2014-03-29 ساعت 20:56
(2014-03-29 ساعت 11:38)mattin نوشته:(2014-03-29 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:(2014-03-28 ساعت 17:42)farshadm999 نوشته:(2014-03-28 ساعت 17:30)pari pariaaa نوشته:(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته: ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم.
ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.
اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كيرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.
ایشالا شما هم زود تر کلیر بشید واقعاً سخته خدایی .....
من که کارم افتاده به این سایت!
http://www.faletarot.ir/
هر کی بخنده ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ دیگه خندیده ولی خدایی نخندین میدونم همتون به این سایتها سر میزنید.
منکه فال گرفتم گفت ویزات تو راهه
از فردا هر روز اینکارو میکنم
با سلام و احترام
می گم عجب سایتی هست پسرانگار صرفا برای ما کلیرینسیها طراحی شده چون هرچی می زنیم میگه مدرکی در راه است یا منتظر هسیتی که وارد یک فاز جدیدی از زندگی بشی و عبارتی از این دست من که کلی سورپرایز شدم
سایته خیلی خوبیه منم همش اونجام !!
انقدر خسته شدم دیروز رفته بودم پیش یه بنده خدایی میگفت تو خرداد کارت درست میشه و مرداد میری !!! هیچی دیگه منم تا خرداد برم دنبال زندگیم
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN