کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام

بعد از برسی https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1451565323

بعد از یکمی اکسل بازی به نتیجه زیر رسیدم

تا این لحظه 2729 نفر در آسیا ویزای خودشون رو دریافت کردند

و 1625 منتظر کلیر شدن هستند
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، pari pariaaa ، H Pier ، mhsbhd ، chaymon ، rtt ، قصه گو ، kage.omid ، pari pari ، farshad varaste ، artam2 ، amin arefi ، nasam
سلام دوستان
مصاحبه من در ايروان بود هفته پيش كه كليرنس خوردم
. آيا براي ايروان هم بايد سايت سيس رو چك كنم؟
ممنون از پاسختون و به اميد موفقيت براي همه دوستان در اين تاپيك
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-06 ساعت 14:46)sysmaster نوشته:  سلام

بعد از برسی https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1451565323

بعد از یکمی اکسل بازی به نتیجه زیر رسیدم

تا این لحظه 2729 نفر در آسیا ویزای خودشون رو دریافت کردند

و 1625 منتظر کلیر شدن هستند
کاش شما که اکسل بازیتون خوبه کیسهای مربوط به ارمنستان و ابوظبی و آنکارا رو هم یک جمع میزدید ببینیم وضعیت ایران چطوره
ممنون میشم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، farshad varaste ، Sara_lphmkf
(2014-04-06 ساعت 15:30)amor92 نوشته:  سلام دوستان
بله ميتونيد چك كنيد و ايروان از اين دوره از سايت سيس پشتيباني ميكنه به اين صورت 2014as1234 كيس نامبر رو وارد كنيد
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: farazz ، soli asali ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf
(2014-04-06 ساعت 15:47)kage.omid نوشته:  
بله ميتونيد چك كنيد و ايروان از اين دوره از سايت سيس پشتيباني ميكنه به اين صورت 2014as1234 كيس نامبر رو وارد كنيد

دوست عزيز ممنون از پاسخ شما.پس چرا آفيسر بعد از اينكه برگه آبي رو به من داد گفت جمعه ها در آدرسي كه در برگه آبي هست وضعيتت رو چك كن و اون آدرس سفارت امريكا در ايروان هست.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf
با سلام احترام (اصلاحیه)
بر اساس آخرین فایل بهنگام شده توسط سایت Ceac منتهی به تاریخ دوم آپریل وضعیت کیس های بررسی شده توسط سه سفارت جهت بهره برداری به شرح زیر ایفاد می گردد
با احترام

[عکس: 95737849451605513978.jpg]
(2014-04-06 ساعت 13:40)mhsbhd نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

سلام.... نه من هم ابوظبی بودم ولی فرم 9 سواالی ازم نخواستن.

خیر، ما هم ابوظبی بودیم و فرم 9 سئوالی را نخواستن
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-06 ساعت 15:51)amor92 نوشته:  دوست عزيز ممنون از پاسخ شما.پس چرا آفيسر بعد از اينكه برگه آبي رو به من داد گفت جمعه ها در آدرسي كه در برگه آبي هست وضعيتت رو چك كن و اون آدرس سفارت امريكا در ايروان هست.

دوست عزیز شما هر 2 سایت رو باید چک کنید ولی برای آگاهی از کلیر شدن تنها مرجع سایت سفارت و همون ادرسی هست که آفیسر بهتون داده، ولی برای بررسی وضعیت پرونده و آپدیت شدن کیس تون و در آخر وقتی کلیر شدید برای گرفتن ویزا سایت سیس رو باید چک کنید که تا وقتی شما ویزاتون رو نگرفتید به همون حالت قبلی هست ولی وقتی ویزاتون چاپ بشه بصورت Issued در میاد.
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf
(2014-04-06 ساعت 16:07)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 13:40)mhsbhd نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 13:29)sjb نوشته:  سلام دوستای گلم. ایا کسیای که ابوظبی مصاحبه شدن ازشون فرم 9 سوالی رو خواستن از ما که نخواستن من الان یکم نگران شدم میشه راهنمایی کنید

سلام.... نه من هم ابوظبی بودم ولی فرم 9 سواالی ازم نخواستن.

خیر، ما هم ابوظبی بودیم و فرم 9 سئوالی را نخواستن

گویا سفارت ابوظبی اصلا با برگه 9سوالی میونه ای نداره و نمیشناسه این برگه رو
من ندیدم کسی تو ابوظبی مصاحبه شده باشه و 9سوالی بگیره ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، houmanmir ، freddyflientstone ، reasonable
(2014-04-06 ساعت 15:51)amor92 نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 15:47)kage.omid نوشته:  

دوست عزيز ممنون از پاسخ شما.پس چرا آفيسر بعد از اينكه برگه آبي رو به من داد گفت جمعه ها در آدرسي كه در برگه آبي هست وضعيتت رو چك كن و اون آدرس سفارت امريكا در ايروان هست.
اون آدرسي كه به شما گفته هر جمعه چك كن قسمتي هست كه وقتي كلير بشي شماره كيست اينجا مياد ولي سايت سيس براي اينكه ببيني وضعيت پروندت و تاريخ آپديت شدن پروندت چه زماني بوده و كلا از روي سايت سيس ميشه با حدس و گمان و با توجه به تعداد آپديتهايي كه پروندت شده كي كلير ميشي ولي روش نميشه زياد حساب باز كرد
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa
با سلام
این جور که از آمارها میشه استنتاج کرد درسته که سفارت ابوظبی در روند کلیر کردن دیر عمل می کنه ولی در روند صدور ویزا سختگیرانه عمل نکرده در مقایسه با دو سفارت آنکارا و ایروان
با تشکر

[عکس: 70478860619533634026.jpg]
يه سوال : اين 3850 تا ويزا بين 3 تا سفارت به صورت مساوي سهميه بندي شده؟ يا نه هر سفارتي كه بيشتر مصاحبه كننده داشت اون بيشتر از سهميه استفاده ميكنه؟

تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، pari pariaaa ، sani1348
ممنون از دوست خوبمون mattin که زحمت گزارش رو کشیدند
یک سوال برام پیش اومده..سایت سیس چه کیس هایی رو منتظر مصاحبه میزنه؟ کیس هایی که کارنت شدند؟
چون الان از روی آمار ارائه شده مجموع ویزا گرفته ها و کلیرنس خورده ها و منتظر مصاحبه ها نزدیک به 3000 نفر هست.. میشه پیش بینی کرد که در کل چند نفر برای مصاحبه میرن؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، pari pariaaa
واقعا ابوظبی با چه سرعتی کلیر کنه که بتونه اینهمه منتظر رو ویزا بده؟ ؟؟؟؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
کسی که برای مثال 5 ماه بعد از مدیکال ومصاحبه تو ایروان کلیر بشه و ویزاش یک ماه وقت داره ؟؟!!
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان