کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-12 ساعت 01:49)hamed1286 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 01:41)AZAR 1335 نوشته:  سوالی دارم اگه ممکنه و اطلاع دارید جواب بدید .سایت سفارت را که چک می کنم اسپل فامیلم را اشتباه تایپ کرده! دو تا از حروفش جا بجا نوشته شده! به نظر شماها اشکالی داره یا اینکه کیس را از روی شماره میشناسند و چیز مهمی نیس؟؟ همینا کم داشتم.

مصاحبه رفتید ؟؟؟
لطفا امضاتونو کامل کنید که از سوالات بیمورد ما جلوگیری بشه !؟

چشم!!! باید در قسمت ویرایش امضا برم و مشخصات کیس را وارد کنم؟
بله.مصاحبه رفتیم و در مرحله انتظار هستیم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: aghaghia ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، alitab ، farshad varaste
فاميل همسر منو هم كه در واقع متن كليرنس به نام اوست، اشتباه تايپ كرده.نگراني نداره.جالبتر اين كه برگه ي سفيد به اسم دخترم است.من اين وسط چكاره بيدم ؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: sorooosh ، میما ، soli asali ، AZAR 1335 ، peidaye penhan ، alitab ، farshad varaste ، kage.omid
(2014-04-11 ساعت 17:10)azifa نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 17:06)elnazgh نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 16:47)usafirststeps نوشته:  حالا که همه دارین فخر میفروشین و پز میدین اینم از ما 143 روووووووز بدون هیچ آپدیت!!!

یعنی ما ایرانیای عزیز تا ثابت نکنیم توی یه مورد خاص از همه بدبخت تریم، ول نمیکنیم!........از آخرین آپدیت کیس ما هم 5 ماه میگذره!!!!!!!!!

خیر خانم محترم. می‌خواستم دوستانی که بعد ۴۰ روز می‌آن و می‌گن که حالشون بده متوجه بشن کسانی هستن که خیلی بیشتر از اون‌ها منتظرن اما صداشون درنمی‌آد. این‌همه دوستان نماد صبوری هستند که اتفاقاً هیچ‌وقت هم نیومده‌ان بگن چقد بدبختیم و ناله کنن بلکه منطقی و صبورانه منتظرن ببینن نتیجه‌ی پرونده‌شون چی می‌شه.

واسه اینکه ریا نشه منم نمیگم چند روزه منتظرم, ولی زمونه بهم یاد داد این نیز میگذرد و اگه خدا بخواد که بریم خودش به وقت خودش درست میکنه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: قصه گو ، artam2 ، soli asali ، alitab ، farshad varaste
مسعود جان لطفاتاریخ آپدیت شدن کیست رو اعلام کن........
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، farshad varaste
دوستان آگاه لطفا پاسخ اين سوال بديد
درست كه مديكال 6 ماه اعتبار داره ولي آيا سفارتها براي ويزا دادن بعد از اتمام اعتبار مديكال يك جور عمل مي كنند
مثلا ابوظبي ممكنه بگه نميخاد ولي انكارا بگه ميخاد
و سوال بعد اينكه الان دوستاني كه بعد از 6 ماه كليز شدند بايد سر خود برن تمديد كنند نبايد سفارت بهشون بگه؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، sani1348 ، alitab
(2014-04-12 ساعت 06:18)قصه گو نوشته:  فاميل همسر منو هم كه در واقع متن كليرنس به نام اوست، اشتباه تايپ كرده.نگراني نداره.جالبتر اين كه برگه ي سفيد به اسم دخترم است.من اين وسط چكاره بيدم ؟!

مشكلي نيست ،درمورد كيسهاي ديگه اي هم اين مورد پيش اومده ، كيس ماهم به نام همسرم والبته به اشتباه تايپ شده.اين نام باتوجه به پاسخي كه قبلا" ازطرف سفارت داده شده تنها براي ردگيري ونه چيز ديگري.
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، AZAR 1335 ، maryam_a ، alitab
سلام دوستای گلم ما هم بعد از چند آپدیت پشت سرهم کلیر شدیم
امیدوارم همه به زودی این خبرو در مورد خودشون بشنون
من حتما تجربه خودمو در مورد تمدید مدیکال و بقیه داستانا در اختیارتون میگذارم
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
(2014-04-12 ساعت 08:20)lot2014 نوشته:  سلام دوستای گلم ما هم بعد از چند آپدیت پشت سرهم کلیر شدیم
دوست عزیز واقعا خوشحال شدم. مثل اینکه طلسم پیشکسوتها داره می شکنه. مبارکتون باشه. به امید پاک شدن به موقع همه دوستان..............Smile
(2014-04-12 ساعت 08:20)lot2014 نوشته:  سلام دوستای گلم ما هم بعد از چند آپدیت پشت سرهم کلیر شدیم

مبارکه ... دو نفر کلیر کرد هردو مهاجرسرایی
دست و جیغ و هورای بلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــند
Big Grin

خیلی خیلی مبارکه
پیشنهاد: تاریخ آپدیت های جدیدتون هم به امضاتون اضافه کنید... Smile چون تجربه ثابت کرده الان همه دوستان این سوالو میپرسن Wink
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-04-12 ساعت 00:57)masoudsadry نوشته:  4,7,8,11 april

مسعود جان خوشحالم که کلیر شدی. روزهای پیش روتون پربار از موفقیت.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014

دوست گرامی بهتون تبریک میگم. روزگارتون در سرزمین جدید خوش باد
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: artam2 ، lot2014 ، soli asali ، قصه گو ، ALEX55 ، Vahid2014 ، maryam_a ، sani1348 ، alitab ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، sksara
سلام lot2014 عزیز
بسیار از کلیرنستون خوشحال شدم SmileSmile
دست راستتون روی سر ما
(2014-04-12 ساعت 08:56)aseman abi نوشته:  
سلام lot2014 عزیز
بسیار از کلیرنستون خوشحال شدم SmileSmile
دست راستتون روی سر ما

مرسی عزیزم ولی من تا این ویزارو توی پاسپورت نبینم باور نمیکنم
امیدوارم خیلی زود خبر خوبی هم از شما بشنوم
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تبریک به همه کلیر شده ها
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
سلام دوستای گلم ما هم بعد از چند آپدیت پشت سرهم کلیر شدیم
[/quote]

سلام و صبح بخير و تبريك فراوون. توي چند پست قبلي كه به آقاي صدري تبريك گفته بودم،سوال كردم كه أيا ممكنه اون يكي شماره ي كيس متعلق به lot2014 باشه....يعني يه جورايي دلم گواهي داد!! Wink ولي چرا اين قدر دير اعلام مي كنيد؟!!نمي گيد دوستانتون توي مهاجر سرا به معناي واقعي منتظر هر گونه تغيير و تحولند؟!Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 7 مهمان