کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='NEURON' pid='477566' date
شاد بودن هنر است شاد کردن هنری والاتر.
سلام دوستان خوب
ما هم تقزیبا پنج ماه است منتظریم.
فقط اینو بدونیم اگه به خداوند توکل کرده ایم هر چه که پیش میاد به نفع ماست و در آینده شاید حکمت آنرا دریابیم.
خداوند انسانهای شاد رو خیلی خیلی دوست دارد.
پس با لبخند پیش به سوی آینده ای بهتر و پر بارتر هر جای این دنیا که باشه.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
سلام تاپیک کلیرنس

ما هم وارد این تاپیک شدیم

بدون سربازی و بدون داشتن شغل دولتی !!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-04-11 ساعت 20:11)pari pari نوشته:  سلام دوستان.من یه سوال دارم.ما چقدر زمان داریم که بریم ویزارو بگیریم؟ما برای ویزای دوبی اقدام کردیم گفتن احتمالا سه شنبه میاد.سفارتم که فقط یکشنبه و سه شنبه پاسپورتو میگیره بنابراین ما احتمالا باید شنبه بعد بریم که یکشنبه پاسپورتارو بدیم.تا اون روز میشه 11 روز بعد از وقتی که ما issude شدیم.به نظر شما دیر نیست؟

سلام و هزاران هزار تبریک
نگران نباش فقط در اولین فرصت اقدام کنید. ضمنا در مورد اعتبار مدیکال هم اگه اطلاعاتی پیدا کردی دریغ نکن . با توکل به خدا برو قطعا همه چیز درست میشه.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: ata_bros ، Vahid2014 ، soli asali ، قصه گو ، alitab ، farshad varaste ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-04-11 ساعت 22:47)byazdani نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 22:43)alimomen نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 22:33)byazdani نوشته:  سلام به همگی دوستان
راستش من از زمان اعلام کلیرهای آنکارا هنگ کردم و واقعا نمیدونم چی بگم!!! ضمن تبریک به دوستان کلیر شده یه نکته را باید به دوستان دیگه بگم تا مثل ما ازشون حال گیری نشه و اون اینه که خیلی نمیشه به آپدیت شدن پشت سر هم دل بست دلیلش توی امضای من مشخصه. تنها چیزی که اصلا فکرشو نمیکردم عدم کلیر شدنمون بود که اتفاق افتاد. راستش خیلی شوکه شدیم. امیدوارم که این وضعیت تلخ برای دیگر دوستان تکرار نشه. مثل اینکه حالاحالاها ما باید با سابقه 192 روز در راس مصاحبه شده ها بمونیم.
ممنون
میشه واضح تر بگید؟اتفاقی افتاده؟
منظورم این بود که ما در دو هفته گذشته 6 بار آپدیت شدیم و آخریش هم امروز حدودای ظهر بود دقیقا مشابه کیس 102 که خوشبختانه کلیر شد. اما متاسفانه این اتفاق برای ما نیفتاد و واقعا هم دلیلش را نمیدونم؟
دوست عزیزم نگران نباش انشاله این دوشنبه یا سه شنبه آنکارا دوباره اعلام میکنه و شما رو از صدر نشینی منتظر سرا پایین میاره
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
سلام به همه من هم به جمع منتظران کلیرنس خورده شتافتم
به امید موفقیت همه دوستان
(2014-04-07 ساعت 08:07)Ramin geologist نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 07:37)ali3875 نوشته:  برای یکی از دوستان من مشکلی پیش اومده میخواستم اگه کسی اطلاع دقیق داره بهم کمک کنه
ایشون بهمراه 2 فرزندشون در آنکارا موفق به دریافت ویزای یک ضرب شدن ولی از روی نا اگاهی و شادی بیش از حد متاسفانه درب یکی از پاکتهائی که همراه ویزا بهشون میدن که باید تو فرودگاه مقصد تحویل افسر مهاجرت بدن رو باز کردن
داخل پاکت اول پاکت در بسته دومی هم بوده که دیگه اونو باز نکردن
به نظرتون الان چیکار کنن؟ خیلی ناراحت و نگرانه
به نظر من بهترین راهنما می تونه خود سفارت باشه
باهاشون یه مکاتبه کنن و البته اصلاً نگران نباشن ایشون ویزا رو دریافت کردن و ایشالا مشکل خاصی هم پیش نمیادWink

باید به سفارت اطلاع بدهند و با مراجعه به سفارت مجددا در پاکت را می بندند و بهشون تحویل میدهند. مشکلی نیست .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، alitab ، ali3875
(2014-04-12 ساعت 09:53)nasim نوشته:  سلام تاپیک کلیرنس

دوست عزیز ایشالله بزودی کلیر میشین، آفیسر بهتون نگفت از کی منتظر باشین و سایت رو چک کنین؟
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، sorooosh ، AZAR 1335 ، alitab ، nasim ، ghasoo ، ALEX55 ، kage.omid
و بدينسان 52 روز گذشت....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، godot ، sani1348 ، alitab ، amohammadiazar ، Morteza1350 ، ata_bros ، pari pariaaa ، ghasoo
دوستان پدر و مادر من هم 5شنبه کلیر شدن بعد از تقریبا 6 ماه به امید کلیر شدن همه دوستان
(2014-04-12 ساعت 01:14)NIKKI نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 21:17)masuodrh نوشته:  تبریک به آقا مسعود..خیلی خوشحالیم این روزا...پاینده باشه این شادی تا آخر سپتامبر
دوستانی که آپدیت نشدند ..نکته جالب اینجاست که کیس 428 آنکارا بعد از مصاحبه اولین آپدیت 4 آپریل بعدی 9 آپریل و بعد هم کلیر
آقا مسعود هم که بهتره خودشون بگن از آپدیت هاشون ولی ایشون هم تقریبا مشابه کیس بالایی بودن
پس نگران نباشید در عرض یک هفته چند آپدیت برای کلیر شدن کافیه..

مرسي از تحليلتون
واقعا عالي بود و اميدواركننده براي آپدیت نشده ها

كيس 102 تا دوم آوريل آخرين آپدیتشون 24 ژانويه بوده و
كيس 428 تا دوم آوريل آخرين آپدیتشون 8 اكتبر بوده!

يعني هر چي آپديت و كلير برا اين دوستان بوده تو همين 7-8 روز اتفاق افتاده
بخواد بشه كلا يه هفته بيشتر نميخواد SmileSmileSmile

خدايا به حق اين ساعت قسمت همه بكنBig GrinBig GrinBig Grin

حالا خانم محترم آقا مسعود
تاريخاي آپديتشون را چجوري درآوردين؟ به ما هم ياد ميدي؟
نیکی عزیز ایشون مریم هستندWink
تشکر کنندگان: alitab ، NIKKI ، soli asali ، ghasoo ، ALEX55 ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، masoudsadry
سلام به همه دوستان
در سایت کلیر ارمنستان آخرین شماره در ستون تاریخ آن بجای تاریخ یک شماره کیس نامبر لاتاری رو زده کسی از دوستان می دونه یعنی چی؟ شاید اشتباه لپی

با تبریک به همه دوستان کلیر شده خواهش میکنم هر اطلاعی از تاریخ و چگونگی تمدید مجدد مدیکال در ارمنستان پیدا کردند دریغ نفرمایند

انتظار من و پسرم هم به 145 روز رسیده و فقط یک بار آپدیت داشتم
کیس دو نفر ایروان
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
(2014-04-12 ساعت 10:48)moghaddas.mona نوشته:  دوستان پدر و مادر من هم 5شنبه کلیر شدن بعد از تقریبا 6 ماه به امید کلیر شدن همه دوستان
مونا مقدس عزیز بهتون صمیمانه تبریک میگم، واقعا خیلی خوبه که روزهای انتظارتون به پایان رسید.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-04-12 ساعت 10:35)elnazgh نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 09:53)nasim نوشته:  سلام تاپیک کلیرنس

دوست عزیز ایشالله بزودی کلیر میشین، آفیسر بهتون نگفت از کی منتظر باشین و سایت رو چک کنین؟

ممنون امیدوارم هممون یه زودی کلیر بشم . چیزی نگفت ما هم اینقد شوک بودیم نپرسیدیم گفت 5 -6 ماه ممکنه طول می کشه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، amohammadiazar ، ghasoo ، pari pariaaa ، nedaba ، elnazgh ، masuodrh ، peidaye penhan
(2014-04-12 ساعت 02:26)moqadam نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 00:24)behfaza نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 00:01)lida55 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 23:52)pari pari نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 23:38)behfaza نوشته:  دوستان آیا این تاریخ( سمت راست بالای برگه مدیکال ابوظبی ) یقینا اعتبار مدیکال را نشان میدهد ؟؟؟
مثلا ممکنه تاریخ اعتبار این فرم ( فرمت برگه ) از نظر سفارت باشه!؟

به نظر من که اعتبار مدیکاله

منم معتقدم همینه واضح نوشته Expiration Date: 8.31.2014 یعنی اعتبار مدیکال تا اخر آگوست

انشا الله که همینطوره و امید بنده هم همینه ولی اینطور که میفرمایید برای همه افراد یک تاریخ در برگه قید شده !
مگه همه در یکروز رفتن برای انجام مدیکال که تاریخ انقضا برای همه یکسان هست ؟؟؟

دوستان مصاحبه شده در ابوظبی
این تاریخ مربوط به مدیکال نیست بلکه مربوط به برگه فرم بیمارستان است
تاریخ انقضای مدیکال را زنگ بزنید از دکتر شوکلا بپرسید بهتون خواهد گفت که یکساله هست. ضمنا ملیکا وآقای مومنی هم این رو میدونن. بپرسید.
سلام
ملیکا و آقای مقدم چیه دوست عزیز؟!!!!!!!!!
شما اگه ملیکا رو دیدین واقعا فکر میکنید میتونه در مورد تاریخ اعتبار مدیکال منبع موثقی باشه؟
الدورادو لینک سفارت مربوط به این موضوع رو زحمت کشیدن گذاشتن و قضیه تموم شدست.
اعتبار مدیکال ابوظبی یک ساله میباشد
پیشنهاد میکنم دوستان پرینت همون صفحه رو با خودشون ببرن که اگه مشکلی پیش اومد ارائه کنن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: NIKKI ، ghasoo ، soli asali ، lida55 ، morteza88 ، aaraam ، kage.omid ، الدورادو ، قصه گو ، uncledoc
سلام دوستان لینک منتظر سرا رو برای چک کردن تعداد منتظرین برام اگه بگذارید ممنون میشم
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان