کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-10 ساعت 01:55)mrpahlevani نوشته:  دوستان فقط يه بحثي مطرح هست و اون تمديد مديكال براي امثال من كه فقط چند روز از ٦ ماه رو رد كرديم.
توي متني كه تو سايت status check ابوظبي براي اعلام اتمام روند كليرنس كيس ها وجود داره صراحتا اعلام كرده كه خودتون يا شخص مورد وثوق خودتون رو جهت اخذ ويزا در محل سفارت حاضر كنيد ولي مي دونيم كه براي تمديد مديكال نياز به همه افراد ضمن كيس هست . ميشه تفسير كرد كه شايد اساسا نيازي به تمديد مديكال نيست چون در فرض لزوم اين قيد بايد اضافه ميشد كه : در فرض گذشت ٦ ماه از مديكال نسبت به تمديد آن نسبت به همه اعضاي كيس اقدام نماييد.
به هر حال فكر ميكنم بايد مكتوب سوال كنم
سلام و عرض تبريك واسه كلير شدنتون
در مورد موضوعي كه گفتيد، روزي كه ما مصاحبه داشتيم(البته ايروان) همسرم از افيسر درباره مدت زمان اعتبار مديكال پرسيد كه افيسر جواب داد 6 ماه اعتبار داره و اگر ويزاي شما بعد از 6 ماه صادر بشه هر دو نفر بايد بيايد واسه تمديد مديكال و گرفتن ويزا.
حالا دوستان با تجربه راهنمائي كنن لطفاً
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: hamseda ، alitab ، nedaba ، azadeh2014 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، mrpahlevani ، uncledoc
دوستانی که کلیر شدن لطفا بگن واسه پیک آپ ویزا برنامشون چیه؟خودشون میرن؟میدن به شخص خاصی بگیره؟
ممنون میشم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: alitab ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-04-09 ساعت 15:46)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 15:43)sorooosh نوشته:  درود بر همه دوستان
منم امروز ایروان برگه آبی گرفتم
خیلی خوشحالم که در کنار شمام ؛-‏)‏

خوش اومدين به جمع ما .چه روز خوبي اومدين پيشمون .ايشالا كه زودِ زود از اين تاپيك نقل مكان كنيد به تاپيك اولين سفر به آمريكا Big Grin

به به:-‏)‏ تبریک میگم دوست عزیز شما دیگه تشریف ببرید استراحت ما سنگربانی میکنیم
پیروز و پایدار باشید
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab ، armina-2014 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
با سلام به دوستان
این ایروان چرا کلیر نمی کنه ،منطزرسرا گاهی اوقات دو سیستم من باز نمی شه،ولک چرا?می خوام بعد از مدتها نگاه کنم ببینم چند روزه شدیم?خدایا فرجی کن و همه بچه ها رو از نگرانی دربیار
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-04-10 ساعت 03:34)hamed1286 نوشته:  خسته از آپدیت نشدن
احتمالا من از آپدیت شدن ذوق مرگ شم و بیام اینجا هورا بکشم

بعد از 140 روز دریغ از یک آپدیت - اینبار ایمیل بزنم میگم پشت شوفاژو چک کنن Big Grin

ببخشید شما کجا آبدیتها رو متوجه میشین؟ آدرسشو میگین لطفا
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-09 ساعت 23:43)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:22)kage.omid نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:31)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:25)parsab نوشته:  ایروان یه کیس کلیر کرد همین الان : 2014AS4234

اولا جالبه که این وقت شب کلیر کرده !!! ثانیا طریقه درج در سایت جالبه !!!
اومده تو قسمت تاریخ انقضا زده شماره کیس رو!!!!
در هر حال ،تبریک به این دوست عزیزمون .

کارمند بیچاره خواب الود بوده جای درج شماره کیس رو قاطی کرده
آپديتهاي اين كيس هم 24 jan و 13feb و 26 march و آخريش هم امروز 9 آپريل
خدا به داد ما برسه ما هنوز يدونه از اين آپديتها هم نخورديم

من فکر میکنم این کیس shahryar7021 باشه چون مصاحبه شون 25 مارچ بوده و 26 مارچ یه آپدیت خورده و اصن پرونده شون به آمریکا ارسال نشده کلیر شدن.خلاصه به این دستمون هم تبریک میگیم.ایشالا قدمش خیر باشه برای بچه های منتظر ایروان
سلام رضا جان
متاسفانه این کیس نامبر واسه من نیست ..ولی فکر میکنم یه اشنباهی شده باشه جون یکم مشکوک میزنه

(2014-04-09 ساعت 23:43)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:22)kage.omid نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 23:05)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:31)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:25)parsab نوشته:  ایروان یه کیس کلیر کرد همین الان : 2014AS4234

اولا جالبه که این وقت شب کلیر کرده !!! ثانیا طریقه درج در سایت جالبه !!!
اومده تو قسمت تاریخ انقضا زده شماره کیس رو!!!!
در هر حال ،تبریک به این دوست عزیزمون .

کارمند بیچاره خواب الود بوده جای درج شماره کیس رو قاطی کرده
آپديتهاي اين كيس هم 24 jan و 13feb و 26 march و آخريش هم امروز 9 آپريل
خدا به داد ما برسه ما هنوز يدونه از اين آپديتها هم نخورديم

من فکر میکنم این کیس shahryar7021 باشه چون مصاحبه شون 25 مارچ بوده و 26 مارچ یه آپدیت خورده و اصن پرونده شون به آمریکا ارسال نشده کلیر شدن.خلاصه به این دستمون هم تبریک میگیم.ایشالا قدمش خیر باشه برای بچه های منتظر ایروان
سلام رضا جان
متاسفانه این کیس نامبر واسه من نیست ..ولی فکر میکنم یه اشنباهی شده باشه جون یکم مشکوک میزنه
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، alitab ، reza_top60
با درود
اینهم انرژی مثبت امروز امیدوارم از سفارتهای ایروان و انکارا هم خبرهای خوبی بشنویم:Big Grin
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2014-04-10 ساعت 08:20)melina132 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 01:55)mrpahlevani نوشته:  دوستان فقط يه بحثي مطرح هست و اون تمديد مديكال براي امثال من كه فقط چند روز از ٦ ماه رو رد كرديم.
توي متني كه تو سايت status check ابوظبي براي اعلام اتمام روند كليرنس كيس ها وجود داره صراحتا اعلام كرده كه خودتون يا شخص مورد وثوق خودتون رو جهت اخذ ويزا در محل سفارت حاضر كنيد ولي مي دونيم كه براي تمديد مديكال نياز به همه افراد ضمن كيس هست . ميشه تفسير كرد كه شايد اساسا نيازي به تمديد مديكال نيست چون در فرض لزوم اين قيد بايد اضافه ميشد كه : در فرض گذشت ٦ ماه از مديكال نسبت به تمديد آن نسبت به همه اعضاي كيس اقدام نماييد.
به هر حال فكر ميكنم بايد مكتوب سوال كنم
سلام و عرض تبريك واسه كلير شدنتون
در مورد موضوعي كه گفتيد، روزي كه ما مصاحبه داشتيم(البته ايروان) همسرم از افيسر درباره مدت زمان اعتبار مديكال پرسيد كه افيسر جواب داد 6 ماه اعتبار داره و اگر ويزاي شما بعد از 6 ماه صادر بشه هر دو نفر بايد بيايد واسه تمديد مديكال و گرفتن ويزا.
حالا دوستان با تجربه راهنمائي كنن لطفاً
سلام
شايد نظر هر سفارت با اون يكي تفاوت داشته باشه
بايد از تجربيات ديگران استفاده كرد
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، alitab ، farshad varaste ، uncledoc
(2014-04-10 ساعت 01:17)soli asali نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:56)rtt نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 18:35)soli asali نوشته:  باریکلاااااااااا ابوظبی ! Smile
تبریک به دوستان عزیز و آرزوی سعادتمندی برای همشون ! مبارکتون باشه دوستان کلیر شده مخصوصا الدرادو و پری پری ... و آقای پهلوانی ...
اگه کسی کلیر شده به غیر از این دوستان بگه تا سبزش کنم Smile

دوست عزیزمون moghaddas.mona هم کلیر شدن سلی جاااان

کو ؟ کجا اعلام کردن ؟ Smile به من چیزی نگفتن ! Big Grin
والا به منم اعلام نکردن ولی من خودم کیس نامبرایی که دوستان گفتن کلیر شدنو تو سایت ابوظبی چک کردم و از اونجایی که میدونید ابوظبی اسم شخصو میزنه من اسم ایشونو دیدم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: masuodrh ، قصه گو ، soli asali ، artam2 ، pari pariaaa ، alitab ، farshad varaste
سلام دوستان من که دیگه دارم دق میکنم پس ما کی کلیر میشیم 70روزه شدیم
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، alitab
هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

صلوات برا سلامتی کلیرنسی ها
ما کاری به کلیرنس نداریم
کلیرنس رو کاغذ مال سفارته
اصلیت کلیرنس مال خدااااس . . . که ماومنش ریخته
گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه و ازین چاردیواری میره . . . که همه دنیا چاردیواریه
یه مرد واسه ویزاش دوازده ماه کشیده . . . وجدانش بالاتر از این ویزاس که کاغذیه
سلامتی سه تن ...ناموس و رفیق و وطن
سلامتیه سه کس . . زندونی و سرباز و کلیرنس
سلامتی آزادی ، سلامتی منتظرای بی اپدیت
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرای کلیر نشده
سلامتی منتظری که ویزاشو ازکلیرنسش بیشتر دوس داره
[عکس: 04543186346030168146.jpg]
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
امروز كلي هورا و دست ديگه
به اميد يك روز با انژي مثبت
امروز هرچي از خدا بخواهي به شما ميده پس دعا يادتون نره
++++++++++++++++++++++++++++
براي من هم دعا يادتون نره من دارم شما دوستانمو دعا ميكنم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: قصه گو ، ali3875 ، soli asali ، armin021 ، pari pariaaa ، alitab ، farshad varaste ، kage.omid
سلام دوستان عزیز
انگار ایروان هم داره یک کارهای انجام می ده امروز یک کیس لاتاری را اعلام کرده به شماره2014AS4234 امیدوارم متعلق به یکی از بچه های مهاجرسرا باشد به امید کیلیر شدن همه بچه ها
موفق و پیروز باشید Big GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alitab ، houmanmir ، mrpahlevani
(2014-04-10 ساعت 10:55)HELIAA نوشته:  هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

ما کاری به کلیرنس نداریم
گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه و ازین چاردیواری میره . . . که همه دنیا چاردیواریه
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرای کلیر نشده
سلامتی منتظرای بی اپدیت و سلامتی منتظرای بالای 180 رو خیلیییییییییی خوووووووووب اومدی.....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(2014-04-10 ساعت 10:55)HELIAA نوشته:  هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

ما کاری به کلیرنس نداریم
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرای کلیر نشده

خیلی جالب بود ممنون از سلیقه و ذوقتون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR