کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیز
سال نو مبارک
امیدوارم امسال و همه سالهای آتی سالی باشه پر از سلامتی ، شادی، لبخند و پیروزی واسه همه دوستای گلم و خانواده هاشونSmileSmileSmileSmile
دوست عزیزم farshadm999 چرا اینقدر بدبینی! اونم توی این سال جدید و قشنگ
آخه جناب ،وقتی خودتون با کمال ناامیدی و یاس بعد از مصاحبه به آفیسر محترم میگی امکانش هست ویزا نگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!! انتظار چه پاسخی دارید !فرض کن یه مصاحبه کاری داشتی موقع خروج از محل مصاحبه به مصاحبه کننده تلقین میکنی امکانش هست قبول نشم!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش عزیزم اون آفیسر عزیزخیلی هم خوب جوابتو داده پس چی بایست میگفت تازه نباید خرده بگیری اونها با اصطلاحات و تعارفهای فارسی آشنا نیستن که مثل یک ایرانی تو رو بپیچونن و هزار تا هندونه زیر بغلت بذارن اینو یادت باشه !!! پدر و مادر من هم رفتن مصاحبه در سفارت ایروان ، اتفاقا پروسه کلیر نس هم بهشون خورد ولی کاملا راضی بودن و از برخورد خوب همه کارمندهای اونجا تعریف کردن .
دوست عزیزم ذهنیات بد ، همیشه باعث این میشه که مسائل پیش پا افتاده رو واسه خودت بزرگ میکنی و این میشه نتیجش که میاید توی یک سایت پر بیننده هر چی میخواین مینویسید غاافل از اینکه ای دل غافل این سایت رو همه می بینن !
و ممکنه باعث رنجش کسی بشین پس لطفا توی پست هاتون رعایت کنید ، مدیران محترم مگه وظیفه شما رعایت کردن قوانین سایت نیست آیا بی احترامی به هر قشری از مردم این کره خاکی نباید واکنشی از جانب شما داشته باشه! پس لطفا به کاربرها یادآوری کنید قوانین رو زیر پا نذارن و به حساب ناراحتی شخصی و درونیشون همه رو زیر سوال نبرن .
ضمنا فرشاد جان یادت باشه ما مصاحبه اولیها چون فاصلمون تا بسته شدن لاتاری 2014 که سپتامبر 2014هست زیاده ممکنه کلیر طول بکشه پس جای نگرانی وجود نداره .
امیدوارم یروان امشب کلیرهاشو اعلام کنه اگر هم نشد تا شقایق هست زندگی باید کرد ! تا امید هست ناامیدی چرا آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید سر همگی رو با این متن طولانی درآوردم این هم یکی از همون تعارفات ایرانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیزم ممنون از دلگرمیتون ولی‌ یه چیزی فقط بگم من هر وقت پستی میزارم به صورت ثابت اولش مینیویسم غلط کردم به خدا به پیر به پیغمبر منظورم قشر خاصی‌ نیست منظورم توهین نیست! دیگه کم مونده اینو بذارم تو امضام ! نمیدونم از کی‌ و چگونه ما ایرانیا اینجوری شدیم که اگه یه نفر باد گلو در کنه تو یه قاره دیگه میگیم به ما توهین کرد!!

من هیچ توهینی نکردم به کسی‌ حقیقت دوست من عین زهر مار تلخه، مسلما من ناراحت میشم وقتی‌ میبینم یه نفر که فکر می‌کنه آمریکا تو اروپاس (اینو با ۲ تا چشمم دیدم) ویزا میگیره بعد من نمی‌گیرم.

باز هم میگم منم عین هر کس دیگه‌ی پست گذشتم توهین هم نکردم. لطفا این توهمات ایرونی‌ رو بذارید کنار.

من الان یه متن رو تو امضام گذشتم کلا دیگه به صورت ثابت همیشه باشه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، alimomen ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، soli asali ، H Pier ، kage.omid ، mohamad92
(2014-03-28 ساعت 22:38)basi2014 نوشته:  دوستان سلام عىد همگى مبارک.دىشب آلن اير سخنگوى وزارت خارجه داشت تو شبکه VOA صحبت مىکرد و عده اى هم بهش زنگ مىزدن و راجب ويزاهاشون صحبت مىکردن چه خوب بود که ىکى از دوستان هم زنگ مىزد و راجب اىن لاتارى صحبت مىکرد ولى اشکال نداره چون خودش گفت بىاىىد تو صفحه فىس بوک من سوالاتتون را مطرح کنىد مىگم شاىد بد نباشه اگه خواستىد اىن کارو بکنىد شاىد نتىجه داد.البته اىن نظر شخصى من بود و امىدوارم مثل بقىه بحثاى پىشىن باز تنش برانگىز نباشه
موفق باشيد
با سلام و تبریک سال نو من صفحه fb شا دیدم با نام alan ayre البته توی گوگل به فارسی زدم لینک fb شا پیدا کردم
منم موافقم اتفاقا آخرین پستش سوالات متداول بود که طولانی شدن پروسه اداری جهت دریافت ویزا هم بود که به صورت کلی جواب داده بود این پروسه قسمت عمدش 60 روز طول میکشه . . . جواب چندتا کاربرا هم داده بود
فکر میکنم بد نباشه اگه در مورد طولانی شدن پروسه اداری لاتاری ازش سوال کنیم خوبیش اینه که فارسی هم میتونیم بنویسیم
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
سلام
آیا کسی بین دوستان هست که در خارج از ایران اقامت داشته باشه ؟ منظورم اینه که کلا محل زندگیش خارج از ایران باشه و برنده لاتاری هم شده باشه.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
سلام دوستان امروز رفتم منتظرسرا فکر می کردم تو 90 روزم با اجازه دوستان دیدم 107 روزم شده امیدوارمخدا بهمون صبر و قدرت بالا بده تا این انتظار تمام بشه من که دارم از زندگیم لذت می برم چون معلوم نیست سال دیگه این موقع کجا باشم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
(2014-03-28 ساعت 13:01)alimomen نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 12:00)farshadm999 نوشته:  یک چیزی رو هم یادم افتاد الان من داشتم مدارک باقی‌ مونده که با خودم برگردوندم رو نگاه می‌کردم اصلا اون خانوم محترم مدارک تحصیلی منو برنداشته و همرو برگردونده و فقط مدارک تحصیلیه خانومم که برنده بوده برداشته، این طبیعی؟ برا بقیه هم همین جوریه؟

طبیعی هست مدرک تحصیلی فرد برنده نیاز هست نه همراه - گرچه مال مارو هر دو تاشو گرفت ولی دیدم از بقیه فقط برنده رو گرفته نغمه گلی

یه کم منو نگران کرده این قضیه نکنه این زن محترم حواسش نبوده؟
[/quote]
نگران نباش مال ما هم همینطور بود. در ضمن من اصلا مدرک تحصیلی خودمو براشون نبردم که بخوان برگردونن چون برنده اصلی خانمم بود
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، mohamad92
(2014-03-28 ساعت 17:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:30)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته:  ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.

Big GrinBig GrinBig Grin
اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كيرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.

ایشالا شما هم زود تر کلیر بشید واقعاً سخته خدایی .....

من که کارم افتاده به این سایت!

http://www.faletarot.ir/
هر کی‌ بخنده ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ دیگه خندیده ولی‌ خدایی نخندین میدونم همتون به این سایت‌ها سر میزنید. Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منکه فال گرفتم گفت ویزات تو راهه
از فردا هر روز اینکارو میکنم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، الدورادو ، soli asali ، mohamad92
(2014-03-29 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:30)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته:  ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.

Big GrinBig GrinBig Grin
اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كيرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.

ایشالا شما هم زود تر کلیر بشید واقعاً سخته خدایی .....

من که کارم افتاده به این سایت!

http://www.faletarot.ir/
هر کی‌ بخنده ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ دیگه خندیده ولی‌ خدایی نخندین میدونم همتون به این سایت‌ها سر میزنید. Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منکه فال گرفتم گفت ویزات تو راهه
از فردا هر روز اینکارو میکنم

با سلام و احترام
می گم عجب سایتی هست پسرانگار صرفا برای ما کلیرینسیها طراحی شده چون هرچی می زنیم میگه مدرکی در راه است یا منتظر هسیتی که وارد یک فاز جدیدی از زندگی بشی و عبارتی از این دست من که کلی سورپرایز شدم
(2014-03-29 ساعت 01:04)mattin نوشته:  با سلام
شب همگی به خیر
الان از حرم آقا امام رضا برگشتم و برای همه دوستان منتظر مخصوصا بالای صد روزه ها از جمله الدورادو، Pari Paria و ..... ده ها دوست دیگر از صمیم قلب دعا کردم امیدورام خدا وند به همه ما اعضای خانواده کلیرنس صبر ، آرامش عطا کنه

ممنون از اين همه صفا و محبت
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: artam2 ، saeedshafiee ، alitab ، ali3875 ، soli asali ، H Pier ، arashS ، pari pariaaa ، mohamad92 ، moqadam
(2014-03-29 ساعت 06:55)zigoratuae نوشته:  سلام
آیا کسی بین دوستان هست که در خارج از ایران اقامت داشته باشه ؟ منظورم اینه که کلا محل زندگیش خارج از ایران باشه و برنده لاتاری هم شده باشه.

سلام دوست عزیزم
ما بارسلونا زندگی‌ می‌کنیم، اگر کمکی‌ و سوالی هست بفرمایید، در خدمتیم
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می‌‌ - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضرب‌مقصد:لوس انجلس‌-تاریخ ورود :7 آوریل
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-28 ساعت 18:37)parifari نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:54)mira250 نوشته:  آنکارا هم اپدیت کرد باز خبری نشد..همسر و دخترم تا چند روز دیگه به آمریکا سفر میکنند و من کماکان در تکاپوی کلیر شدن ماندم...تا چند روز دیگه این انتظار من 180 روزه میشه............روزهای سختیه جدایی...

انشالا خبرای خوب می رسه .شما سربازی داشتین یا کار دولتی؟

سربازی ارتش بودم...
کار هم متاسفانه کارمند قراردادی مخابرات...
برام دعا کنید
(2014-03-29 ساعت 11:58)mitramin نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 06:55)zigoratuae نوشته:  سلام

سلام دوست عزیزم
ما بارسلونا زندگی‌ می‌کنیم، اگر کمکی‌ و سوالی هست بفرمایید، در خدمتیم
فقط مسی رو ببوسید و سلام مارو بهش برسونید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، 5ina ، H Pier ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، alitab ، meisam14 ، farazz ، lighter
اطلاعات مربوط به فرایند اداری

برخی از درخواست های صدور روادید به طی مراحل طولانی تری از نظر اداری نیاز دارند که سبب می شود رسیدگی به مدارک، پس از مصاحبه کارمند کنسولگری با متقاضی دریافت روادید، زمان بیشتری بگیرد. این موضوع هنگامی که متقاضیان درخواست خود را برای دریافت روادید ارائه می دهند، به اطلاع آنها رسانده می شود. قسمت عمده مراحل اداری، تا 60 روز پس از مصاحبه صدور روادید به پایان می رسد. هنگامی که این فرایندهای اداری ضرورت دارد، زمان آن بسته به شرایط خاص هر پرونده متفاوت است. به همین علت، از متقاضیان دریافت روادید خواسته می شود تا درخواست روادید خود را بسیار پیشتر از زمانی که قصد سفر به ایالات متحده را دارند، ارائه کنند.

نکته مهم: متقاضیان و یا نمایندگان آنها پیش از پیگیری وضعیت اداری درخواست روادید خود، باید حداقل 60 روز پس از تاریخ مصاحبه و یا ارائه مدارک تکمیلی، که پس از مصاحبه صورت گرفته است، صبر کنند.

http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...ation.html

مدت زمان انتظار برای رسیدگی به درخواست های روادید – متقاضیان دریافت روادید غیرمهاجرتی

اطلاعات مربوط به زمان انتظار برای روادیدهای غیرمهاجرتی، برای مصاحبه و مدت زمان طی مراحل اداری، در تارنمای travel.state.gov و همچنین تارنماهای سفارتخانه ها و کنسولگری های ایالات متحده در سرتاسر جهان در دسترس قرار دارد. باید توجه داشت که اطلاعات مربوط به "زمان انتظار برای رسیدگی به درخواست های روادید غیرمهاجرتی" بر اساس هر کشور، زمان مورد نیاز را برای طی مراحل اداری شامل نمی شود. زمان انتظار برای رسیدگی به درخواست روادید معمولاً شامل زمان لازم برای بازگرداندن گذرنامه به متقاضیان، چه از طریق پیک ویژه و چه از طریق سیستم پستی منطقه ای، نیست.
http://persian.iran.usembassy.gov/visas/...ation.html

اینم آدرس سایت سخنگوی فارسی زبان ایالات متحده آلن ایر
لطفا همگی برید ببینید و براش پیغام بزارید به فارسی و درخواستی دارید بهش بگین طبق خواسته خودشون

http://blogs.usembassy.gov/sokhangu/sample-page/

کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، farshad varaste
salam khoob hastid?bebakhshid man ye chan ta soal daram migam madare man lottory emsalo bord baraye mosahebe ham raftim aboozabi va mosahebe shodim oonja barge aabi gereftim va fbi check khordim va faghat esme babam tooye barge aabi bood va ba majike zard rangi shode bood choon sarbazi rafte boode babam check khord vali mamanam khane dare officeram be man o mamanam nagoft ke age mikhayiid visatoono bedam va too sitam 4 ta case too proce hast oonja ham ke boodim oon aghayii ke maroo bord goft shoma mitoonid begirid bade eyde biyayid begirid hala mano mamanam mitoonim begirim ?man khodam 17 saalam bishtar nist va 3 mah dg mamnoo ol khorooj misham age mitoonim?farde barande bayad bere begire?ya ?ma ham check khordimo bayad sabr konim?

سلام خوب هستید؟ببخشید من یه چند تا سوال دارم میگم مادر من لاتاری امسالو برد برای مصاحبه هم رفتیم ابوظبی و مصاحبه شدیم اونجا برگه آبی‌ گرفتیم و FBI چک خوردیم و فقط اسم بابام توی برگه آبی‌ بود و با ماژیک زرد رنگی‌ شده بود چون سربازی رفته بوده بابام چک خورد ولی‌ مامانم خانه داره آفیسر به من و مامانم نگفت که اگه میخایید ویزاتونو بدم و تو سایتم ۴ تا کیس تو پروسه هست اونجا هم که بودیم اون آقایی که مارو برد گفت شما میتونید بگیرید بعده عید بیائید بگیرید حالا منو مامانم میتونیم بگیریم ؟من خودم ۱۷ سالم بیشتر نیست و ۳ ماه دیگه ممنوع اول خروج میشم اگه میتونیم؟فرد برند باید بره بگیر؟یا ؟ما هم چک خوردیمو باید صبر کنیم؟

*دوست عزیز: نوشتن پینگلیش خلاف بند 7 قوانین مهاجرسراست. من پست شما رو با استفاده از سایت www.behnevis.com ویرایش کردم. لطفاً مقررات سایت را رعایت کنین. سعید*
تشکر کنندگان: aghaghia ، Sam2014 ، pari pariaaa
اینجا فقط ادم نامید میشه با این چیزا که میگید باید قید ویزارو بزنیم ولی سالهای قبلم همه شرایط مارو داشتند مگه اینجور نبود
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، nedali ، farshad varaste
عزیزم منم برنده اصلیم تو سایت ابوظبی اسم شوهرمو میزنه تو پروسه اداری به منم نگفت ویزات اماده است تو سایت امریکام هممونا پروسه اداری میزنه فکر کنم باید منتظر بمونیم ولی کاملا نمیدونم
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، nedali ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان