کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-10 ساعت 00:46)hank نوشته:  سلام. ببخشيد دوستان آدرس ايميل سفارت ابوظبى چيه؟
ما ٢٦ فوريه مصاحبه داشتم و تنها آپديتمون يك روز بعد از مصاحبه، اون هم فقط براى برنده ى اصلى بوده. فكر مى كنم بد نباشه ايميلى بهشون بزنم.
خيلى نگرانم...

http://abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
تشکر کنندگان: soli asali ، hank
(2014-04-09 ساعت 18:35)soli asali نوشته:  باریکلاااااااااا ابوظبی ! Smile
تبریک به دوستان عزیز و آرزوی سعادتمندی برای همشون ! مبارکتون باشه دوستان کلیر شده مخصوصا الدرادو و پری پری ... و آقای پهلوانی ...
اگه کسی کلیر شده به غیر از این دوستان بگه تا سبزش کنم Smile

دوست عزیزمون moghaddas.mona هم کلیر شدن سلی جاااان
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، H Pier ، kage.omid ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 00:52)قصه گو نوشته:  واقعاً جاي EKAM و عمو احسان خاليه.فكر كنم در گير رفتن باشند.

هر دوشون امریکان الان ت تاپیک اولین سفر گفتنWink
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، farshad varaste
آیا ممکنه کسی دوبار بره مصاحبه؟؟ برای من تو سایت ceac بعد اینکه یه مدت AP بود امروز بعد آپدیت شدن دوباره زده برای مصاحبه Ready!!!!! کسی میدونه معنیش چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 00:56)rtt نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 18:35)soli asali نوشته:  باریکلاااااااااا ابوظبی ! Smile
تبریک به دوستان عزیز و آرزوی سعادتمندی برای همشون ! مبارکتون باشه دوستان کلیر شده مخصوصا الدرادو و پری پری ... و آقای پهلوانی ...
اگه کسی کلیر شده به غیر از این دوستان بگه تا سبزش کنم Smile

دوست عزیزمون moghaddas.mona هم کلیر شدن سلی جاااان

کو ؟ کجا اعلام کردن ؟ Smile به من چیزی نگفتن ! Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: kage.omid ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari ، hamidrezapir1
بابا حال این کسیکه این شماره ها رو اعلام کرده این موقع شب حسابی خراب بوده چند تا شماره اعلام کردن ولی با قبلی ها مشایه هستش یکی هم لاتاری اعلام کرده که فکر کنم اصلا بحث کلیرنس نبوده چون تازه رفته مصاحبه اینم از ایروان ما حسابی مست و پاتیلن
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، قصه گو ، Tabassomshojaat ، pari pariaaa
(2014-04-09 ساعت 18:53)سیمین راد نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 18:10)mrpahlevani نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزیز .
امروز ما هم به لطف خدا کلیر شدیم و اتفاقی که مدت ها همه در کنار هم انتظارش رو می کشیدیم برای ما افتاد و واقعا امیدوارم برای همه دوستان هم منشاء خیر و برکت بشه .
ولی حقیقت اینجاست که یه جورایی آدم نگران هم میشه و احساس می کنه شوخی شوخی همه چیز داره جدی میشه.
به هر حال قطعا این مسیر رو دیگری برای ما رقم زده و همه ما تسلیم خواست و اراده خودش هستیم.
از صمیم قلب آرزودارم دوستان دیگه هم هرچه سریعتر کلیر بشن و به ادامه مسیر بپردازند.
موفق و پیروز باشید
اینطور که من متوجه شدم، کیلیریهای امروز بالای 180 روزه بودن.
شما هم مثه دوستای دیگه این روزای آخر تند تند آپدیت می شدین؟

ببخشيد از تاخير در پاسخ .
آپديت ها از روز اول عيد شروع شد و هر كدوم از اعضاي كيس ما يك بار تو تاريخ هاي مختلف آپديت شدند و نهايتا ديشب همه با هم آپديت شديم و همونطور كه بچه هاي پارسال هم ميگفتن آپديت همه اعضاء تو يه روز نشونه كلير شدنه و من هم حدس مي زدم كه اين اتفاق خواهد افتاد.
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
Exclamation 
دوستان فقط يه بحثي مطرح هست و اون تمديد مديكال براي امثال من كه فقط چند روز از ٦ ماه رو رد كرديم.
توي متني كه تو سايت status check ابوظبي براي اعلام اتمام روند كليرنس كيس ها وجود داره صراحتا اعلام كرده كه خودتون يا شخص مورد وثوق خودتون رو جهت اخذ ويزا در محل سفارت حاضر كنيد ولي مي دونيم كه براي تمديد مديكال نياز به همه افراد ضمن كيس هست . ميشه تفسير كرد كه شايد اساسا نيازي به تمديد مديكال نيست چون در فرض لزوم اين قيد بايد اضافه ميشد كه : در فرض گذشت ٦ ماه از مديكال نسبت به تمديد آن نسبت به همه اعضاي كيس اقدام نماييد.
به هر حال فكر ميكنم بايد مكتوب سوال كنم
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2014-04-10 ساعت 01:15)sally86 نوشته:   آیا ممکنه کسی دوبار بره مصاحبه؟؟ برای من تو سایت ceac بعد اینکه یه مدت AP بود امروز بعد آپدیت شدن دوباره زده برای مصاحبه Ready!!!!! کسی میدونه معنیش چیه؟

بله اتفاق افتاده که کسی 2بار مصاحبه بشه، ایمیل تون رو چک کنید، اگر نیاز به مصاحبه 2باره باشه براتون ایمیل میفرستن، البته ممکن هم هست که اشتباهی رخ داده باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
آیا امروز از دوستانی که در کیس های خانوادگی هستند هم از ابوظبی کسی کلیر شده ؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 02:23)aghaghia نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 01:15)sally86 نوشته:   آیا ممکنه کسی دوبار بره مصاحبه؟؟ برای من تو سایت ceac بعد اینکه یه مدت AP بود امروز بعد آپدیت شدن دوباره زده برای مصاحبه Ready!!!!! کسی میدونه معنیش چیه؟

بله اتفاق افتاده که کسی 2بار مصاحبه بشه، ایمیل تون رو چک کنید، اگر نیاز به مصاحبه 2باره باشه براتون ایمیل میفرستن، البته ممکن هم هست که اشتباهی رخ داده باشه...

واقعا؟ آخه چه دلیلی هست برای مصاحبه‌ی دوم به نظرتون؟ چه کسانی دوبار مصاحبه شدن؟ مرسی از کمکتون
تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، soli asali ، Tabassomshojaat ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa
جرا هنوز بيداريم؟ به كدامين اميد آيا؟
لحظه به لحظه دارم چك مي كنم!!
با اين كه مي دونم هنوز نوبتم نيست.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Arash2013 ، soli asali ، lighter ، NIKKI ، alitab ، الدورادو ، pari pariaaa ، NEURON
(2014-04-10 ساعت 02:54)sally86 نوشته:   واقعا؟ آخه چه دلیلی هست برای مصاحبه‌ی دوم به نظرتون؟ چه کسانی دوبار مصاحبه شدن؟ مرسی از کمکتون

نمیدونم دوست عزیز بستگی به کیستون داره، هر کیسی شرایط خودشو داره، میدونم که برای یک نفر امسال اتفاق افتاده و ازشون 2باره یه سری سوال درباره کارشون پرسیدن، اطلاعات بیشتری ندارم متاسفانه!
همونطور که گفتم احتمال اشتباه هم هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
واقعا؟ آخه چه دلیلی هست برای مصاحبه‌ی دوم به نظرتون؟ چه کسانی دوبار مصاحبه شدن؟ مرسی از کمکتون
[/quote]

نمیدونم دوست عزیز بستگی به کیستون داره، هر کیسی شرایط خودشو داره، میدونم که برای یک نفر امسال اتفاق افتاده و ازشون 2باره یه سری سوال درباره کارشون پرسیدن، اطلاعات بیشتری ندارم متاسفانه!
همونطور که گفتم احتمال اشتباه هم هست...
[/quote]

يه مورد يادمه خونده بودم كه ظاهراً شخصي عليه مصاحبه شونده به سفارت زنگ زده و مخصوصاً اطلاعات اشتباه ميده و فرداي روز مصاحبه به طرف ايميل زدن و بهش گفته بودن دوباره بيا.اون شخص از سوالات خاصي كه آفيسر ميپرسه متوجه ميشه كه قضيه چيه.خلاصه صادقانه داستانو به آفيسر ميگه و ويزا شو دو روز بعد مي گيره.فكر كنم تو سفرنامه ٢٠١٣خوندم.
به قول اقاقياي عزيز احتمالاً يه قسمت از مصاحبه واسشون گنگ بوده.نگران نباشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: lighter ، Tabassomshojaat ، alitab ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، farshad varaste
خسته از آپدیت نشدن
احتمالا من از آپدیت شدن ذوق مرگ شم و بیام اینجا هورا بکشم

بعد از 140 روز دریغ از یک آپدیت - اینبار ایمیل بزنم میگم پشت شوفاژو چک کنن Big Grin
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان