کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-07 ساعت 19:43)hamed1286 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 19:39)omid05 نوشته:  مرسي از دوستاني كه برا اين آمار دقيق زحمت كشيدند كلي روحيه گرفتيم و اميدوار شديم. برا من يه سوال پيش اومده درسته سهميه ايران ٧ درصد از كله اما آيا ممكنه به خاطر طولاني شدن پروسه كليرنس اين سهميه پر نشه و هر كس تا پايان سپتامبر نتيجش اومد ويزا مي گيره يا اينكه به خاطر پر شدن سهميه همه رو كليير مي كنن؟
اجباری در پر شدن سهمیه نیست
تعیین سقف به معنی بیشتر ندادنه نه اینکه حتما این تعداد رو میدن
البته سال گذشته این سهمیه قبل از پایان سپتامبر به پایان رسیده
اين طوري كه خيلي بده... خدا كنه هر چه زودتر يه حركتي انجام بدن ... چطور مي خوان يه دفعه جوابگوي اين همه پرونده باشن؟؟؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، hamidrezapir1 ، mohamad92 ، pari pariaaa
می‌شه لطف کنید یه آمار بدید که دوستانی که ۴ آوریل کلییر شدن ، آخرین آپدیت شون مال چندم بود که بعد کلییر شدن؟ می‌خوام بدونم مثلا کیس ما که ۱۳ فبواری آپدیت شده و دیگه نشده امکانش هست که مثلا تو اعلام بعدی بدون اینکه اخیرا آپدیت صورت گرفته باشه به امید خداااااا کلییر بشه دیگه، و ایشالا روزی برسه که همه صفحات ۳ تا سفارت فقط,,,,2014AS باشه
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، hamidrezapir1 ، قصه گو ، mohamad92 ، kage.omid ، pari pari
دوستان خدا کنه دیگه فردا یه تعداد زیادی از این سفارت ارمنستان کلیر بشن ....
من حوصلم سر رفت ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
سلام دوستان من اومدم خسته از اين پروسه كليرنس...چرا تموم نميشهههههه
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، omid05 ، قصه گو ، mrpahlevani ، kage.omid ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 19:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 19:03)Hamid nezam نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 17:47)ali3875 نوشته:  پیشنهاد دوستمون خیلی بجا بود از مدیران محترم تقاضای باز کردن تاپیکی برای تمدید مدیکال رو داریم با تشکر
تاپیک "تمدید مدیکال" نیاز واجب بچه هاست، خواهشا مدیران سایت اقدامی در این زمینه کنن

دوستان همانطوری که اقاقیای عزیز هم اعلام کردند نیازی به تاپیک جدید نیست روال مدیکال مانند قبل هستش دوستان انشالله کلیر شدید برنامه ریزی می کنید از دکتر وقت میگیرید واکسنها که کامل زده شده و کارت زرد تکمیله عکس و برگه های واکسن و مدارکی رو هم که دکتر سری اول مدیکال بهتون داده با خودتون می برید دوباره ازمایش خون و عکس و یک سری معاینات اگر سوال هم بود تاپیک واکسناسیون منبع خوبی هستش اگر نکته ای هم در این خصوص هستش که لازمه یاداوری بشه دوستان لطف بفرمایید اعلام کنید موفق باشید
منم موافقم !!! اصلا نیازی نیست !
اگه سوالی بود میشه تو همون تاپیک قبلی و مربوطه که قبلا بود و هست مطرح بشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، kage.omid ، KIMIA2005
(2014-04-07 ساعت 21:07)hedipes نوشته:  سلام دوستان من اومدم خسته از اين پروسه كليرنس...چرا تموم نميشهههههه

مثل من تمام هيجان برنده شدنمون داره از بين ميره ديگه!بچه ها صبرم لبريز شده ديگه هر شب ميگم فردا يه خبري ميشه اما بازم هيچي
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: 5ina ، houmanmir ، soli asali ، kage.omid ، feel ، alitab ، hedipes ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 19:35)omid05 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 16:31)houmanmir نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 16:26)sjb نوشته:  لطفا مدت اعتبار مدیکال ابوظبی را هم بگید

من نتونستم امضا درست کنم میشه با کسی ارتباط غیر این تاپیک داشته باشم

6ماهه ، دیروز یکی از دوستای مهاجرسرا از خود دکتر شوکلا پرسید و گفتن اعتبارش 6ماهه

واي چه بد! سالها پيش كه دوستان گفته بودند يك ساله...

اون موقع رو دیگه خدا بیامرزه، از امسال عوض کردن!!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: omid05 ، soli asali ، قصه گو ، kage.omid ، alitab ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 18:57)aseman abi نوشته:  ببخشيد حالا كه بحث مديكال مجدد شد من يه سوال داشتم
اونم اين كه من يك ماه قبل از تاريخ مصاحبم از طريق سايت دكتر اونگان براى مديكال وقت گرفتم و ساعت 9 صبح قبل اينكه در مطب باز بشه اونجا بودم كه ساعت 12/30 بعد همه تركا منو فرستادن داخل,و ظاهرا هم ايشون بدون وقت قبلى كه اونم حتما از طريق سايتشون بايد باشه كسى رو نمىبينن..حالا فرض كنيم يه روزى ما تو ارديبهشت يا خرداد مثلا كلير بشيم...اونوقت افراد بسيارى جهت ويزا به سفارت مراجعه مى كنن كه مديكال مجدد مى خوان..اين دكتر اونگان چه جورى مى خواد اين همه ادم بدون وقت رو ببينه يعنى 9 صبح بريم 9 شب ما رو ويزيت كنه؟؟؟!!! يا بايد دوباره يه ماه نوبت بگيريم بعدش بريم؟؟؟؟!!!! اون موقع كه احتمالا ويزايى به ما نمى رسه..
من این سوالو تو تاپیک وقت از دکتر پرسیدم جوابی نگرفتم از یکی از دوستای 2013 که مدیکال رو تمدید کردن پرسیدم و اینو گفتن::
با توجه به اینکه زمان زیادی از مصاحبه ما گذشته و ما مجبور هستیم مدیکالمون رو تمدید کنیم ممکنه بگید برای وقت گرفتن از دکتر در آنکارا باید مثل قبل عمل کنیم(از طریق سایت؟؟ اگر مثل قبل باشه که به مشکل برمیخوریم بخاطر اینکه مثلا اگر الان بخوایم وقت بگیریم وقت ها تا یک ماه دیگه پرشده. آیا میتونیم بدون وقت به دکتر مراجعه کنیم یا مثلا ایمیل بزنیم بگیم که باید سریعا بریم ویزا بگیریم زودتر وقت بدید؟؟

ﺳﻼﻡ..... ﺑﻠﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ اﻳﻤﻴﻞ ﺯﺩﻳﻢ و ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻭﻗﺖ ﺩاﺩﻭ ﭘﺮﻳﻨﺖ ﻫﻤﻮﻧﻮ ﺑﺮﺩﻳﻢ اﻟﺒﺘﻪ اﺯ ﺳﺎﻳﺖ ﻫﻢ ﻳﻚ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺩﻳﺮﺗﺮ ﻭﻗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ اﮔﻪ اﻳﺮاﺩ ﮔﺮﻓﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﻲ ﺑﺎ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺮاﺵ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻩ. ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻲ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻣﻨﺸﻲ اﻭﻧﮕﺎﻥ اﺫﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ. ﺷﺎﻳﺪ اﻣﺴﺎﻝ ﺗﻐﻴﻴﺮاﺗﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﻣﻦ اﻃﻼﻋﻲ ﻧﺪاﺭﻡ

ماها که بیش از 160 روز از مصاحبمون گذشته وقرار تا 2هفته دیگه کلیر بشیم مشکلی نداریم ولی در مورد کیس های که شهریور کلیر میشن باید بلافاصله با دکتر مکاتبه کنن و برن ویزاشون رو بگیرن...
مجددا از این دوست خوب تشکر می نمایییییم
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
(2014-04-07 ساعت 21:53)tenese نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 18:57)aseman abi نوشته:  ببخشيد حالا كه بحث مديكال مجدد شد من يه سوال داشتم
اونم اين كه من يك ماه قبل از تاريخ مصاحبم از طريق سايت دكتر اونگان براى مديكال وقت گرفتم و ساعت 9 صبح قبل اينكه در مطب باز بشه اونجا بودم كه ساعت 12/30 بعد همه تركا منو فرستادن داخل,و ظاهرا هم ايشون بدون وقت قبلى كه اونم حتما از طريق سايتشون بايد باشه كسى رو نمىبينن..حالا فرض كنيم يه روزى ما تو ارديبهشت يا خرداد مثلا كلير بشيم...اونوقت افراد بسيارى جهت ويزا به سفارت مراجعه مى كنن كه مديكال مجدد مى خوان..اين دكتر اونگان چه جورى مى خواد اين همه ادم بدون وقت رو ببينه يعنى 9 صبح بريم 9 شب ما رو ويزيت كنه؟؟؟!!! يا بايد دوباره يه ماه نوبت بگيريم بعدش بريم؟؟؟؟!!!! اون موقع كه احتمالا ويزايى به ما نمى رسه..
من این سوالو تو تاپیک وقت از دکتر پرسیدم جوابی نگرفتم از یکی از دوستای 2013 که مدیکال رو تمدید کردن پرسیدم و اینو گفتن::
با توجه به اینکه زمان زیادی از مصاحبه ما گذشته و ما مجبور هستیم مدیکالمون رو تمدید کنیم ممکنه بگید برای وقت گرفتن از دکتر در آنکارا باید مثل قبل عمل کنیم(از طریق سایت؟؟ اگر مثل قبل باشه که به مشکل برمیخوریم بخاطر اینکه مثلا اگر الان بخوایم وقت بگیریم وقت ها تا یک ماه دیگه پرشده. آیا میتونیم بدون وقت به دکتر مراجعه کنیم یا مثلا ایمیل بزنیم بگیم که باید سریعا بریم ویزا بگیریم زودتر وقت بدید؟؟

ﺳﻼﻡ..... ﺑﻠﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ اﻳﻤﻴﻞ ﺯﺩﻳﻢ و ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻭﻗﺖ ﺩاﺩﻭ ﭘﺮﻳﻨﺖ ﻫﻤﻮﻧﻮ ﺑﺮﺩﻳﻢ اﻟﺒﺘﻪ اﺯ ﺳﺎﻳﺖ ﻫﻢ ﻳﻚ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺩﻳﺮﺗﺮ ﻭﻗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ اﮔﻪ اﻳﺮاﺩ ﮔﺮﻓﺖ ﺩﺳﺘﻢ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﻲ ﺑﺎ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺮاﺵ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻩ. ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻲ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻣﻨﺸﻲ اﻭﻧﮕﺎﻥ اﺫﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ. ﺷﺎﻳﺪ اﻣﺴﺎﻝ ﺗﻐﻴﻴﺮاﺗﻲ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﻣﻦ اﻃﻼﻋﻲ ﻧﺪاﺭﻡ

ماها که بیش از 160 روز از مصاحبمون گذشته وقرار تا 2هفته دیگه کلیر بشیم مشکلی نداریم ولی در مورد کیس های که شهریور کلیر میشن باید بلافاصله با دکتر مکاتبه کنن و برن ویزاشون رو بگیرن...

كي گفته تا ٢ هفته ديگه؟ اگه نشد چه بايد كرد؟ بزاريم اول كلير بشيم بعد بريم تمديد مديكال يا الان كه ٦ ماة گذشته بريم؟
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab
سلام دوستان
مام كليرنس خورديم
يه سوال داشتم
اكه تا شش ماه بعد مصاحبه كلير نشيم بايد بريم دوباره مديكال؟
كليرنس تايم خاصي داره؟مثلا اكه شش ماه كذشت و نشد بازم بايد منتظر موند؟
متشكرم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، amin arefi ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 21:53)tenese نوشته:  

ممنون دوست عزیز که جواب منو دادین
دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم که کسی جوابمو بده Big Grin
تشکر کنندگان: tenese ، alitab ، 2014winner ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
دستشون درد نکنه اين دوستان وارد به اکسل و امار - خيلى ممنون
فقط ايا من اشتباه مى کنم يا اينجوريه که
کل تعداد کيس ها وحتى افراد کيس ها در اين امارها- چه کلير ها چه کارنتى هاو چه ويزا گرفته ها-ه به تعداد سهميه ايران هم نمى رسه - بماند که داخل اين اعداد و ارقام کيس هاى ترکيه امارات ارمنستان هم هستند
منظورم ايه که تعداد کيس ها خيلى کم نيست در اين امار?
پس اون ۶۰۲۵ کيسى که تو سايت گفته بودند که از ايران برنده اعلام کردند پس کووووو?! :-/
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، soli asali ، ghasoo
(2014-04-07 ساعت 22:17)mjarim نوشته:  سلام دوستان
مام كليرنس خورديم
يه سوال داشتم
متشكرم
سلام دوست عزیز
اگه خدای نکرده شما تا سپتامبر کلیر نشی دیگه نیاز به هیچی نی...نه مدیکالی.....نه ایمیلی.... نه سفارتی....
امیدوارم که به زودی زود کلیر بشی که حداقل مثل ما 6 ماهه مانیتور به بغل نخوابی....یعنی به صورت خود جوش 2 صبح هم سایت چک میکنیم....اینه روزگار ما......
(2014-04-07 ساعت 22:25)aseman abi نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 22:17)mjarim نوشته:  سلام دوستان
مام كليرنس خورديم
يه سوال داشتم
متشكرم
سلام دوست عزیز
اگه خدای نکرده شما تا سپتامبر کلیر نشی دیگه نیاز به هیچی نی...نه مدیکالی.....نه ایمیلی.... نه سفارتی....
امیدوارم که به زودی زود کلیر بشی که حداقل مثل ما 6 ماهه مانیتور به بغل نخوابی....یعنی به صورت خود جوش 2 صبح هم سایت چک میکنیم....اینه روزگار ما......

ايشالا همه بشن
شمام بشي
مام بشيم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: kage.omid ، houmanmir ، alitab ، aseman abi ، soli asali ، قصه گو ، ghasoo
(2014-04-07 ساعت 19:19)KIMIA2005 نوشته:  گفتم اینجا یادی هم بشه از دوستان منتظر در ایروان با انتظار بالای 150 روز

04xx godot(*) 2013-10-15 174
1xxx elnazgh 2013-10-15 174
11xx pari pariaaa 2013-10-21 168
1xxx monthmehr 2013-10-22 167
1xxx amiekin 2013-10-23 166
1xxx خسته از وطن 2013-10-23 166
00xx saeedshafiee 2013-11-04 154
0450 hamidrezapir1 2013-11-06 152
14xx امین 13 2013-11-06 152
11xx KIMIA2005 2013-11-07 151

امیدواریم هر چه زودتر این دوستان کلیر شن برن دنبال زندگیشون تا نوبت بقیه هم هر چه زودتر برسه
ممنون دوست عزیز. به امید کلیر شدن سریعتر همه دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان