کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-08 ساعت 08:52)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 08:23)mattin نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 07:49)alimomen نوشته:  دوستانی که بیش از 6 ماه هست منتظر هستند لطفا این پست آقا سعید (راههای پیگیری طولانی شدن روند کلیرنس )رو مطالعه کنن

http://www.mohajersara.com/thread-1857-p...#pid448375

در ضمن همانطوریکه در پست توضیح داده شده فکر کنم دیگه وقتش باشه این عزیزان برای پیگیری مراحل پرونده خود فرم DHS-7001 را پر کرده و به آدرس cisombudsman.publicaffairs@hq.dhs.gov ایمیل یا به آدرس زیر پست کنند:

Office of the Citizenship and Immigration Services Ombudsman
Department of Homeland Security
Mail Stop 0180 Washington, D.C. 20528
با سلام
فرم مربوطه دانلود نمیشه ظاهرا لینکش قدیمی یا کار نمیکنه
دانلود که میشه مشکلی هم نداره ولی مهم اینه که این فرمو پر کنیم بفرستیم یا باز هم در سکوت نظاره گر باشیم! Cool
اولا که فرستادنش ضرری نداره ثانیا همانطوریکه گفته شده سریع ترتیب اثر داده میشه حالا یک امتحانی بفرمایید ببینید چی میشه فکر کنم بهتر از دست رو دست گذاشتن باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: kage.omid ، مهدی 2014 ، alitab ، farshad varaste ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-08 ساعت 03:54)bidhendi نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همتون,
من امروز مصاحبه داشتم, تو کشوره لاتویا, ترجمه مدارکمو گرفتن گفتن بهت زنگ میزنیم یا ایمیل میکنیم , یک برگه سفید دادن که توش نوشته :
your immigrant visa application is denied under the section 221 (g )of the united state immigration and nationality ACT(INA) for the following

your application requires administrative processing and/or additional
clearances, the consular section will contact you as soon as that processing in completed.
یعنی بهم clearance خورد؟ نگران ا ون خط اولم که گفتن immigrant visa application is denied...
و اینکه تو سایته سیس کیسامو میشناسه ولی اشاره نشده که مساهبام انجام شد.کار خاصی باید انجام دهم؟ ممنون میشم راهنمایم کنید.

درست زیر همون عبارت یک لیست هست که مشخص می کنه به چه دلیل درخواست ویزای شما به شکل موقت تایید نشده و اگر از اون لیست فقط گزینه Administrative process رو علامت زده باشه شما نباید نگران باشید، شما هم وارد پروسه کلیرنس شدید.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: artam2 ، kage.omid ، bidhendi ، مهدی 2014 ، alitab ، farshad varaste ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-08 ساعت 08:57)alimomen نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 08:52)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 08:23)mattin نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 07:49)alimomen نوشته:  دوستانی که بیش از 6 ماه هست منتظر هستند لطفا این پست آقا سعید (راههای پیگیری طولانی شدن روند کلیرنس )رو مطالعه کنن

http://www.mohajersara.com/thread-1857-p...#pid448375

در ضمن همانطوریکه در پست توضیح داده شده فکر کنم دیگه وقتش باشه این عزیزان برای پیگیری مراحل پرونده خود فرم DHS-7001 را پر کرده و به آدرس cisombudsman.publicaffairs@hq.dhs.gov ایمیل یا به آدرس زیر پست کنند:

Office of the Citizenship and Immigration Services Ombudsman
Department of Homeland Security
Mail Stop 0180 Washington, D.C. 20528
با سلام
فرم مربوطه دانلود نمیشه ظاهرا لینکش قدیمی یا کار نمیکنه
دانلود که میشه مشکلی هم نداره ولی مهم اینه که این فرمو پر کنیم بفرستیم یا باز هم در سکوت نظاره گر باشیم! Cool
اولا که فرستادنش ضرری نداره ثانیا همانطوریکه گفته شده سریع ترتیب اثر داده میشه حالا یک امتحانی بفرمایید ببینید چی میشه فکر کنم بهتر از دست رو دست گذاشتن باشه

دانلود نمیشه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز ما هفته اول آپریل تو ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی گرفتیم و مثل بقیه گفتند باید سایتو چک کنیم چه جوری باید توی منتظر سرا عضو شوم و اطلاعاتمو تو این قسمت بذارم؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، feel ، soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، الدورادو
(2014-04-08 ساعت 04:39)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه 6 ماهشون تموم شده چرا سفارت رو روو سرشون خراب نمی کنن Big Grin
یه حرکتی، یه جنبشی، یکم گیر بدین، پاپیچ بشین ... بعد از 6 ماه دیگه حقتونه بدونید تکلیفتون کی مشخص میشه !؟

من پیگیری کردم که 6 ماه گذشته ولی بازم گفتند دارن بررسی می کنند
(2014-04-08 ساعت 10:10)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان عزیز ما هفته اول آپریل تو ابوظبی مصاحبه داشتیم برگه ابی گرفتیم و مثل بقیه گفتند باید سایتو چک کنیم چه جوری باید توی منتظر سرا عضو شوم و اطلاعاتمو تو این قسمت بذارم؟
سلام دوست عزيز
ضمن خوش آمدي گويي به جمع ما لطفً اطلاعاتت رو واسه soli asali عزيز ارسال كنيد. تو امضاء ايشون موارد درخواستي هستش.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، alitab ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم. هرکی مطلعه لطف کنه جواب بده ممنون میشم. کیس ما در 12 روز گذشته سه بار آپدیت شده و در دو بار آخر فقط همسرم که برنده اصلیه آپدیت شده. به نظر شما این چه معنایی میتونه داشته باشه؟ آیا میتونه این باشه که ممکنه همسرم بزودی کلیر شه و من نشم؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، pari pari ، nedali ، pari pariaaa
(2014-04-08 ساعت 10:30)moghaddas.mona نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 04:39)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه 6 ماهشون تموم شده چرا سفارت رو روو سرشون خراب نمی کنن Big Grin
یه حرکتی، یه جنبشی، یکم گیر بدین، پاپیچ بشین ... بعد از 6 ماه دیگه حقتونه بدونید تکلیفتون کی مشخص میشه !؟

سلام
من حدود 3 روز پیش یه ایمیل خیلی محکم به سفارت ابوظبی زدم که هنوز جواب ندادند. انگار بهشون برخورده ولی مهم نیست Smile
اگه تا فردا جواب ندادند دوباره فوروارد می کنم و اینبار یه REMINDER ه قرمزم اولش می ذارم! Big Grin
بابا دیگه خسته شدیم بخدا, 6 ماه گذشت ولی دریغ از یه خبر خوب... از یه طرف می گن دست ما نیس و ازین حرفا... به KCC یا هر نهاد دیگه هم که ایمیل می زنی می گن با سفارت مربوطه پیگیری کنیییید !!! Sad
خوب ما باید چیکار کنیم اخههههههه!!!
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-04-08 ساعت 11:00)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
من حدود 3 روز پیش یه ایمیل خیلی محکم به سفارت ابوظبی زدم که هنوز جواب ندادند. انگار بهشون برخورده ولی مهم نیست Smile
اگه تا فردا جواب ندادند دوباره فوروارد می کنم و اینبار یه REMINDER ه قرمزم اولش می ذارم! Big Grin
بابا دیگه خسته شدیم بخدا, 6 ماه گذشت ولی دریغ از یه خبر خوب... از یه طرف می گن دست ما نیس و ازین حرفا... به KCC یا هر نهاد دیگه هم که ایمیل می زنی می گن با سفارت مربوطه پیگیری کنیییید !!! Sad
منم پیگیری کردم همون جواب همیشگی رو دادن.مارو کردن توپ فوتبال هی پاس میدن به هم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم که اگر دوستان مطلع جواب بدن ممنون میشم.
من و همسرم در 12 روز گذشته سه بار آپدیت شدیم که دفعه اول هر دومون با هم اما دو دفعه آخر فقط همسرم که برنده اصلیه آپدیت شده. معنی این چی میتونه باشه؟ آیا معنیش اینه که ممکنه همسرم بزودی کلیر بشه و من نشم؟ راستش خیلی نگران شدم.
با تشکر
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: 2014winner ، zigoratuae ، alitab ، nedali ، soli asali
(2014-04-08 ساعت 11:06)2014winner نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 11:00)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
منم پیگیری کردم همون جواب همیشگی رو دادن.مارو کردن توپ فوتبال هی پاس میدن به هم

جالبه!
حالا سایت آنکارا خودش گفته :
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
یعنی اینکه قاعدتا بعد از 6 ماه دیگه نباید اون جواب کلیشه ای و بده ولی... Sad
چی بگم Sad
2014$$10$$ - ابوظبی

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: 2014winner ، alitab ، قصه گو ، soli asali ، ghasoo ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-04-08 ساعت 11:10)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم که اگر دوستان مطلع جواب بدن ممنون میشم.
من و همسرم در 12 روز گذشته سه بار آپدیت شدیم که دفعه اول هر دومون با هم اما دو دفعه آخر فقط همسرم که برنده اصلیه آپدیت شده. معنی این چی میتونه باشه؟ آیا معنیش اینه که ممکنه همسرم بزودی کلیر بشه و من نشم؟ راستش خیلی نگران شدم.
با تشکر

دوست عزیز
تجربه نشون داده تعداد چک هایی که رو کیس اصلی انجام می شه بیشتره. خوب طبیعی ام هست! بنابراین این آپ شدن بیشتر کیس اصلی نمی تونه نگران کننده باشه و بهش مثبت نگاه کنید.
در مورد کلیر شدن زودتر کیس اصلی , ممکنه که این اتفاق بیفته مخصوصا هر چه به سپتامبر نزدیک تر بشیم (کلیر شدن ستاره دار) . ولی چیزی که وجود داره این که شما دو تا تونم چک خوردید که اگه غیر ازین بود خود آفیسر روز مصاحبه پیشنهاذ می داد که اگه همسرتون تمایل دارند می تونن الان ویزاشونو بگیرند! امیدوارم با شروع پروسه 2015 یکم فعالیتشونو بیشتر کنن! و شمام با هم کلیر بشید.
2014$$10$$ - ابوظبی

تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، farshad varaste ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
سلام
منم چک خوردم تو ابوظبی
یه سوال: اونجا این آدرس و برای چک کردن وضعیتم بهم دادن. Http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
نمیدونم کجاش کیس نامبرمو بزنم! وقتی صفحه باز میشه کلی لینک داره! کسی میدونه بگه کدوم قسمت برم یا لینک خودشه بگه؟
من خیلی ممنونم از دوستای عزیزم که بچه ها رو راهنمایی میکنن. به امید ویاری خدا همه کلیر میشیم و اونجا جشن میگیریم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، kage.omid ، farshad varaste ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-04-08 ساعت 11:49)armin021 نوشته:  سلام
منم چک خوردم تو ابوظبی
یه سوال: اونجا این آدرس و برای چک کردن وضعیتم بهم دادن. Http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
نمیدونم کجاش کیس نامبرمو بزنم! وقتی صفحه باز میشه کلی لینک داره! کسی میدونه بگه کدوم قسمت برم یا لینک خودشه بگه؟
من خیلی ممنونم از دوستای عزیزم که بچه ها رو راهنمایی میکنن. به امید ویاری خدا همه کلیر میشیم و اونجا جشن میگیریم...

اینجا رو چک کن
Check Visa Status
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-04-08 ساعت 11:49)armin021 نوشته:  سلام
منم چک خوردم تو ابوظبی

این سایتو که باز کردین گوشه ی سمت چپ رو نگاه کنید Immigrant visa نوشته که پر رنگ تر از بقیه نوشته هاست، حالا 7تا برو پایین نوشته Check Visa status
اونجا کلیک میکنی ، کیس نامبرتونم وارد میکنی بعد اینتر Wink
رالی، کارولینای شمالی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان