کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما 25 و 26 فوریه آپدیت شده بودیم بعد یه خواب زمستانی تا 1 آپریل هر 2 نفرمون دوباره آپدیت شدیم و 4 آپریل هم 3 تامون آپدیت شدیم و بعدم هورا شدیم بعد 45 روز
ایشالله همه دوستان به زودی کلیر بشن
خدایا شکرت..............
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
سلام با هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
صمیمانه ترین تبریک رو به دوستانی که امروز کلیر شدم تقدیم میکنم. انشالله سفارت های ابوظبی و ارمنستان هم دست بجنبونن و موتور کلیر کردن رو روشن کنن.
به امید کلیر شدن همه بچه های منتظر
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
هوراااااااااااااااااااااااااااااا واسه دوستان کلیر شده... CoolCoolBig GrinBig GrinShyShySmileSmileTongueTongue
شادی دیگران شادی ماهم هست
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
خدا رو شکر
Wink 
سلام به همه دوستان اعم از منتظر و کلیر شده
به عنوان یه پیش کسوت منتظر همیشه اینجا حضور داشتم و پست ها رو می خوندم ولی سعی کردم کمتر پست بذارم چون ترجیح می دم اگه قراره چیزی هم بگم برای سایر دوستان مفید باشه .
واقعا از اینکه می بینم روند کلیر ها شروع شده و همه دوستان عزیزم تو این فضای مجازی روحیه مضاعفی گرفتن از صمیم قلب خوشحالم و به همه تبریک می گم . امیدوارم از این به بعد همه استرس های بی مورد خودشون رو کنار بذارن و در فضایی فرهنگی و صمیمانه با هم به تبادل اطلاعات بپردازند تا ما هم بهره مند بشیم. توصیه دیگه هم به دوستانی که هر از گاهی چیزی گفتن بقیه رنجیدن و یا بقیه چیزی گفتن اونها رنجیده شدند از همین حالا همه چیز رو فراموش کنید و با هم و در کنار هم باشید . ما همه این مسیر رو با هم شروع کردیم و حالا حالا ها می خوایم در کنار هم باشیم . قطعا اگه قسمت بود و مهاجرت هم کردیم رو کمک همدیگه حساب می کنیم . به نظر من فلسفه اصلی راه اندازی این سایت همین بوده و هست که روحیه تعاون و همکاری بین ما رو تقویت کنه .
برای همه آرزوی بهترین ها رو دارم و بعد از ۱۸۰ روز انتظار که کماکان ادامه داره با روحیه ای بسیار بالا در کنار همه شما عزیزان هستم .
دلم نمیاد به افتخار کلیر شده ها نگم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
Wink 
خیلی خوش حال شدم .
بعنوان یه آدم بد شانس خوشی شما رو که آدم میبینه روحیه میگیره !
به امیدموفقیتهایتون در مراحل بعدی زندگی !
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
صبر کنيد ببينم چه خبره اينجا!!!؟ دوساعت رفتم بيرون و اومدم ببين چه شلوغش کردن...
واى خدايا شکرت بخدا ضربان قلبم رفت رو ده هزار
ميخوام از ته حلقم بگم:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه دوستان کلير شده هرجاى آسيا که هستن تبريک ميگم فقط لطفا اگه مهاجرسرايى هستين بيايد بپيد يه هوراى دستجمعى بکشيم جيگرمون حال بياد.
به rastashah عزيز هم واقعا تبريک ميگم و به افتخارتون:
هورااااااااااااااااااااااااااااااا
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تبریک به کلیر شده ها بچه ها از ابوظبی خبری نیست.دارم میمیرم
مبارک رفقا. . . ... به امید خبر های خوش تر
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
دوستای عزیز کلیر شده خیلی خیلی بهتون تیریک میگم Smile
ایشالله تو این هفته هر سه تا سفارت میترکونن ، مخخخصوصا این ابوظبی که رفته بوده تعطیلات نوروزی Smile
رالی، کارولینای شمالی
rastashah عزيز از صمیم قلبم بهت تبریک میگم.
وجه تشابه من و شما اینه که ما هم مثل شما مصاحبه مون 18 فوریه البته در ایروان بود. که این کجا و آن کجا
البته روز مصاحبه آفیسر به من گفت دو ماه منظر باشید و بعد یه مکث و نگاهی که توی کامپیوترش کرد گفت دو تا سه ماه و اینش هم جالب بود که توی کامپیوترش چی میدید که حرفش رو تغییر داد.خلاصه خیلی خیلی خوشحال شدم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تبريك فراوان به همه دوستان عزيز كلير شده...به اميد فردايي روشن براي همگي
از ته دل هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
انرژی منفی از امروز ممنوع..تا این شادی ها و کلیرها مستدام باشه به امید خدا
تبریک به دوستان خوب کلیر شده
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
منم ویزامو میخوام.تبریک تبریک.واسه ماهم دعا کنید
بچه ها سلام Smile
تبریک به همه , مخصوصا کلیر شده ها Smile امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه.
2 تا سوال دارم :
1- بچه هایی که کلیر شدند آیا سربازی داشتند یا نه؟
2- کلیر شده ها کسایی بودند که قبلا یک یا چند عضو خانوادشون ویزا گرفته بودند؟

ممنون اگه کسی جواب بده
شب خوش Wink
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان