کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
ما مصاحبمون تو ایروان بود و برگه ی آبی دادن بمون، که توش نوشته تو این لینک چک کنین http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html منتها تو این لینک تا حالا هیچ کیسی از لاتاری اعلام نشده.
شما کجا چک میکنین وضعیت پرونده رو ؟
تشکر کنندگان: alitab ، taleghani ، soli asali
در مورد بی نظمی در ابوظبی که واقعا به دور از انتظاره ، ما بعد از مصاحبه و گرفتن برگه ابی وقتی اومدیم بیرون از ساختمون یکی از مامورین خانم اومد دنبالمون که پشت باجه دوباره کارتون دارن ، وقتی پرسیدیم چرا گفت مگه از ایران نیستید ، برگردید ما هم دوباره بعد از بازرسی بدنی و کلی توضیح برای این و اون رفتیم داخل ، افیسر گفت چرا برگشتید چون امروز اینجا همه چیز درهم برهمه اشتباه شده ما خواستیم برگردیم دوباره دم در همون خانم جلومون گرفت که چرا دارید برمیگردید. دوباره تلفن زده به جایی ، پرسیده بعد از کلی حرف و صحبت اومده میگه خلاص... برید، یعنی یه وضعی....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، NEURON ، ghasoo ، lighter
با عرض سلام خدمت دوستان
من شنبه دارم میرم دبی نظر شما چیه که به سفارت ابوظبی سر بزنم؟ فایده ای داره؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 15:58)lucky girl نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان
به چه منظور سر بزنید؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
کسی نظری نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟
واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 15:59)alimomen نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 15:58)lucky girl نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان
به چه منظور سر بزنید؟

واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم
(2014-03-27 ساعت 16:02)lucky girl نوشته:  واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم

اولا که داخل راهتون نمیدن فقط کسانی که سیتیزن آمریکا باشن میتونن برن داخل و کسانی که نامه وقت سفارت دارند در ثانی گیرم که به فرض محال رفتید داخل اولا که محل نمیذارن(شاید اگر با لباس عربی برید داخل جریان فرق کنه)ثانیا اگر با روبنده عربی بودید و جوابتونو دادند بهتون میگن سایت رو چک کنید یا 4 تا 5 ماه دیگه صبر کنید پس بهتره دبی برید واسه تفریح فقط
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 16:08)alimomen نوشته:  [quote='lucky girl' pid='472499' dateline='1395919936']
واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم

اولا که داخل راهتون نمیدن فقط کسانی که سیتیزن آمریکا باشن میتونن برن داخل و کسانی که نامه وقت سفارت دارند در ثانی گیرم که به فرض محال رفتید داخل اولا که محل نمیذارن(شاید اگر با لباس عربی برید داخل جریان فرق کنه)ثانیا اگر با روبنده عربی بودید و جوابتونو دادند بهتون میگن سایت رو چک کنید یا 4 تا 5 ماه دیگه صبر کنید پس بهتره دبی برید واسه تفریح فقط
[/quo

حداقل 1 حرکتی کرده باشیم
تشکر کنندگان: ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 16:12)lucky girl نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 16:08)alimomen نوشته:  [quote='lucky girl' pid='472499' dateline='1395919936']
واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم

[/quo

حداقل 1 حرکتی کرده باشیم

شما اگر دوست داری 2 تا حرکت کن ولی بعضی از حرکها تبعات منفی روحی داره که جز پشیمونی نتیجه ای واسه آدم نداره
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-03-27 ساعت 16:16)alimomen نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 16:12)lucky girl نوشته:  
واسه پیگیری
من 24 اکتبر کلیرنس خوردم

[/quo

حداقل 1 حرکتی کرده باشیم

شما اگر دوست داری 2 تا حرکت کن ولی بعضی از حرکها تبعات منفی روحی داره که جز پشیمونی نتیجه ای واسه آدم نداره

شما فکر می کنی در روند (به قول خودشون) اداری کیس تاثیر منفی داره؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، ghasoo
به نظر میرسه با تمام این تفاسیر و روزهای کشدار توام با ناامیدی باز هم چاره ای جز صبر نداریم ... امیدوارم اتفاقات خوب نزدیک باشه...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، mohamad92 ، meisam14 ، soli asali ، ghasoo
دوستان خانم نغمه خلیلی که توی سفارت ابوظبی خدمتشون شرفیاب شدیم و مدارک ما رو تحویل گرفتن البته با چاشنی اخم وغیظ. داخل linkedinپروفایل دارن و همونجا هم نوشته که داخل سفارت ابوظبی مشغول به کار هستند شاید بد نباشه یکی از دوستان که دل شیر داره(من که ندارم هنوز از جذبه ایشون گاهی شبها کابوس میبینم!!!) و هم نثر شیوایی داره(که بازم من ندارم چون وقتی میخام ایشونو خطاب قرار بدم دستم از ترس میلرزه و رشته افکارم نابود میشه) به نمایندگی از همه ما در مورد کلیرنس و آخر عاقبت ما یک پرس و جویی از ایشون بکنه شاید حداقل دلش رحم اومد ویک جوابی داد
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، ghasoo ، lighter
دوستان چه خبره
یه دفعه دیدم 3 تا صفحه اضافه شده خوشحال شدم که دوستان حتما دارن هورا می کشن تعداد صفحات زیاد شده نگو همش ناراحتی و نا امیدی بودش اون دوستانی که انرژی مثبت می دن کجا هستن ....
بعد یه سوال مگه آفیسر ابوظبی خانم سارا گرو نیستش بعد ایشون هم توی فی ب ک صفحه دارن حالا اگه کسی می خواد می تونه از شون سوال بپرسه من گذاشتم تا اول آپریل اگه کیسی را کلیر نکردن حتما از شون سوال می کنم به صورت غیر رسمی توی صفحه فیس بوکشون و یا با آلن ایر هم به نظر من شخص با شخصیت اومدش که فایل ها و وب لاگشونو که می خوندم البته به این افراد مربوط نمی شه لاتاری ولی خوب چاره ایی نیستش ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، pari pariaaa ، alitab ، tabrizi ، mohamad92 ، soli asali ، NEURON ، ghasoo ، lighter
(2014-03-27 ساعت 15:18)me_u نوشته:  سلام
دوستان عزیز من به 1 نکته اشاره کنم که البته استنباط شخصی خودمه و شاید درست باشه.
تو روند اعلام وقت سفارت کارنتیها اولویت با کسانیه که مدارکشونو پست کردند.

حالا شما یک بررسی بکنید تا چه حد این فرضیه درسته.من مصاحبه ام دو هفته جلو تر از کسانی بود که کیس نامبر شون 300 تا از من کمتر بود.من مدارکم را پست کردم.

شاید این مورد تو چک کردن پرونده قبل از مصاحبه تاثیر داشته باشه و روند کلیرنس رو سرعت ببخشه.

اگه این فرضیه درست در بیاد میشه به برندگان 2015 اعلام کرد که مدارکشونو پست کنند.

سر افراز باشید.مثل سرو
دوست عزيز اين صحبت شما كاملا هم اشتباهه همچين چيزي صحت نداره همه از روي شماره كارنت ميشن مثلا از شماره 1 تا 1800 امسال سري اول بودن شماره من بر فرض 1801 بود و من اولين نفر مداركم رو چه با ايميل چه با پست ميفرستادم تا كارنت سري دوم اعلام نميشد غير ممكن بود من زودتر برم مصاحبه.شما امكان داره ديرتر مصاحبه بشي چون مداركت رو ديرتر ارسال كردي ولي زودتر از نوبت كارنتيت همچين چيزي نميشه.
پس ربطي به پست كردن يا ايميل كردن نداره البته ايميل كردن هميشه راحتتر و سريع تر و كم استرس تر بوده.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان