کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
درود بر دوستان

کیس نامبر نفر اصلی تا الان 6 بار اپدیت شده. نفرات همراه 2 بار و وضعیتشون رو زده READY و توی توضایحات متن زیر رو نوشته.

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment

که میگه کیس شما اماده مصاحبه اس و . . . با اینکه مصاحبه انجام شده چرا متن عوض نشده ؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، kage.omid ، 5ina ، reasonable
سلام دوستان، ما الان نزدیک به 6 ماه از مصاحبمون میگذره و آخرین آپدیت بدون ایمیلمون مربوط میشه به حدود 5 هفته بعد از مصاحبه. از بچه های ایروان کسی هست که این همه مدت بدون آپدیت مونده باشه؟ من که واقعا گیجم نه سربازی داشتیم و نه مورد خاصی، نمیدونم این همه معطلی بابت چیه. اینجورم که معلومه سفارت ها اینقدرم که میگن پروسه کلیر شدن از دستشون خارج نیست مگرنه چه دلیلی داره که آنکارا تا الان 20 نفر کلیر کرده و ایروان 2 نفر؟!
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، reza_top60 ، pari pariaaa ، kage.omid ، 5ina ، NEURON
(2014-04-05 ساعت 08:48)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 02:32)SHABAH51 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از برو بچه های 2013 هستم! از همون عده معدودی که ده روز مانده به پایان سپتامبر با اتمام سهمیه ویزای ایرانیان جا ماندم و خانواده ام رفتند و من ماندم! با این حال و به رغم همه سختی هایی که این ماجرای مهاجرت با لاتاری دارد میخواستم به همه شما عزیزان بگویم:
امیدوار باشید و هرگز پا پس نکشید ، دقیقاً همین روزها و همین التهابات را تک تک ما هم تجربه کردیم. به ویژه ما بچه های باقیمانده در روزهای آخر..شاید از دژ ایروان و دوستان آنکارایی و ابوظبی چیزهایی شنیده باشید..من به همراه یکی از دوستان بنیانگذار دژ ایروان بودیم و ویزا هم نگرفتیم اما حتی بعد از پایان سپتامبر هنوز روحیه داشتیم و زندگی را زندگی میکردیم Smile شما هم آرام باشید و سعی کنید همه چیز را پیش بینی کنید .. کسی که بدترین حالت را محتوم بداند بی شک لبخند بر لبانش خواهد نشست چرا که غالباً اوضاع آنقدر سیاه نخواهد بود که ما پیش بینی می کنیم!
دوست تان دارم
موفق باشید
به امید کلیر شدن همه دوستان 2014 ای Big Grin
با سلام خدمت شما دوست عزیز,
خدا صبر بده واقعا سخته!!!
خانواده محترم نمیتونن واسه شما اقدام کنند که تشریف ببرید؟
محض اطلاع خودم میپرسم,

(2014-04-05 ساعت 12:26)rava نوشته:  با سلام
میشه بفرمائید تکلیف شما چی شد؟ آیا برای ویزای خانوادگی اقدام کردید یا نه؟
ممنون از شما عزیزان. بله من و بقیه جاماندگان برای ویزای خانوادگی اقدام کرده ایم ودر ماههای آینده پرونده مان به نتیجه خواهد رسید.
به امید شادی و توفیق شما
Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2014-04-05 ساعت 15:20)HELIAA نوشته:  درود بر دوستان

کیس نامبر نفر اصلی تا الان 6 بار اپدیت شده. نفرات همراه 2 بار و وضعیتشون رو زده READY و توی توضایحات متن زیر رو نوشته.

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment

که میگه کیس شما اماده مصاحبه اس و . . . با اینکه مصاحبه انجام شده چرا متن عوض نشده ؟
سلام
این موضوع اصلا مهم نیست و برای تعدادی دیگه از دوستان هم پیش اومده بوده. نگران نباشید Smile
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، HELIAA ، 5ina ، Sara_lphmkf
تبريك به دوستانى كه كلير شدند! واقعا خوشحال شدم!
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
دوستان شرایط هر پرونده ای فزق می کنه و اصلا خودتون رو با کسی مقایسه نکنید اما برای اینکه دوستان دیگه هم بدونند من شرایط پروندمون رو می گم:

نفر اصلی همسرم هستند که سریازی ارتش داشتند و رشتشون هم متالوژی هست و روز مصاحبه آفیسر از توضیحات کارشون زیاد نفهمید من هم فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم که بازم روز مصاحبه از توضیحات شغلیمون آفیسر متوجه نشد البته این حدس خودمون هست و اونا چیزی نگفتند اما قردای مصاحبه یه ایمیل فرستاند که هر دونفرمون می بایست رزومه و جواب اون 10 تا سوال رو می فرستادیم که ما هم تا 5 روز بعد پر کردیم و فرستادیم .(یه آپدییت )...فردای ارسال 25 و 26 فوریه هر دونفرمون آپدیت شدیم و دیگه آپدیت نشدیم تا 1 آپریل که همسرم گفت قکر کنم جواب FBIچک اومده و ما تا جند روز دیگه کلیر می شیم!!!!!! روز4 آپریل هم همه اعضای کیس از جمله دختر 2 سالمون هم آپدیت شدیم و در نهایت هم همونروز هوراااااااااااااااا شدیم
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
(2014-04-05 ساعت 14:35)artam2 نوشته:  سلام دوستان
ابتدا سال نو را به همگی تبریک میگم، امیدوارم روزهای خوبی در انتظار همه ما باشه و به دوستانی که کلیر شدند از صمیم قلب تبریک میگم، هیچ خبری نمی توانست بهتر از این باشد اونم در اولین روز کاری و در نا امیدی محض.
آیا از دوستان ابوظبی کسی هست که بعد از اون آپدیت دسته جمعی 10 فوریه بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟ من نسبت به اون آپدیت حس بدی دارم ممنون میشم اگه جواب بدهید.
سلامّ دوست عزیز.سال نوی شما هم مبارک.کیس ما بعد از اون اپدیت 10 فوریه دوباره 4 اوریل اپدیت شده البته فقط همسرم که برنده اصلی بوده

جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، مهدی 2014 ، kage.omid ، houmanmir ، artam2 ، soli asali ، 5ina ، Sara_lphmkf ، قصه گو
منم به دوستان کلییر شده تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم که ما و بقیه دوستان منتظر هم هرچه زودتر کلییر بشیم
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
دقیقا 6 ماه گذشت و ما همچنان منتظریم و البته امیدوار!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

خوب این دقیقا شرایط ما هستش با این تفاوت که حتی یکبار هم آپدیت نشدیم.

(2014-04-05 ساعت 15:51)elnazgh نوشته:  سلام دوستان، ما الان نزدیک به 6 ماه از مصاحبمون میگذره و آخرین آپدیت بدون ایمیلمون مربوط میشه به حدود 5 هفته بعد از مصاحبه. از بچه های ایروان کسی هست که این همه مدت بدون آپدیت مونده باشه؟ من که واقعا گیجم نه سربازی داشتیم و نه مورد خاصی، نمیدونم این همه معطلی بابت چیه. اینجورم که معلومه سفارت ها اینقدرم که میگن پروسه کلیر شدن از دستشون خارج نیست مگرنه چه دلیلی داره که آنکارا تا الان 20 نفر کلیر کرده و ایروان 2 نفر؟!
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، KIMIA2005 ، khalije fars ، خسته از وطن ، NIKKI ، elnazgh
دوستان عزیز من قبلا پستهایی مربوط به مستندات اهمیت نداشتن آپدیت گذاشتم، پس حرفم مستنده لطفا خودتون رو بیخود درگیر آپدیت شدن یا نشدن نکنید چه بسا دوستانی با 7 بار آپ شدن کلیر نشدن و دوستانی بدون آپ شدن ویزا گرفتن پس لطفا فقط بخندین WinkSmileBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-04-05 ساعت 15:51)elnazgh نوشته:  سلام دوستان، ما الان نزدیک به 6 ماه از مصاحبمون میگذره و آخرین آپدیت بدون ایمیلمون مربوط میشه به حدود 5 هفته بعد از مصاحبه. از بچه های ایروان کسی هست که این همه مدت بدون آپدیت مونده باشه؟ من که واقعا گیجم نه سربازی داشتیم و نه مورد خاصی، نمیدونم این همه معطلی بابت چیه. اینجورم که معلومه سفارت ها اینقدرم که میگن پروسه کلیر شدن از دستشون خارج نیست مگرنه چه دلیلی داره که آنکارا تا الان 20 نفر کلیر کرده و ایروان 2 نفر؟!

سلام
نگران نباشید
بله منم با بیش از 150 روز انتظار تا الان یک بار آپ شدم.
تا ببینیم خدا چی میخاد...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، KIMIA2005 ، arashS ، Sara_lphmkf ، محبت ، kage.omid ، قصه گو ، alitab ، NIKKI
(2014-04-04 ساعت 17:35)farazz نوشته:  2014AS1609
2014AS2799
2014AS1407
2014AS855
2014AS3004
2014AS3156
2014AS2174
تبریک فراوان به تمامی این دوستان از آنکارا
سايت CEAC كه اين شماره كيس ها رو غير يكي AP مي زنه !
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، محبت ، alitab
من از سایت این ترکیه و ایروان سر در نمیارم !!!! این همه کیس لاتاری توشه بعد دوستان میگن کلیر نمیکنه ؟!!!!!! این تاریخی که نوشته جلو کیس نامبر ها چیه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، محبت
هوررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااا و تبریک به تمامی دوستان کلیر شده امیدوارم در سال جدید این حرکت شروع خوبی باشه واسه کلیر شدن های فراووون و پیاپی دوستان عزیز در هر سه سفارت بزودی زود و به امید خداوند بزرگ ....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان