کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خوب حالا شماهایی که کلیر شدید..کیا عازم اوکلاهما هستین؟؟؟من تنهایی نمیخوام برم!!! :-(
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، Sam2014 ، آلیس-1980 ، amohammadiazar ، Sara_lphmkf ، 3rip ، 5ina
دوستان
این مردان و خواهران پاک کجایند چرا نمیان یه هورا بکشند
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا......................................به همه دوستایی که کلیر شدن تبریک میگم. از این هفته باید منتظر خبرهای خوب باشیمم .
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تبریک می‌گم دوستان انشاالله همگی هرچه سریع‌تر کلیر بشیم Wink
[quote='alitab' pid='473972' dateline='1396629306']
دوستان

اینجاییم...
به افتخار همه اونایی که کلیر شدن...
هووووووووررررااااااااااااااااااااا.....................Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
(2014-04-04 ساعت 21:07)زیبا ح نوشته:  [quote='alitab' pid='473972' dateline='1396629306']
دوستان

اینجاییم...
هووووووووررررااااااااااااااااااااا.....................Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان معلوم نیست که این عزیزان ایرانی و یا حتی عضو مهاجرسرا باشند
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، saami ، hamidrezapir1 ، soli asali ، Sam2014 ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، H Pier ، 3rip ، pari pari ، 5ina
به ياد استاد فضلي عزيز : خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin
تبريك به همه ي دوستاي كلير شده ، اميدوارم ايروان و ابوظبي هم از اين ركورد شكني ها انجام بدن بزوديSmile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-04-04 ساعت 21:10)farazz نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 21:07)زیبا ح نوشته:  [quote='alitab' pid='473972' dateline='1396629306']
دوستان

اینجاییم...

دوستان معلوم نیست که این عزیزان ایرانی و یا حتی عضو مهاجرسرا باشند

ایرانی نباشن...مهاجرسرا هم نباشن...مهم اینه که الان یه عده خوشحالن ماهم از شادیه دیگران شادیم...!!!!
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
واقعاااااااااااااااااااااا خوشحال شدم !
روحم شاد شد !
دستشون درد نکنه !
قول میدم من از این به بعد همین جور کلیر شدن ها ادامه داشته باشه !
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستان تاپیک کلیرنس الان 12 دقیقه هست تو لیست مهاجر سرا اول است نمیاد پایین
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
شاید این عزیزان جزوشون باشن !
sunnyluie
MIL@D===> کلیر شدن ! Smile حتما
anahita 62
rastashah
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

یکی از دوستان اومد 2 ساعت پیش گفت امیدوارم تا2 ساعت دیگه که میام اینجا پر از هوراااا باشه !

دوست عزیز چی میشد از همون روز اول از این حرفا میزدی Smile ؟؟؟؟
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

بچه ها شروع کلیرنسها مصادف شده با تبلیغ محک در بالای صفحه-اینو به فال نیک بگیریم و جهت ادامه این روند بیاید هر چند اندک هم که شده به این بچه های معصوم سرطانی کمک کنیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
خداراشکر
به دوستای عزیزم که کلیر شدن تبریک میگم واقعا خبر خوشحال کننده ای بود و امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و سفارت های ابوظبی و ایروان هم به زودی کلیرهاشونا اعلام کنن.
جیییییییییییییییییغ
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile)
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان