کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-29 ساعت 11:38)mattin نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:42)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 17:30)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته:  ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.

اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كيرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.

ایشالا شما هم زود تر کلیر بشید واقعاً سخته خدایی .....

من که کارم افتاده به این سایت!

http://www.faletarot.ir/
هر کی‌ بخنده ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ دیگه خندیده ولی‌ خدایی نخندین میدونم همتون به این سایت‌ها سر میزنید. Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منکه فال گرفتم گفت ویزات تو راهه
از فردا هر روز اینکارو میکنم

با سلام و احترام
می گم عجب سایتی هست پسرانگار صرفا برای ما کلیرینسیها طراحی شده چون هرچی می زنیم میگه مدرکی در راه است یا منتظر هسیتی که وارد یک فاز جدیدی از زندگی بشی و عبارتی از این دست من که کلی سورپرایز شدم

سایته خیلی خوبیه منم همش اونجام !!Big Grin
انقدر خسته شدم دیروز رفته بودم پیش یه بنده خدایی میگفت تو خرداد کارت درست میشه و مرداد میری !!! هیچی دیگه منم تا خرداد برم دنبال زندگیمWink
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، pari pariaaa ، lighter ، NIKKI
سلام من آپدبت شدم دیرور ولی مثل دوستان من تاریخهای آپدیت خودمو توی جدول نمیبینم فقط من تاریخ latest update date می بینم
این خوبه یا نه باید تو جدول تاریخ آپدیت ببینم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: feel ، alitab ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa
(2014-03-29 ساعت 11:58)mitramin نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 06:55)zigoratuae نوشته:  سلام
آیا کسی بین دوستان هست که در خارج از ایران اقامت داشته باشه ؟ منظورم اینه که کلا محل زندگیش خارج از ایران باشه و برنده لاتاری هم شده باشه.

سلام دوست عزیزم
ما بارسلونا زندگی‌ می‌کنیم، اگر کمکی‌ و سوالی هست بفرمایید، در خدمتیم

سلام دوستان
من کانادا زندگی ميکنم.ولی با اينکه ادرسم رو عوض کردبودم مصاحبم ابو دهبی افتاد.فکر ميکنيد فقط بخاطر اقامت خارج ايران ممکنه وارد قضيه کليرنس بشم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-29 ساعت 21:23)miladfr12 نوشته:  سلام من آپدبت شدم دیرور ولی مثل دوستان من تاریخهای آپدیت خودمو توی جدول نمیبینم فقط من تاریخ latest update date می بینم

اگه امضا تونو تکمیل کنید بهتر میشه راهنمایی تون کرد .مبارک باشه خیلی خوبه updateشدیدکیس نامبرتون حدودی چنده و کی مصاحبه داشتید ...
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-29 ساعت 21:23)miladfr12 نوشته:  سلام من آپدبت شدم دیرور ولی مثل دوستان من تاریخهای آپدیت خودمو توی جدول نمیبینم فقط من تاریخ latest update date می بینم

دوست عزیز شما باید تاریخ های اپدیتتون رو خودتون یادداشت کنید و داشته باشید
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa
چجوری امضامو اپدیت کنم
من ۳۵۰۰ بودم انکارا ۲۰ مارس مصاحبه شدم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
سلام.
ما در کیس 4 نفریم ولی برنده خانمم می باشد. کسی می دونه آیا مدارک منم می خواهند در هنگام مصاحبه یا خیلی مهم نیست ؟ توصیه یا تجربه ای کسی داره ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-29 ساعت 21:46)zigoratuae نوشته:  سلام.
ما در کیس 4 نفریم ولی برنده خانمم می باشد. کسی می دونه آیا مدارک منم می خواهند در هنگام مصاحبه یا خیلی مهم نیست ؟ توصیه یا تجربه ای کسی داره ؟

برید تو این قسمت یکم وقت بذارید بخونید پستها رو متوجه میشیدhttp://www.mohajersara.com/thread-6456.html
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: miladfr12 ، kage.omid ، soli asali ، farshad varaste ، zigoratuae
امضا آپدیت شد

آپدیت شد
تشکر کنندگان: pendleton ، soli asali ، pari pariaaa ، lida55
(2014-03-30 ساعت 00:23)alimomen نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 21:46)zigoratuae نوشته:  سلام.

برید تو این قسمت یکم وقت بذارید بخونید پستها رو متوجه میشیدhttp://www.mohajersara.com/thread-6456.html

دوست گرامی، مدارک همسرتون که برنده ی اصلی هستند را تماما ازتون خواهند گرفت. در مورد مدارک سایرین ، بصورت معمول، فقط مدارک شناسایی و مدیکال را می گیرند. اما نکته مهم اینکه ریسک نکنید و همه ی همراهان تمام مدارک لازم و ضروری را اعم از مدارک تحصیلی، شناسایی، سابقه کار، خدمت وظیفه و.... همه رو حتما به همراه داشته باشید. مدارک را دسته بندی کنید و توی پوشه های جدا گانه ( مربوط به هر شخص) با برچسب اسم و نوع مدارک مشخص کنید تا در صورتی که مدرک خاصی را خواستند، در اون لحظه گیج نشید و معطل نمونید. مهمه که مدارک را به موقع، صحیح و بدون اضطراب بهشون تحویل بدید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، houmanmir ، Sara_lphmkf ، zigoratuae ، MEHR52
(2014-03-29 ساعت 18:47)reza ali3242 نوشته:  سلام خوب هستید؟ببخشید من یه چند تا سوال دارم میگم مادر من لاتاری امسالو برد برای مصاحبه هم رفتیم ابوظبی و مصاحبه شدیم اونجا برگه آبی‌ گرفتیم و FBI چک خوردیم و فقط اسم بابام توی برگه آبی‌ بود و با ماژیک زرد رنگی‌ شده بود چون سربازی رفته بوده بابام چک خورد ولی‌ مامانم خانه داره آفیسر به من و مامانم نگفت که اگه میخایید ویزاتونو بدم و تو سایتم ۴ تا کیس تو پروسه هست اونجا هم که بودیم اون آقایی که مارو برد گفت شما میتونید بگیرید بعده عید بیائید بگیرید حالا منو مامانم میتونیم بگیریم ؟من خودم ۱۷ سالم بیشتر نیست و ۳ ماه دیگه ممنوع اول خروج میشم اگه میتونیم؟فرد برند باید بره بگیر؟یا ؟ما هم چک خوردیمو باید صبر کنیم؟
[
سلام دوست عزیز اگر افیسر می خواست به سایر افراد کیس ویزا بده همون روز پیشنهاد می کرد شما باید تا کلیر شدن پدرتون صبر کنید . برای مشکل سربازی هم دقیق تاپیک سربازی و مشکل خروج از کشور رو بخونید .
قبلا اگر این پست باعث رنجش خاطر کسی میشود عذر میخوام قصد نا امید کردن ندارم اما داستان کوتاهی رو دوست داشتم اینجا بزارم.

در یک شب زمستانی سرد پادشاه به بیرون از قصر رفت.جلوی در قصر سرباز پیری را دید که با لباس کم در سرما نگهبانی میدهد.
از او پرسید :ببینم پیرمرد تو سردت نیست؟!

سرباز جواب داد:چرا سردم است ولی عادت کرده ام.

پادشاه گفت:وقتی که به قصر برگشتم یکی از لباسهای گرم خودم رابرایت می آورم.

پیرمرد خوشحال شد و گفت خیلی ممنون .

پادشاه به قصر برگشت و وعده ای که داده بود را فراموش کرد.

صبح روز بعد جسد یخ زده ی سرباز را پشت در قصر پیدا کردند در حالیکه روی برف با خط نا خوانا نوشته بود:

"ای پادشاه وعده ی تو مرا به هلاکت رسانید وگرنه من همیشه این سرما را تحمل میکردم..."

باشد که همه ما به مرادمون برسیم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
زندگی تعداد نفسهایی که می‌کشی نیست. زندگی لحظه هاییه که نفست تو سینه حبس می‌شه.

"زندگی مثـه بستنی میمونـه تا قبل اینکـه آب شـه بایـد لذتشـو ببری"

"مردم هر روز میمیرن و میدونی آخرین چیزی که میگن چیه؟ "هیچوقت به اون چیزی که میخواستم نرسیدم

ماهی ای که از قلاب در بره همیشه بزرگ به نظر میاد...!
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
6 ماه گذشت و دریغ از یک آپدیت سیس ناقابل
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
lot 2014 عزيز
دقيقا مثل هميم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان