسما سركاريم! Sad آخه ديگه تا چند وقت ميشه + فكر كرد... حالا ما ابوظبي بوديم ظاهرا مديكالش فرصت داره ولي خيلي دوستا بايد تمديد مديكال كنن يعني سفارت نميدونه مهلت مديكال داره ميگذره Sad و اينقدر بي تفاوتن! يعني بايد تا ٣٠ سپتامبر روزي ١٠٠ بار سايتو چك كنيم ؟؟؟ من كه ديگه دارم مريض ميشم از اين همه بلاتكليفي، فشار و استرس. بچه ها من فقط خواستم يك كم درددل كنم باز نياين بگين انرژي منفي ميديBig Grin
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: farshadm999 ، sophia ، alitab ، pari pariaaa ، hamid_fs3 ، kage.omid ، mohamad92 ، artam2 ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
سلام سال نو مبارک
میشه لطفا یکی از دوستان بهم بگه مرحله بعد از کلیرنس اگه readyباشه چیه؟
و کسی که administrative processingباشه باید چکار کنه؟
خیلی ممنون میشم
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه،استرس دارم باید چکار کنم
کیس ما که2نفره یکیش ready و اون یکیprocessingیکبار 10febو یکبار27marchآپدیت شده الان باید چکار کرد؟
ممنون میشم سریعتر بهم بگید
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 02:08)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 01:28)feel نوشته:  پس چرا جواب ما نمیاد دق کردیم به خدا
ماها که تازه شدیم صد روزه خودتو بزار جای الورادو یه کم آروم میشی
ولی باید خودمونو برای بالای دویست روز هم آماده کنیمSad

مرسي از اينكه از من ياد ميكنيد Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، farshad varaste ، kage.omid ، pari pariaaa ، meisam14 ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان الان افای ایر در برنامه روی خط صحبت میکنه در مورد ویزا
یه خانمی در مورد ap پرسید و اقای ایر گفتن باید از طریق سایت مجازی پیگیری کنید حتما جواب میدیم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2014-03-27 ساعت 22:41)alitab نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان الان افای ایر در برنامه روی خط صحبت میکنه در مورد ویزا
یه خانمی در مورد ap پرسید و اقای ایر گفتن باید از طریق سایت مجازی پیگیری کنید حتما جواب میدیم

من از طریق سفارت مجازی هم پرسیدم بعد از یکماه جواب دادن جوابهاشون همش توضیح واضحات و کلی گویی هست اینم جواب سفارت مجازی:

Dear Ali,

Thank you for your email.

The consular officer will determine your qualifications for a US visa at the time of your interview. If you are found to be qualified, the officer will inform you of any additional processing that might be required on your case. We hope this information is helpful.

Best of success,

Virtual Embassy Tehran
US Department of State

کلا سرکاریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: الدورادو ، kage.omid ، artam2 ، pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 22:19)الدورادو نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 02:08)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 01:28)feel نوشته:  پس چرا جواب ما نمیاد دق کردیم به خدا
ماها که تازه شدیم صد روزه خودتو بزار جای الورادو یه کم آروم میشی
ولی باید خودمونو برای بالای دویست روز هم آماده کنیمSad

مرسي از اينكه از من ياد ميكنيد Smile

سلام دوستان عزیز خواهر من و شوهرش و ۲ تا از بچه‌اش شدن ۱۶۰ روز که منتظران ، من خودم الان از خود آمریکا زنگ زدم به کی‌ سی‌ سی‌ ، پرسیدم درباره کیسشون ، میگه از سفارت پیگیری کنید ، سفارتم که جواب نمید، پس در نتیجه نه امید بشیم یا نشیم ، ولی‌ پرسپولیسی باشی‌ یادت میاد سپاهانو تو دقیقه آخر وقت اضافه ناکت کردیم، پس نه امید نباشید و همه باهم بگیم ویوا پرسپولیس، شک نکنید ویسی‌ همگی‌ تا آخر اردیبهشت میاد و من هم ایشالا اون موقع ایرانم و یه شم و قلیون از همتون میگیرم به خاطره ویزا‌هاتون و صبور بودنتون
تشکر کنندگان: alitab ، farshad varaste ، kage.omid ، mohamad92 ، soli asali ، NEURON ، ghasoo ، amohammadiazar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان