موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 10:24)aseman abi نوشته: lot 2014 عزيز
دقيقا مثل هميم
شما هنوز 6 ماه نشدید و امیدوارم که قبل از 6 ماه کلیر بشید.
ولی احتمالا من اگه الان ایمیل بزنم ، اصولا باید جواب درستی بهم بدن.
دیگه شورشو در آوردن
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 10:30)aseman abi نوشته: (2014-03-30 ساعت 10:28)lot2014 نوشته: (2014-03-30 ساعت 10:24)aseman abi نوشته: lot 2014 عزيز
دقيقا مثل هميم
شما هنوز 6 ماه نشدید و امیدوارم که قبل از 6 ماه کلیر بشید.
ولی احتمالا من اگه الان ایمیل بزنم ، اصولا باید جواب درستی بهم بدن.
دیگه شورشو در آوردن
من چند روز پيش ميل زدم ولى همون جواب روتين رو دادن
بعد که ایمیل زدید آپدیت نشدید؟
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان ما که هم لاتاری برنده شده بود هم کاناداش همزمان، بالاخره تصمیم گرفت بره کانادا چون نمی خواست تو قید 6ماه موندن تو یو اس ا قرار بگیره، در هر صورت یک کیس 3 نفره کم شد، من که کلی حال کردم...
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 13:57)farshadm999 نوشته: (2014-03-28 ساعت 13:53)chaymon نوشته: (2014-03-28 ساعت 11:39)farshadm999 نوشته: (2014-03-28 ساعت 07:58)Saeedv13 نوشته: (2014-03-27 ساعت 14:09)farshadm999 نوشته: سلام دوباره
من اصلا نمیخواستم چیزی بنویسم ولی چون واقعاً ناراحتم مینیویسم.
..................
فرشاد من دلیل ناراحتیت رو درک نکردم. اونهایی که یک ضرب ویزا گرفتن هم ایرانی بودند. هیچ برتری نسبت به شما نداشتند و شاید شما به لحاظ سطح ..............
سلام عمو سعید گول
از متنی قشنگی که نوشتید سپاسگزارم همیشه و همیشه متنهای شما مایه دلگرمی من میشه واقعاً ممنونم.
صحبتتون بسیار کامل بود و امیدوارم همین جور که میگید باشه و زود تر کلیر بشیم.
یه کم اینا تاثیرات این مراحل یواش آمریکا هست که همرو بد بین کرده. من شخصاً واقعاً تعجب میکنم یه سری میان میگن آقا نمیدونین چقدر با احترام برخورد میکنن چقدر خوبن فلانن بیسارن!! واقعاً اون دسته از دوستان شاید معنی احترام رو یا نمیدونن یا مصاحبه نرفتن!
تنها کسی که یه ذره احترام مارو نگاه داشت اون فیلیپینیهای دم در که مسول بازرسی بودن، بقیه از کسی که پول میگیره، کسی که مدرک جمع میکنه، کسی که اثر انگشت میگیره و حتا آفیسر بسیار بسیار با ما بد صحبت کرد هنوز حرف آفیسر تو گوشمه وقتی ازش سوال کردم امکان این هست که ویزا نگیریم گفت چرا که نه شما برو دنبال زندگی خودت!!!! یعنی من شوک شدم!! اینقدر شوک شدم که یادم رفت خدافظی کنم باهاش وقتی داشتم درو باز میکردم برم بیرون دیدم به من میگه خداحافظ!!! بعد یادم افتاد خدافظی نکردم!
شاید من هم اگه ۱ ضرب ویزا میگرفتم نظرم عوض میشد و میگفتم وای چقدر مهربون بودن ! ولی حقیقت این نیست و بعضی از دوستان اینقدر احترام ندیدن که فکر میکنن این بی احترامیها یه نویی احترامه!!
خلاصه دامشون گرم حسابی گذاشتن تو کاسمون شهروندای محترم عرب و پاکستان جلو چشمم ویزا multiple ۵ ساله میگرفتن بعد به من فسقلی میگه برو ۴ ماه دیگه!
عمو سعید بازم ممنونم شما همیشه مایه دلگرمی ما هستین.
سلام دوست عزيز این که گفتی بهتون بی احترامی کردن به نظر من ناشی از استرسی هست که ما در حین عملیات مصاحبه داریم ممکنه یک شخصی بد اخلاق باشه وقتی ما استرس داریم بد اخلاقی او را دو برابر می بینیم در صورتیکه در ایران به اداره ای می رویم و خیلی هم از این بدتر با ما می کنند و انگار نه انگار، اینکه آفیسر به شما گفته ممکنه ویزا نگیری و برو پی زندگیت بد نگفته و راست گفته همون طور که پارسال دیدیم، من خودم همین کارو کردم و رفتم پی زندگیم و تنها کاری رو که ادامه میدهم زبان هست که در هر صورت به سود من هست در مورد اینکه به پاکستانی و عرب ویزای مالتي پل پنج ساله میدن باید نگاهی به تاریخ بندازی .....این است که می گویند از ماست که بر ماست
اینم حرفیه. ولی کلا افیسرو دوست نداشتم، مرتیکه به من کیلیرنس زده فکر کرده کیه من خودم کیلیرنس میکنم اصلا از نظر من خود آفیسر باید بره تو پرسهٔ کیلیرنس من کیلیرش کنم!
(2014-03-28 ساعت 13:01)alimomen نوشته: (2014-03-28 ساعت 12:00)farshadm999 نوشته: یک چیزی رو هم یادم افتاد الان من داشتم مدارک باقی مونده که با خودم برگردوندم رو نگاه میکردم اصلا اون خانوم محترم مدارک تحصیلی منو برنداشته و همرو برگردونده و فقط مدارک تحصیلیه خانومم که برنده بوده برداشته، این طبیعی؟ برا بقیه هم همین جوریه؟
طبیعی هست مدرک تحصیلی فرد برنده نیاز هست نه همراه - گرچه مال مارو هر دو تاشو گرفت ولی دیدم از بقیه فقط برنده رو گرفته نغمه گلی
یه کم منو نگران کرده این قضیه نکنه این زن محترم حواسش نبوده؟
من برنده اصلی بودم و مدارک تحصیلیم رو کامل گرفتن (بجز دیپلم) ولی مدارک شوهرم که دکترا بود و چون روزانه هم بود با کلی پول دادن به دانشگاه گرفته بودیمشون رو پس دادن
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز به نظرتون كسي كه كار نميكنه ولي از يه شركتي براش بيمه رد ميشه چون مدركش رو براي گرفتن گريد اون شركت گذاشته بايد خودش رو شاغل اعلام كنه يا بيكار ؟اصلا جايي چك ميكنن ؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 11:59)farshadm999 نوشته: (2014-03-30 ساعت 11:53)morteza88 نوشته: یکی از دوستان ما که هم لاتاری برنده شده بود هم کاناداش همزمان، بالاخره تصمیم گرفت بره کانادا چون نمی خواست تو قید 6ماه موندن تو یو اس ا قرار بگیره، در هر صورت یک کیس 3 نفره کم شد، من که کلی حال کردم...
یکی از دوستهای دور من که تو همین فروم هم هست امیدوارم پستم رو هم ببینه همین امسال برنده شد یه کیس ۴ نفره ویزا ۱ ضرب گرفت بعد که ویزا گرفت یادش افتاده که بچه هاش نمیتونه از دوستش دور شه از نظر احساسی ضربه میخوره تصمیم گرفته ایران بمونه!!! این با اون در.
به نظر میرسه این دوستان راحتتر از اون چیزی که فکر میکردن به ویزا رسیدن ، برای همین خیلی راحت هم میتونن ازش بگذرن....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 12:23)kage.omid نوشته: (2014-03-30 ساعت 11:59)farshadm999 نوشته: (2014-03-30 ساعت 11:53)morteza88 نوشته: یکی از دوستان ما که هم لاتاری برنده شده بود هم کاناداش همزمان، بالاخره تصمیم گرفت بره کانادا چون نمی خواست تو قید 6ماه موندن تو یو اس ا قرار بگیره، در هر صورت یک کیس 3 نفره کم شد، من که کلی حال کردم...
یکی از دوستهای دور من که تو همین فروم هم هست امیدوارم پستم رو هم ببینه همین امسال برنده شد یه کیس ۴ نفره ویزا ۱ ضرب گرفت بعد که ویزا گرفت یادش افتاده که بچه هاش نمیتونه از دوستش دور شه از نظر احساسی ضربه میخوره تصمیم گرفته ایران بمونه!!! این با اون در.
با اين خبرهاي زيبا آدم ميخواد خودش رو به قسمتهاي مساوي تقسيم كنه
اين عزيزاني كه تا اين حد احساساتي هستن من موندم اصلا چرا توي لاتاري شركت ميكنند.
بابا جان این ویزاها رو حروم حلال نکنید ده . بعضیا اینجا در بدرشن
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-30 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-30 ساعت 14:22 توسط alimomen.)
اين عزيزاني كه تا اين حد احساساتي هستن من موندم اصلا چرا توي لاتاري شركت ميكنند.
[/quote]
واقعا نمیدونید چرا؟؟؟
چون لاتاری ثبت نامش مجانیه و ذات ایرانی هم میمیره واسه چیزای مجانی
بخدا اگر ثبت نامش رو بکنن نیم سنت تعداد ثبت نام کننده ها از ایران نصف میشه
یارو هشتش گرو نهش هست توی پول اجارش تو ایران مونده نمیدونم میخاد بره آمریکا چجوری میخاد کرایه از جیب به دلار بده ولی چون مجانی هست ثبت نام میکنه آخرش هم یکضرب میگیره اتفاقا- بعد که تازه میخاد بلیط آمریکا بگیره تازه دوزاریش میوفته که بابا این بلیط هواپیماش نفری 4000000 هست اون موقع هست که پشیمون میشه نمیدونه چه جنایتی در حق دیگران کرده
یارو تا هر شب مامانشو بوس نکنه خوابش نمیبره دو روز میره آمریکا میبینه دلش تنگ شده باز برمیگرده-
والا چی بگم که ناگفتنم بهتره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-30 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-30 ساعت 14:39 توسط H Pier.)
ما ایرانی ها ... ما ایرانی ها ... ما ایرانی ها. اخلاق ایرانی.. رفتار ایرانی... کارای ایرانی..ایرانی بازی....
درسته که خیلی از رفتارهای ما (ایرانی ها) درست نیست و فقر فرهنگی ما ( ایرانی ها ) به نسبت خیلی کشورهای دیگه از جمله آ. مریکا زیاد هست اما به نظرم به کار بردن پی در پی لفظ ما ایرانی ها فلانیم و لفظ ایرانی بازی خود نشان از بی فرهنگی است. من نمیگم سکوت کنیم اما نباید این طور هم عنوان بشه.
منظورم شخص خاصی نیست و چون این موضوع رو تو صفحات متفاوت دیدم که اتفاقا حجم زیادی از مطالب این تاپیک رو هم گرفته خواستم عنوان کنم و مطمئنا خیلی ها موافق با من نیستند. پیروز باشید.
بدرود.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم این مهاجرسرا دیگه چرا اینقدر ما رو اذیت میکنه!!!!؟ از سفارت و آپدیتو کلیرنس کم میکشیم باید ارسال نشدن پستهامون رو هم تو مهاجرسرا تحمل کنیم.
آقا من اصلا میخوام خودسوزی کنم یکی یه روش کم درد پیشنهاد کنه لدفا. کم هزینه هم باشه میخوام برم آمریکا پول ندارم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد