کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-07 ساعت 19:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 19:03)Hamid nezam نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 17:47)ali3875 نوشته:  پیشنهاد دوستمون خیلی بجا بود از مدیران محترم تقاضای باز کردن تاپیکی برای تمدید مدیکال رو داریم با تشکر
تاپیک "تمدید مدیکال" نیاز واجب بچه هاست، خواهشا مدیران سایت اقدامی در این زمینه کنن

دوستان همانطوری که اقاقیای عزیز هم اعلام کردند نیازی به تاپیک جدید نیست روال مدیکال مانند قبل هستش دوستان انشالله کلیر شدید برنامه ریزی می کنید از دکتر وقت میگیرید واکسنها که کامل زده شده و کارت زرد تکمیله عکس و برگه های واکسن و مدارکی رو هم که دکتر سری اول مدیکال بهتون داده با خودتون می برید دوباره ازمایش خون و عکس و یک سری معاینات اگر سوال هم بود تاپیک واکسناسیون منبع خوبی هستش اگر نکته ای هم در این خصوص هستش که لازمه یاداوری بشه دوستان لطف بفرمایید اعلام کنید موفق باشید
سلام دوست عزیز
اگر بخوام مدیکال رو تمدید کنم کپی از کارت زرد واکسنم ندارم.آیا همون برگه سفید واکسنی که دکتر معتمد سفارت بهمون داده برای ارایه به انیستیتوپاستور کافی هستش که مجددا کارت زرد صادر کنن؟
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 23:33)martinn نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 19:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 19:03)Hamid nezam نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 17:47)ali3875 نوشته:  پیشنهاد دوستمون خیلی بجا بود از مدیران محترم تقاضای باز کردن تاپیکی برای تمدید مدیکال رو داریم با تشکر
تاپیک "تمدید مدیکال" نیاز واجب بچه هاست، خواهشا مدیران سایت اقدامی در این زمینه کنن

دوستان همانطوری که اقاقیای عزیز هم اعلام کردند نیازی به تاپیک جدید نیست روال مدیکال مانند قبل هستش دوستان انشالله کلیر شدید برنامه ریزی می کنید از دکتر وقت میگیرید واکسنها که کامل زده شده و کارت زرد تکمیله عکس و برگه های واکسن و مدارکی رو هم که دکتر سری اول مدیکال بهتون داده با خودتون می برید دوباره ازمایش خون و عکس و یک سری معاینات اگر سوال هم بود تاپیک واکسناسیون منبع خوبی هستش اگر نکته ای هم در این خصوص هستش که لازمه یاداوری بشه دوستان لطف بفرمایید اعلام کنید موفق باشید
سلام دوست عزیز
اگر بخوام مدیکال رو تمدید کنم کپی از کارت زرد واکسنم ندارم.آیا همون برگه سفید واکسنی که دکتر معتمد سفارت بهمون داده برای ارایه به انیستیتوپاستور کافی هستش که مجددا کارت زرد صادر کنن؟

خودم کارت زرد واکسن رو به دکتر تحویل ندادم و کپی کارت رو دادم ولی همون برگ سفید واکسن هم که دکتر داده از روی کارت زرد صادر شده و فکر نکنم نیازی به کارت زرد باشه ولی واسه اطمینان نهایتا ایمیل بزنید به دکتر معتمد سفارت و کسب تکلیف کنید که نیاز به ارائه کارت زرد هستش یا خیر ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 22:18)NEURON نوشته:  دستشون درد نکنه اين دوستان وارد به اکسل و امار - خيلى ممنون
فقط ايا من اشتباه مى کنم يا اينجوريه که
کل تعداد کيس ها وحتى افراد کيس ها در اين امارها- چه کلير ها چه کارنتى هاو چه ويزا گرفته ها-ه به تعداد سهميه ايران هم نمى رسه - بماند که داخل اين اعداد و ارقام کيس هاى ترکيه امارات ارمنستان هم هستند
منظورم ايه که تعداد کيس ها خيلى کم نيست در اين امار?
پس اون ۶۰۲۵ کيسى که تو سايت گفته بودند که از ايران برنده اعلام کردند پس کووووو?! :-/

این اطلاعات مربوط به سایت سیس است و تا آخرین شماره کارنت شده (دعوت به مصاحبه شده) است... تا کیس (2014AS6499) نه همه کیس ها
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، NEURON ، artam2 ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-04-07 ساعت 19:19)KIMIA2005 نوشته:  گفتم اینجا یادی هم بشه از دوستان منتظر در ایروان با انتظار بالای 150 روز

04xx godot(*) 2013-10-15 174
1xxx elnazgh 2013-10-15 174
11xx pari pariaaa 2013-10-21 168
1xxx monthmehr 2013-10-22 167
1xxx amiekin 2013-10-23 166
1xxx خسته از وطن 2013-10-23 166
00xx saeedshafiee 2013-11-04 154
0450 hamidrezapir1 2013-11-06 152
14xx امین 13 2013-11-06 152
11xx KIMIA2005 2013-11-07 151

امیدواریم هر چه زودتر این دوستان کلیر شن برن دنبال زندگیشون تا نوبت بقیه هم هر چه زودتر برسه
چرا هیچکی از ما یاد نمیکنه 140 روزه شدیم
یکی پیدا نمیشه ????!!! والا بخدا ما هم تا 150 روز فقط یه 10 تایی فاصله داریم ولی صبر و طاقتمون حسابی رسیده به ته اش
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-04-07 ساعت 17:21)freddyflientstone نوشته:  منم فوق لیسانس هستم و ابوظبی مصاحبه شدم و چیزی در مورد فرم 9 سئوالی نگفتند. به فرض که این فرم برام ارسال شده باشه و اسپم شده باشه و منم که تا به حال چند بار اسپم ها رو دلیت کردم! trash ها هم که بصورت اتوماتیک هر 30 روز خود بخود دلیت میشن! نگران شدم خب!!!
امیدوارم اون دوستانی که میگن ابوظبی فرم 9 سئوالی لازم نداره، درست گفته باشن.

دوستان نگران نباشید. ما هم فوق ليسانس هستيم ولي cv و فرم 9 سوالی نخواستن و مهمتر اينكه همونطور كه دوستمون masoudrh تو صفحه 367 گفتن
اگر فرم یا مدارکی لازم باشه تو سایت ابوظبی که چک کنید براتون مینویسه.
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
امروز 19 نفر در سایت ایروان آپدیت شدن، اما متاسفانه غیر لاتاری بودن
تشکر کنندگان: soli asali ، shmyalda ، alitab ، قصه گو ، Ramin geologist ، pari pariaaa
دوستان یه نگاهی به این صفحه بندازین، اطلاعات خوبی درباره پروسه کلیرنس داره (البته بدون زیرنویس فارسیه!) :
http://en.wikipedia.org/wiki/Security_Advisory_Opinion
در قسمت انواع خطرات برای امنیت آمریکا، نام شهروندان کشور عزیز ما، ایران، خیلی برجسته و مشخص در وسط صفحه چشم نوازی میکنه تا افتخاری دیگر هم به لیست افتخاراتمون افزوده بشه.
(البته خدارو شکر مارو حداقل به "عقاب" تشبیه کردن نه به -زبونم لال- چهارپایان دیگر!)
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، NEURON ، soli asali ، hamed1286 ، godot ، خسته از وطن ، pari pariaaa
من اين روزها يه حال ديگه اي دارم جهان من لباس تازه ميپوشه
همه چيز خوب پيش خواهد رفت
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
با سلام و آرزوی موفقیت برای همتون,
من امروز مصاحبه داشتم, تو کشوره لاتویا, ترجمه مدارکمو گرفتن گفتن بهت زنگ میزنیم یا ایمیل میکنیم , یک برگه سفید دادن که توش نوشته :
your immigrant visa application is denied under the section 221 (g )of the united state immigration and nationality ACT(INA) for the following

your application requires administrative processing and/or additional
clearances, the consular section will contact you as soon as that processing in completed.
یعنی بهم clearance خورد؟ نگران ا ون خط اولم که گفتن immigrant visa application is denied...
و اینکه تو سایته سیس کیسامو میشناسه ولی اشاره نشده که مساهبام انجام شد.کار خاصی باید انجام دهم؟ ممنون میشم راهنمایم کنید.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa
دوستانیکه 6 ماهشون تموم شده چرا سفارت رو روو سرشون خراب نمی کنن Big Grin
یه حرکتی، یه جنبشی، یکم گیر بدین، پاپیچ بشین ... بعد از 6 ماه دیگه حقتونه بدونید تکلیفتون کی مشخص میشه !؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، reza_top60 ، feel ، kage.omid ، مهدی 2014 ، alitab ، soli asali ، pari pari ، ghasoo ، pari pariaaa
عزیزان من سلام ، لطفا جواب این سوال رو واضح بدید ، کسانی‌ که الان ۶ ماه شد که از مصاحبه گذشته و خبری نشد از ویزاشون باید واسه مدیکال چه کنن ، کسی‌ میدونه؟ باز باید وقت بگیرن و مثل روز اول همه مراحل تکرار بشه یا صبر کنن که اول کلییر بشن بد باز وقت بگیرن اون موقع اگر وقت نداد چی‌ می‌شه ؟
تشکر کنندگان: kage.omid ، مهدی 2014 ، alitab ، soli asali
دوستانی که بیش از 6 ماه هست منتظر هستند لطفا این پست آقا سعید (راههای پیگیری طولانی شدن روند کلیرنس )رو مطالعه کنن

http://www.mohajersara.com/thread-1857-p...#pid448375

در ضمن همانطوریکه در پست توضیح داده شده فکر کنم دیگه وقتش باشه این عزیزان برای پیگیری مراحل پرونده خود فرم DHS-7001 را پر کرده و به آدرس cisombudsman.publicaffairs@hq.dhs.gov ایمیل یا به آدرس زیر پست کنند:

Office of the Citizenship and Immigration Services Ombudsman
Department of Homeland Security
Mail Stop 0180 Washington, D.C. 20528
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام
(براي افزايش اطلاعات عمومي)
دوستاني كه آشنا به روال مهاجرتي كانادا هستند ميدونن كه زمان اعتبار مديكال كانادا 1 سال هست . و در صورت طولاني شدن اين زمان ، بيشتر از يك سال براي بررسي سكيوريتي فرد از سمت سيستم مهاجرتي ، خود سفارت اعتبار مديكال فرد را تمديد مي كند و نيازي به مديكال دوباره نيست .بعلاوه دكترهاي مورد تاييد سفارت در ايران هستند و نه در يك كشور ديگر.
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
(2014-04-08 ساعت 07:49)alimomen نوشته:  دوستانی که بیش از 6 ماه هست منتظر هستند لطفا این پست آقا سعید (راههای پیگیری طولانی شدن روند کلیرنس )رو مطالعه کنن

در ضمن همانطوریکه در پست توضیح داده شده فکر کنم دیگه وقتش باشه این عزیزان برای پیگیری مراحل پرونده خود فرم DHS-7001 را پر کرده و به آدرس cisombudsman.publicaffairs@hq.dhs.gov ایمیل یا به آدرس زیر پست کنند:

با سلام
فرم مربوطه دانلود نمیشه ظاهرا لینکش قدیمی یا کار نمیکنه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-08 ساعت 08:23)mattin نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 07:49)alimomen نوشته:  دوستانی که بیش از 6 ماه هست منتظر هستند لطفا این پست آقا سعید (راههای پیگیری طولانی شدن روند کلیرنس )رو مطالعه کنن

با سلام
فرم مربوطه دانلود نمیشه ظاهرا لینکش قدیمی یا کار نمیکنه
دانلود که میشه مشکلی هم نداره ولی مهم اینه که این فرمو پر کنیم بفرستیم یا باز هم در سکوت نظاره گر باشیم! Cool
تشکر کنندگان: kage.omid ، مهدی 2014 ، alitab ، soli asali ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان