موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 02:32)SHABAH51 نوشته: سلام دوستان عزیز
من از برو بچه های 2013 هستم! از همون عده معدودی که ده روز مانده به پایان سپتامبر با اتمام سهمیه ویزای ایرانیان جا ماندم و خانواده ام رفتند و من ماندم! با این حال و به رغم همه سختی هایی که این ماجرای مهاجرت با لاتاری دارد میخواستم به همه شما عزیزان بگویم:
امیدوار باشید و هرگز پا پس نکشید ، دقیقاً همین روزها و همین التهابات را تک تک ما هم تجربه کردیم. به ویژه ما بچه های باقیمانده در روزهای آخر..شاید از دژ ایروان و دوستان آنکارایی و ابوظبی چیزهایی شنیده باشید..من به همراه یکی از دوستان بنیانگذار دژ ایروان بودیم و ویزا هم نگرفتیم اما حتی بعد از پایان سپتامبر هنوز روحیه داشتیم و زندگی را زندگی میکردیم شما هم آرام باشید و سعی کنید همه چیز را پیش بینی کنید .. کسی که بدترین حالت را محتوم بداند بی شک لبخند بر لبانش خواهد نشست چرا که غالباً اوضاع آنقدر سیاه نخواهد بود که ما پیش بینی می کنیم!
دوست تان دارم
موفق باشید
به امید کلیر شدن همه دوستان 2014 ای
با سلام
میشه بفرمائید تکلیف شما چی شد؟ آیا برای ویزای خانوادگی اقدام کردید یا نه؟
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-05 ساعت 13:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-05 ساعت 13:20 توسط janatirad.)
دوستان سلام
ما بعد از 25 روز اولین آپدیت رو گرفتیم .
اگه اینجوری پیش بره عااااالیه .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 11:51)tenese نوشته: (2014-04-05 ساعت 11:04)byazdani نوشته: (2014-04-05 ساعت 10:21)rastashah نوشته: از همه دوستان به خاطر لطف بیکرانشون و تبریکات فراوان تشکر می کنم
ایشالله این روزهای خوب نصیب همه بشه
سلام دوست عزیز
ضمن عرض تبریک لطف میکنید کمی از شرایط کیستون بگید. و اینکه آیا آپدیتهایی که شدید شامل همه اعضای خانواده بود یا نه؟
ممنون
byazdani عزیز شما با سفارت مکاتبه نکردید شاید حالا که 6 ماه گذشته جواب منطقی تری بدن
سلام مجدد
راستش میخواستم مکاتبه کنم اما در تاریخ 27 مارچ من و همسرم آپدیت شدیم. دیروز هم مجددا خانمم آپدیت شد.گفتم شاید یه خبرایی باشه. برا همین از شما در خصوص وضعیت آپدیتاتون سوال کردم. با توجه به این آپدیتای اخیر بهتر نیست کمی صبر کنم؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 11:51)tenese نوشته: (2014-04-05 ساعت 11:04)byazdani نوشته: (2014-04-05 ساعت 10:21)rastashah نوشته: از همه دوستان به خاطر لطف بیکرانشون و تبریکات فراوان تشکر می کنم
ایشالله این روزهای خوب نصیب همه بشه
سلام دوست عزیز
ضمن عرض تبریک لطف میکنید کمی از شرایط کیستون بگید. و اینکه آیا آپدیتهایی که شدید شامل همه اعضای خانواده بود یا نه؟
ممنون
byazdani عزیز شما با سفارت مکاتبه نکردید شاید حالا که 6 ماه گذشته جواب منطقی تری بدن
سلام مجدد
تصمیم داشتم که مکاتبه کنم اما روز 27 مارچ من به اتفاق همسرم بدون اینکه ایمیلی زده باشیم آپدیت شدیم. روز 3 اپریل نیز همسرم که برنده اصلیه مجددا آپدیت شد. برای همین فعلاً دست نگه داشتم شاید یه خبرای خوبی در پیش باشه. برای همین از شما وضعیت آپدیتاتون و اینکه آیا همه با هم آپدیت شدید یا نه را پرسیدم. به نظر شما بهتر نیست کمی صبر کنم ببینم چند روز آینده چه اتفاقی میوفته؟
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان منتظر
یه سوال دارم و اون اینه که 27 مارچ من و همسرم هردومون با هم آپدیت شدیم. یه هفته بعد در آپدیت آخر ما همسرم که برنده اصلیه آپدیت شده ولی من نشدم. به نظر شما این معنی بدی داره یا نه؟ یعنی ممکنه یکیمون کلیر شه و یکی دیگه نشه؟
اینم بگم که آپدیت آخرمون از KCC بوده چون در ساعتی اتفاق افتاد که سفارت تعطیل بود.
ممنون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ابتدا سال نو را به همگی تبریک میگم، امیدوارم روزهای خوبی در انتظار همه ما باشه و به دوستانی که کلیر شدند از صمیم قلب تبریک میگم، هیچ خبری نمی توانست بهتر از این باشد اونم در اولین روز کاری و در نا امیدی محض.
آیا از دوستان ابوظبی کسی هست که بعد از اون آپدیت دسته جمعی 10 فوریه بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟ من نسبت به اون آپدیت حس بدی دارم ممنون میشم اگه جواب بدهید.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 14:35)artam2 نوشته: سلام دوستان
ابتدا سال نو را به همگی تبریک میگم، امیدوارم روزهای خوبی در انتظار همه ما باشه و به دوستانی که کلیر شدند از صمیم قلب تبریک میگم، هیچ خبری نمی توانست بهتر از این باشد اونم در اولین روز کاری و در نا امیدی محض.
آیا از دوستان ابوظبی کسی هست که بعد از اون آپدیت دسته جمعی 10 فوریه بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟ من نسبت به اون آپدیت حس بدی دارم ممنون میشم اگه جواب بدهید.
بله من و همسرم و فرزندم در تاریخ 4 مارچ ( بعد از ایمیلی که به سفارت زدم) آپدیت شدیم، بلافاصله روز بعدش در پنجم مارچ ، من به تنهایی آپدیت شدم . تا جایی که خبر دارم چند نفر دیگه از دوستان مهاجر سرایی هم در تاریخ 5 مارچ آپدیت شده اند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-05 ساعت 13:55)amaka747 نوشته: بچه ها به همتون تبرک میکم که کلیر شدین ..آقا دیروز یه بنده خدایی اومد گفت ویزا یک ضرب بهش میدن ولی نقص مدرک خورده به دلیل تمکین مالی ..میخواستم ببینم علتش چی بوده ..و یه سوالی که داشتم این بود که اگه تمکین مالی فقط به اسم من باشه و به اسم همسر نباشه ممکن گیر بدن نقص مدرک بخوریم ؟ با سپاس
بعید می دونم که نقص مدرک بخورید. تمکن مالی ما به اسم من بود. سند منزل را هم که ارائه دادیم، به اسم من بود، برای محکم کاری! سند ماشین را هم برده بودیم، که این یکی به اسم همسرم بود. مدارک مربوط به من را گرفتند اما سند ماشین که به اسم همسرم بود را به ما پس دادند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بابا باريکلا انکارا
دوستاى کلير شده تبرىىىىىىىک
اون کى بود پست گذاشته بود که سفير انکارا گفته ۵۰ تا کيس کلير خواهيم کرد??!
بيا يه دروغ اول اوريلى هم بچسبون به سفير ايروان بلکه فرجى بشهه:-) ;-)
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من نامه ای از طریق همون فرمهای آماده نوشتم و فکر میکردم که چون 6 ماه از مصاحبمون میگذره جواب قانع کننده ای بدن
ولی فقط جواب دادن که مراحل اداری شما کامل نشده . البته کلیر شدن این چند نفر واقعا امیدوار کننده بود
این آپدیت 4 ایپریل به نظرتون دسته جمعی بوده یا نه؟
ما که بعد از 6 ماه آپدیت شدیم
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر