کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-11 ساعت 22:29)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:28)pari pari نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:24)houmanmir نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟

دوست عزیز شما که تا سه شنبه برا ویزای دوبی وقت دارید زودتر با سفارت یا شوکلا تماس بگیرید برای مدیکال که اگه گفتن اعتبارش 6ماهست 5شنبه اونجا باشید برا تمدید مدیکال و یکشنبه به همراه مدارک مدیکال برید سفارت! اگه به موقع برید اونجا و پاستونو تحویل بدید و بعد چند روز پاستونو بدون ویزا تحویل بدن تا تمدید مدیکال بهشون بدید خیلی کار سخت میشه تا اینکه 2 روز زودتر برید و بدون استرس کارتونو انجام بدید Smile
دوست عزیز expire date روی مدیکال ما تا اگوسته.از اون بابت فکر نمیکنم مشکلی باشه فقط نگران اینم که 11 روز بعد دیر نباشه؟

دوست عزیز منظورتون از expire date روی مدیکال همون برگه واکسیناسیون هستش که دکتر داده چون مدارک مدیکال رو که توی پاکت دربسته تحویل سفارت دادید ؟؟
بله.همون برگه سفید رنگ
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan
سلام به همگی دوستان
راستش من از زمان اعلام کلیرهای آنکارا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چی بگم!!! ضمن تبریک به دوستان کلیر شده یه نکته را باید به دوستان دیگه بگم تا مثل ما ازشون حال گیری نشه و اون اینه که خیلی نمیشه به آپدیت شدن پشت سر هم دل بست دلیلش توی امضای من مشخصه. تنها چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم عدم کلیر شدنمون بود که اتفاق افتاد. راستش خیلی شوکه شدیم. امیدوارم که این وضعیت تلخ برای دیگر دوستان تکرار نشه. مثل اینکه حالاحالاها ما باید با سابقه 192 روز در راس مصاحبه شده ها بمونیم.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-04-11 ساعت 22:31)pari pari نوشته:  بله.همون برگه سفید رنگ

فکر نمیکنم expire date این برگه ربطی به اعتبار مدیکالتون داشته باشه دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: soli asali ، houmanmir ، kage.omid ، pari pariaaa ، peidaye penhan
(2014-04-11 ساعت 22:33)byazdani نوشته:  سلام به همگی دوستان
راستش من از زمان اعلام کلیرهای آنکارا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چی بگم!!! ضمن تبریک به دوستان کلیر شده یه نکته را باید به دوستان دیگه بگم تا مثل ما ازشون حال گیری نشه و اون اینه که خیلی نمیشه به آپدیت شدن پشت سر هم دل بست دلیلش توی امضای من مشخصه. تنها چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم عدم کلیر شدنمون بود که اتفاق افتاد. راستش خیلی شوکه شدیم. امیدوارم که این وضعیت تلخ برای دیگر دوستان تکرار نشه. مثل اینکه حالاحالاها ما باید با سابقه 192 روز در راس مصاحبه شده ها بمونیم.
ممنون

میشه بگید منظورتون از عدم کلیر چیه ؟ !!!! هنوز خیلی مونده تا پایان لاتاری 2014 !
ایمیلی تا خبری دریافت کردید خدایی نکرده که واجد شرایط نیستید ؟؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sani1348 ، farshad varaste
(2014-04-11 ساعت 22:02)saeedshafiee نوشته:  دوستانی که موفق به عبور از مرحله کلیرنس شده اند
تبریک عرض میکنم
میشه بفرمایید در دو سفارت ترکیه و ابوظبی دقیقا چند روز مهلت برای دریافت ویزا تعیین نموده اند؟؟

با تشکر
سعید

سعید جان تا اون تاریخی که جلوی هر کیس کلیر شده قید شده فرصت هست واسه گرفتن ویزا وگرنه شامل کلیرنس مجدد می شید مثلا واسه دوستمون

2014AS102 >>> 30-Jul-2014
تشکر کنندگان: soli asali ، houmanmir ، alitab ، pari pariaaa ، azadeh2014
ممنون
میشه واضح تر بگید؟اتفاقی افتاده؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، adonis2006 ، alitab
(2014-04-11 ساعت 22:43)alimomen نوشته:  
ممنون
منظورم این بود که ما در دو هفته گذشته 6 بار آپدیت شدیم و آخریش هم امروز حدودای ظهر بود دقیقا مشابه کیس 102 که خوشبختانه کلیر شد. اما متاسفانه این اتفاق برای ما نیفتاد و واقعا هم دلیلش را نمیدونم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، adonis2006 ، قصه گو ، alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، arashS ، farshad varaste
دوستان کلیر شده...صمیمانه تبریک میگم...مبارکتون باشه
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-04-11 ساعت 22:47)byazdani نوشته:  
ممنون
منظورم این بود که ما در دو هفته گذشته 6 بار آپدیت شدیم و آخریش هم امروز حدودای ظهر بود دقیقا مشابه کیس 102 که خوشبختانه کلیر شد. اما متاسفانه این اتفاق برای ما نیفتاد و واقعا هم دلیلش را نمیدونم؟
بابا همچین گفتید که ما گفتیم خدای نکرده کیستون رو ریجکت کردن ترسوندین مارو-حالا امروز نشدید یک روز دیگه میشید
ای بابا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
ممنون

دوست عزیز شرایط کیس ها با هم متفاوت هستش انشالله بزودی زود شما هم کلیر خواهید شد نگران نباشید موفق و پیروز باشید
(2014-04-11 ساعت 22:51)KIMIA2005 نوشته:  
ممنون

دوست عزیز شرایط کیس ها با هم متفاوت هستش انشالله بزودی زود شما هم کلیر خواهید شد نگران نباشید موفق و پیروز باشید
ممنون از لطفتون. ان شاءالله که همینطور باشه. راستی از دوستان کسی خبر داره که تا حالا شده در جریان پروسه کلیر شدن یکی ریجکت بشه؟ و اگر این اتفاق بیفته چطوری معلوم میشه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، adonis2006 ، ALEX55 ، mrpahlevani ، قصه گو ، sani1348 ، alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، arashS
این دو نفر که امروز کلیر شدند همزمان با کلیر شده های ابوظبی جمعه هفته پیش آپ 4 آپریل رو خوردند.. و احتمالا از خود kcc بود چون سفارت ابوظبی تعطیل بود
آپدیت های بعدی از سفارت بود و منجر به کلیر شد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-04-11 ساعت 16:51)aghaghia نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 15:34)افسان نوشته:  سلام, من به تازگی مصاحبه داشتم و افیسر بهم گفت ویزای خودم و دخترم صادر میشه ولی همسرم کلیرنس خورد و قرار شد چند روز بعد برم سفارت برای گرفتن ویزا (ارمنستان).
ولی روز موعود در کمال تعجب در ورودی سفارت بهم گفتن که تلفنی با شخصی صحبت کنم, اون شخص ازم دوباره در مورد کارم پرسید و گفت که سیستم عکس دختر 5 ماهه ام رو نپذیرفته و ازم خواست برگردم ایران و زمان کلیر شدن همسرم با عکس جدید دخترم برای گرفتن هر سه ویزا برگردم ایروان. اما هیچ برگه ای به من ندادن.
الان واقعا نمیدونم کیس من دقیقا چه.مفهومی داره.
خواهشا راهنماییم کنید, خیلی نگرانم

دوست عزیز کیس شما که مشخصا کلیرینس خورده ولی بهتره با خود سفارت مکاتبه کنید در این زمینه که هیچ برگه ای بهتون ندادن و کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش در سایت سیس چک کنید. راستی کارتون آزاد بوده یا دولتی؟

کارمند یه شرکت پیمانکار وابسته به یکی از بانکها هستم
تشکر کنندگان: adonis2006 ، aghaghia ، soli asali ، قصه گو ، alitab ، sani1348 ، pari pariaaa ، peidaye penhan
(2014-04-11 ساعت 22:31)pari pari نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 22:29)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:28)pari pari نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:24)houmanmir نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟

دوست عزیز شما که تا سه شنبه برا ویزای دوبی وقت دارید زودتر با سفارت یا شوکلا تماس بگیرید برای مدیکال که اگه گفتن اعتبارش 6ماهست 5شنبه اونجا باشید برا تمدید مدیکال و یکشنبه به همراه مدارک مدیکال برید سفارت! اگه به موقع برید اونجا و پاستونو تحویل بدید و بعد چند روز پاستونو بدون ویزا تحویل بدن تا تمدید مدیکال بهشون بدید خیلی کار سخت میشه تا اینکه 2 روز زودتر برید و بدون استرس کارتونو انجام بدید Smile
دوست عزیز expire date روی مدیکال ما تا اگوسته.از اون بابت فکر نمیکنم مشکلی باشه فقط نگران اینم که 11 روز بعد دیر نباشه؟

دوست عزیز منظورتون از expire date روی مدیکال همون برگه واکسیناسیون هستش که دکتر داده چون مدارک مدیکال رو که توی پاکت دربسته تحویل سفارت دادید ؟؟
بله.همون برگه سفید رنگ

اما ما هیچ برگه ای نداریم. یعنی همه چیز و سفارت گرفت... این برای مدیکال مجدد مشکلی ایجاد میکنه؟ باید چه کار کنیم؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، sani1348 ، peidaye penhan
(2014-04-11 ساعت 23:08)افسان نوشته:  کارمند یه شرکت پیمانکار وابسته به یکی از بانکها هستم

خب متاسفانه احتمالا بررسی کردن و این باعث شده که 2باره ازتون در این مورد سوال کنند و وارد پروسه مراحل اداری یا همون کلیرینس بشین، چون کسانی که شغل دولتی یا وابسته به دولت داشتن تا به حال همه کلیرینس خوردن... امیدوارم که بزودی کلیر بشین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان