کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
درصد كليرنسيها در كل مصاحبه شده ها براي كل دنيا 18% و براي آسيا منهاي ايران 13% ولي براي ايرانيها تقريبا (مجموع سه سفارت) 65.3% (60% كيسها) است. واي بر ما!!!

اين درصدها براي ويزاهاي صادرشده به ترتيب 71.2% و 82.2% و ما 31.7% كه اون هم خب بيشتر يه ضربي ها هستن.

خدايا گشايشي
آخه ما رو اين يه قلم لطفت حساب باز كرديم
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-04-06 ساعت 15:53)mattin نوشته:  با سلام احترام (اصلاحیه)
بر اساس آخرین فایل بهنگام شده توسط سایت Ceac منتهی به تاریخ دوم آپریل وضعیت کیس های بررسی شده توسط سه سفارت جهت بهره برداری به شرح زیر ایفاد می گردد
با احترام
سلام یه سوال اکسلی تابعی که تعداد سلول ها را بر می گرداند کدام است برای پیدا کردن تعداد کیس ها با در نظر گرفتن فیلتر من از این تابع استفاده می کنم کل سلول ها را می شمره COUNTA(H51:H3113) , و خروجی به من 3063 می ده در صورتی که من فقط برای ایروان و اونایی که مراحل اداری دارن را می خوام مرسی ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Mirhosseini ، kage.omid ، soli asali ، amohammadiazar
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

سلام
چی هست این فرم 9 سوالی ؟ خودشون میدن یا باید از جایی دانلود کنیم ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-06 ساعت 18:07)kamranh نوشته:  
بر اساس آخرین فایل بهنگام شده توسط سایت Ceac منتهی به تاریخ دوم آپریل وضعیت کیس های بررسی شده توسط سه سفارت جهت بهره برداری به شرح زیر ایفاد می گردد
با احترام
سلام یه سوال اکسلی تابعی که تعداد سلول ها را بر می گرداند کدام است برای پیدا کردن تعداد کیس ها با در نظر گرفتن سد غیرقابل عبور من از این تابع استفاده می کنم کل سلول ها را می شمره COUNTA(H51:H3113) , و خروجی به من 3063 می ده در صورتی که من فقط برای ایروان و اونایی که مراحل اداری دارن را می خوام مرسی ؟؟

سلام
مي‌تونيد از اين توابع استفاده‌کنين تا شمارشتون شرطي باشه:
COUNTIF
COUNTIFS
]]]]]
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، amin arefi ، farshad varaste
(2014-04-06 ساعت 18:07)kamranh نوشته:  
با احترام
سلام یه سوال اکسلی تابعی که تعداد سلول ها را بر می گرداند کدام است برای پیدا کردن تعداد کیس ها با در نظر گرفتن سد غیرقابل عبور من از این تابع استفاده می کنم کل سلول ها را می شمره COUNTA(H51:H3113) , و خروجی به من 3063 می ده در صورتی که من فقط برای ایروان و اونایی که مراحل اداری دارن را می خوام مرسی ؟؟

با سلام
فانکشن های متفاوتی جهت رسیدن به پردازش شما وجود دارد یکی از این راه هاا ستفاده از تابع SUBTOTAL می باشد . این تابع قابلیت شمردن ، جمع زدن، میانگین گرفتن و.... را دارد . ابتدا در انتهای بانک اطلاعاتی این فرمول را ایجاد و سپس بر روی فیلدهای مورد نظر

[عکس: 11145565780851180286.bmp][/align]
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، Mirhosseini ، soli asali ، Sara_lphmkf ، kamranh ، farshad varaste
(2014-04-06 ساعت 17:25)HELIAA نوشته:  کسی که برای مثال 5 ماه بعد از مدیکال ومصاحبه تو ایروان کلیر بشه و ویزاش یک ماه وقت داره ؟؟!!

متاسفانه همینطوره دوست عزیز چون اعتبار مدیکال انکارا و ارمنستان 6 ماه هست و تنها راه واسه داشتن ویزا با 6 ماه اعتبار تمدید مدیکال هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، aghaghia ، Sara_lphmkf ، reza_top60 ، HELIAA ، gema ، farshad varaste
يكي از دوستان گفت سفير انكارا گفته ٥٠ تا كيس كليير ميكنه اين واقعيت داره يا نه ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، NEURON
(2014-04-06 ساعت 20:07)shirin_n نوشته:  يكي از دوستان گفت سفير انكارا گفته ٥٠ تا كيس كليير ميكنه اين واقعيت داره يا نه ؟

سفیر آمریکا تو آنکارا گفته ۵۰ تا کیس کلیر میکنه؟ اصلا به سفیر چه ربطی‌ داره؟ اصلا چرا سفیر باید راجع به کیلیرنس صحبت کنه؟

نه دوست من مطمئن باش همچین چیزی نیست! کیلیرنس ما برای آمریکا، سفیر ، کبیر ذره ای اهمیت نداره که حالا بیاد بگه کلیر می‌کنم یا نمیکنم!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali
سلام دوستان
من از اواخر ژانویه که در ایروان مصاحبه داشتم تا الان سایت سفارت رو چک کردم. امروز هم 4 تا کیس جدید کلیر شده ولی ظاهرا هیچکدوم کیس لاتاری نیستن. شک کردم نکنه من یه اشتباهی می کنم. کسی نظری داره؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alitab
(2014-04-06 ساعت 18:11)zigoratuae نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

سلام
چی هست این فرم 9 سوالی ؟ خودشون میدن یا باید از جایی دانلود کنیم ؟

اگر لازم باشه خودشون از طریق ایمیل براتون میفرستن، شما جواب میدین و براشون میل میکنین... در ضمن آفیسر روز مصاحبه بهتون میگه که نیاز هست این فرم رو پر کنید یا نه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، farshad varaste ، alitab
(2014-04-06 ساعت 14:46)sysmaster نوشته:  سلام

بعد از برسی https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1451565323

بعد از یکمی اکسل بازی به نتیجه زیر رسیدم

تا این لحظه 2729 نفر در آسیا ویزای خودشون رو دریافت کردند

و 1625 منتظر کلیر شدن هستند
دوستان چظور و از کجا باید متوجه بشیم که این لینک آپدیت میشه؟و خلاصه از کجا میتونیم این فایل رو پیدا کنیم؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، alitab
(2014-04-06 ساعت 20:19)windexpert نوشته:  سلام دوستان
من از اواخر ژانویه که در ایروان مصاحبه داشتم تا الان سایت سفارت رو چک کردم. امروز هم 4 تا کیس جدید کلیر شده ولی ظاهرا هیچکدوم کیس لاتاری نیستن. شک کردم نکنه من یه اشتباهی می کنم. کسی نظری داره؟

شما 4 تا کیس و از کجا دیدین? اینکه مال امروز نیست جمعه اعلام کرده بود بعدشم 3 تا کیسه!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، pari pariaaa ، alitab
باسلام میخواستم بدونم که کیسهای لاتاری 2014 موقع درج در جدول داخل سایت معرفی شده توسط سفارت(ایروان)با چه فرمتی ثبت و اعلام میگردد لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، alitab
(2014-04-06 ساعت 23:32)asg1340 نوشته:  باسلام میخواستم بدونم که کیسهای لاتاری 2014 موقع درج در جدول داخل سایت معرفی شده توسط سفارت(ایروان)با چه فرمتی ثبت و اعلام میگردد لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام.اينجوري :2014asXXXX
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، مهدی 2014 ، azadeh2014 ، alitab ، lighter
(2014-04-06 ساعت 23:36)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 23:32)asg1340 نوشته:  باسلام میخواستم بدونم که کیسهای لاتاری 2014 موقع درج در جدول داخل سایت معرفی شده توسط سفارت(ایروان)با چه فرمتی ثبت و اعلام میگردد لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام.اينجوري :2014asXXXX

سلام دوست من با توجه به مدت نسبتا طولانی از گذشت مصاحبه ها در سفارت ایراون قسمت چک کیس نامبر ها فرمت به این گونه که شما فرمودید مشاهده نمیشه واین منطقی به نظر نمیاد چرا که تا کنون خیلی ها باید کلرنس شده باشن-ممنوم از راهنمایی شما
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان