کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-11 ساعت 19:14)byazdani نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 18:26)masoudsadry نوشته:  بچه ها ما بعد از 191 روز كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شديم..اين يعني پايان انتظار سخت بالاخره ميرسه.هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

سلام دوست عزیز
من میرم سایت آنکارا هنوز آپدیت نکرده. شما از کجا دارید میبینید آپدیت سایتو؟

control + f 5 رو بزنین دوست گرامی
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، miladfr12
(2014-04-11 ساعت 19:15)قصه گو نوشته:  آقاي صدري مباركتون باشه.ممكنه اون يكي كيس lot2014 باشه؟

سلام دوست عزیز
شما میتونید کلیر شده های سایت آنکارا رو ببینید؟
چون من میرم توی سایت هنوز تاریخ آپدیتش 4 آپریله. از کجا میگندو تا کیس اعلام شده؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، alitab
ظاهرا این جمله شاید این جمعه بیاید .... شاید برا ایروان جواب نمیده ...بابا دق کردیم . لامصب یه حرکتی نشون نمیده یه ذره دلمون خوش بشه..Sad
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
(2014-04-11 ساعت 10:16)amaka747 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 02:00)bidhendi نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:46)lida55 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 00:16)bidhendi نوشته:  سلام دوستان
. من ٢ روزه پیش مصاحبه داشتم توکشور لاتویا ,ترجمه مدارکمو گرفت گفت بهم خبر میدن,امروز ایمیل زدن بهم که:
This is office is currently processing your immigrant visa application, and we require additional information from you. Please prepare for submitting the following documents/information:
1. You full CV with:

· complete education history including addresses of schools and details about the programs, as well as subject of your final graduation thesis.

· complete employment history - current and past employment, including job descriptions, addresses, telephone numbers, names of supervisors;

· complete list of publications, if any.

2- List of references in Iran – professional and personal, with names, addresses, contact details

3- Transcript from the current university and updated reference about enrolment and expected graduation date

4- Information about your academic contacts in the United States where you plan to study after immigration, including information about the field of study/program, address, contact information, website address

5 - Bank certified account statements for the last six months for your accounts in Latvia
6 -please prepare for presenting to the consular officer your personal photos from your life events after you reached the age of 18 (for example, graduation events, at work, etc).
تاحالا کیسی مشابه داشتیم؟

دوست عزیز در سفارتهای ابو ظبی و انکارا و ایروان که تا الان همچین چیزهایی نخواستن فرم نه سوالی و CV بوده اما حساب بانکی و معرف من نشنیدم امید داشته باشین که با دادن این اطلاعات زودتر کلیر شین
من یکم نگرانم...

نگران نباش اینا باعث میشه زودترکلیر شی راستی دوست من رشته تحصیلی شما مگه چی بوده ؟

Electronics
میخونم فکنم اینم یکی از دلیلش باشه, گفتن این لیستو که آماده کردی زنگ بزن سفارت برای مصاحبه مجدد.نظرتون چی؟
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
آقا مسعود واقعا مباركتون باشه شما كه با اين تعداد روز كلير شدي باعث شد ما تحملمون بيشتر بشه.
ممنون ميشم بگي آپديتهات به چه شكلي بوده؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
هوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا تبریک به دوستای کلیر شده ی آنکارا . مبارکتون باشه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام
خیلی خوشحالم چند وقتیه که تو این تا÷یک خبرای خوب میشنوم. انشالله همیشه به همین شکل باشه.
به این دو کیس منتظر هم که امروز به جمع پاک شده ها پیوستن تبریک میگم.
به امید کلیر شدن همه منتظرا
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
[quote='masoudsadry' pid='477682' dateline='1397224601']
بچه ها ما بعد از 191 روز كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شديم..اين يعني پايان انتظار سخت بالاخره ميرسه.هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

بسسیار بسیار مبارکا بادا
شما هم بهشتی شدید
واقعا این دوران کلیر مثل برزخ می مونه بچه ها!!!
ما همه این برزخ رو تجربه میکنیم
ورود به امریکا: اکتبر2014

سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: houmanmir ، قصه گو ، lighter ، arashS ، alitab ، soli asali ، shadi79 ، pari pariaaa
(2014-04-11 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟

دوست عزیز شما که تا سه شنبه برا ویزای دوبی وقت دارید زودتر با سفارت یا شوکلا تماس بگیرید برای مدیکال که اگه گفتن اعتبارش 6ماهست 5شنبه اونجا باشید برا تمدید مدیکال و یکشنبه به همراه مدارک مدیکال برید سفارت! اگه به موقع برید اونجا و پاستونو تحویل بدید و بعد چند روز پاستونو بدون ویزا تحویل بدن تا تمدید مدیکال بهشون بدید خیلی کار سخت میشه تا اینکه 2 روز زودتر برید و بدون استرس کارتونو انجام بدید Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: pari pari ، kage.omid ، alitab ، soli asali ، reza_top60 ، aaraam ، pari pariaaa
(2014-04-11 ساعت 20:24)houmanmir نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟

دوست عزیز شما که تا سه شنبه برا ویزای دوبی وقت دارید زودتر با سفارت یا شوکلا تماس بگیرید برای مدیکال که اگه گفتن اعتبارش 6ماهست 5شنبه اونجا باشید برا تمدید مدیکال و یکشنبه به همراه مدارک مدیکال برید سفارت! اگه به موقع برید اونجا و پاستونو تحویل بدید و بعد چند روز پاستونو بدون ویزا تحویل بدن تا تمدید مدیکال بهشون بدید خیلی کار سخت میشه تا اینکه 2 روز زودتر برید و بدون استرس کارتونو انجام بدید Smile
دوست عزیز expire date روی مدیکال ما تا اگوسته.از اون بابت فکر نمیکنم مشکلی باشه فقط نگران اینم که 11 روز بعد دیر نباشه؟

جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، houmanmir ، alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan
masoudsadry عزیز بهتون تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.موفق باشید
جا مانده از لاتارى 2014

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. مبارکه
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، alitab ، soli asali ، miladfr12 ، sani1348 ، kage.omid ، ALEX55 ، sorooosh ، masoudsadry ، pari pariaaa
(2014-04-11 ساعت 18:52)azifa نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 18:26)masoudsadry نوشته:  بچه ها ما بعد از 191 روز كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شديم..اين يعني پايان انتظار سخت بالاخره ميرسه.هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

آقا بسیار تبریک. شما واقعاً حقتون بود. دومین نفر منتظرسرا Smile

آقای صدری تبـــریـــــــــــک می گـــم بــــــهــتـــــون، واسه بقیه افراد منتظر هم دعا کنید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-04-11 ساعت 20:28)pari pari نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:24)houmanmir نوشته:  

دوست عزیز expire date روی مدیکال ما تا اگوسته.از اون بابت فکر نمیکنم مشکلی باشه فقط نگران اینم که 11 روز بعد دیر نباشه؟

نه 11 روز دیر نیست و یه جورایی نرماله Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: pari pari ، alitab ، soli asali ، miladfr12 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان