کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
به اميد شروع يك روز خوب براي هر سه تا سفارت و كلير تعداد زيادي از ما تا آخر هفتهSmile
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-04-13 ساعت 20:21)الدورادو نوشته:  سلام دوستان...ما امروز پاسپورتهامونو داديم به آژانسي كه با مليكا كار ميكنه،قراردادي امضا كرديم و پاسپورتي ٦٠٠ درهم كه جمعا شد يك ميليون و پانصد و سي و نه تومان پرداختيم...امروز قرار بود يكسري مدارك بقيه و ما رو بفرستند دبي و سه شنبه خانم مليكا تحويل بدند به سفارت...گفتند ١٤ روز زمان ميبره حدودا ولي شايد هم زودتر بشه..

مگه شما نباید مدیکال مجدد انجام بدین؟ آخه بیش از 180 روز منتظر بودین!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 00:55)a_afshar نوشته:  سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟

به نظر من در این مورد باید با سفارت مکاتبه کنند و موضوع رو براشون توضیح بدن و در صورت نیاز مدرک خواسته شده رو براشون ارسال کنن.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-14 ساعت 00:53)asg1340 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 19:33)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 18:24)kage.omid نوشته:  شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

سلام
من فکر کنم این پست را باید در روزشمار برای اعلام نتایج 2015بگذارید برای کسی که تا این مرحله آمده دیگه خواندن این موارد چندان سود بخش نیست چون به هر حال الان همه ما یک جور در این راه افتاده ایم باورتان نمیشود دیشب در یک فروم دیگه یک نفر دعا میکرد لاتاری قبول شود بعد هم میگفت زبان هیچ چیز بلد نیست بعد هم دیدگاهش این بود که انگلیسی از ترکی سخت تر نیست یک ماهه یاد می گیرد یعنی همچین مردمی هستیم ما تازه ادعا داشت اگر قبول شود دنبال پیش دانشگاهی می رود حالا این شخص یک سهمیه الکی را پر می کند تا مثلا برود آمریکا تازه اانگلیسی یاد بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز من 52 سالم و خانمم42 سالش برادری دارم که از سال 60 در آمریکا وکاناداست میدونم خیلی سخته وهیچی ارزش همون نشستن داخل آلاچیق رو پشت بوم و حال کردن با دودی دمی در این سن سال واسه من نباشه ولی فرزندی دارم که تا حالا که سوم دبیرستانه معدلی بالی 5/19 داشته اگه اینجا بمونه در ادامه تحصیل باید فدای یه مشت بچه محصل .... وغیره بشه که نمیخوام فدای اونا بشه میخوام برم فقط به خاطر آینده وتحصیل این عزیز درضمن من من بازنشسته و خانمم 5 سال دیگه بازنشسته میشه امبدوارم با این تفاصیل رفتنم اشتباه نباشه(فقط قصد بند کردن دست فرزندم را در آمریکا دارم
به به آفرین به شما پدر فداکار, به نظر من بهترین کارو انجام میدید.
من هم به همین دلیل دارم میرم. موفق و پاینده باشید Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، farshad varaste ، miladfr12 ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، demon_da
اومدم به صدر جدول منتظرایه ابوظبی! Sad
این بدترین صدر نشینی عمرم هست Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-04-14 ساعت 09:23)مهدی 2014 نوشته:  اومدم به صدر جدول منتظرایه ابوظبی! Sad

دوست عزیز!
لطفاً جا خوش نکنین . حرکت کنین.
توقف بیجا مانع کسب است
[عکس: 38505676785536911469.gif]
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
و بدينسان 54 روز گذشت.... ما مي رويم ، شك نكنين
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-04-14 ساعت 08:39)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 00:53)asg1340 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 19:33)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 18:24)kage.omid نوشته:  شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

سلام
من فکر کنم این پست را باید در روزشمار برای اعلام نتایج 2015بگذارید برای کسی که تا این مرحله آمده دیگه خواندن این موارد چندان سود بخش نیست چون به هر حال الان همه ما یک جور در این راه افتاده ایم باورتان نمیشود دیشب در یک فروم دیگه یک نفر دعا میکرد لاتاری قبول شود بعد هم میگفت زبان هیچ چیز بلد نیست بعد هم دیدگاهش این بود که انگلیسی از ترکی سخت تر نیست یک ماهه یاد می گیرد یعنی همچین مردمی هستیم ما تازه ادعا داشت اگر قبول شود دنبال پیش دانشگاهی می رود حالا این شخص یک سهمیه الکی را پر می کند تا مثلا برود آمریکا تازه اانگلیسی یاد بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز من 52 سالم و خانمم42 سالش برادری دارم که از سال 60 در آمریکا وکاناداست میدونم خیلی سخته وهیچی ارزش همون نشستن داخل آلاچیق رو پشت بوم و حال کردن با دودی دمی در این سن سال واسه من نباشه ولی فرزندی دارم که تا حالا که سوم دبیرستانه معدلی بالی 5/19 داشته اگه اینجا بمونه در ادامه تحصیل باید فدای یه مشت بچه محصل ... وغیره بشه که نمیخوام فدای اونا بشه میخوام برم فقط به خاطر آینده وتحصیل این عزیز درضمن من من بازنشسته و خانمم 5 سال دیگه بازنشسته میشه امبدوارم با این تفاصیل رفتنم اشتباه نباشه(فقط قصد بند کردن دست فرزندم را در آمریکا دارم
به به آفرین به شما پدر فداکار, به نظر من بهترین کارو انجام میدید.
من هم به همین دلیل دارم میرم. موفق و پاینده باشید Smile
آفرین بر شما، دقیقا من هم بزرگترین انگیزه ام برای مهاجرت، فراهم آوردن یهترین شرایط برای پسرمه، و فکر می کنم هرچقدر هم که سختی بکشم، ارزشش را داشته باشه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-04-14 ساعت 09:39)سیمین راد نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 09:23)مهدی 2014 نوشته:  اومدم به صدر جدول منتظرایه ابوظبی! Sad

دوست عزیز!
لطفاً جا خوش نکنین . حرکت کنین.
توقف بیجا مانع کسب است
[عکس: 38505676785536911469.gif]

Smile
امیدوارم هیشکی به من نرسه Wink
2014$$10$$ - ابوظبی

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-04-14 ساعت 08:28)میما نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 00:55)a_afshar نوشته:  سلام
یکی از دوستان ما مصاحبه در امارات رفته است و به آنها گفته اند که شما یک سری مراحل اداری را باید سپری کنید و بروید ایران و از طریق سایت کیس خود را پیگیری کنید. حالا در ایران که برگه خود را نگاه کرده اند در قسمت مدارک یکی از مدارک را به همراه گذرنامه تیک زده است. حالا نمی دانند که چه کار کنند ؟ به نظر شما آنها کلیرنس خورده اند یا نقص مدارک ؟ و آیا می توانند آن مدرک را برای سفارت پست کنند ؟

به نظر من در این مورد باید با سفارت مکاتبه کنند و موضوع رو براشون توضیح بدن و در صورت نیاز مدرک خواسته شده رو براشون ارسال کنن.
سلام
معمولا نقص مدارک غیر ضروری رو میشه در روز ارائه پاسپورتها جهت ویزا تکمیل کرد و اگر واجب بود جمله آفیسر این بود: مدارک خواسته شده رو بیار تا ویزاتون صادر بشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، kage.omid ، ffrfar ، nedaba ، alitab ، soli asali ، قصه گو
دوستان یه سوالی داشتم ایا امکان این هست که پاسپورت کسی رو برای ویرای یک ضرب نگه دارند ولی سفید بهش برکردونند یعنی دوباره بگن که چک خورده اید
ایا چنبن تجربه ای برای کسی پیش اومده
با تشکر
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، alitab ، soli asali ، قصه گو ، houmanmir
(2014-04-14 ساعت 10:50)mahdi2014 نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم ایا امکان این هست که پاسپورت کسی رو برای ویرای یک ضرب نگه دارند ولی سفید بهش برکردونند یعنی دوباره بگن که چک خورده اید
با تشکر

دوست هم نام من سلام Smile
همچین چیزی و من ندیدم! (حالا بقیه هم نظر بدن)
البته پارسال تو سپتامبر که سهمیه ایران تموم شد یه سریها رو سفید برگردوندند که البته اون بحثش فرق می کنه.
شما مصاحبتون انجام شده؟
2014$$10$$ - ابوظبی

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
سلام به همه دوستان
الان 4 ماه هستش که در انتظار کلیر شدن هستم. میشه لطف کنید ایمیل سفارت ابوظبی رو واسه نامه زدن بگید
ممنون میشم
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، meisam14
(2014-04-14 ساعت 11:18)parvaz_parsi نوشته:  سلام به همه دوستان
الان 4 ماه هستش که در انتظار کلیر شدن هستم. میشه لطف کنید ایمیل سفارت ابوظبی رو واسه نامه زدن بگید
ممنون میشم

با سلام آدرس زیر ادرس سایت ابوظبی هست در قسمت contact وارد شده و فیلدهای مورد نظر را تکیل نمایید
از متن ززیر نیز می توان به عنوان نمونه درخواست استفاده نمایید
با تشکر

http://www.abudhabiivo.net/

Dear Sir/Ms
I hadmy visa interviewon ............. ,and I was told by Embassy officer to check my status between two or three months later through website. Now after ......... days, my administrative processing has been still pending and Iam really concerned about it. I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، meisam14
(2014-04-14 ساعت 10:50)mahdi2014 نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم ایا امکان این هست که پاسپورت کسی رو برای ویرای یک ضرب نگه دارند ولی سفید بهش برکردونند یعنی دوباره بگن که چک خورده اید
با تشکر

بله دوست عزیز!!
حدود2 هفته پیش همین اتفاق در ایروان برای من افتاد، پاسپورتم رو برای ویزای یک ضرب نگه داشتند اما چند روز بعد که رفتم برای گرفتن ویزا پاسپورت سفید تحویل گرفتم و الان بلاتکلیف هستم
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، farshad varaste ، artam2 ، houmanmir ، مهدی 2014 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان