کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
منتظرسرا چرا بالا نمیاد؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
بازم آنکارا و ابوظبی یه اپدیتی میزنند این ایروان برای دلخوشی هم یه اپدیت نمیکنه کاش بدون اپدیت کلیر کنه که ذوق مرگ شیم کم کم شدیم 5 ماه انتظار
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-04-06 ساعت 11:07)AB2014 نوشته:  منتظرسرا چرا بالا نمیاد؟!

http://www.montazersara2014.co.nf
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf
سلام
یعنی چی آپدیت خورده؟ منظورتون اون تاریخ آپدیت بالای صفحه است؟؟؟؟؟؟ آخه من ماله اینایی که گفتین کلیر شدنو چک کردم پایین صفحه یه چیزای جدیدی داشتSmile
ولی ماله خودم فقط یه استاتوس اپدیت داره....
استرس گرفتیمSmile
تشکر کنندگان: soli asali
سلام
ما هم امروز مصاحبه داشتيم
بركه ابي
سفرنامه در اولين فرصت مينويسم
موفق باشيد
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-04-05 ساعت 15:14)mattin نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 15:07)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 14:39)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 14:35)artam2 نوشته:  سلام دوستان
ابتدا سال نو را به همگی تبریک میگم، امیدوارم روزهای خوبی در انتظار همه ما باشه و به دوستانی که کلیر شدند از صمیم قلب تبریک میگم، هیچ خبری نمی توانست بهتر از این باشد اونم در اولین روز کاری و در نا امیدی محض.
آیا از دوستان ابوظبی کسی هست که بعد از اون آپدیت دسته جمعی 10 فوریه بدون ایمیل آپدیت شده باشه؟ من نسبت به اون آپدیت حس بدی دارم ممنون میشم اگه جواب بدهید.

بله من و همسرم و فرزندم در تاریخ 4 مارچ ( بعد از ایمیلی که به سفارت زدم) آپدیت شدیم، بلافاصله روز بعدش در پنجم مارچ ، من به تنهایی آپدیت شدم . تا جایی که خبر دارم چند نفر دیگه از دوستان مهاجر سرایی هم در تاریخ 5 مارچ آپدیت شده اند.
ما هم 20 مارچ آپ شدیم البته فقط خودم و همسرم

با سلام ما هم 20 مارچ اپ دیت شدیم
با تشکر
سلام دوست خوبم چرا نگراني ما خانوادگى بعد از ١٠ فوريه - ٥ مارچ و ٢٠ مارچ براى بار هفتم آپديت شديم اصلا" هم نگران نيستم هر چي قسمت باشه ديگه كارهايى كه مربوط به ما بود را انجام داديم
حالا كمى رو صبرمون كار كنيم تا بقيش هم درست بشه ، أرادتمند همه بچه هاى صبور مهاجر سرا ، ديدار در سرزمين آرزوها
(2014-04-06 ساعت 08:46)aseman abi نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 08:29)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 17:41)saeedshafiee نوشته:  خوب این دقیقا شرایط ما هستش با این تفاوت که حتی یکبار هم آپدیت نشدیم.

(2014-04-05 ساعت 15:51)elnazgh نوشته:  سلام دوستان، ما الان نزدیک به 6 ماه از مصاحبمون میگذره و آخرین آپدیت بدون ایمیلمون مربوط میشه به حدود 5 هفته بعد از مصاحبه. از بچه های ایروان کسی هست که این همه مدت بدون آپدیت مونده باشه؟ من که واقعا گیجم نه سربازی داشتیم و نه مورد خاصی، نمیدونم این همه معطلی بابت چیه. اینجورم که معلومه سفارت ها اینقدرم که میگن پروسه کلیر شدن از دستشون خارج نیست مگرنه چه دلیلی داره که آنکارا تا الان 20 نفر کلیر کرده و ایروان 2 نفر؟!
دقیقا مثل ما، دریغ از یک آپدیت ولی همچنان امیدواررررررررررررررررر
نگراااااان نباشید به قول دوستمون اپدیت زیاد مهم نی ....منم از انکارا فکر میکنم رکورد بدون اپدیتی ها رو زدم .نزدیک به 6 ماهه ...
ولی وقتی میام تو این تاپیک میبینم دوستان عزیزمون دارن کلیر میشن یا اپدیت میشن از صمیم قلبم خوشحال میشم و خنده به لبام میشینه و سکوت پرونده خودمو یادم میره..........اینجاس که میگن شادی تو شادی منم هس SmileSmileSmile
به امید لحظه های خوب...Tongue
دوستم؛ تنها نیستی من قبل از شما مصاحبه رفتم ولی دریغ از یک آپدیت.................من هم برای دوستاییکه کلیر شدن خیلی خیلی خوشحالم ....... طبق روال سال قبل از این به بعد باید منتظر خبرای خوب باشیم..... خدایا این شادی رو نصیب همه ما بگردان
[عکس: 21369416313541567061_thumb.jpg]
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
سلام دوستان من از مصاحبه برگشتم و بخاطر كارم كلير خوردم. از من درخواست رزومه و پاسخ به 10 تا سول را كردند كه من ديروز براشون فرستادم و در خواستم كه دريافت اطلاعاترا تاييد كنند. امروز يك ايميل گرفتم كه فقط نوشته بودthank you. بدون هيچ توضيحي
اين يعني چي؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mrpahlevani ، pari pariaaa ، قصه گو ، pari pari
سلام ... خوش به حال شما دوستان که حد اقل یه 2 -- 3 باری اپ دیت شدید ما که به زور ایمیل 26 فبریه فقط یه دونه اپ داشتیم و از اوموقه به بعد فکر کنم پروندمون قاطی کاغذ بیخودی ها دور ریخته شده.... بعد 112 روز دریغ از یه حرکت و یه جنبشی ... انگار خاک مرده پاشیدن رو پرونده ی ما....
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: aseman abi ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari
سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

شما کلیرنس خوردید؟
اگه خوردید به هر نوع کلیرنسی برگ 9 سوالی رو نمیدن. معمولا کسانی که این برگه رو میگیرن نسبت به بقیه افرادی که کلیرنس خوردن زودتر تکلیفشون مشخص میشه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، Sara_lphmkf
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

سلام.... نه من هم ابوظبی بودم ولی فرم 9 سواالی ازم نخواستن.
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان، تعداد خیلی کمی از کسانی که مصاحبه میرن فرم 9 سوالی و رزومه کاری ازشون میخوان، اونم کسانی هستند که یا تحصیلات بالا یا حساس دارند یا آفیسر متوجه شغل یا رشته تحصیلی شون نشده یا احساس کرده نکته مبهمی در این مورد وجود داره، پس اگر ازتون نخواستن نگران نباشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
[font=Impact]
کاربران گرامی سایت مهاجرسرا !
[/font]
دوستانی که کلرنس خوردن در صورت تمایل و اگه دوست داشته باشن میتونن اسمشون تو منتظرسرا قرار بدن !
اطلاعات لازم تو امضای من موجوده ، این چند مورد تو پیام خصوصی برام ارسال کنید !
با تشکر ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

ا[/align]ی دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن ............ وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور

گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن ................ چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت ......... دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور

هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ........ باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند ........... چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، 5ina ، قصه گو ، kage.omid ، farshad varaste ، محبت ، amin arefi ، NEURON

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان