کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
لینک منتظر سرا

http://montazersara2014.co.nf/
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
منتظر سالهای قبل نیست ؟
واسه اینکه ببینیم درصد کلیر ها چقدر بوده ؟
و اینکه ایروان همیشه همینجوری بوده ؟
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: ghasoo ، alitab
سلام دوستان خوبم منم 80 روزه شدم ولی شوهرم نمی خواد اگه کلیر شیم پسرما ببره میگه نمی خواد اوایل اون سختی بکشه میگه ایندهواسش اقدام میکنیم ولی پسرم همش 4 سالشه فکر میکنید با این شرایط قید مهاجرتا بزنم
تشکر کنندگان: ghasoo ، alitab ، soli asali ، lighter
(2014-04-12 ساعت 13:27)sjb نوشته:  سلام دوستان خوبم منم 80 روزه شدم ولی شوهرم نمی خواد اگه کلیر شیم پسرما ببره میگه نمی خواد اوایل اون سختی بکشه میگه ایندهواسش اقدام میکنیم ولی پسرم همش 4 سالشه فکر میکنید با این شرایط قید مهاجرتا بزنم

sjb عزیز البته این یه تصمیم کاملا شخصیه و مسلما هیچکس مثل خود شما نمی تونه بهترین تصمیم رو بگیره اما به نظر من اولا بچه 4 ساله خیلی به امور واقف نیست که بخواد شرایط سخت اذیتش کنه یا خاطره بدی براش بمونه تازه اگه شرایط سختی وجود داشته باشه فرضا اگر سختی هم باشه از نبودن پدر و مادر که سخت تر نیست ولی خوب اینم حیفه که موقعیتی مثل این رو به سادگی از دست بدین ولی باز م میگم با توجه به شرایط زندگیتون بهترین تصمیم گیرنده خودتونین باشد که مناسب ترین تصمیم رو بگیرین
ضمنا اینکه بچه های مهاجرسرا اینقدر با هم نزدیکن که تو اینجور مسائل هم از بقیه همفکری می خوان تحسین برانگیزه من خودم با وجود دوستای گل اینجا به مهاجرسرایی بودنم افتخار می کنم
Smile 
(2014-04-12 ساعت 10:42)morteza88 نوشته:  و بدينسان 52 روز گذشت....

غصه نخور حالا حالا ها تا **1وقت داري ايشالا بزودي كيلير بشييد
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، kage.omid ، ghasoo ، alitab ، mahan1331 ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، lighter
(2014-04-12 ساعت 12:04)farshad varaste نوشته:  سلام
ملیکا و آقای مقدم چیه دوست عزیز؟!!!!!!!!!
شما اگه ملیکا رو دیدین واقعا فکر میکنید میتونه در مورد تاریخ اعتبار مدیکال منبع موثقی باشه؟
الدورادو لینک سفارت مربوط به این موضوع رو زحمت کشیدن گذاشتن و قضیه تموم شدست.
اعتبار مدیکال ابوظبی یک ساله میباشد
پیشنهاد میکنم دوستان پرینت همون صفحه رو با خودشون ببرن که اگه مشکلی پیش اومد ارائه کنن

فرشاد جان به سایت ابوظبی هم نمیشه زیاد استناد کرد چون یه جاهایش به روز نیست، مثل تعطیلاتش که هنوز برای 2013 رو نشون میده!!
تا حالا 2نفر از بچه ها که رفته بودن دوبی گفتن مدیکال بعد 6ماه باید تمدید بشه! تو یکی از همین تاپیکا ( والله یادم نیست کدوم تاپیک بوده Sad ) یکی از دوستان پاسشو به سفارت داد و بعد 4، 5 روز رفته بوده که ویزا رو بگیره پاسشو بهش برگردوندن برای تمدید مدیکال!!
به نظر من! ینی من خودم ایشالله هرچی زودتر که کلیر شدم اول با سفارت و مدیکال سنتر تماس میگیرم حتی اگه جواب ندادن 2 روز زودتر میرم و تمدید مدیکال میکنم و با خیال راحت میرم پاسمو میدم سفارت! درسته دو روز زودتر میرید ولی از اون طرف دیگه 5روز اضافه با استرساشو فحشایی که به باید این و اون بدیم نمیمونیم! Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، aaraam ، KIMIA2005 ، hamed1286 ، ALEX55 ، ghasoo ، alitab ، soli asali ، peidaye penhan
ایروان قاطی کرده سر به سرش نزارین.
[عکس: 96637536721163567382.jpg]
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: nasim ، miladfr12 ، pari pariaaa ، hamed1286 ، maryam_a ، nedaba ، elnazgh ، jojo_hami ، ghasoo ، Morteza1350 ، قصه گو ، mahssa ، aaraam ، lighter ، NEURON ، godot
121 روز گذشته .... دوستانی که 180 یا 190 روزه شدن چه تحملی دارن... احتمالا فامیل حضرت نوح و اشنای حضرت ایوب نیستن ...؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-04-12 ساعت 14:13)houmanmir نوشته:  
شما اگه ملیکا رو دیدین واقعا فکر میکنید میتونه در مورد تاریخ اعتبار مدیکال منبع موثقی باشه؟
پیشنهاد میکنم دوستان پرینت همون صفحه رو با خودشون ببرن که اگه مشکلی پیش اومد ارائه کنن

فرشاد جان به سایت ابوظبی هم نمیشه زیاد استناد کرد چون یه جاهایش به روز نیست، مثل تعطیلاتش که هنوز برای 2013 رو نشون میده!!
تا حالا 2نفر از بچه ها که رفته بودن دوبی گفتن مدیکال بعد 6ماه باید تمدید بشه! تو یکی از همین تاپیکا ( والله یادم نیست کدوم تاپیک بوده Sad ) یکی از دوستان پاسشو به سفارت داد و بعد 4، 5 روز رفته بوده که ویزا رو بگیره پاسشو بهش برگردوندن برای تمدید مدیکال!!
به نظر من! ینی من خودم ایشالله هرچی زودتر که کلیر شدم اول با سفارت و مدیکال سنتر تماس میگیرم حتی اگه جواب ندادن 2 روز زودتر میرم و تمدید مدیکال میکنم و با خیال راحت میرم پاسمو میدم سفارت! درسته دو روز زودتر میرید ولی از اون طرف دیگه 5روز اضافه با استرساشو حرف زشتایی که به باید این و اون بدیم نمیمونیم! Smile
بله دوست عزیز وقتی بدون اطلاع بری اونجا، هرچیز هم که بگن و هربلایی که بخوان سرت بیارن نمیتونی حرفی بزنی ولی وقتی با پرینت قوانین خودشون بری مطمئنا به نتیجه خواهی رسید.
البته من از همه بیشتر دلم میخواد اعتبارش یکساله باشه و اگه غیر از این باشه اونجا خون به پا میکنم Big Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: houmanmir ، farshadm999 ، ALEX55 ، pari pariaaa ، ghasoo ، alitab ، pari pari ، soli asali ، الدورادو ، lighter
(2014-04-12 ساعت 15:26)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 14:13)houmanmir نوشته:  

به نظر من! ینی من خودم ایشالله هرچی زودتر که کلیر شدم اول با سفارت و مدیکال سنتر تماس میگیرم حتی اگه جواب ندادن 2 روز زودتر میرم و تمدید مدیکال میکنم و با خیال راحت میرم پاسمو میدم سفارت! درسته دو روز زودتر میرید ولی از اون طرف دیگه 5روز اضافه با استرساشو حرف زشتایی که به باید این و اون بدیم نمیمونیم! Smile
بله دوست عزیز وقتی بدون اطلاع بری اونجا، هرچیز هم که بگن و هربلایی که بخوان سرت بیارن نمیتونی حرفی بزنی ولی وقتی با پرینت قوانین خودشون بری مطمئنا به نتیجه خواهی رسید.
البته من از همه بیشتر دلم میخواد اعتبارش یکساله باشه و اگه غیر از این باشه اونجا خون به پا میکنم Big Grin
در مورد سوال از nmc هم به نظر من نمیتونه خیلی منبع موثقی باشه. با اینکه مورد اعتماد سفارته در مورد این موضوع چون یه سازمان خصوصیه و منافع خودش رو به هر چیزی ترجیح میده نباید ازش انتظار زیادی داشت.
فقط دعا کنید اعتبارش یکسال باشه Rolleyes
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، ghasoo ، alitab ، NIKKI ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، uncledoc ، lighter
(2014-04-12 ساعت 14:41)mrpahlevani نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 13:43)siolishe نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 13:27)sjb نوشته:  سلام دوستان خوبم منم 80 روزه شدم ولی شوهرم نمی خواد اگه کلیر شیم پسرما ببره میگه نمی خواد اوایل اون سختی بکشه میگه ایندهواسش اقدام میکنیم ولی پسرم همش 4 سالشه فکر میکنید با این شرایط قید مهاجرتا بزنم

sjb عزیز البته این یه تصمیم کاملا شخصیه و مسلما هیچکس مثل خود شما نمی تونه بهترین تصمیم رو بگیره اما به نظر من اولا بچه 4 ساله خیلی به امور واقف نیست که بخواد شرایط سخت اذیتش کنه یا خاطره بدی براش بمونه تازه اگه شرایط سختی وجود داشته باشه فرضا اگر سختی هم باشه از نبودن پدر و مادر که سخت تر نیست ولی خوب اینم حیفه که موقعیتی مثل این رو به سادگی از دست بدین ولی باز م میگم با توجه به شرایط زندگیتون بهترین تصمیم گیرنده خودتونین باشد که مناسب ترین تصمیم رو بگیرین
ضمنا اینکه بچه های مهاجرسرا اینقدر با هم نزدیکن که تو اینجور مسائل هم از بقیه همفکری می خوان تحسین برانگیزه من خودم با وجود دوستای گل اینجا به مهاجرسرایی بودنم افتخار می کنم

مطمئنا اعضاي مهاجر سرا من جمله كوچكترين آنها كه من هستم به وجود و حضور دلگرم كننده شما دوست خوب كه به اين زيبايي نظر خودتون رو اعلام ميكنيد ،افتخار مي كنيم .
موفق باشيد

دوست عزیز، منم مثل بقیه دوستان معتقدم که بهترین تصمیم را خودتون میتونید بگیرید، اما باز هم مثل بقیه دوستان معتقدم که بهتره که فرزندتون را ببرید و فرصتی که براش پیش اومده رو از دست ندید. من هم یک پسر 10 ساله دارم و باور کنید هر لحظه که سر سوزنی به درست بودن مهاجرت به امریکا شک کردم، با بخاطر آوردن شرایط بهتری که بچه ام میتونه در اونجا داشته باشه، شک و تردید را کنار گذاشتم. اصلا پسرم تبدیل شده به بزرگترین انگیزه و هدفم برای این مهاجرت! مطمئنم که اگر این فرصت را از دست بدم، بعدا پسرم اولین کسی خواهد بود که منو متهم به فرصت سوزی خواهد کرد.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

سلام به همه ی عزیزان و دوستان حاضر و غایب :-)
آقایون و خانما
تمدید مدیکال واسه چی هست؟؟؟
یکی از همکارای من برنده 2010 هست و میگه بار اولی که رفته ا م ر ی ک ا با اینکه تاریخ مدیکالش تموم شده بوده هیچ مشکلی واسش پیش نیومده بوده !!!!
دوستان نظری دارید؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، alitab ، soli asali ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-04-12 ساعت 14:43)H Pier نوشته:  ایروان قاطی کرده سر به سرش نزارین.

اين شماره آخري رو تو خونه يكي مونده به آخر تكرار كرده
احتمالا خواسته يه ليست بالابلند كلير كنه بهش گفتم صبر كن دوشنبه چنتا ليست با هم منتشر كنيم كه از آنكارا و ابوظبي جلو بيفتيم SmileSmileSmile
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، KIMIA2005 ، alitab ، soli asali ، miladfr12 ، H Pier ، pari pariaaa ، lighter
(2014-04-12 ساعت 16:57)sorooosh نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 14:43)H Pier نوشته:  ایروان قاطی کرده سر به سرش نزارین.

اين شماره آخري رو تو خونه يكي مونده به آخر تكرار كرده
احتمالا خواسته يه ليست بالابلند كلير كنه بهش گفتم صبر كن دوشنبه چنتا ليست با هم منتشر كنيم كه از آنكارا و ابوظبي جلو بيفتيم SmileSmileSmile

حالا این کیس نامبر کدوم خوشبختی‌ هست؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، hamid.13491020 ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier
سلام. من براى سفارت ايميل فرستادم، كيس نامبرم رو به جاى ٤ تا صفر با دو تا صفر وارد كردم. به نظرتون دوباره ايميل بفرستم؟ چون هنوز جوابم رو ندادن، البته پنجشنبه ايميل فرستادم و اين دو روز كه سفارت تعطيله... نمى دونم چى كار كنم...
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان