کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
منم روشن شدن وضعیت کلیرنس برخی از دوستای خوب مهاجرسرایی راتبریک عرض میکنم وامیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
منم به نوبه خودم به همه کلیر شده های عزیز تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم به زودی زود کلیر بشند و این صفحه که هر روز ما بهش سر میزنیم پر باشه از شادی دوستان ...روند کاری خوب و مثبت دوستان انرژی مثبتی برای ما شماره های بالایی...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-04-05 ساعت 02:32)SHABAH51 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از برو بچه های 2013 هستم! از همون عده معدودی که ده روز مانده به پایان سپتامبر با اتمام سهمیه ویزای ایرانیان جا ماندم و خانواده ام رفتند و من ماندم! با این حال و به رغم همه سختی هایی که این ماجرای مهاجرت با لاتاری دارد میخواستم به همه شما عزیزان بگویم:
امیدوار باشید و هرگز پا پس نکشید ، دقیقاً همین روزها و همین التهابات را تک تک ما هم تجربه کردیم. به ویژه ما بچه های باقیمانده در روزهای آخر..شاید از دژ ایروان و دوستان آنکارایی و ابوظبی چیزهایی شنیده باشید..من به همراه یکی از دوستان بنیانگذار دژ ایروان بودیم و ویزا هم نگرفتیم اما حتی بعد از پایان سپتامبر هنوز روحیه داشتیم و زندگی را زندگی میکردیم Smile شما هم آرام باشید و سعی کنید همه چیز را پیش بینی کنید .. کسی که بدترین حالت را محتوم بداند بی شک لبخند بر لبانش خواهد نشست چرا که غالباً اوضاع آنقدر سیاه نخواهد بود که ما پیش بینی می کنیم!
دوست تان دارم
موفق باشید
به امید کلیر شدن همه دوستان 2014 ای Big Grin
با سلام خدمت شما دوست عزیز,
خدا صبر بده واقعا سخته!!!
خانواده محترم نمیتونن واسه شما اقدام کنند که تشریف ببرید؟
محض اطلاع خودم میپرسم,
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-04-04 ساعت 13:47)kage.omid نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 13:03)shahryar7021 نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 12:48)melina132 نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 12:34)shahryar7021 نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 11:59)kamranh نوشته:  یعنی با این تفاسیر ما باید فقط جمعه ها منتظر کلیر شدن باشیم اونم تازه اگه زحمت آپدیت کردن سایتو بکشن ............
سلام میتونم بپرسم شما از کجا متوجه آپدیت یایت ارمنستان میشید.مرسی
سلام دوست عزیز
شما میتونی هر هفته معمولاً جمعه ها به این سایت
(http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html) مراجعه کنی و از آپدیت شدن سایت باخبر بشی.
موفق باشی
پخیلی ممنون من این سایتو چمک میکنم ولی نتونستم بفهمم اپدیتش رو از کجا ببینمSad
برادر اين پست رو بخون كارت حل ميشه
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid462437
خیلی ممنون عالی بودWink
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، kage.omid ، soli asali ، 5ina
باسلام و تبريك به همه دوستان كلير شده
دو سوال از دوستان عزيز دارم... در سايت سفارت ابوظبي در بخشCheck Visa Status مي بايست وضعيت كيس نامبر خود را چك كنيم درسته؟
سوال دوم اينكه در كدوم قسمت از سايت كيسهاي كلير شده اعلام ميشه؟ و سايت معمولا چه روزي آپديت ميشه؟
ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، 5ina
با سلام و صبح به خیر
ضمن تبریک به کلیر شده های انکارا
می خواستم بدونم آیا Update جدیدی از سایت سیس فایلی بیرون اومده یا نه آخرین بهنگام سازی مربوط به دوم مارچ و تعداد 519 نفر ویزای طادره بود اگه اشتباه نکنم
تشکر کنندگان: reza_top60 ، میما ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، 5ina
[/size]هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

rastashah و MIL@D مبارکتون باشه بچه ها ارزوی بهترین ها رو دارم واستونBig GrinCool
متاسفانه نشد،
دوستان لینک چک شماره سایت سفارت در آنکارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، alitab ، 5ina
منم به نوبه خودم هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin

و البته شاد باش برای سال نو به همه دوستان
و همچنین
شادباش به دوستان کلیر شده
و
کلیر نشده
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
از همه دوستان به خاطر لطف بیکرانشون و تبریکات فراوان تشکر می کنم
ایشالله این روزهای خوب نصیب همه بشه
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
(2014-04-05 ساعت 10:21)rastashah نوشته:  از همه دوستان به خاطر لطف بیکرانشون و تبریکات فراوان تشکر می کنم

سلام و تبریک مجدد
اگه ممکنه یه کم راجع به کیستون بگین و مهمتر اینکه آیا سربازی داشتین یا نه؟

ممنون و موفق باشین Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، farshad varaste ، soli asali ، alitab ، Arash2013 ، pari pariaaa ، 5ina
(2014-04-05 ساعت 09:05)hamid.eng نوشته:  باسلام و تبريك به همه دوستان كلير شده
دو سوال از دوستان عزيز دارم... در سايت سفارت ابوظبي در بخشCheck Visa Status مي بايست وضعيت كيس نامبر خود را چك كنيم درسته؟
سوال دوم اينكه در كدوم قسمت از سايت كيسهاي كلير شده اعلام ميشه؟ و سايت معمولا چه روزي آپديت ميشه؟
ممنون

دوست عزیز سایت ابوظبی فقط وضعیت کیس خودتونو میگه ولی‌ آنکارا و ایروان وضعیت همه قابل مشاهدس و طبقه گفته دوستان اکثرا جمعه‌ها سفارت‌ها بروزرسانی میشن

به امید کلیر شدن همهٔ ۲۰۱۴ ایها . Cool
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-04-05 ساعت 10:21)rastashah نوشته:  از همه دوستان به خاطر لطف بیکرانشون و تبریکات فراوان تشکر می کنم

سلام دوست عزیز
ضمن عرض تبریک لطف میکنید کمی از شرایط کیستون بگید. و اینکه آیا آپدیتهایی که شدید شامل همه اعضای خانواده بود یا نه؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-04-05 ساعت 11:04)byazdani نوشته:  

سلام دوست عزیز
ضمن عرض تبریک لطف میکنید کمی از شرایط کیستون بگید. و اینکه آیا آپدیتهایی که شدید شامل همه اعضای خانواده بود یا نه؟
ممنون
byazdani عزیز شما با سفارت مکاتبه نکردید شاید حالا که 6 ماه گذشته جواب منطقی تری Big Grin بدن
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، NIKKI ، قصه گو ، alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، 5ina
(2014-04-05 ساعت 10:54)nedali نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 09:05)hamid.eng نوشته:  باسلام و تبريك به همه دوستان كلير شده
ممنون

دوست عزیز سایت ابوظبی فقط وضعیت کیس خودتونو میگه ولی‌ آنکارا و ایروان وضعیت همه قابل مشاهدس و طبقه گفته دوستان اکثرا جمعه‌ها سفارت‌ها بروزرسانی میشن

به امید کلیر شدن همهٔ ۲۰۱۴ ایها . Cool

از بین سفارتا آنکارا و ایروان جمعه ها اکثرا کلیر میکنن ولی ابوظبی جمعه ها تعطیله و به جاش یکشنبه ها یه حرکتی میکرده!! روزهای دیگه هم امکانش هست که سفارتا کلیر کنن
رالی، کارولینای شمالی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان