موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا ممکنه کسی دوبار بره مصاحبه؟؟ برای من تو سایت ceac بعد اینکه یه مدت AP بود امروز بعد آپدیت شدن دوباره زده برای مصاحبه Ready!!!!! کسی میدونه معنیش چیه؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 01:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 01:37 توسط usafirststeps.)
بابا حال این کسیکه این شماره ها رو اعلام کرده این موقع شب حسابی خراب بوده چند تا شماره اعلام کردن ولی با قبلی ها مشایه هستش یکی هم لاتاری اعلام کرده که فکر کنم اصلا بحث کلیرنس نبوده چون تازه رفته مصاحبه اینم از ایروان ما حسابی مست و پاتیلن
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 01:55
دوستان فقط يه بحثي مطرح هست و اون تمديد مديكال براي امثال من كه فقط چند روز از ٦ ماه رو رد كرديم.
توي متني كه تو سايت status check ابوظبي براي اعلام اتمام روند كليرنس كيس ها وجود داره صراحتا اعلام كرده كه خودتون يا شخص مورد وثوق خودتون رو جهت اخذ ويزا در محل سفارت حاضر كنيد ولي مي دونيم كه براي تمديد مديكال نياز به همه افراد ضمن كيس هست . ميشه تفسير كرد كه شايد اساسا نيازي به تمديد مديكال نيست چون در فرض لزوم اين قيد بايد اضافه ميشد كه : در فرض گذشت ٦ ماه از مديكال نسبت به تمديد آن نسبت به همه اعضاي كيس اقدام نماييد.
به هر حال فكر ميكنم بايد مكتوب سوال كنم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه
[/font]
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آیا امروز از دوستانی که در کیس های خانوادگی هستند هم از ابوظبی کسی کلیر شده ؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
جرا هنوز بيداريم؟ به كدامين اميد آيا؟
لحظه به لحظه دارم چك مي كنم!!
با اين كه مي دونم هنوز نوبتم نيست.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
واقعا؟ آخه چه دلیلی هست برای مصاحبهی دوم به نظرتون؟ چه کسانی دوبار مصاحبه شدن؟ مرسی از کمکتون
[/quote]
نمیدونم دوست عزیز بستگی به کیستون داره، هر کیسی شرایط خودشو داره، میدونم که برای یک نفر امسال اتفاق افتاده و ازشون 2باره یه سری سوال درباره کارشون پرسیدن، اطلاعات بیشتری ندارم متاسفانه!
همونطور که گفتم احتمال اشتباه هم هست...
[/quote]
يه مورد يادمه خونده بودم كه ظاهراً شخصي عليه مصاحبه شونده به سفارت زنگ زده و مخصوصاً اطلاعات اشتباه ميده و فرداي روز مصاحبه به طرف ايميل زدن و بهش گفته بودن دوباره بيا.اون شخص از سوالات خاصي كه آفيسر ميپرسه متوجه ميشه كه قضيه چيه.خلاصه صادقانه داستانو به آفيسر ميگه و ويزا شو دو روز بعد مي گيره.فكر كنم تو سفرنامه ٢٠١٣خوندم.
به قول اقاقياي عزيز احتمالاً يه قسمت از مصاحبه واسشون گنگ بوده.نگران نباشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
خسته از آپدیت نشدن
احتمالا من از آپدیت شدن ذوق مرگ شم و بیام اینجا هورا بکشم
بعد از 140 روز دریغ از یک آپدیت - اینبار ایمیل بزنم میگم پشت شوفاژو چک کنن
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C