کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من واقعا شرمندهام مشکلم را مطرح کردم و باعث رنجش خیلی ها شدم امیدوارم همتون کلیر شید و تو امریکا زندگی خوبی داشته باشید از افرادیم که با من همدردی کردن بیشتر ممنونم و امیدوارم زودتر از بقیه کلیر شید. ولی در کل منظور بدی نداشتم گفتم شاید بتونن بهم کمک کنند.معذرت می خوام
(2014-04-13 ساعت 14:58)sjb نوشته:  من واقعا شرمندهام مشکلم را مطرح کردم و باعث رنجش خیلی ها شدم امیدوارم همتون کلیر شید و تو آمریکا زندگی خوبی داشته باشید از افرادیم که با من همدردی کردن بیشتر ممنونم و امیدوارم زودتر از بقیه کلیر شید. ولی در کل منظور بدی نداشتم گفتم شاید بتونن بهم کمک کنند.معذرت می خوام

دوست عزیز برای شما بهترین ها رو آرزومندم
ولی من امیدوارم شما اولین نفرات باشید کلیر میشید ،اصلا ما ته صف! دلگیر شدن نداره. اینجا قوانینی داره که هممون وقتی عضو شدیم اون رو قبول کردیم.
شما می بایست هر موضوعی رو در تاپیک خاص خودش عنوان کنید
. مثلا به این تاپیک مراجعه کنید:
Www.mohajersara.com/thtead-6955.html
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود

لطفا اجازه بدید این بحث و ببندیم دیگه. برادر کوچیکتون آرمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: masuodrh ، soli asali ، pari pariaaa ، amjad
(2014-04-13 ساعت 13:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 11:05)armin021 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:02)alimomen نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:00)sani1348 نوشته:  سلام دوست خوبم دقيقا" آفيسر همين حرف و به من هم زد ولى تا آلان ٨٥ روز گذشته ولى براى شما آرزو ميكنم هر چه سريع تر كلير شيد
۰
پس اگر افیسر برعکس حرف میزنه به من که گفت 4 تا 5 ماه دیگه حتما دیگه الان باید کلیر شم

به من تو صورتم نگاه کرد گفت خیلی‌ رو ویزات حساب نکن! منم گفتم چشم!!

جدی بهتون همچین حرفی زد آفیسر آقا فرشاد؟
تو رو خدا بگید. داره قلبم میاد تو دهنم!
بله دقیقا ، من بهش گفتم ویزا سوئدم سپتامبر تموم می‌شه امکانش هست ویزام رو قبل این بگیرم، گفت نه روش حساب نکن برو دنبال تمدید ویزا سوئدت !!!! کلا بعد که اومدیم از در بیرون خانومم تا خود گیت ورودی سفارت داشت گریه میکرد که این آفیسر چرا هم چین حرفی‌ زده!!
همون جوون مو بوره بود(خودشو استیو معرفی کرد)؟ اون که خیلی آدم شوخ و خوبی بود که
امکان داره اسم ویزای سوید آوردی یه جورایی بهش برخورده میخاسته حالگیری کنه؟آخه این افیسرها من سابقه شون رو دارم از افرادی میذارن که به اصطلاح عرق ملی زیادی دارن جزو سیاست کاریشونه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، kage.omid ، peidaye penhan ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-04-13 ساعت 15:47)alimomen نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 13:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 11:05)armin021 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 19:02)alimomen نوشته:  ۰
پس اگر افیسر برعکس حرف میزنه به من که گفت 4 تا 5 ماه دیگه حتما دیگه الان باید کلیر شم

به من تو صورتم نگاه کرد گفت خیلی‌ رو ویزات حساب نکن! منم گفتم چشم!!

جدی بهتون همچین حرفی زد آفیسر آقا فرشاد؟
تو رو خدا بگید. داره قلبم میاد تو دهنم!
بله دقیقا ، من بهش گفتم ویزا سوئدم سپتامبر تموم می‌شه امکانش هست ویزام رو قبل این بگیرم، گفت نه روش حساب نکن برو دنبال تمدید ویزا سوئدت !!!! کلا بعد که اومدیم از در بیرون خانومم تا خود گیت ورودی سفارت داشت گریه میکرد که این آفیسر چرا هم چین حرفی‌ زده!!
همون جوون مو بوره بود(خودشو استیو معرفی کرد)؟ اون که خیلی آدم شوخ و خوبی بود که
امکان داره اسم ویزای سوید آوردی یه جورایی بهش برخورده میخاسته حالگیری کنه؟آخه این افیسرها من سابقه شون رو دارم از افرادی میذارن که به اصطلاح عرق ملی زیادی دارن جزو سیاست کاریشونه
موش که بور بود ولی‌ اسمشو نمیدونم منو تو اتاق مصاحبه کردن یه آقای جوون خوشتیپ مو بور. اول هم که رفتیم سال نو رو تبریک گفت و برامون تعجب آور بود که ۱۰ دقیقه قبلش هموطن خودمون که مدارک رو می‌گرفت حتا جواب سلام مارو نداد و مثل ..... پاچه گرفت ولی‌ یه آقای آمریکایی‌ با ما غریبه اینجوری برخورد میکنه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، kage.omid ، nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو
دیگه چیزی نمونده به ماه می.
و این یعنی کلی امید و انرژی دوستان.
ماه می، ۲۰۱۵ اعلام میشه و روند اعلامی های کلیر شده تسریع میشه. آهای دوستای منتظر پیشکسوت، آهای منتظرای بالای ۱۰۰ روز انتظار،آهای منتظرهای کم آپدیت و بی آپدیت، آهای با شما هستم.
این شب تیره داره تموم میشه، سپیده داره درمیاد.
چیزی نمونده تا اعلام کلیر شده های فله ای. لیستایی بیاد بلند بالا حال کنین. تا چند وقت دیگه همش سوت و دست و هورا پر میکنه اینجا رو.
بزن به افتخار ماه می. هورا...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-04-13 ساعت 16:52)armin021 نوشته:  دیگه چیزی نمونده به ماه می.
ماه می، ۲۰۱۵ اعلام میشه و روند اعلامی های کلیر شده تسریع میشه. آهای دوستای منتظر پیشکسوت، آهای منتظرای بالای ۱۰۰ روز انتظار،آهای منتظرهای کم آپدیت و بی آپدیت، آهای با شما هستم.
چیزی نمونده تا اعلام کلیر شده های فله ای. لیستایی بیاد بلند بالا حال کنین. تا چند وقت دیگه همش سوت و دست و هورا پر میکنه اینجا رو.
به قول پايتخت ٣ ، پس كى داداش ، اگر كلير بشم ها خودم تا على آباد فتيله پيچ ميشم ، سربازتم
فقط بگو كى اين اتفاق مى افته
تشکر کنندگان: armin021 ، ali3875 ، soli asali ، taleghani ، sorooosh ، aaraam ، rezahoorjandi
(2014-04-13 ساعت 18:32)sani1348 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 16:52)armin021 نوشته:  دیگه چیزی نمونده به ماه می.
به قول پايتخت ٣ ، پس كى داداش ، اگر كلير بشم ها خودم تا على آباد فتيله پيچ ميشم ، سربازتم
فقط بگو كى اين اتفاق مى افته

ببین کی بود متوجه شدیم لاتاری برنده شدیم؟ ماه می! این ماهی بود که برای من شخصا سراپا شادی و شعف بود، واقعا بیاد موندنی بود. انقدر پر انرژی و خوشحال بودم که انگار همش تو رویا بودم. اطمینان داشته باش ماه می امسال هم مثل پارسال خاطره انگیز میشه، چون برنده های ۲۰۱۵ اعلام میشن، و این یعنی روند رسیدگی به ۲۰۱۴ ایها تسریع میشه. گویا همیشه و هر سال به همین منوال هستش. بهت قول میدم ماه می که بیاد لیستایی کلیر کنن بلندبالا و پر و پیمون. یعنی همچین اعلامی ها زیاد زیاد بشه جیگرمون حال بیاد. شک نکن دوست خوبم...
* DV 2014 *
من امید زیادی دارم ماه می برای خیلی از ماها ماه خوبی باشه درست مثل پارسال
چقدر زود گذشت یک سال همش در تب و تاب و انتظار..............
امیدوارم بزودی شاهد خوشحالی و شعف باشیم اینجا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

Smile 
(2014-04-13 ساعت 18:24)kage.omid نوشته:  شايد اين پست رو سري 4 م باشه كه ميذارم چون به سري از دوستان جديد اومدن دوباره اين پست رو ياداوري مي كنم چونكه واقعا مهمه.
عزيزاني كه تا به حال به اين پست سر نزدند حتما يه نگاهي به اين پست آمريكا از خيال تا واقعيت بندازند و از تجربيات عزيزان استفاده كنند و ببينند اصلا تحمل زندگي در آمريكا را دارند يا نه
كلا 80 صفحه هست يك ماه براش وقت بزاريد و با دلي قرص و محكم كاراي مهاجرتتون رو ادامه بديد.

سلام
من فکر کنم این پست را باید در روزشمار برای اعلام نتایج 2015بگذارید برای کسی که تا این مرحله آمده دیگه خواندن این موارد چندان سود بخش نیست چون به هر حال الان همه ما یک جور در این راه افتاده ایم باورتان نمیشود دیشب در یک فروم دیگه یک نفر دعا میکرد لاتاری قبول شود بعد هم میگفت زبان هیچ چیز بلد نیست بعد هم دیدگاهش این بود که انگلیسی از ترکی سخت تر نیست یک ماهه یاد می گیرد یعنی همچین مردمی هستیم ما تازه ادعا داشت اگر قبول شود دنبال پیش دانشگاهی می رود حالا این شخص یک سهمیه الکی را پر می کند تا مثلا برود آمریکا تازه اانگلیسی یاد بگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، soli asali ، shadi79 ، peidaye penhan ، behfaza ، pari pariaaa ، Mirhosseini ، Hadi2014
واقعا امیدوارم روزهای خوبی در پیش باشه یعنی فقط کافیه اعلام شیم کلی کار ناتمام دارم که وصل به اون لحظه است این اصلا انصافه یه سال داریم انتظار میکشیم بیکار بعد تو عرض چند ماه یه حجم عظیم از کارهای مربوط به رفتن رو سروسامان بدیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
چطوری از ابوظبی بفهمم کلیر شدم?
تشکر کنندگان: soli asali ، behrooz110
سلام به همه دوستان
در مورد تمدید مدیکال
به امید کلیر شدن همه دوستان
از دوستانی که کلیر شدن خواهش میکنم در مورد تاریخ مدیکال در صورت امکان از سفارت سوال بفرمایند
کیس دو نفر ایروان 152 روز انتظار یکبار آپدیت
کیس دو نفر(پدر و پسر)-ایروان -مصاحبه 12-11-2013
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan
ببخشید دوستان بعدا خودم این پست رو پاک میکنم !
دوستانی که از نرم افزار 14.1 website watcher استفاده میکنن ... میشه بگید چطور کرکش کردید ؟ بنده چطور باید کرک کنم ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان:
(2014-04-13 ساعت 19:54)soli asali نوشته:  ببخشید دوستان بعدا خودم این پست رو پاک میکنم !
دوستانی که از نرم افزار 14.1 website watcher استفاده میکنن ... میشه بگید چطور کرکش کردید ؟ بنده چطور باید کرک کنم ؟
فايل WebSiteWatcher.2014v14.1_Loader.exe موجود در پوشه Loader رو در محل نصب كپي كنين كرك ميشه
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان