موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منتظرسرا چرا بالا نمیاد؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بازم آنکارا و ابوظبی یه اپدیتی میزنند این ایروان برای دلخوشی هم یه اپدیت نمیکنه کاش بدون اپدیت کلیر کنه که ذوق مرگ شیم کم کم شدیم 5 ماه انتظار
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما هم امروز مصاحبه داشتيم
بركه ابي
سفرنامه در اولين فرصت مينويسم
موفق باشيد
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از مصاحبه برگشتم و بخاطر كارم كلير خوردم. از من درخواست رزومه و پاسخ به 10 تا سول را كردند كه من ديروز براشون فرستادم و در خواستم كه دريافت اطلاعاترا تاييد كنند. امروز يك ايميل گرفتم كه فقط نوشته بودthank you. بدون هيچ توضيحي
اين يعني چي؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ... خوش به حال شما دوستان که حد اقل یه 2 -- 3 باری اپ دیت شدید ما که به زور ایمیل 26 فبریه فقط یه دونه اپ داشتیم و از اوموقه به بعد فکر کنم پروندمون قاطی کاغذ بیخودی ها دور ریخته شده.... بعد 112 روز دریغ از یه حرکت و یه جنبشی ... انگار خاک مرده پاشیدن رو پرونده ی ما....
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان، تعداد خیلی کمی از کسانی که مصاحبه میرن فرم 9 سوالی و رزومه کاری ازشون میخوان، اونم کسانی هستند که یا تحصیلات بالا یا حساس دارند یا آفیسر متوجه شغل یا رشته تحصیلی شون نشده یا احساس کرده نکته مبهمی در این مورد وجود داره، پس اگر ازتون نخواستن نگران نباشید...
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ا[/align]ی دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن ............ وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن ................ چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت ......... دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ........ باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند ........... چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA