موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 23:11)reza_top60 نوشته: rastashah عزيز از صمیم قلبم بهت تبریک میگم.
وجه تشابه من و شما اینه که ما هم مثل شما مصاحبه مون 18 فوریه البته در ایروان بود. که این کجا و آن کجا
البته روز مصاحبه آفیسر به من گفت دو ماه منظر باشید و بعد یه مکث و نگاهی که توی کامپیوترش کرد گفت دو تا سه ماه و اینش هم جالب بود که توی کامپیوترش چی میدید که حرفش رو تغییر داد.خلاصه خیلی خیلی خوشحال شدم
دوست عزیز ایشالله شما هم به زودی کلیر می شوید...من فکر می کنم یکی از دلایل زود کلیر شدنمون فرم 9 سوالی بود که هم از من و هم از همسرم که برنده اصلی بود درخواست شد و جالب اینه که روز مصاحبه آقیسر هیچی از توضیجات شغلمون نفهمید و رشته من هم جز رشته های حساس بود ....خلاصه اینکه امروز بعد از شنیدن کلیر شدنمون سکته ناقص زدم
اما مطمئنم به زودی بازم خیلی ها کلیر می شن....ا
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ببخخشید این فرم 9 سوالرو از همه خواستند یا فقط بعضی ها
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
قبلاً بهتون گفته بودم اندكي صبر،سحر نزديك است!
هورا واسه همه . چه اونايي كه كلير شدند و چه اونايي كه قلبشون با شنيدن اين خبر خوب واسه دوستاي مجازيشون به تپش در اومده . چه جايي بهتر از اين جا چون حسادت بينمون نيست.
بارون شروع شده و به پاكي اش قسم مي خوريم كه ....(به دلخواه خودتان جمله را كامل كنيد!)
اما يه سوال مهم : خانوماي خونه دار به نظرتون مرباي آلبالو درست مي كنيم يا نه؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-04 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-04 ساعت 23:50 توسط lida55.)
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واقعا تو گلوم گیر کرده بود
ایها الشعب ال ابوظبی دو سامتینگ مردیم فی الانتظار
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان کلیر شده ایشالا از این ببعد هر روز تو این تاپیک این خبرای خوب و هورا کشیدنا باشه
یه سوال دوستان: اگه این کیس نامبرا ****2014as هست باید مال ایران باشه دیگه، خود ترکیه که از سهمیه اروپا استفاده میکنه بجز ایرانیا و ترکا کسای دیگه ای هم آنکارا مصاحبه میشن؟ و اگه فقط ایرانیا هستن یعنی 6تا کیس نامبر دیگه هیچکدوم عضو مهاجرسرا نیستن یا هنوز خبر ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بهترين خبر امروز رو دادين دوستان. واقعا خوشحال شدم. به اميد كلير شدن همه. هوراااااااااااااااااا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تبريك بابت كليرشدن rastashah عزيز و تبريك به همراهان مهاجرسرا
ميخواستم يك سوال بپرسم تاريخي كه در سايت سفارت ميزنه بايد مراجعه كرد براي اخذ ويزا يا زودتر هم اسم كسي دربياد هم ميتونه مراجعه كنه براي اخذ ويزا
اگر راهنمايي كنيد بعد كليرشدن چيكار كرد ممنون ميشم
هورااااااااااااااااااااااااااا به افتخار همه كليريها
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 21:26)soli asali نوشته: شاید این عزیزان جزوشون باشن !
sunnyluie
MIL@D===> کلیر شدن ! حتما
anahita 62
rastashah
از ته دل به خاطر کیس هایی که کلیر شدند خوشحالم . امیدوارم روزهای انتظار واسه هممون تموم بشه اسمم رو اینجا دیدم کم مونده بود از خوشحالی سکته کنم ولی سایتو چک کردم کیس ما نیست بازم خوشحالم به امید روزهای خوب واسه هممون
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-05 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-05 ساعت 09:10 توسط shirin_n.)
مرداد ماه سال ٩١ بود كه پسر دايي عزيزم دچار بيماري سرطان شد و تازه اونجا بود كه قدر سلامتي رو فهميدم و درك كردم كه بچه هاي محك و مريضها چي ميكشن و نذر كردم اگر لاتاري برنده شدم يه كمكي به اين بچه ها بكنم و به خودم قول دادم تا جايي كه توان مالي دارم دريغ نكنم و خلاصه به يه بچه ندار و مريض سرطاني كمك كردم ولي عمرش به دنيا نبود و رفت پيش خدا اما وجدانم پيش خدا راضي بود و خوشحال بودم از اين كارم و حالا يه قلك محك دارم كه يادگاري موند از پسر داييم كه اونم شهريور پارسال خداحافظي كرد
لپ كلامم اين بود كه اگر واقعأ كاري رو از ته دل انجام بدي و به مقصد ايمان داشته باشي بهش ميرسي و هر قدم خيري كه برداري خدا واست ميريزه اينو حس كردم كه ميگم پس تو همه كاراتون اول خدا اخرشم خدا بدونيد كه موفقيد و محك رو هم فراموش نكنيد كه واقعأ نياز دارن و كمك به اونها چه لذت خوبي داره و يادمون نره سرطان به جز درد هزينه هم داره اين هم شماره محك ٢٣٥٤٠ يا ٢٣٥٠١٠٢٨
موفق باشيد دوستان عزيز
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم به این محک ایمان داریم و تمام این مسیر که تا اینجا اومدیم به خاطر محک بوده.....واقعا جواب می ده نذرش جواب می ده ....برا ما که خیلی جواب داده
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو