کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تبریک تبریک تبریک الواردو - پری پری و مستر پهلوانی
بادا بادا مبارک بادب ایشالا مبارک بادا
همین الان وارد منتظرسرا شدم با دیدن کلیر شدن الواردو - پری پری و مستر پهلوانی اشک شوق تو چشام جمع شد
این پاداش این همه صبوری شماست
من به همه دوستای کلیر شده از همه سفارت ها تبریک میگم با آرزوی کلیر شدن زوذتر هممون.
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: nedaba ، alitab ، قصه گو ، artam2 ، pari pari ، soli asali ، godot ، amin arefi ، ghasoo ، pari pariaaa
(2014-04-09 ساعت 23:22)kage.omid نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:31)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:25)parsab نوشته:  ایروان یه کیس کلیر کرد همین الان : 2014AS4234

اولا جالبه که این وقت شب کلیر کرده !!! ثانیا طریقه درج در سایت جالبه !!!
اومده تو قسمت تاریخ انقضا زده شماره کیس رو!!!!
در هر حال ،تبریک به این دوست عزیزمون .

کارمند بیچاره خواب الود بوده جای درج شماره کیس رو قاطی کرده
آپديتهاي اين كيس هم 24 jan و 13feb و 26 march و آخريش هم امروز 9 آپريل
خدا به داد ما برسه ما هنوز يدونه از اين آپديتها هم نخورديم

من فکر میکنم این کیس shahryar7021 باشه چون مصاحبه شون 25 مارچ بوده و 26 مارچ یه آپدیت خورده و اصن پرونده شون به آمریکا ارسال نشده کلیر شدن.خلاصه به این دستمون هم تبریک میگیم.ایشالا قدمش خیر باشه برای بچه های منتظر ایروان
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-04-09 ساعت 22:53)masuodrh نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:50)arash1392 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:34)masuodrh نوشته:  [quote='lida55' pid='476597' dateline='1397065588']
همسر اقا مسعود مخلصیم متوجه شدین چند تا کلیر شدن از ابوظبی؟
مریم هستم لیدا جان
همون 8 نفر کلیر شدند..از سر کار خسته و کوفته رسیدم شروع کردم به بررسی فایل هام..یعنی بیچاره شدم از دست این لاتاری
خوشبختانه کلیرهای ابوظبی نظم خاصی داره که به راحتی میشه پیش بینی کرد کلیر شدن کیس ها

با سلام،
اگر ممکنه نتیجه ارزیابی ها و تحلیل های خودتون رو در زمینه اعلام کلیرنس ابوظبی اعلام بفرمایید که بتونیم برای برنامه ریزی هامون تو ماه های آتی استفاده کنیم.
با تشکر
[/quote
حتما...خبری شد و به نتیجه ای رسیدم اطلاع میدم..ولی سعی کنید همین موج امیدواری رو تو این تاپیک حفظ کنید

بازم از شمامریم جان و نیکی عزیز منونم گمانم مونا مقدس هم باید سبز بشه در منتظر سرا
تشکر کنندگان: NIKKI ، alitab ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
دوستان ضمن تبريك به كليرنس شده هاي عزيز
من ٢٠ مارس مصاحبه بودم غيراز ٢١ مارس ٢٨ مارس ديگه خبري نيست
با مرورگرهاي متفاوت هم تست كردم فرقي نميكنه
به نظرتون با توجه به گذشت ٢٠ روز بايد كاري كنم!؟!
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، ghasoo
سلام به همه دوستان و هموطنان ایرانی
به همه دوستانی که قدم در راهی خواهند گذاشت که واقعا سخت است (مهاجرت)
لازم دانستم که بعضی از تجربیات خودم را به عنوان یک راهنما بگم بصورت خیلی خلاصه.
1- به هیچکس راجب برنده شدن چیزی نگید.
2- اقدام به خرید دلار نکنید.
3- از محل کار خود مرخصی بی حقوق نگیرید.و کار خود را تعطیل نکنید.
4-به امید آمریکا هدف خود را در ایران خراب نکنید.بخصوص انهایی که آشنایی در امریکا ندارند ولی میتوان از مزایاء گرین کارت استفاده کرد.
نکته:من در ایران شرکتی با درآمد خوب دارم (شرکت فنی با چهارنیرو)ولی پس از اولین سفرم و غلیرغم تلاش بسیار برای کار باید به عنوان یک کارگر استارت کنم.
من از زمان نتیجه برنده شدنم در لاتاری تا طی کردن دو مصاحبه ودر یافت ویزا و اولین سفرم به امریکا 1سال و 9 ماه گذشت ودر این مدت خیلی از اهدافم را کنار گذاشتم
ولی خدا را شکر 1 هفته مانده به اتمام ویزاها موفق به دریافت ویزا شدم.چرا که بعضی ها حتی با وجود یک مصاحبه موفق نشدند وبا عدم دریافت ویزا مواجه شدند ومتاسفانه ضربه سختی خوردند. از این به بعد تلاش برای دریافت ویزا..............ولی بدانید کلییر شدن به سفارت بستگی دارد وبه تقدیر .که اگر شدید حکمت است و اگر نشدید باز هم حکمت. پس من فکر کنم باید به زندگی عادی پر از رحمت پرداخت نه به رویاهای آینده.یعنی اینجا را بساز ولذت ببر ولی اگر فرصتی پیش آمد خواستی حرکت کن نه به امید حرکتی همه چیز را نابود کن.
اگر حرفی زدم فقط به جهت تجربیاتم بود نه انکه کسی را ناامید کنم.
ایرانی در هر کجای دنیا که باشد باید موفق پیروز و سربلند باشد وبه رحمت خالق خود امیدوار.
::.................به امید خدا که همه موفق شوند......................
من تو وبسایت CEAC که میرم این پیغام رو میده :
Application Error

An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
چرا؟چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-09 ساعت 23:58)ellaheh ghodrat نوشته:  سلام به همه دوستان و هموطنان ایرانی
به همه دوستانی که قدم در راهی خواهند گذاشت که واقعا سخت است (مهاجرت)
لازم دانستم که بعضی از تجربیات خودم را به عنوان یک راهنما بگم بصورت خیلی خلاصه.
1- به هیچکس راجب برنده شدن چیزی نگید.
2- اقدام به خرید دلار نکنید.
3- از محل کار خود مرخصی بی حقوق نگیرید.و کار خود را تعطیل نکنید.
4-به امید آمریکا هدف خود را در ایران خراب نکنید.بخصوص انهایی که آشنایی در آمریکا ندارند ولی میتوان از مزایاء گرین کارت استفاده کرد.
نکته:من در ایران شرکتی با درآمد خوب دارم (شرکت فنی با چهارنیرو)ولی پس از اولین سفرم و غلیرغم تلاش بسیار برای کار باید به عنوان یک کارگر استارت کنم.
من از زمان نتیجه برنده شدنم در لاتاری تا طی کردن دو مصاحبه ودر یافت ویزا و اولین سفرم به آمریکا 1سال و 9 ماه گذشت ودر این مدت خیلی از اهدافم را کنار گذاشتم
ولی خدا را شکر 1 هفته مانده به اتمام ویزاها موفق به دریافت ویزا شدم.چرا که بعضی ها حتی با وجود یک مصاحبه موفق نشدند وبا عدم دریافت ویزا مواجه شدند ومتاسفانه ضربه سختی خوردند. از این به بعد تلاش برای دریافت ویزا..............ولی بدانید کلییر شدن به سفارت بستگی دارد وبه تقدیر .که اگر شدید حکمت است و اگر نشدید باز هم حکمت. پس من فکر کنم باید به زندگی عادی پر از رحمت پرداخت نه به رویاهای آینده.یعنی اینجا را بساز ولذت ببر ولی اگر فرصتی پیش آمد خواستی حرکت کن نه به امید حرکتی همه چیز را نابود کن.
اگر حرفی زدم فقط به جهت تجربیاتم بود نه انکه کسی را ناامید کنم.
ایرانی در هر کجای دنیا که باشد باید موفق پیروز و سربلند باشد وبه رحمت خالق خود امیدوار.
::.................به امید خدا که همه موفق شوند......................
ببخشید میتونم بپرسم شما چرا دوتا مصاحبه داشتید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
سلام دوستان
. من ٢ روزه پیش مصاحبه داشتم توکشور لاتویا ,ترجمه مدارکمو گرفت گفت بهم خبر میدن,امروز ایمیل زدن بهم که:
This is office is currently processing your immigrant visa application, and we require additional information from you. Please prepare for submitting the following documents/information:
1. You full CV with:

· complete education history including addresses of schools and details about the programs, as well as subject of your final graduation thesis.

· complete employment history - current and past employment, including job descriptions, addresses, telephone numbers, names of supervisors;

· complete list of publications, if any.

2- List of references in Iran – professional and personal, with names, addresses, contact details

3- Transcript from the current university and updated reference about enrolment and expected graduation date

4- Information about your academic contacts in the United States where you plan to study after immigration, including information about the field of study/program, address, contact information, website address

5 - Bank certified account statements for the last six months for your accounts in Latvia
6 -please prepare for presenting to the consular officer your personal photos from your life events after you reached the age of 18 (for example, graduation events, at work, etc).
تاحالا کیسی مشابه داشتیم؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-09 ساعت 23:57)miladfr12 نوشته:  دوستان ضمن تبريك به كليرنس شده هاي عزيز
من ٢٠ مارس مصاحبه بودم غيراز ٢١ مارس ٢٨ مارس ديگه خبري نيست
با مرورگرهاي متفاوت هم تست كردم فرقي نميكنه
به نظرتون با توجه به گذشت ٢٠ روز بايد كاري كنم!؟!

سلام دوست عزیزم
منم ۱۸ مارچ مصاحبه داشتم. یه بار ۲۳ و یه بار هم ۲۶ مارچ آپدیت شدم. جای نگرانی نیست. تقریبا مشابه هم هستیم.
به امید کلیر شدنمون.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، miladfr12 ، hamid_fs3
(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته:  سلام دوستان
. من ٢ روزه پیش مصاحبه داشتم توکشور لاتویا ,ترجمه مدارکمو گرفت گفت بهم خبر میدن,امروز ایمیل زدن بهم که:
This is office is currently processing your immigrant visa application, and we require additional information from you. Please prepare for submitting the following documents/information:
1. You full CV with:

· complete education history including addresses of schools and details about the programs, as well as subject of your final graduation thesis.

· complete employment history - current and past employment, including job descriptions, addresses, telephone numbers, names of supervisors;

· complete list of publications, if any.

2- List of references in Iran – professional and personal, with names, addresses, contact details

3- Transcript from the current university and updated reference about enrolment and expected graduation date

4- Information about your academic contacts in the United States where you plan to study after immigration, including information about the field of study/program, address, contact information, website address

5 - Bank certified account statements for the last six months for your accounts in Latvia
6 -please prepare for presenting to the consular officer your personal photos from your life events after you reached the age of 18 (for example, graduation events, at work, etc).
تاحالا کیسی مشابه داشتیم؟

دوست عزیز در سفارتهای ابو ظبی و انکارا و ایروان که تا الان همچین چیزهایی نخواستن فرم نه سوالی و CV بوده اما حساب بانکی و معرف من نشنیدم امید داشته باشین که با دادن این اطلاعات زودتر کلیر شین
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pariaaa ، bidhendi
تبریکات فراوان به دوستای گلم الدورادو و mrpahlevani و pari pari عزیز. ببخشید من الآن فهمیدم.
چند نفر از ابوظبی کلیر شدن؟ خبر بدین هورا بکشیم باووووووو.
ایشالا همه زودتر طعم شادی کلیر رو بچشیم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
سلام. ببخشيد دوستان آدرس ايميل سفارت ابوظبى چيه؟
ما ٢٦ فوريه مصاحبه داشتم و تنها آپديتمون يك روز بعد از مصاحبه، اون هم فقط براى برنده ى اصلى بوده. فكر مى كنم بد نباشه ايميلى بهشون بزنم.
خيلى نگرانم...
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 00:46)H Pier نوشته:  تبریکات فراوان به دوستای گلم الدورادو و mrpahlevani و pari pari عزیز. ببخشید من الآن فهمیدم.

8نفر از منتظر سرا گمانم 4 تا اگر منا هم باشه
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، azadeh2014 ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 00:49)H Pier نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:47)lida55 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:46)H Pier نوشته:  تبریکات فراوان به دوستای گلم الدورادو و mrpahlevani و pari pari عزیز. ببخشید من الآن فهمیدم.

8نفر از منتظر سرا گمانم 4 تا اگر منا هم باشه
واقعا؟ ایول.
پس چرا 3 نفر تو منتظر سرا از ابوظبی جدیدا سبز شدن؟

هنوز مونا خبر نداده
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، H Pier ، kage.omid ، pari pariaaa
واقعاً جاي EKAM و عمو احسان خاليه.فكر كنم در گير رفتن باشند.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، kage.omid ، tenese ، nedaba ، pari pariaaa ، hamidrezapir1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان