2014-03-29 ساعت 01:45
(2014-03-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته: سلام دوستای عزیز
سال نو مبارک
امیدوارم امسال و همه سالهای آتی سالی باشه پر از سلامتی ، شادی، لبخند و پیروزی واسه همه دوستای گلم و خانواده هاشون
دوست عزیزم farshadm999 چرا اینقدر بدبینی! اونم توی این سال جدید و قشنگ
آخه جناب ،وقتی خودتون با کمال ناامیدی و یاس بعد از مصاحبه به آفیسر محترم میگی امکانش هست ویزا نگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!! انتظار چه پاسخی دارید !فرض کن یه مصاحبه کاری داشتی موقع خروج از محل مصاحبه به مصاحبه کننده تلقین میکنی امکانش هست قبول نشم!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش عزیزم اون آفیسر عزیزخیلی هم خوب جوابتو داده پس چی بایست میگفت تازه نباید خرده بگیری اونها با اصطلاحات و تعارفهای فارسی آشنا نیستن که مثل یک ایرانی تو رو بپیچونن و هزار تا هندونه زیر بغلت بذارن اینو یادت باشه !!! پدر و مادر من هم رفتن مصاحبه در سفارت ایروان ، اتفاقا پروسه کلیر نس هم بهشون خورد ولی کاملا راضی بودن و از برخورد خوب همه کارمندهای اونجا تعریف کردن .
دوست عزیزم ذهنیات بد ، همیشه باعث این میشه که مسائل پیش پا افتاده رو واسه خودت بزرگ میکنی و این میشه نتیجش که میاید توی یک سایت پر بیننده هر چی میخواین مینویسید غاافل از اینکه ای دل غافل این سایت رو همه می بینن !
و ممکنه باعث رنجش کسی بشین پس لطفا توی پست هاتون رعایت کنید ، مدیران محترم مگه وظیفه شما رعایت کردن قوانین سایت نیست آیا بی احترامی به هر قشری از مردم این کره خاکی نباید واکنشی از جانب شما داشته باشه! پس لطفا به کاربرها یادآوری کنید قوانین رو زیر پا نذارن و به حساب ناراحتی شخصی و درونیشون همه رو زیر سوال نبرن .
ضمنا فرشاد جان یادت باشه ما مصاحبه اولیها چون فاصلمون تا بسته شدن لاتاری 2014 که سپتامبر 2014هست زیاده ممکنه کلیر طول بکشه پس جای نگرانی وجود نداره .
امیدوارم یروان امشب کلیرهاشو اعلام کنه اگر هم نشد تا شقایق هست زندگی باید کرد ! تا امید هست ناامیدی چرا آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید سر همگی رو با این متن طولانی درآوردم این هم یکی از همون تعارفات ایرانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزم ممنون از دلگرمیتون ولی یه چیزی فقط بگم من هر وقت پستی میزارم به صورت ثابت اولش مینیویسم غلط کردم به خدا به پیر به پیغمبر منظورم قشر خاصی نیست منظورم توهین نیست! دیگه کم مونده اینو بذارم تو امضام ! نمیدونم از کی و چگونه ما ایرانیا اینجوری شدیم که اگه یه نفر باد گلو در کنه تو یه قاره دیگه میگیم به ما توهین کرد!!
من هیچ توهینی نکردم به کسی حقیقت دوست من عین زهر مار تلخه، مسلما من ناراحت میشم وقتی میبینم یه نفر که فکر میکنه آمریکا تو اروپاس (اینو با ۲ تا چشمم دیدم) ویزا میگیره بعد من نمیگیرم.
باز هم میگم منم عین هر کس دیگهی پست گذشتم توهین هم نکردم. لطفا این توهمات ایرونی رو بذارید کنار.
من الان یه متن رو تو امضام گذشتم کلا دیگه به صورت ثابت همیشه باشه.
خوشحالم.